Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Az újrázás korlátozása rendeltetésszerű használatra. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3942)

siQ 12-02-2009 17:22

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231345)
Ha többen is megerősítik a pénzkövetelést a békéért vagy felmenésért cserébe talán Ati is megvizsgálja a dolgot kicsit komolyabban

Nem hiszem, hogy érdemi bizonyitékot lehetne felmutatni a témában sajnos, szóval esélytelen hogy bármilyen következménye legyen a történteknek.

De inkább azt találjuk ki, hogyan szűntessük meg az irreális pénz teremtést.

Fáraó 12-02-2009 17:22

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231269)
Alsóhangon 4-4 újra: A-ba bejön 32 milliárd teki. Persze ezt biztos maximalizálni fogják, hogy egységben, rúnában akármiben minél kisebb bukóval hozzák, szóval jelentős összeg lesz. Csak tudod ott a baj, hogy A-ba beszerzek valahonnan egy 200 hekis gnómot, aztán piacra se kell pakolni, kopni se fog meg semmi, aztán szépen lassan eladogatom kis tételekben 3-4-500ért a tekiket, 10 évre előre megvan napi 4 yard bevétel alsóhangon...

szerinten egy kicsit el vagy tévelyedve fajtánként pártizmilla tekit 150ert is hetekig árulod A-ban
ugy hogy indulsz 4-500rol 3-4 nap alatt lemegy 2-300ra és a nagyrészét 150ben adod el
mert nincs rá fizetoképes kereslet
hulyek lennének venni mert csak kopik
egységben esetleg runában raktároz mindenki A-ban
ézért a napi 4 Yard bevétel igen erős tulzás de legalább jót nevettem rajta :D
még akkor se jonne napi 4mrd ha 99centért adnád a tekit

Von 12-02-2009 17:23

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231348)
Nem hiszem, hogy érdemi bizonyitékot lehetne felmutatni a témában sajnos, szóval esélytelen hogy bármilyen következménye legyen a történteknek.

Az igen szomorú, és gondolom nem kell jósolni a következményeit annak, ha nincs az ilyennek következménye :)

Von 12-02-2009 17:29

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231349)
szerinten egy kicsit el vagy tévelyedve fajtánként pártizmilla tekit 150ert is hetekig árulod A-ban
ugy hogy indulsz 4-500rol 3-4 nap alatt lemegy 2-300ra és a nagyrészét 150ben adod el
mert nincs rá fizetoképes kereslet
hulyek lennének venni mert csak kopik
egységben esetleg runában raktároz mindenki A-ban
ézért a napi 4 Yard bevétel igen erős tulzás de legalább jót nevettem rajta :D
még akkor se jonne napi 4mrd ha 99centért adnád a tekit

Legközelebb majd légyszi akkor nevess ha egy problémát meg is tudsz érteni, és nem a részletkérdésekbe kötsz bele, ráadásul annak is felét tök falsul, pl: kopik a teki? meg lehet oldani 0 odafigyeléssel, hogy ne kopjon. 150ért adod el? Nem tök midegy?

Serg 12-02-2009 17:34

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231348)

De inkább azt találjuk ki, hogyan szűntessük meg az irreális pénz teremtést.

Csakhogy nem az ujrázás a probléma hanem egy multis és sleppje ha megszünteted az ujrát akkor nem egy oriban viszi fel hanem 100 ban

Princ 12-02-2009 17:36

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231336)
Csak kérdem én hogyan másképpen akarja a top 1 klán hogy valaha valaki utolérje,esetleg csatázzon vele ha ezeket a lehetőségeket meg akarja szüntetni?

Erre van az a mély igazság hogy a cél nem szentesíti az eszközt. Ha a top 1 klán helyét átvenni úgy becsülik hogy nem tudnák az itteni szabályok szerint, ne adj isten rendeltetésszerű használat mellett, arra nem az az érett válasz hogy anarchistává kell változtatni a normált. Férc szabályokhoz vezet ez, amiket persze megintcsak ki lehet majd kerülni.

Reaktor 12-02-2009 17:36

Quote:

Csak kérdem én hogyan másképpen akarja a top 1 klán hogy valaha valaki utolérje,esetleg csatázzon vele ha ezeket a lehetőségeket meg akarja szüntetni?

