![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Jobb lenne, ha csak 4%-nyi áru esne le a karavánról körönként ennél a személyiségnél.
|
Quote:
Viszont én is támogatom az elgondolást, így nem lesz VIPhez kötött a szem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
szerintem arra gondolt, hogy ha 4% nyi esne le akkor nem lenne az, hogy dupla karaván miatt csak vipek használhatják mert ugye 0-a duplája az is nulla.. aztán rájött, hogy hiába csak 4%nyi esik le ha nem vip így sem úgy sem tud karavánozni :)
|
Ha jól értem ezzel a szemmel 2 karavánom lenne.
Akkor bele lehetne fűzni azt is kiegészítésként, hogy ha egyfelé irányítok egy karavánt, akkor azt mindkettővel küldeném ezáltal feleannyi áru potyogna le róla, mivel konvojba mennek és nem kell annyira meg rakni őket. Rég olvastam ezt a topicot, bocs ha már volt szó hasonlóról korábban. Vagy ha esetleg pont most van róla szó (?) :D |
Ez egész öteletes.
Mindkét karavánolási lehetőséged elhasználásáért cserébe kevesebb áru potyog, ha a két karavánt máshova, vagy máskor küldöd, akkor 5% potyog mindkettőről. |
Quote:
Szerintem is jó ötlet. |
Quote:
|
szerintem is ötletes... :) (kicsit hajaz az ork dupla tábibónuszára :D)
|
Úgy látom, hogy két téma van, amihez még kiegészítések születtek, ezek egyike ez.
Ha azonos körben azonos helyre küldi valaki a két karavánját (tulajdonképpen egy karavánként használva), akkor kevesebb legyen a körönkénti veszteség. Így választhat, hogy VAGY két karavánt használ, VAGY kevesebb veszteséget (3%?) szeretne útközben. Ez szerintem akár még bele is férhet. Van-e ellenvetés ilyen irányú bővítés ellen? (És ha igen, akkor mi az oka.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
figyelmetlen voltam
igy törlöm |
Összefoglaló
A karavánok számát megduplázza. Nem VIP országoknál a nulla duplája is nulla, tehát nekik továbbra se lesz karavánjuk, VIP országoknál az egy helyett kettő lesz. A két karavánt lehet külön használni: két külön célpont fele egyszerre; ugyanahhoz a célponthoz különböző időkben; vagy különböző célpontokhoz különböző időkben. És lehet a két karavánt együtt is használni: ha a két karavánodat egyszerre küldöd el ugyanahhoz az országhoz, akkor az útközbeni körönkénti veszteség 5% helyett csak a fele: 2,5%. Hogy a két karavánnal külön kívánsz élni (a szokásos 5% veszteséggel), vagy egyszerre használod őket (egy helyre lehet úton karaván, de csupán 2,5%-os veszteséggel), azt minden alkalommal egyedileg döntheted el. |
Csak nekem nem tetszik a Karavanmester nev? Olyan... nem is tudom milyen... :)
Fura. :) |
Quote:
|
Quote:
Meg a Karavánok mestere egy fokkal jobban hangzana. (bar nemtom mennyire feltetel hogy a szemelyisegnev egyszavas legyen) :) De nekem a szallito a tokeletes valasztas. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Akkor lehetett volna egy kis ötletelés a névvel kapcsolatban, ha szólsz:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |