Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Debilke 09-08-2006 19:52

5 W-ben történt velem az eset
orkkal játszom, pár héttel ezelőtt fosztottam egy hullát, később kb. 250 támadóval nekem jött, én 7 sereggel hazakísértem. Diplomban egész szövit keresett ellenem, és a zöldje sem volt túl barátságos, lényege most élvezkedejek, nemsokáig lesz rá lehetőségem.
Ki tudja miért harci kedve alábbhagyott, majd 2 napja látom pontlistában, felettem van, sok pénz, hát akkor hagyszóljon 2 fosztás.

Erre kaptam egy üzit :)

---------- (#372----) - 2006-09-07 12:46:42

csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

aranyos :)

solven 09-08-2006 21:52

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 30618)
csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi?
valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!!

És ha most a törpémmel akinek 100 varija van (mert tegnap regeltem), meggömbözök egy hullát, akkor az varisnak számít? :D

BeeLord 09-08-2006 22:04

Quote:

teleportkapu

Ömm, ez mi is lenne?:D Azt hiszem helye lenne a hódító szlenges topicban:D

Békés 09-09-2006 11:36

Annó 3 éve csináltam egy gömbit és elmentettem.
Ez akkor varisnak számit?

Faj hulla, személyiség Varázsló
íj 700
varázsló 2100
tolvaj 400
ja és 270 hekin álldogált:)

Harcosok 09-09-2006 16:01

Írok már én is ide valamit:)
Még az régebben az angol verzióban kicsit felhuzott valaki olyan akivel mnt-m volt(csak vele volt:) )elkezdtem felbontani rá 2órára már az orit kitörtölte:)(még nem bomlott fel az mnt csak elkezdtem bontani)pedig elég nagynak hitte magát keménykedet 1vs1-ben engem simán legyőz stb:)az orit mégis kitörölte már akkor amikor az mnt-t kezdtem felbontani:)léptem ki a a szöviböl meg minden,hogy mf-ként megyek neki,hogy ne legyen baj az 1vs1-gyel de hát törölte magát:)

Pepa 09-09-2006 17:01

Miért loptál le?

Sziasztok!

Lehet ez csak nekem vicces, de 5-be van egy csomó ori, ami 30-35 raktárral és mellé rengeteg bányával játszik. A jó tolisnak nem kell bánya alapon én belölük építkeztem és nemsokára jött az üzenet: Miért loptál le, hisz én is bányásztam? Erre ment a válasz: Mert nekem nincs bányám:)

Volt egy másik, hasonló szituval, de az fenyegetett, hogy ezt megbánom, meg ilyenek, én meg írtam neki: A te raktárad az enyém is, de az enyémhez semmi közöd:)

Dragi 09-09-2006 19:46

nekem is van egy jó storym :)))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! :) és bummm lottófőnyeremény :) őmlöttek a tekik :cool:

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem :p miért tenném saját hibáiból tanul az ember

Peter 09-09-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Kics (Post 30186)
regget.

a 39 ház 1 óriásnak nem létxükséglet 200ha-n;) xó ha levisszük 36ra (amibe alapból 60al több fér mint kéne, + kajáná a tullépés) akkor a maradék 3at átrakva rakira 6körös lecc, ami meg lazán megoldható napi 4 etetéssel.
xó eléggé életképes, bár mind pénzigényes:)
4. tényleg érdekes.:)

érdekesnek érdekes a 4., de megoldható...
csak soksok pénz és idő kell hozzá :D

Harcosok 09-10-2006 07:03

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 30663)
nekem is van egy jó storym :)))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! :) és bummm lottófőnyeremény :) őmlöttek a tekik :cool:

Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem :p miért tenném saját hibáiból tanul az ember

:)
1. tanulj meg olvasni ha ez nem megy akkor ne forumozz:)
2. ne itéld el a másikat ha te még nála is rosszabb vagy(gondolok itt a hv tevékenységeidre)
Na legyen még egy sztori:D
Hol volt hol nem volt volt 1x egy hv:DVolt valami D betüs játékos már a nevére nem emléxem pontosan:DPedig mult héten volt:D Ez a D betüs játékos furcsa modon 5x ütött egy olyat akinek addig volt védeleme elég nagy:)Akire rátámadt legyen S betüs a beceneve és K betüs az orineve:D
D elmondta valakinek msn-en,hogy a megnyitották neki az orit,hogy bemenjen 5 sereggel:)Valaki elmondta nekem,hogy D elmondta:D Én D-töl megkérdem tagadja tagadja 5perc mulva elismer 1nagyon de nagyon szabályos megmozdulást:D10perc mulva még 1-et:DMég5perc és letilt Msn-röl:)Ja és a vége a legjobb leszedték a toprol ugyhogy végig vezetett és aztmondja elromlott a gépe pedig még probált gömbölni éjjel:D
Elég vicces volt akkor ez az egész:)