Szerintem ez nem A és A-top specifikus probléma.
Egy topklánnak vélhetően mindíg lesz elég vagyona az ilyen módon gyüjtögetők ellen harcolni.

De sokszáz játékosnak pedig nem lesz elég vagyona, és ők hiába jók, jobbak, az így megszerzett mérhetetlen tartalékok ellen nem tudnak eredményesen küzdeni a közép és felső régiókban.

Mondjuk a G vagy B csoportban 1600-2000 heki környékén hogyan harcolsz egy olyan csoporttal akinek van 1000 milliárd vagyona egységben tekercsben?

Tételezzük fel, hogy jobb vagy, de egész egyszerűen nem tudsz akkora veszteséget okozni, hogy térdre kényszerítsd.

Serg 12-02-2009 17:42

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 231353)
Erre van az a mély igazság hogy a cél nem szentesíti az eszközt. Ha a top 1 klán helyét átvenni úgy becsülik hogy nem tudnák az itteni szabályok szerint, ne adj isten rendeltetésszerű használat mellett, arra nem az az érett válasz hogy anarchistává kell változtatni a normált. Férc szabályokhoz vezet ez, amiket persze megintcsak ki lehet majd kerülni.

Olvass vissza semmi ilyet nem írtam...

Hex 12-02-2009 17:43

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231354)
Tételezzük fel, hogy jobb vagy, de egész egyszerűen nem tudsz akkora veszteséget okozni, hogy térdre kényszerítsd.

küzdessz addig, amíg akár csak egy aranyad is van tartalékba, mert hiszed, hogy neked van igazad és hát ha a teljest nézők közül páran elgondolkoznak, hogy ezt lehet így is csinálni.

Ha le is vernek, emelt fővel fognak leverni és a saját lelkivilágod miatt nem fogod úgy érezni, hogy vesztettél, csupán csak arról volt szó, hogy két szövi és egy mf tf óriás ellen 2400 hekin kitartottál, amíg tudtál

Legalábbis reggelente úgy nézel a tükörben, hogy nem csak az életben, de a játékban is úgy viselkedsz, ahogy az elvárható.

Reaktor 12-02-2009 17:44

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231352)
Csakhogy nem az ujrázás a probléma hanem egy multis és sleppje ha megszünteted az ujrát akkor nem egy oriban viszi fel hanem 100 ban

De az ujrázás vagyonreplikáló hatása a gond.

Ahogy a nyitópostban írtam 20 millió tekiből
(amit egy tekiíró gnóm szövi 200 hekin 40 hét alatt előállít)
L ben 8 ujra G ben 8 ujra
már 1280! millió teki lesz.

És ehhez semmi játéktudás nem kell!

Felét lerakja a G ben egy kapott gazdájanincs országban, felét felviszi B be megujrázva 8 szor, és az életben nem tudsz akkora veszteséget okozni neki szabályos játékmenet során, ami térdrekényszerítené.

Serg 12-02-2009 17:46

dupla post

Serg 12-02-2009 17:46

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231357)
Mondjuk a G vagy B csoportban 1600-2000 heki környékén hogyan harcolsz egy olyan csoporttal akinek van 1000 milliárd vagyona egységben tekercsben?

Én azért megpróbálom ha nem bánod;)
Ha közben hibázik már nyertél ez csak ennyi
Közben megint beugrott valami az ujra leszabályozásával tibubácsi problémán nem segítesz nála már annyi teki van mint a többieknek összesen az A ban

Reaktor 12-02-2009 17:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231359)
Én azért megpróbálom ha nem bánod;)

Persze, hogy megpróbálod ;)
De Te egyike vagy a legjobb játékosoknak. Vannak tartalékaid vannak kapcsolataid.....

De mi van egy olyan játékossal, mint "Szergely Görbecső" Aki nem rendelkezik ezzel a háttérrel és tudással, de "Replika Ujramatyi" szintjén túltesz azért.
Na Ő azt fogja látni, hogy már megint a széllel szembe pisil.

Serg 12-02-2009 17:59

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231360)
Persze, hogy megpróbálod ;)
De Te egyike vagy a legjobb játékosoknak. Vannak tartalékaid vannak kapcsolataid.....

De mi van egy olyan játékossal, mint "Szergely Görbecső" Aki nem rendelkezik ezzel a háttérrel és tudással, de "Replika Ujramatyi" szintjén túltesz azért.
Na Ő azt fogja látni, hogy már megint a széllel szembe pisil.

