![]() |
Blacky, nem értem miért kellene mindenkinek "mély szakértelemmel" nézni a meccseket. Egy góléhes focirajongó szemével igenis csalódás volt az első pár meccs..
|
Quote:
Én passzokat akarok látni, kreatív megmozdulásokat, cseleket, nem 90perc birkózást. :D |
Quote:
Maradonának igaza volt, a gólt nem megérdemelni kell, hanem belőni... köszönöm a Szíves felvilágosítást, egy élmény volt ;) Kis kiegészítés az Interhez: Mourinhot, hiába vezeti győzelemre a Realt, ha ilyen játékképet produkál, két-három év után elküldik Spanyolországból. És ez nem az én véleményem, hanem a spanyol kollégáimé. |
Quote:
Amúgy meg sztem nem kéne szidni Mourinhot, én se szeretem a muksót, de ettől sztem jelenleg a világ 2-3.legjobb edzője Sir Alex és talán Capello után. Azért neki az inter a 2.csapat amivel Bl-t nyer és a chelsea-vel is döntőig jutott, ahol csak 11-esekkel kaptak ki... És sztem a real madrid kispadján nagyon is jó lesz. Ő talán az egyetlen olyan edző, akinek van akkora tisztelete és tekintélye a játékosok elött, hogy a nagy sztároknak is letudja törni a szarvát és összjátékra sarkalni őket,hogy tényleg világválogatottként játszanak, nem pedig úgy mint most, hogy sok sztár egy mezben, de gyakran nem mint csapat. Maradonának meg tényleg igaza van. |
Quote:
*Közben már itt a munkahelyen is erről megy a vita :D* |
Quote:
Ismerös a szitu Julius 12-ig Mindenképp még a csapból is a vuvzela meg a foci lesz a terítéken.. mindjárt jönnek a Kedvencek / NÉMETORSZÁG :p / és nagyon nagyon remélem folytatják azt a focit amit az elsö meccsen mutattak..na jó nem kell 4 gól elég ha 2-0 -ra nyerünk csak nyerjünk...:D mondjuk azt is nagyon remélem mire a Francia csapat hazaér a repülövel Domenech már repül is mint a gyözelmi zászló...Egy ennyire béna szöv. kapitányt még nem hordott a hátán a föld....Ebböl a Francia csapatból sokkal jobb eredményt ki lehetne hozni egy normálisabb szöv kapitánnyal..:p |
Quote:
Hát a németek meg csúnyán besültek, mostmár csak az argentinok,hollandok és a brazilok 100%-osak a nagyok közül. |
Quote:
De el kell ismerni ma mentálisan a német játékosok nem voltak toppon Föleg Klose és Podolski ...Azért hiába jó a kondijuk több mint egy félidön át emberhátrányban fociztak potosabban 60-65 percet ha jól emlékszem...A legnagyobb baj hogy Jogi Löw is szerintem rosszkor cserélt ugyanis lendületben voltunk támadtunk is meg miegymás és a cserék meg nem voltak kellöen felpörögve ebben a szituációban, és nem tudtak hozzátenni a mai játékhoz..De mindezek ellenére azért ÉN megdicsérném a Németeket mert az emberhátrány ellenére is simán hozhattuk volna X-re a meccset.... Most egy kicsit jobba odafigyelnek Ghana ellen és nem lesz itt semmi baj Azért az is elgondolkodtatü, hogy a szerb fejekben sincs valami rendben ez már a harmadik olyan eset volt ahol tök feleslegesen szabálytalankodtak / most Vidic kezezésére gondolok, meg a 11-esre / és majdnem elmegy ezen a meccs..mentálisan nagyon nincsenek itt a szerbek, most igen nagy szerencséjük volt..... Mondjuk nem örülök ennek, hogy nyertek, de izgalmas meccs volt még ha majdnem belevágtam otthon a Tv-ben a vizespalackot a kihagyott 11-es után..:) |
8 éves vicc, lehet cserélgetni benne a neveket:
Zidane a szégyenletes VB szereplés után otthon nem mer kimenni a utcára, végül úgy dönt, álruhában kimerészkedik, szerzetesnek öltözik. Az első szembejövő, egy öreg néni rögtön ráköszön: - Szia Zizu! Becsinál ijedtében, pánikszerűen hazaszalad, kilihegi magát, majd úgy dönt, lefürdik, átöltözik. Szakállat vesz fel, lepedőt, és mint emír, kisurran megint az utcára. A néni még mindig ott álldogál, megint ráköszön. - Szia Zizu! Zizu összefossa magát. Hazamegy, megint lefürdik és átöltözik, ezúttal már ki is sminkeli magát, behidrogénezi a haját, a felesége ruhájába beöltözik, zoknikat dug a cicijei elé, és egy ridiküllel a kezében, mint transzvesztita megint kilibben az utcára. Néni már messziről integet. - Szia Zizu! Végső elkeseredésében nővé operáltatja magát. Miután felépül, ismét elindul sétálni. A néni meglátja s rögtön ráköszön. - Szia Zizu! - Elnézést, hogy a csudába ismer fel állandóan? - Pssszt! Én vagyok az, Barthez! |
Hát majd szegény észak-koreaiak mit fognak kapni a magasságos Kim Jong Iltől, ha hazaérnek :p
http://smartassradio.com/wp-content/...images/kim.jpg - Mi lett a meccs eredménye? - 7-0 oda. http://julianhopkins.net/uploads/jh_..._KimJongIl.jpg - Mennyi??? |
Le a kalappal Uruguay és Mexicó elött :cool: Nem gondoltam volna, hogy meg merik csinálni, hogy nem döntetlenre játszanak..A Dél-Afrikaiak meg hajthattak volna egy kicsit még azt esetleg az URU meccs eredményének fényében csinálhattak volna egy meglepit a teljesen szétesett Francia csapat ellen..Domenech meg mekkorra Paraszt volt nem fogott kezet a Parrerával a Baffana Baffana szövkapitányával....
