![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerintem azt mindenki elfogadja taktikai elemnek, mert vannak kockázatai . Quote:
|
Quote:
Jelen esetben az a nem normális benne,hogy kitámadok, bárki rám állhat és beverhet, míg én azért imádkozok, hogy eltaláljam hány 100k pontra fokoznak el tőlem. olyan mint a lottó, ha találtál hozol hekit, ha nem akkor meg 0hekiért hagyod csupaszon a valagad, főleg akkor,ha utána is probáltál fokozni, mert még sereget se tudsz elengedni,ha esetleg vki rád állna. Ha már ekkora kockázatot válall vki 15k hekin és felette,hogy kitámad, akkor legyen is értelme és ne 0-át hozzon. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
De amugy azt is elmagyarazhatnad, hogy hogy szedsz be 2 milla egyseget, es ezt miert nem lehet megakadalyozni, azt meg plane szeretnem tudni, hogy hogy fokozol 500k pontot a jelenlegi orszagokkal... :) Tobb kerdesem nincs is... :) |
Az elfokozás lehetősége nyújtja az egyik alternatív védekezési lehetőséget a 400-800K közötti törpéknek. Na meg a klánMNT-k
Elfokozási lehetőség híjján ha nem adják fel bányáikat gyors ütemben ki lennének verve a minimum földjükből. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
be van neki pipálva a sereg kirakása a htben és kirakja, vagy nem? vagy csak a felét rakja ki 1mp el kv előtt, vagy kirkaja a ht ő meg bont? ennél tényleg jobb ez: Quote:
Tudod majd ha szerencse játékot akarok játszani elmegyek a lottózóba. |
Quote:
|
Quote:
Nem tudsz olyan törpét építeni 900K-n amit én a 800K-s ork tudós tábimmal nem verek be! Ha meg visszajössz, akkor örömtáncot járok, mert következőre kisebbet kell fokoznom, és 12 körig nem mehetsz szabira 24 körig meg szk-ra. |
Quote:
Mar csak egy kerdesem van: miert akarjak azok ennyire vehemensen megvaltoztatni a jatekot, akik mar jo ideje nem is jatszanak, es ugytunik, nem is terveznek jatszani ezzel a jatekkal? Foleg Fegyara, es Rad gondolok... :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
(bár megsúgom a választ: azért mert rossz.) |
Quote:
Ha nincs fokozás nem fogsz olyan bátran kimenni szegény törpére! Ha meg van megszívtad mert 0-át viszel ez aztán a jó móka :D |
Quote:
|
Quote:
Ha nincs fokozás, és alattam vagy x pontra odabontok+építek, hogy 4 körös legyél lefelé. Abban a körben amikor bejön az épületem képzéssel kis bontással odamegyek 2 körre, kimegyek rád, és nem tudsz visszajönni, mert nincs fokozás, én meg a bejövő épületekkel elrepültem felfelé. (vagy a klántársam legyujt lerenget) Ez aztán frankó lenne. És akkor mit mondasz? Ma szar napom volt viszafexek alunni? Ez aztán stratégia Tessék már globálisan végiggondolni a lehetőségeket! |
Quote:
Másrészt nekem is lehet klántársam :) |
Remy, Reaktor, az a baj veletek, hogy titeket egy dolog vezényel: hagyha bárki oda kerülne mellétek és megtámadna, és a matematika szabályai alapján nagyobb a támadó értéke mint a ti védelmetek nektek AKKOR IS KELL A LEHETŐSÉG, HOGY NE ÜSSENEK BEE! mert CSAK.
Holott annyira evidens, hogyha van egy ori ugyanakkor hekin mint én és bever, akkor földet visz. (pont) tudsz menni kerszetbe, tedd meg. erről szól a játék. és ne gyertek azzal, hogy 800k pontról rádállnak 900ra, mer a topic arról is szól, hogy ez se legyen. de teccik nem tetszik 900 ról 901kr-ra be kell, hogy tudjanak ütni ha olyan az orifelépítésed. ez szerintem nem lehet vita kérdése. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem 900rol 901kra most is be tudod utni az adott orszagot, hidd el. Elfokoz... Na es? Majd visszapotyog. Mesz ujra.... Katmoraljat meg szetutod, es Neked penzbe sem kerul. Ezzel a peldaval egy csepp problemat sem erzek. Termeszetes hogy ilyen kozeli orszag inkabb szembemegy, mint elfokoz, szerintem... :) |
Quote:
|
Quote:
De a fokozás kérdését globálisan kell nézni, mint fentebb is írtam. Ha kikerülne a játékból akkor rengeteg kiskapu nyílna a stratégiai lehetőségekben amivel a visszatámadást el lehetne kerülni. Szerintem ez nem jó irányba vinné a hódítót! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Én ezt a beszélgetést befejeztem, értelmetlenségekről nem fogok vitázni. |
Quote:
|
Az nem volna megoldás, hogy a földfoglalás mértéke 100k értékkülönbségnél nem 0, hanem az azonos értékről történő foglaláshoz képest a fele? Szóval lassabban csökkenne a foglalás mértéke.