Nem is neki(k) kell(ene) megoldani az ilyen jellegű problémákat hanem neked meg a harcosaidnak úgy hallottam jó helyen vagytok jó időben...

Reaktor 12-02-2009 18:03

Szerintem ez a topik ne Tibu-ról szóljon, hanem az eredeti témafelvetésre koncentráljunk.

A Tibu helyzet majd megoldja magát, remélhetőleg már túl sok nagyobb tudású játékossal akasztotta össze a bajszát.

Arwyl szelleme 12-02-2009 18:12

Erre a módszerre rá vannak kényszerítve azok a játékosok akik el is akarnak érni valamit 1/A-ban. (legalábbis azt hiszik, lásd lent majd :) )

A történet már régen kezdődött: a császárral való hektárszám kitolásával olyan űr keletkezett a pontlistában amit utána 2 év volt behozni még a 225 katis fedezéssel is, majd amikor Pannon uralom kezdődött, szintén elszakadva a csopitól, be lett vezetve a nehezített fedezés. Ezt a Big is hosszú ideig nem tudta áthidalni, de végül egy látványos manőverrel sikerült. A kecskétől a Bigig hosszú évek teltek már el és még mindig igen ritka a mezőny 500k és 1M érték között.
A mostani helyzet durván 1 éve áll fent. És mi történt? 1 év alatt a pékeknek sikerült a top1 klán felére (!!!!) nőni.

Ezek után naná, hogy alsóbb csopikban is elkezdenek termelni az emberek, és ezt a lehetőséget kihasználva irdatlan teki/rúna/egység mennyiséget szeretnének felhozni 1/A-ba, hogy a top1 klán beérésének idejét csökkentsék.

De véleményem szerint teljesen felesleges ezzel az egész újrázással foglalkozni, mert ez a lehetősége mindenkinek meg van/volt/lesz. Aki nem csinálja ne sírjon. Ha viszont sokan ezt csinálják majd nem lesz kinek eladni a tekit/rúnát, se alsó csopikban, se 1/A-ban.

1/A-ra való hatása: a teki árakat tudjuk, ennél csak olcsóbb lesz, vagy eladhatatlan. Rúna szintén. Hatása, semmi. Egység: a nagyobb hekis orik ismerik a felfedezési katonaigényüket. Ennek ismeretében 40-50M egység is jelentéktelen lesz ha fedezéssel akarják pótolni 2 bekapott 10k hekis ütést.
Amennyiben nem fedezéshez kell ez az egységmennyiség akkor viszont előjön az hogy úgyse fér el mind az oriba...
Továbbá: etetni kell, építeni kell. Ideig-óráig megy a 10 db. 75% barakkos hadi ori, de amikor nem lesz a piacon kaja és nyers vagy nagyon drágán akkor ezek a tartalékok nagyon gyorsan elpárolognak majd...

Paliking 12-02-2009 18:13

Egy dolgot nem értek. B-ben mit kezd a rengeteg tekijével? Semmit, gondolom felviszi A-ba. És ott mit kezd vele? El akarja adni. Csak akkor tudja ezt megcsinálni, ha van fent olyan bankos orija, ami termeli a pénzt, különben ki venné meg ezt a mennyiséget? senki.
Ha egységben viszi fel bárki a vagyont A-ba, akkor mi történik? Feltéve, hogy játszani akar, elkezd ütögetni, és elég gyorsan elfogy az egysége, ha 10k heki fölé akar menni. Egyszemélyes klánban nem tud felmenni 15k-nál magasabbra, ha meg 5-10 országot kell pénzelnie ilyen magasságig, akkor ha 10x leújráz 2,5 milla egységet, ami egyébként iszonyat nagy meló, akkor is csak egy közepes klánt fog tudni összerakni, és sehol sincs még a topklánhoz.
Azt sokkal inkább problémának látom, hogy a normál csoportok inkább az anarchhoz hasonlítanak, és ezt meg lehet tenni, mit a vagyonsokszorozást.
Minden csoportban megvannak a multis csapatok fenti és lenti orijaik, amivel sok embernek ténylegesen megnehezítik vagy tönkreteszik a játékát, és ezzel okozzák az igazán nagy kárt a Hódnak.