Batu 09-10-2006 08:17

Offtopic, de én az ilyenek miatt nem játszok soha hv-t:(
Amúgy szerintem ez nem ide tertozik srácok! Benézek, mondom biztos lesz vmi jó poén aztán mindenhol a sárdobálást látom.Csináljatrok egy párbajt, ahol lerendezhetitek a próblémát:)

exair 09-10-2006 08:23

Quote:

5 W-ben történt velem az eset
orkkal játszom, pár héttel ezelőtt fosztottam egy hullát, később kb. 250 támadóval nekem jött, én 7 sereggel hazakísértem. Diplomban egész szövit keresett ellenem, és a zöldje sem volt túl barátságos, lényege most élvezkedejek, nemsokáig lesz rá lehetőségem.
Ki tudja miért harci kedve alábbhagyott, majd 2 napja látom pontlistában, felettem van, sok pénz, hát akkor hagyszóljon 2 fosztás.

Erre kaptam egy üzit :)

---------- (#372----) - 2006-09-07 12:46:42

mi szamit neked sok penznek? mert ha ilyen noob volt az illeto, akkor nem hinnem hogy 2 millional tobbje lett volna :)

Dragi 09-10-2006 09:41

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 30727)
:)
1. tanulj meg olvasni ha ez nem megy akkor ne forumozz:)
2. ne itéld el a másikat ha te még nála is rosszabb vagy(gondolok itt a hv tevékenységeidre)
Na legyen még egy sztori:D
Hol volt hol nem volt volt 1x egy hv:DVolt valami D betüs játékos már a nevére nem emléxem pontosan:DPedig mult héten volt:D Ez a D betüs játékos furcsa modon 5x ütött egy olyat akinek addig volt védeleme elég nagy:)Akire rátámadt legyen S betüs a beceneve és K betüs az orineve:D
D elmondta valakinek msn-en,hogy a megnyitották neki az orit,hogy bemenjen 5 sereggel:)Valaki elmondta nekem,hogy D elmondta:D Én D-töl megkérdem tagadja tagadja 5perc mulva elismer 1nagyon de nagyon szabályos megmozdulást:D10perc mulva még 1-et:DMég5perc és letilt Msn-röl:)Ja és a vége a legjobb leszedték a toprol ugyhogy végig vezetett és aztmondja elromlott a gépe pedig még probált gömbölni éjjel:D
Elég vicces volt akkor ez az egész:)

Rendben van gondolj amit akarsz nem nagyon érdekel! de ha gondolod még folytathatod csak én nem fogok hozzászólni tudod okos enged szamár szenved

Bogár 09-10-2006 10:42

akkor te most melyik vagy? az okos vagy a szamár? :D
(bocsi, de nem tudtam megállni :D )

Dragi 09-10-2006 10:52

:( bocs de zöldet nem tudok érte adni de jó volt :D

Harcosok 09-10-2006 11:41

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 30738)
Rendben van gondolj amit akarsz nem nagyon érdekel! de ha gondolod még folytathatod csak én nem fogok hozzászólni tudod okos enged szamár szenved

most ,hogy így mondod lehet te vagy a D betü:)
Ja és ha jól látom elismered,hogy te vagy az vagyis elismered,hogy csaltál:)És ha elismered vizsgálni sem kell (bob is így került anarba)

Láma 09-10-2006 12:12

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 30752)
most ,hogy így mondod lehet te vagy a D betü:)
Ja és ha jól látom elismered,hogy te vagy az vagyis elismered,hogy csaltál:)És ha elismered vizsgálni sem kell (bob is így került anarba)

Igen komoly szövegértelmezési problémáid vannak;)

