![]() |
5 W-ben történt velem az eset
orkkal játszom, pár héttel ezelőtt fosztottam egy hullát, később kb. 250 támadóval nekem jött, én 7 sereggel hazakísértem. Diplomban egész szövit keresett ellenem, és a zöldje sem volt túl barátságos, lényege most élvezkedejek, nemsokáig lesz rá lehetőségem. Ki tudja miért harci kedve alábbhagyott, majd 2 napja látom pontlistában, felettem van, sok pénz, hát akkor hagyszóljon 2 fosztás. Erre kaptam egy üzit :) ---------- (#372----) - 2006-09-07 12:46:42 csá hát sokat filoztam megtámadjalak e de tod akit egyszer megégettek az jobb ha vigyáz a tűzzel nem lenne jobb inkább egy szövi? valam i vari féle lehetsz vagy legalábbis van az is mert legutób teleportkapuval szivattál meg nekem viszont kéne egy kis vari seggitség!! aranyos :) |
Quote:
|
Quote:
|
Annó 3 éve csináltam egy gömbit és elmentettem.
Ez akkor varisnak számit? Faj hulla, személyiség Varázsló íj 700 varázsló 2100 tolvaj 400 ja és 270 hekin álldogált:) |
Írok már én is ide valamit:)
Még az régebben az angol verzióban kicsit felhuzott valaki olyan akivel mnt-m volt(csak vele volt:) )elkezdtem felbontani rá 2órára már az orit kitörtölte:)(még nem bomlott fel az mnt csak elkezdtem bontani)pedig elég nagynak hitte magát keménykedet 1vs1-ben engem simán legyőz stb:)az orit mégis kitörölte már akkor amikor az mnt-t kezdtem felbontani:)léptem ki a a szöviböl meg minden,hogy mf-ként megyek neki,hogy ne legyen baj az 1vs1-gyel de hát törölte magát:) |
Miért loptál le?
Sziasztok!
Lehet ez csak nekem vicces, de 5-be van egy csomó ori, ami 30-35 raktárral és mellé rengeteg bányával játszik. A jó tolisnak nem kell bánya alapon én belölük építkeztem és nemsokára jött az üzenet: Miért loptál le, hisz én is bányásztam? Erre ment a válasz: Mert nekem nincs bányám:) Volt egy másik, hasonló szituval, de az fenyegetett, hogy ezt megbánom, meg ilyenek, én meg írtam neki: A te raktárad az enyém is, de az enyémhez semmi közöd:) |
nekem is van egy jó storym :)))
L-be 345 hektáron 100 fölötti könyvtárral tekiíró gnómocska ! gazdája nagyon kedves faintos emberke! aztán bedurciztam elkezdtem varit nyírni nála 2 napig gyilkolásztam aztán 3. nap reggel bepróbálkoztam tekikre ! :) és bummm lottófőnyeremény :) őmlöttek a tekik :cool: Jah és Harcosok attól hogy pirosat adsz nem változik a véleményem és igen 420 hekin volt 5600 tolim és nem szégyellem :p miért tenném saját hibáiból tanul az ember |
Quote:
csak soksok pénz és idő kell hozzá :D |
Quote:
1. tanulj meg olvasni ha ez nem megy akkor ne forumozz:) 2. ne itéld el a másikat ha te még nála is rosszabb vagy(gondolok itt a hv tevékenységeidre) Na legyen még egy sztori:D Hol volt hol nem volt volt 1x egy hv:DVolt valami D betüs játékos már a nevére nem emléxem pontosan:DPedig mult héten volt:D Ez a D betüs játékos furcsa modon 5x ütött egy olyat akinek addig volt védeleme elég nagy:)Akire rátámadt legyen S betüs a beceneve és K betüs az orineve:D D elmondta valakinek msn-en,hogy a megnyitották neki az orit,hogy bemenjen 5 sereggel:)Valaki elmondta nekem,hogy D elmondta:D Én D-töl megkérdem tagadja tagadja 5perc mulva elismer 1nagyon de nagyon szabályos megmozdulást:D10perc mulva még 1-et:DMég5perc és letilt Msn-röl:)Ja és a vége a legjobb leszedték a toprol ugyhogy végig vezetett és aztmondja elromlott a gépe pedig még probált gömbölni éjjel:D Elég vicces volt akkor ez az egész:) |