Xeper 12-02-2009 18:16

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231362)
Szerintem ez a topik ne Tibu-ról szóljon, hanem az eredeti témafelvetésre koncentráljunk.

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 231279)
Ha valaki a Hódító indulása óta tekercset írt 200 hekin, akkor kb 68 milla tekit tudott összeírni (Zoli által vázolt tekiíró gnóm szöviben). Ha valaki erre rászánta az idejét, maradjon meg neki újraindulás után is. Viszont ha újrázásra kerül sor, az azt jelenti, hogy képtelen a jelenlegi helyzetén változtatni, azaz elfogyott a vagyona. Az újrázás rendeltetésszerű használata esetén legalábbis. Ebből kiindulva feltételezhető, hogy nem lesz senkinél jelentősen több tekercs ennél a 68 millás mennyiségnél. Miért ne lenne egyszerűen egy maximum érték a tekercsre, mint a pénzre is (eltekintve a technikai részétől, pusztán arra a tényre koncentrálva, hogy azért sem lett megemelve az országban tárolható pénz mennyisége, hogy ne legyen túl nagy a szegregáció), ami nem 4,3 milliárd, hanem egy ennek a néhány 10 milliós nagyságrendnek megfelelő érték -pl 20 millió fajtánként? Így elcsorogna minden olyan tekercs, ami az újraindulás nem céljának megfelelő felhasználásával extrém mennyiségben jönne létre.

Ehhez pl még senki nem szólt hozzá.

Tsobi 12-02-2009 18:21

Quote:

Igen meg lehet csinálni hogy felhoz az ember 2,7 millio egységet az A ba képzés alatt,de bárki aki meg akarja szüntetni csak egyszer csinálja végig azt a kis játékot hogy körönként ujraképez két kv közt alszik 40 percet és ezt kb 3 napig.
Persze előtte sem árt megtenni hogy a képzésed 17 körön keresztül folyamatos legyen és legyen előtte 3 kör szünet és ezelőtt mondjuk az összegyűjtött tekercset rúnát és mondjuk a képzésedet beforgatni ebbe a malomba ja hogy ez kb 3x annyi idő (minimum) mint amennyi idő alatt egy topos ori megtermel 3 milla katonát az már teljesen más kérdés.

Serg. Szerintem itt a többség tökéletesen tisztában azzal, hogy milyen iszonyatos meló is konkrétan annak a rakat egységnek a beképzése, veszteség nélküli megtartása.

De tegyük fel, hogy a fent említett érdekcsoport feje csinálja meg ugyanezt.. akármennyire is függő, nem fog 17 körig egy helyben ülni, majd 3x ennyi időt rászánni a piacba forgatásra. Ahogy egy szöviben természetes a 24 távol, úgy ezeknél is meg van oldva a 24 órás lefedettség ilyen téren is.

A korábban tapasztaltak alapján ez a 24 órás lefedettség nem csak piacolásra korlátozódik,hanem kihat a szövetségi háborúkra is. Szomorú...

Fáraó 12-02-2009 18:23

én ellenzem az ujrázás bárminemű korlátozását
igyis elérhetetlen orik vannak A-ban sergnek igaza van hogy csomoszor megy a sirás hogy nincs ellenfél A-ban de megjobban megszivatjuk a feljovoket mert X-és Y meg Z multiznak
ez a javaslat is ugyanazt eredményezi mint az hogy a max heki be lett vezetve hogy aki nem régi játékos az szív miatta es meg se oldja a problémát amiért folvetették
és kicsiben folyik ugyanaz
de ugyanugy nem csokkenti a multisok jkszesek előnyét a tobbiekkel szemben
hiszen a multi ugyanugy 10 oribol fogja nyomni mert tudja hogy lehet kijátszani a rendszert
és ugyanugy 10szer annyi cucca lessz mint másoknak és ugyanugy elraboltatja a cuccaid a rablokkal mint ahogy most is megtehetné
és abban igazad van hogy valamit csinálni kéne
de szerintem ezt igy biztos nem kéne csinálni ami a topiknyitó javaslatban van
mindjárt kifejtem hogy milyen káros mellékhatásai lehetnek ennek a szabályváltozásnak amit javasolsz reaktor
es hogy szerintem hogyan lehetne megoldani
csak egy kis idő még osszeszedem a gondolataim