Harcosok 09-10-2006 12:35

1 gond van :)ha nem mondja így ki:csalok akkor semmit nem lehet tenni:)mivel hv-hoz nincs support:)jksz bejelentő lap nem ellenem irányult ugyhogy megint semmi:)
Visszább irták,hogy párbajozzunk meg:)Nem lenne fair küzdelem:PMIvel én sokkal de sokkal többet tapasztaltam már meg minden:DD néha néha eljár én meg rengetegszer nagy különbbség van:)( ugy érzem köcsögség lenne ha arra hivnám)
Most irjátok majd ,hogy nagynak hiszem magam meg minden:)de valahol egyszer összegyüjtöttem kb az elmult 20párbajomba hanyadik voltam stb:)2x estem dobogon kivülre:D(kb a 20párbaj 1-1.5honap alatt volt:P)
na de azt itt lezártam:)
amugy nem értem mi bajod van D amit beirtam vicces:)töröli valaki az orit ha már az mnt-t is bontom de elötte nagyon kemény:)
a másik meg ott vicces volt az egész ahogy tagadtad meg minden:)utána meg szépen lassan elismered azt amit már amugyis tudok:)
De itt megkérdezem már töled:
Igaz amit írtam vagy hazudsz és aztmondod:hogy kitaláltam mindent:)
Erre válaszolj pls még utána én lezártam a dolgot én ugyis tudom mi volt csak, hogy igazat mondasz-e:)DE nem igazán cáfoltad eddig amit írtam ugyhogy:D

Láma 09-10-2006 12:37

Csak én nem értem az esetek 50%-ban hogy kinek mikor mit ír???

Peter 09-10-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Láma (Post 30757)
Csak én nem értem az esetek 50%-ban hogy kinek mikor mit ír???

én ezt elkerülendő el sem olvasom a hülyeségeit :D

Csokibácsi 09-10-2006 21:32

Quote:

Originally Posted by Peter (Post 30781)
én ezt elkerülendő el sem olvasom a hülyeségeit :D

Nem is kell, elég egy kósza pillantás és magad is meggyőződhetsz, mily csodálatos, főként sárga színben pompázó smiley erdő rajzolódik ki a kommentjeiben :) (nem is volt nagy hülyeség a max. 5 smiley / komment)

Synkel 09-10-2006 21:53

Monjuk egyrészt télleg nem értem, hogy miért kell ilyesmit a poénos topicban lefolytatni. Másrészt meg nem értem, hogy ha már mindenki tudja, hogy hv-t nyerni csak jksz-el lehet, akkor utólag minek lázadni a többiek ellen? Régebben párat nyomtam én is, de hamar rájöttem a lényegre és azóta felé se nézek. Ha játszanék, alighanem nekem is meglenne a csapatom, akik segítenek, és akiket én is segítek. Szal sorry, de személy szerint egyikőtök problémája sem hat meg...

Bogár 09-10-2006 21:56

Máté, örvendessz, hogy elmondhattad, mennyi párbajt nyertél? eddig te voltál az egyetlen ezen a fórumon, aki felhozta, milyen sokat párbajt nyert...
egyébként, ha jól tudom csak 10-20 hv után nyertél előszőr. addig mind a zászlóra hajtottál, és gyáva módon mindig bevédted magad, ha véletlenül hozzád került a zászló.

nem is csodálkozom, hogy mindenki kitöröl az MSN-ről egy idő után. egyáltalán nem vagy szimpi ezzel a dumával.

mégvalami: másokat dobigálsz sárral, de ne mondd azt nekem, hogy a hétvégiken te is 100%-osan tisztán játszassz. így én nem érzem, hogy jogod van gyanúsítgatni másokat.

sajnálom, hogy a poénos topic ennyire elfajult. :(

Dragi 09-11-2006 05:54

elnézést kérek hogy tönkre tettem a topicotok :(

És további vitákat elkerülendő nem fogok írni olyan topicba ahol Harcosok megjelenhet :P

Harcosok 09-14-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 30793)
mégvalami: másokat dobigálsz sárral, de ne mondd azt nekem, hogy a hétvégiken te is 100%-osan tisztán játszassz. így én nem érzem, hogy jogod van gyanúsítgatni másokat.