Offtopic, de én az ilyenek miatt nem játszok soha hv-t:(
Amúgy szerintem ez nem ide tertozik srácok! Benézek, mondom biztos lesz vmi jó poén aztán mindenhol a sárdobálást látom.Csináljatrok egy párbajt, ahol lerendezhetitek a próblémát:) |
Quote:
|
Quote:
Rendben van gondolj amit akarsz nem nagyon érdekel! de ha gondolod még folytathatod csak én nem fogok hozzászólni tudod okos enged szamár szenved |
akkor te most melyik vagy? az okos vagy a szamár? :D
(bocsi, de nem tudtam megállni :D ) |
:( bocs de zöldet nem tudok érte adni de jó volt :D
|
Quote:
Ja és ha jól látom elismered,hogy te vagy az vagyis elismered,hogy csaltál:)És ha elismered vizsgálni sem kell (bob is így került anarba) |
Quote:
|
1 gond van :)ha nem mondja így ki:csalok akkor semmit nem lehet tenni:)mivel hv-hoz nincs support:)jksz bejelentő lap nem ellenem irányult ugyhogy megint semmi:)
Visszább irták,hogy párbajozzunk meg:)Nem lenne fair küzdelem:PMIvel én sokkal de sokkal többet tapasztaltam már meg minden:DD néha néha eljár én meg rengetegszer nagy különbbség van:)( ugy érzem köcsögség lenne ha arra hivnám) Most irjátok majd ,hogy nagynak hiszem magam meg minden:)de valahol egyszer összegyüjtöttem kb az elmult 20párbajomba hanyadik voltam stb:)2x estem dobogon kivülre:D(kb a 20párbaj 1-1.5honap alatt volt:P) na de azt itt lezártam:) amugy nem értem mi bajod van D amit beirtam vicces:)töröli valaki az orit ha már az mnt-t is bontom de elötte nagyon kemény:) a másik meg ott vicces volt az egész ahogy tagadtad meg minden:)utána meg szépen lassan elismered azt amit már amugyis tudok:) De itt megkérdezem már töled: Igaz amit írtam vagy hazudsz és aztmondod:hogy kitaláltam mindent:) Erre válaszolj pls még utána én lezártam a dolgot én ugyis tudom mi volt csak, hogy igazat mondasz-e:)DE nem igazán cáfoltad eddig amit írtam ugyhogy:D |
Csak én nem értem az esetek 50%-ban hogy kinek mikor mit ír???
|
Quote:
|
Quote:
|
Monjuk egyrészt télleg nem értem, hogy miért kell ilyesmit a poénos topicban lefolytatni. Másrészt meg nem értem, hogy ha már mindenki tudja, hogy hv-t nyerni csak jksz-el lehet, akkor utólag minek lázadni a többiek ellen? Régebben párat nyomtam én is, de hamar rájöttem a lényegre és azóta felé se nézek. Ha játszanék, alighanem nekem is meglenne a csapatom, akik segítenek, és akiket én is segítek. Szal sorry, de személy szerint egyikőtök problémája sem hat meg...
|
Máté, örvendessz, hogy elmondhattad, mennyi párbajt nyertél? eddig te voltál az egyetlen ezen a fórumon, aki felhozta, milyen sokat párbajt nyert...