Fáraó 12-02-2009 19:00

szoval mar irtam hogy Aban szukség van friss husra
de a friss hustol egyretobb lehetoséget elveszunk az eredményes játékra
es ha a friss hus nem tud a max fold miatt biztos távban gyujtogetni hogy a multiktol is távol van meg a csopi egyéb részétől is
én visszasirom az idoket mikor mfel is tudtam gyujtogetni anélkul hogy lebratyizzak a toppos orikkal
én ezért nem is játszom már csak A-ban és anarchban és eszembe nem jut hogy bratyizgassak mert ellenkezik az elveimmel
kell a lehetoség hogy az ember A-ba erve nehány ujra után eltudjon indulni és akár 500k pontra folmászni
mert ha nem aztmondja hogy a franc se tokoljon a gyujtogetéssel ugyis egyre feljebb megy a top és leparkol egy elfet az A-ba
látjuk az eredményét hogy egy másik amugy jó szabály a szigoritott fedezésel eggyutt a max heki szigoritas által keltett potenciális sok tartalékkal rendelkező emberek hiánya eredményeztek
ez ugy saccra szerintem 70% elfet jelenthet A-ban
namost ha az utolso mohikán fanatikusok akik igy is jonnek ujrázni se tudnak
akkor igen sivár lessz a csopi mindenki elfezni fog aki nem az első 3-4 klánba nyer felvételt
és a mohikánok eltunnek és majd leparkolnak egy elfet A-ban
izgi lessz ugy játszani hogy az orik 90%a elf az A-ban :p

Reaktor 12-02-2009 19:10

Basszus!

Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

De az én klánomból pl nem ujrázgatott senki sem vagyonokat.
És tudok más nagy klánokról is akik szintén itt szedték össze amijük van!

Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek:

DE Nem az 1/A ról szól ez a topik!!!

Fáraó 12-02-2009 19:22

igazábol a problémát hogy emberek irtozat tekiket halmoznak fel a jksz es a multisok okozzák
régen a max heki nélkuli toppokban atlagemberek osszállva is tudtak tekiket felhalmozni ujrával
ezért nem sosemalvukuszék még a topklán a mai napig
az ujrák adják a lehetoséget az élelmes játékosoknak hogy felzárkozzanak
ez egy sose ujraindulo játék amiben az ujraindulás hiánya folyamatosan problémákat vet fol anno senkinek nem tetszett mikor a topklánok távolodtak a tobbiektol most se tetszik senkinek
szerintem minden szabályváltoztatást ugy kéne megoldani hogy ne gorditsunk ujjabb akadályokat azok elé akik szeretnének rendeltetésszeruen jatszani
még az A-ban is ezért bekell vetniuk a jóöreg ujrázós trukkot ha eredményesek akarnak lenni !!!
a multit és a jkszt kell visszaszoritani elfogadhato méretekre le is fogom irni hogyan
az osszes problémára amit a topikalapitó irt gyógyír lenne
folyt kov.

Serg 12-02-2009 19:22

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 231375)
Basszus!

Miért akarja bárki is beérni néhány ujrával azt a több éves munkát amit egy sokmillió pontos klán letett az asztalra??? :eek:

De arról szól mert amit szeretnél megvalósítani az szorosan kapcsolódik hozzá...
Lassan kezdem azt érezni mint az elf kiherélése kapcsán,na meg a felfedezés szigorítása kapcsán: páran tiltakoznak aztán bevezetik majd rájönnek hogy jól kibabráltak mindenkivel,de már késő...

Fáraó 12-02-2009 19:31

Quote:

Basszus!

nyilván mert kis hekin ő is sokáig gyujtogetett ?
és neki is rengeteg munkája van benne ?
az illető aki álitolag sokmilliárdos vagyonnal rohangál és nem lehet ellene harcolni mert xarásig van lével
nagyot fog szívni ha A-ban tekieladásra alapozza a jovőjét
és ez lehet nem A topik de az Aban egy igennagy problémát okozna a tisztességesen játszo évek ota gyujtogető embereknek ha nem lehetne ujrázni
vagy csak az számit hogy te mennyi munkát raktál bele más munkája nem számit ?
azok a klánok akik sokmillio ponton ulnek és sok munkájuk van benne igenagy szeretettel mnt-zgetve gyujtik a vagyonaikat
kiutnek minden potenciális célpontot és kuldenek mnt-t a maradéknak mert ugye vannak haverok meg hódtalik stb.
de szerintem nem kéne személyeskedni mert semmi értelme

siQ 12-02-2009 19:37

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231377)
De arról szól mert amit szeretnél megvalósítani az szorosan kapcsolódik hozzá...
Lassan kezdem azt érezni mint az elf kiherélése kapcsán,na meg a felfedezés szigorítása kapcsán: páran tiltakoznak aztán bevezetik majd rájönnek hogy jól kibabráltak mindenkivel,de már késő...