sajnálom, hogy a poénos topic ennyire elfajult. :(

én ilyet nem írtam ha jól látom:Danarba is dobtak érte már:) egy szóval nem mondtam én vagyok a szent meg minden :) csak pont dragon volt az aki ezt teszi(nem itt de tudja ő a dolgokat:P):)és én ott abban 1 szóval nem írtam,hogy dragon de egyből magára vette;)lehet valami alapja ezek szerint:)
Rossz a gépem nem igazán tok sajna irni:)

Békés 09-14-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 31368)
én ilyet nem írtam ha jól látom:Danarba is dobtak érte már:) egy szóval nem mondtam én vagyok a szent meg minden :) csak pont dragon volt az aki ezt teszi(nem itt de tudja ő a dolgokat:P):)és én ott abban 1 szóval nem írtam,hogy dragon de egyből magára vette;)lehet valami alapja ezek szerint:)
Rossz a gépem nem igazán tok sajna irni:)

De ahoz még elég jó hogy, teleszórja mosolyokkal a szövegedet.
Nem lehetne ezt máshol folytatnod?
Ez ugyanis egy poénos beszólások topik és nem egyesek viselt dolgait kitárgyaló topik.
Arra légyszi nyiss egy másikat és a nem ideillő beirásokkal ne riaszd el azokat akik a hódos poénokat keresik.

Köcc

Bocs mindenkitől de már untam hogy mindig mikor ide nézek a Harcosok szmájli erdejéből kell kihámozni a mondani valót.

Harcosok 09-14-2006 18:49

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 31371)
De ahoz még elég jó hogy, teleszórja mosolyokkal a szövegedet.
Nem lehetne ezt máshol folytatnod?
Ez ugyanis egy poénos beszólások topik és nem egyesek viselt dolgait kitárgyaló topik.
Arra légyszi nyiss egy másikat és a nem ideillő beirásokkal ne riaszd el azokat akik a hódos poénokat keresik.

Köcc

Bocs mindenkitől de már untam hogy mindig mikor ide nézek a Harcosok szmájli erdejéből kell kihámozni a mondani valót.

Jójó békés de ugy érzem mindig ti szólítottatok meg magamba nem igazán beszélgettem volna a 2.beirásom után;)Nem mondtam egy szóval sem,hogy dragon tette ezt ő vette magára:)Mindegyik poén szól valakiröl és ezt drag nem birja elviselni ha éppen rola:)Mert ha te irod be,hogy törli valaki az oriját azért mert elkezded felbontani az mnt-t azt viccesnek véled nemde?:)
Mindegyik szól valakiröl ez néha fáj de el kell viselni :)

Csokibácsi 09-14-2006 19:06

Jajj http://www.tms.hu/smiley/monokli.gif

Steve 09-14-2006 19:58

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 31378)

És ebbe mi a poénos?:p
mingyá dobok neked ezért pirosat:D

Remedy 09-15-2006 11:52

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 31374)
Jójó békés de ugy érzem mindig ti szólítottatok meg magamba nem igazán beszélgettem volna a 2.beirásom után;)Nem mondtam egy szóval sem,hogy dragon tette ezt ő vette magára:)Mindegyik poén szól valakiröl és ezt drag nem birja elviselni ha éppen rola:)Mert ha te irod be,hogy törli valaki az oriját azért mert elkezded felbontani az mnt-t azt viccesnek véled nemde?:)
Mindegyik szól valakiröl ez néha fáj de el kell viselni :)

ezt en sem ertem.

ha annyire smiley irasi kenyszered van hogy minden mondat utan azt akarsz irni, legjobb lesz ha a legvegere irsz vagy 20at, de a szovegben nem. igy sormintanak is jo.

vagy egyszeruen fogj egy msn ablakot es rajzolgass bele smileyket magadnak szepen, jo sokat.

tenyleg, ra miert nem hat az 5 smiley korlat? vagy mar nincs?

Steve 09-15-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 31419)
tenyleg, ra miert nem hat az 5 smiley korlat? vagy mar nincs?

:) :( :confused: :mad: :p ;) :D :o :rolleyes: :cool: :eek:
Már nincs:D

Burning 09-15-2006 15:01

ez jó volt ez a sor Steve ha lehetne dobnék érte ződet. ez poénos volt;)

CSIBI 09-18-2006 00:35

Hát, ha már a poénoknál tartunk (bár nem beszólás, de megfogott):

feladtam 1 hirdetést varinak, majd 2 nappal később jelentkezett 1 hulla, hogy ő szívesen bevállalná a vari szerepét nálunk (:D ), bár még kezdő... A kezdeti megdöbbenés után megköszöntem neki, majd töröltem a levelet...