egyébként, ha jól tudom csak 10-20 hv után nyertél előszőr. addig mind a zászlóra hajtottál, és gyáva módon mindig bevédted magad, ha véletlenül hozzád került a zászló. nem is csodálkozom, hogy mindenki kitöröl az MSN-ről egy idő után. egyáltalán nem vagy szimpi ezzel a dumával. mégvalami: másokat dobigálsz sárral, de ne mondd azt nekem, hogy a hétvégiken te is 100%-osan tisztán játszassz. így én nem érzem, hogy jogod van gyanúsítgatni másokat. sajnálom, hogy a poénos topic ennyire elfajult. :( |
elnézést kérek hogy tönkre tettem a topicotok :(
És további vitákat elkerülendő nem fogok írni olyan topicba ahol Harcosok megjelenhet :P |
Quote:
Rossz a gépem nem igazán tok sajna irni:) |
Quote:
Nem lehetne ezt máshol folytatnod? Ez ugyanis egy poénos beszólások topik és nem egyesek viselt dolgait kitárgyaló topik. Arra légyszi nyiss egy másikat és a nem ideillő beirásokkal ne riaszd el azokat akik a hódos poénokat keresik. Köcc Bocs mindenkitől de már untam hogy mindig mikor ide nézek a Harcosok szmájli erdejéből kell kihámozni a mondani valót. |
Quote:
Mindegyik szól valakiröl ez néha fáj de el kell viselni :) |
|
Quote:
mingyá dobok neked ezért pirosat:D |
Quote:
ha annyire smiley irasi kenyszered van hogy minden mondat utan azt akarsz irni, legjobb lesz ha a legvegere irsz vagy 20at, de a szovegben nem. igy sormintanak is jo. vagy egyszeruen fogj egy msn ablakot es rajzolgass bele smileyket magadnak szepen, jo sokat. tenyleg, ra miert nem hat az 5 smiley korlat? vagy mar nincs? |
Quote:
Már nincs:D |
ez jó volt ez a sor Steve ha lehetne dobnék érte ződet. ez poénos volt;)
|
Hát, ha már a poénoknál tartunk (bár nem beszólás, de megfogott):
feladtam 1 hirdetést varinak, majd 2 nappal később jelentkezett 1 hulla, hogy ő szívesen bevállalná a vari szerepét nálunk (:D ), bár még kezdő... A kezdeti megdöbbenés után megköszöntem neki, majd töröltem a levelet... |
Quote:
Mikor az első orimat indítottam velem is gyakran megestek az efféle dolgok. Például a legeslegelső támadásomat soha nem felejtem el: 100(!) elf(!) katonával(!) lerohantam egy olyan orit, aminek a lakossága 4000 fölött volt, és kb ugyanennyi íjjassal rendelkezett!:D :D :D :D :D Na ekkor kezdtem olvasgatni a súgót...:) És gondolom még mindig ilyen ügyes lennék, ha 1-2 jóindulatú uralkodó nem segített volna a tanácsaival!:) Ezúton szeretnék köszönetet mondani Colnak, Batunak, Attila Starnak és nem utolsó sorban PLaynek! Köszi, srácok!:) :) :) :) :) |
Ugyan-ugyan:)
Csak a kezdeti lépésekben segítettem picit:) Azt is szívesen! Nem nézhettem tétlenül egy 8 körös szövisegítséges támadást :D (én is kezdő vagyok szvsz) |
Quote:
Köszönöm Batu!:) |
na ez biztos tetszik majd mindenkinek:
feladtam dipóban a vari kerestetik szlogent. közbe persze kicsit nézelődtem tolikkal... találtam egy orit akitől némi nyersit el lehetett csórni. (igen drága a nyersi arrafelé)... mire jön is az ártó rendesen. toligyilok, rengés, mega hasonlók.. 3 napon keresztül... és mit ad isten??? köv nap jön a zöld : Hello. Él még a "varázsló kerestetik hirdetés? Ha igen, engem érdekelne... mondanom sem kell, hogy ki volt az... :D:D |
na mégegy. ezt éppen most észleltem...
Szia! Megölted a tolvajaimat! Ezért meglakolsz!!!!! Hihi! namármost én 122 körös vagyok, és neki kicsit öregebb orija van... meg erre kaptam a rengést, meg lopást. tehát nem tom miről beszél, mer ha erősebb nálam variba/toliban, akkor miről van szó??? /csak íjjam van/ aztán meg ez egy normál csopi, szóval, ha még meg is öltem volna bármilyét is, akkor hogy tud visszatámadni??? csak nem multizik?? :DDD na most szerintetek nem tiszta röhely az egész??? |
ket kerdes:
az o terkapuja volt radnyitva? (mert lehet, hogy csak a tk-t nyitotta o es a szovije az o terkapujan olte a te tolijaidat) biztos hogy o rengetett? csak ennyi :D |
Quote:
de poénnak jó volt!! |
ja ahhoz nem kell térkapu, hacsak nem az a cél, hogy mindenképpen rájöjjön ki ölte le a tolijai:D
|
All times are GMT +1. The time now is 22:43. |