Az számomra még nem tiszta, hogy szerinted miért is jó egy gomb a játékban amire az van ráirva, hogy 'vagyonduplázás' ?
Ez nem lebutitása a játéknak?
Aki meg azzal érvel, hogy akkor csinálja mindenki az meg gondoljon bele, hogy mennyi uj pénz kerülhet a játékba igy. Például micsoda stratégia ha kiveszik az összes egységet egy alsóbb csopiban, mert nem számit nekik a pénz. Szerintem eléggé rontja a játékélményt, ha nem azért nem tudsz visszatámadni, mert béna vagy, hanem mondjuk nincs egység a piacon.

Von 12-02-2009 19:37

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231378)
a ti klánotok egy mntvel tudta beérni a pannont buszkék lehettek rá

lolwat :eek:
nem ismerem a sztorit, de mnt-vel én még nem értem utol senkit, áruljátok el, hogy kell!
amúgy két sor alatt nem mondtál ellent magadnak ;)

Fáraó 12-02-2009 19:42

Quote:

Originally Posted by Von (Post 231380)
lolwat :eek:
nem ismerem a sztorit, de mnt-vel én még nem értem utol senkit, áruljátok el, hogy kell!
amúgy két sor alatt nem mondtál ellent magadnak ;)

bocs tényleg elentmondtam :D
csak kicsit hevesen reagáltam arra hogy ők nem ujrázgattak
de modositottam is hogy tényleg személyeskedés nélkul legyen :)

Serg 12-02-2009 19:50

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231379)
Az számomra még nem tiszta, hogy szerinted miért is jó egy gomb a játékban amire az van ráirva, hogy 'vagyonduplázás' ?

Hol ez a gomb???

Tsobi 12-02-2009 19:55

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231384)
Hol ez a gomb???

Beállítások / Adatok --> Lapaya (nem a spanyol kikötőváros)

Serg 12-02-2009 19:57

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231385)
Beállítások / Adatok --> Lapaya (nem a spanyol kikötőváros)

Az nem az:D
Ottan leamortizálom a 850k pontos orimat 120k pontos orira gomb van

Tsobi 12-02-2009 20:00

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231386)
Az nem az:D
Ottan leamortizálom a 850k pontos orimat 120k pontos orira gomb van

Az a rendeltetésszerű használat :)
Nem rontottál el véletlen valamit? :p

Reaktor 12-02-2009 20:03

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231378)
nyilván mert kis hekin ő is sokáig gyujtogetett ?
és neki is rengeteg munkája van benne ?
az illető aki álitolag sokmilliárdos vagyonnal rohangál és nem lehet ellene harcolni mert xarásig van lével
nagyot fog szívni ha A-ban tekieladásra alapozza a jovőjét
és ez lehet nem A topik de az Aban egy igennagy problémát okozna a tisztességesen játszo évek ota gyujtogető embereknek ha nem lehetne ujrázni
vagy csak az számit hogy te mennyi munkát raktál bele más munkája nem számit ?
azok a klánok akik sokmillio ponton ulnek és sok munkájuk van benne igenagy szeretettel mnt-zgetve gyujtik a vagyonaikat
kiutnek minden potenciális célpontot és kuldenek mnt-t a maradéknak mert ugye vannak haverok meg hódtalik stb.

Ha kiírom a szavazást akkor lesz benne olyan választható, hogy:

Szeretnék 200 hekin 40 hét tekiírással és (L meg G) 8+8 újraindulással 1280 Millió tekercsnyi vagyonhoz jutni.
Ezt tartom az eredményes játék alapjának.