Ditke 09-18-2006 07:08

Quote:

Originally Posted by CSIBI (Post 31717)
Hát, ha már a poénoknál tartunk (bár nem beszólás, de megfogott):

feladtam 1 hirdetést varinak, majd 2 nappal később jelentkezett 1 hulla, hogy ő szívesen bevállalná a vari szerepét nálunk (:D ), bár még kezdő... A kezdeti megdöbbenés után megköszöntem neki, majd töröltem a levelet...

Úgy gondolom, hogy ezek a poénok inkább a tudatlanság, mint az ostobaság szüleményei. :)

Mikor az első orimat indítottam velem is gyakran megestek az efféle dolgok. Például a legeslegelső
támadásomat soha nem felejtem el: 100(!) elf(!) katonával(!) lerohantam egy olyan orit, aminek a lakossága 4000 fölött volt, és kb ugyanennyi íjjassal rendelkezett!:D :D :D :D :D Na ekkor kezdtem olvasgatni a súgót...:)

És gondolom még mindig ilyen ügyes lennék, ha 1-2 jóindulatú uralkodó nem segített volna a tanácsaival!:)
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Colnak, Batunak, Attila Starnak és nem utolsó sorban PLaynek! Köszi, srácok!:) :) :) :) :)

Batu 09-18-2006 18:31

Ugyan-ugyan:)
Csak a kezdeti lépésekben segítettem picit:) Azt is szívesen! Nem nézhettem tétlenül egy 8 körös szövisegítséges támadást :D
(én is kezdő vagyok szvsz)

Ditke 09-19-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by Batu (Post 31791)
Ugyan-ugyan:)
Csak a kezdeti lépésekben segítettem picit:) Azt is szívesen! Nem nézhettem tétlenül egy 8 körös szövisegítséges támadást :D
(én is kezdő vagyok szvsz)

Na tessék! még szerény is!:) :) :) :) :)
Köszönöm Batu!:)

Dave 09-24-2006 11:12

na ez biztos tetszik majd mindenkinek:

feladtam dipóban a vari kerestetik szlogent.
közbe persze kicsit nézelődtem tolikkal... találtam egy orit akitől némi nyersit el lehetett csórni. (igen drága a nyersi arrafelé)...

mire jön is az ártó rendesen. toligyilok, rengés, mega hasonlók.. 3 napon keresztül...

és mit ad isten???

köv nap jön a zöld :
Hello.

Él még a "varázsló kerestetik hirdetés?
Ha igen, engem érdekelne...

mondanom sem kell, hogy ki volt az... :D:D

Dave 09-24-2006 15:02

na mégegy. ezt éppen most észleltem...

Szia!
Megölted a tolvajaimat!
Ezért meglakolsz!!!!!
Hihi!

namármost én 122 körös vagyok, és neki kicsit öregebb orija van...
meg erre kaptam a rengést, meg lopást. tehát nem tom miről beszél, mer ha erősebb nálam variba/toliban, akkor miről van szó??? /csak íjjam van/

aztán meg ez egy normál csopi, szóval, ha még meg is öltem volna bármilyét is, akkor hogy tud visszatámadni??? csak nem multizik?? :DDD

na most szerintetek nem tiszta röhely az egész???

exair 09-24-2006 15:08

ket kerdes:
az o terkapuja volt radnyitva? (mert lehet, hogy csak a tk-t nyitotta o es a szovije az o terkapujan olte a te tolijaidat)
biztos hogy o rengetett?
csak ennyi :D

Killer 10-30-2006 10:30

Quote:

Originally Posted by exair (Post 32364)
ket kerdes:
az o terkapuja volt radnyitva? (mert lehet, hogy csak a tk-t nyitotta o es a szovije az o terkapujan olte a te tolijaidat)
biztos hogy o rengetett?
csak ennyi :D

térkapun keresztül elég ritkán ölnek tolit!:D
de poénnak jó volt!!

Burning 10-30-2006 12:02

ja ahhoz nem kell térkapu, hacsak nem az a cél, hogy mindenképpen rájöjjön ki ölte le a tolijai:D

All times are GMT +1. The time now is 22:43.