nem csodálkozom azon ha Anelka tényleg elküdte az anyjába.... remélem soha többet nem kerül válogatott közelébe sem... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Te harapod vagy ráreszeled? |
Na Anglia csak össze szedte magát!:)
Nagy szégyen lett volna, ha a csigaevőkkel együtt ők is búcsúznak a csoportkörök után. Az USA meg mekkorát hajrázott, de meg is érdemlik, már 2 szabályos góltól fosztották meg őket. Este kiesik Németország?:) |
Quote:
|
Quote:
Mert tegnap egy két néger csapat esett ki, Dél-Afrika és Francia-Afrika...:) |
Quote:
|
Quote:
2. Feltettem egy egyszerű, senki számára nem bántó kérdést. 3. Hol a gond? |
Quote:
|
Quote:
(És persze a vicc szerint először a világoskékek, aztán a sötétkékek :D) |
A francia, az angol és az olasz csapat tagjai tegnap közösen meglátogattak egy fokvárosi árvaházat.
"Szívszorító volt látni a szomorú kis arcukat és a reménytelenséget" - nyilatkozta a 6 éves Dzsamal. Hiába no, ez egy ilyen vébé. |
Remélem az angolokra vonatkozó rész is teljesül hamarosan, és nem kell németekre cserélni majd :D
|
Quote:
Megérdemelten mentek tovább a németek szerintem, hiába volt egy nem megadott gól, az angolok nem ütötték meg a mércét, főleg az utolsó 20 perc volt minősíthetetlen a részükről... Amúgy jó meccs volt sztem a végét leszámítva bár az eleje se indult nagy hajtással, de láttunk 6 szép gólt!:) |
Grat. a Németeknek!
Lefocizták az Angolokat. Pedig én az Angoloknak szurkoltam.:( |
Quote:
Amit viszont tetszett az az argentin-mexikó. tetszett a játék, és tetszett, ahogy küzdött mexikó. és nevetséges, hogy ma kulcsdöntö szituációban volt bírói (vagy asszisztensi) hiba. mexikónál 1 szabálytalan gól, és 1 kétes szituáció amikor sztem bent volt a labda. (nekem pont amiatt jött le az, mert nem merték ismételni lassítva). ráadásul olyan helyzetben ami kulcs a meccs kimenetelére... Egyetlen 1 dolog miatt tudok csak örülni ezeknek a hibáknak, még pedig, hogy Kassai Viktornak egyre nagyobb esélye van a döntőre:D úgye az egyik legnagyobb esélyes,Rosetti, ma kiesett:) |
Nagyon kellene az a videóbíró. Ha ez után a VB után sem vezetik be, a FIFA saját magát égeti le. Minden meccsen rögtön szembesülhet a bíró a tévedéssel, amint megmutatják a kivetítőn.
|
Mexikót én nagyon sajnálom, mert a lesgólig jól játszottak, nem egyszer hozták zavarba az argentin védelmet, utána, meg csúnyán leült a meccs (mexikói részről főleg), amit meg is értek, mert nincs, annál bosszantóbb, mikor tudja az ember, h igaza van, csak nem ér vele semmit...:(
Meg a másik vitatott helyzet Mexikói részről, áááá, hagyjuk, mert megint felhúzom magam...:mad: A gól után már hiába játszott jobban Argentina én már az elején mutattottak alapján Mexikónak szurkoltam...:) Hajrá Németország!!!:) |
Azt a szívvel és akarással teli játékot, amit Mexikó bemutatott a második félidőben, gyakorlatilag majdnem vesztes meccs mellett, hihetetlen öröm volt nézni. Nagyon örülök, hogy nem a szünet elejei balhé ment tovább, hanem olyan foci, amire kb. a vb eleje óta várunk.
|
Quote:
Amiről nem beszélünk, nem akarunk tudni, az nem is létezik. Ismerős valahonnan? |
Mit kommentáljanak ezen?
Mindenki látta mi történt, hivatalosan is szólják le a bírót meg a partjelzőt? Elég mocskos dolog lenne tőlük, ha ezt tennék a hűs kis irodájukból. A partjelző rosszul látta ennyi. Ő is csak ember. Egyszerre figyelni 15embert, meg azt, hogy melyik pillanatban érnek a labdához. És még az is lehet, hogy valaki takarja a rálátást. Szóval lehet, hogy amit elvár tőlük a szabálykönyv már az emberi teljesítő képesség határát súrolja. A másik dolog, ami nekem érthetetlen ebben a sportban, az hogy itt van mondjuk az a bíró, aki a meccsek 60%-ban kiállít valakit. Ilyenkor nincs továbbképzés? Nincs senki, aki leülne vele beszélgetni, hogy miért kéne máshogy fújnia. |
Rotflcopter
|
|
Bár szeretem a brazil csapatot is de most valahogy boldog a lelkem, hogy a kedvenc csapatom jutott tovább....
Csak így tovább Hollandia!!!!!! |
Quote:
Én személy szerint mindig a braziloknak szurkolok, ha kiesnek, akkor meg annak a csapatnak, amelyik kiejti őket. Külön mázli, hogy ezt idén a hollandok tették meg, nekik szívesen drukkolok, jó kis csapatuk van. Ennek tükrében hagy tippeljek egy végeredményt a döntőre: Hollandia 3:2 Németország |
Quote:
|
a Németek fognak nyerni :)
|
Németország - Hollandia: (0-1) 3-1
|
All times are GMT +1. The time now is 03:59. |