Fáraó 12-02-2009 20:05

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 231379)
Ez nem lebutitása a játéknak?
Aki meg azzal érvel, hogy akkor csinálja mindenki az meg gondoljon bele, hogy mennyi uj pénz kerülhet a játékba igy. Például micsoda stratégia ha kiveszik az összes egységet egy alsóbb csopiban, mert nem számit nekik a pénz. Szerintem eléggé rontja a játékélményt, ha nem azért nem tudsz visszatámadni, mert béna vagy, hanem mondjuk nincs egység a piacon.

alsobb csopiban multival
vagy a baráti kor szedi ki jkszel
mindkettő csalás
azt kell máshogy szűrni hatékonyabban
nem megszivatni csomo embert a szent cél érdekében
olyanokkat miért kéne sulytani akik tiszteségesen szerzik a pénzt

Pool 12-02-2009 20:13

Quote:

Ha többen is megerősítik a pénzkövetelést a békéért vagy felmenésért cserébe talán Ati is megvizsgálja a dolgot kicsit komolyabban

Ati már többször megírta, msn/skype beszélgetést nem tud ilyenben elfogadni...

siQ 12-02-2009 20:14

Quote:

Originally Posted by Fáraó (Post 231389)
alsobb csopiban multival
vagy a baráti kor szedi ki jkszel
mindkettő csalás
azt kell máshogy szűrni hatékonyabban
nem megszivatni csomo embert a szent cél érdekében
olyanokkat miért kéne sulytani akik tiszteségesen szerzik a pénzt

Kapnál az egész játékban összesen 1 ujrázási lehetőséget az oriddal, mondjuk 2K kör után. és 4. szinttől.
Újrázás: nem látsz más kiutat, csak ezt. Kényelmi funkció, nem hiszem hogy arra kéne használni, hogy elfelejtettem felrakni a varit és leloptak, kell a pénz vissza mert elrontottam a piacot. Én személy szerint nem is emlékszem hogy alsó 4 szinten ujráztam-e egyáltalán. A-ban is csak azért mert fajt szerettem volna váltani. Nem hiszem, hogy mondjuk szövijeid segitségével nagyon kevés pénzből annyit ne tudnál termelni ami a normál játékhoz kell lejjebb. Legfeljebb nem lépsz olyan gyorsan ha elrontottál valamit nagyon.

Arwyl szelleme 12-02-2009 20:14

Quote:

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 231377)

Zoli: ha nem csináltok egy másik klánt amit beverhettek 3x (ne is válaszolj erre a részre, mert felesleges) a mai napig nem értétek volna be Sergéket... de legalább ti nem újráztatok! ;-)

Így van ahogy Serg is mondja! Ez nemhogy az A-ról, hanem CSAK az A-ról szól! Azok a tételek amikről beszélünk csak és kizárólag 1/A-ba készültek. Lentebbi szinteken ezeknek töredékük elég + lentebbi szinteken ezek a tétek eladhatatlanok (mint ahogy 1/A-ban is azok lesznek). Vagy szerinted 2Mrd teki ahhoz kell hogy 2/B-ból forduljon vele a tulaj hátrahagyva a tekit? :D

Ati 12-02-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231342)
Ezt történt ma velem is
megkeresett a Tibu bácsi, hogy ha feljebb akarok menni B-ben, adjak nekik pénzt, mert írmagomat is kiírtja a Hódítóból...
Szegény meg nem született gyermekeim...:)

Más játékos gyanusítgatása mennyiben viszi előre a megbeszélést? Csak kérdezem, mert eddig kb minden megbeszélés témát szétoffoltál...

Ha valaki szabálytalanságot kér tőled, jelentsd, és probléme részeedről elintézve. Más teendőd nincs. Az se, hogy szétoffold a megbeszéléseket.

Ati 12-02-2009 20:43

Quote:

Nem kell többen, elég egyetlen ember.

De ez sem viszi előrébb a megbeszélést, sőt szerintem köze sincs hozzá.

siQ 12-02-2009 20:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 231400)
Nem kell többen, elég egyetlen ember.

De ez sem viszi előrébb a megbeszélést, sőt szerintem köze sincs hozzá.

Köze az éppen van hozzá, mert csak az engedheti meg magának hogy ilyeneket kérjen más játékosoktól aki a töménytelen pénze miatt nem tart semmilyen következményektől. És ennyi pénzt meg tudjuk hogy lehet előálítani...

All times are GMT +1. The time now is 22:06.