Így az elfokozás valóban taktikai elem lenne, hisz felére lehetne csökkenteni a veszteségeket (ha már nem védi ki az ember a támadást, és nem is üt vissza, de pénze van dögivel), és értelmesebb lenne, mint a 0 hekis foglalások. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Viszont ha már ezt ennyire támogatjátok, akkor annak az országnak aki elfokoz a klántársai nem támadhatják annak a klánnak az országait aki támadta azt az országot aki elfokozott és ugyan ez fordítva. röviden, ha már 0 hekit üt valaki kár ne érje. Ettől függetlenül kiváncsi lennék arra a számos taktikai elemre. |
Quote:
Ati légy szíves elemezd ki ezt a csatát. Illetve mindenkinek ajánlom. (24h eltelt az esemény óta.) 2009-11-08 13:01:17 KisPiac (#209945) elfoglalt 0 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától. 2009-11-08 13:01:17 KisPiac (#209945) elfoglalt 0 hektárt Éden Birodalom (#250250) országától. 2009-11-08 11:01:13 Éden Birodalom (#250250) elfoglalt 595 hektárt Az állam én vagyok (#330539) országától. Mostani állás: Éden Birodalom 521.495 KisPiac (2) 452.525 Csata előtt Éden cca 27.000 ponttal lehetett kisebb, azaz a pontkülönbség cca 40.000 pont. A jelen csatában Éden simán büntetlenül támadhatott, kizárólag az elfokozásra építve, és ki nyert rajta? Aki elfokozott. Mielőtt osztja itt mindenki az észt érdemes lenne, megnézni az ilyen csatákat, hogy ki jár rosszul. Esetleg van aki azt mondja, hogy ha KisPiac nem fokoz, és 2 körről támad Édenre valaki, nem menekült volna el? A fenéket nem. Az ilyen 0 hektáros foglalás egy hiba a játékban semmi létjogosultsága nincs. A "miközben látja hogy még mindig rendelkezik annyi tartalékkal" - ez meg elég nagy butaság, már honnan látná? Esetleg megkérdezni, hogy mond csak haver, van még a piacon fölös 5-10M egységed?? |
Quote:
|
Quote:
jah és amíg nem jáccol hullával, addig ne is írj a hulla topicba, amíg nem vagy kereskedő addig ne is írj a kereskedő topicba, stb. |
Quote:
|
Nem teljesen így volt...
Éden kiment Államra, aki 5.000 ponttal volt felette, akkor Állam 496k, Éden 491k volt A csapódásnál bontóverseny volt, amit Éden nyert, 2000 épület bontásával... Beépítés alatt lett 495.000 értéke, akkor Piac kb 470k körül volt Piac fokozott annyit, hogy 2 körre legyen, úgy jött, hogy eresztéssel sem lehetett volna fogni... Így elfokoztuk, mert nem akartuk a földet odaadni semmiképp... De ha Piac nem tud ráfokozni Édenre, akkor most nem lenne miről beszélni... Tehát, ha volt ráfokozás, akkor miért ne lehetett elfokozás? |
Quote:
és erre az a válasz, hogy: Quote:
pesze ha 2 körre lett volna eleve, akkor biztos nem fokozzátok el ugye? |
Már megbocsáss Zoli h megmerlek szólítani, de napok óta tóled zeng az egész fórum és felmerült bennem egy kérdés.
Emlékszem azokra az időkre, mikor te és a klántársaid topklán voltatok. Több alkalommal kivált egy egy országotok, csinált egyfős klánt, odabontott a klánom mellé és egy "életképtelen" nagy barakk kupacbol kiküldött egy akkor sereget a 9-10fős klánomra, amit esélyünk sem volt védeni. Majd elfokozott, ha esetleg vissza támadtunk akkor a sereget nagy részét is elengedte. Mi tapsztalatlan kezdő 1/A-sok teljesen tehetetlenek voltunk ellene. (tudom nem tudtunk és most sem tudunk játszani) Akkor még nem volt külső fórum csak lev lista amit én sajnos nem olvastam, ezért kérdezném, hogy téged már akkor is zavartak ez elfokozások, vagy akkor is zavart az, lévén sok pénzetek volt bátran elengedhettetek egy csomó katonát? Szeretném tudni, hogy ez a "hiba" már régóta akadályoz a lelki béke elérésében vagy csak az utóbbi időben nehezedik rád ez a probléma? Válaszod előre is köszönöm és remélem nem bántottalak meg ezzel a jelentéktelen kérdéssel. |
Quote:
Akkor is elfokozzuk, ez nem kérdés :) Nem akartunk 1 hekit sem leadni... És képzeld, nem csak éppenhogy fokoztunk el, hanem 800.000 katonát, hogy lássa az ellene klán, nincs értelme visszatámadni....:) Még vmi? :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:45. |