Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Régi személyiség módosítása: Kresekedő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3896)

Serg 11-07-2009 23:50

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 228272)
Nem logika volt, hanem egy tény, amiről neked fogalmad sincs, csak beszélsz a vakvilágba, én pedig pontosan tudom. Na nem azért, mert nagy tudor vagyok, hanem mert az egész probléma amiről beszéltek, hogy nagy orik sok bankkal, abban a mi klánunk a legjobban érintett.

Azért gratulálok, hogy ilyeneket írsz, hogy "véded az álláspontodat", mikor semmit nem írtam ebben a témában.

Adatokra pedig ha szükséged van, kérj pm-ben. Igyekszem mások infoinak kiadása nélkül adni, és akkor kevesebb fölösleges hozzászólás születne.

Lehet kicsit többet tudok az 1A ról mint neked valaha is fogalmad lesz és nagy bankos oriról is csak álmodtál még mert ami nektek van az minden csak nem nagy:D
A témánál maradva arra próbáltam rávilágítani hogy rálátásod nulla de határozottan kijelentesz valamit és azt megcáfolhatatlannak tekinted ez nekem kicsit vicces,de te biztosan jobban tudod...

none 11-07-2009 23:53

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228266)
Jó akkor számolok én.
Most szerintem minimum 30.000 bank kamatozik a topp 50 ben, de volt ez már 50.000 is (javítsanak ki a jelenlegi topposok ha tudnak)

nyugottan számolhatunk átlag 40k bankkal, az 500 körönként 150 millárd kamat.

én úgy gondolom aki kicsit is átlátja a játékot annak ennél többet nem kell leírni ahhoz, hogy megértse a javaslatot.

és kb mennyi ház van a top 50ben?:)
nagyon durva becsléssel min 15-20-25 milla katit termelhetnek 500 körönként
az 10k-s katiárnál is durván 150-200-250 mrd, tehát a +150 mrd még mindig kisebb pénz növekedés, mint amennyivel a kínálat növekszik..:)
ha nincs aki pénzt termel, és a kereskedők is katit termelnek, akkor ez az arány eléggé el fog torzulni, és ha azért mennek fel az árak, mert a kereskedők megemelték, akkor ha nem lesznek az árak igencsak mélyre fognak esni.. amit én nem érzek pozitívnak..:)(bár nem hiszem, hogy csak a kereskedők miatt emelkednek az árak..)

Padlócsempe 11-08-2009 00:01

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228274)
Lehet kicsit többet tudok az 1A ról mint neked valaha is fogalmad lesz és nagy bankos oriról is csak álmodtál még mert ami nektek van az minden csak nem nagy:D
A témánál maradva arra próbáltam rávilágítani hogy rálátásod nulla de határozottan kijelentesz valamit és azt megcáfolhatatlannak tekinted ez nekem kicsit vicces,de te biztosan jobban tudod...

1/A legtöbb bankjával rendelkező orija minden csak nem nagy bankos ori?
Akkor azt hiszem tényleg fölösleges ez a téma, mert nem létezik a nagy bankos orik problémája.

A rálátásom szerinted nulla, szerintem pedig a legtöbb bankot én látom az ebben a témában írók közül a szövetségeseim tanácsadók oldalain.
Szóval tényleg kérdezz pm-ben bátran, ahelyett, hogy ócsárolsz.

Északföld 11-08-2009 00:05

Sziasztok,

Ez a bankos dolog annyira nem triviális. Végeredményben Remynek kell igazat adjak. Nagyobb ori többet kell termeljen limit nélkül. Ezzel az erővel lehetne limitálni a kő, fa, fém, gabona termelést is. Aztán semmi értelme nem lenne a nagy orinak. :)
Más:
Picit nem ide tartozó dolog, de ismét föl kell vessem az én nagy fájó pontomat is, mégpedig ez az a remek taktikai elem, hogy a megtámadott ori, elfokoz és 0 hekit üt aki támad. Ez viszont a bankokkal szöges ellentétben teljesen irreális és nem taktikai elem, hanem hiba a játékban. Nem elég, hogy az egész 1/a szinte már Elf, node, hogy a támadott ori, még el is tudjon fokozni az már kissé sok. Ennek lenne jó mielőbb logikus határt szabni.

wand 11-08-2009 00:12

Quote:

Originally Posted by none (Post 228275)
az 10k-s katiárnál is durván 150-200-250 mrd, tehát a +150 mrd még mindig kisebb pénz növekedés, mint amennyivel a kínálat növekszik..:)

figyelmedbe ajánlom, hogy a nagyorik a megtermelt egységeiket ritkán adják el..
azaz az ő termelésük nem jelenik meg kínálat oldalon a piacon, az a 150 milliárdból megvehető 5.000.000 sereget viszont beveszik, plusz ha hozzáveszed, hogy a nagyorik termelik al legtöbb gabonát + nyersanyagot, és az ebből befolyó pénzt sem tudják seregen kívül másra fordítani, beláthatod, hogy az a havi majd 8-10 milla sereg amit felvehetnek a piacról igen csak befolyásolja a piaci árakat..

Bogár 11-08-2009 00:14

Quote:

Originally Posted by none (Post 228275)
és kb mennyi ház van a top 50ben?:)

A kínálat növekszik. :D Ez nagy vicc. Lehet, hogy folyamatos a katitermelés, de ha tartalékba megy, és annak nagy a valószínűsége, akkor azt nem nevezném kínálatnak. Meg egyébként is, 4 milliárd készpénzzel ki akar bármit is eladni a piacon? Szerintem nem létezik olyan játékos, aki több hónapon keresztül folyamatosan kizárólag azért termeli a katikat, hogy a piacon eladhassa, és üljön a pénzén. A termelt katik többsége vagy megy a levesbe fedezéssel, koptatással, vagy pedig marad tartalékban.

wand 11-08-2009 00:16

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228277)
Picit nem ide tartozó dolog, de ismét föl kell vessem az én nagy fájó pontomat is, mégpedig ez az a remek taktikai elem, hogy a megtámadott ori, elfokoz és 0 hekit üt aki támad. Ez viszont a bankokkal szöges ellentétben teljesen irreális és nem taktikai elem, hanem hiba a játékban. Nem elég, hogy az egész 1/a szinte már Elf, node, hogy a támadott ori, még el is tudjon fokozni az már kissé sok. Ennek lenne jó mielőbb logikus határt szabni.

Zoli, ennek nyiss külön témát, én már annó megpróbáltam, de lehurrogtak..

Quote:

Ez a bankos dolog annyira nem triviális. Végeredményben Remynek kell igazat adjak. Nagyobb ori többet kell termeljen limit nélkül. Ezzel az erővel lehetne limitálni a kő, fa, fém, gabona termelést is. Aztán semmi értelme nem lenne a nagy orinak. .

Termeljen bármiből, aztán ha pénz kell adja el. ezt bárki megteheti
de ne egy személyiség termelje.

Bogár 11-08-2009 00:24

Quote:

Sziasztok,

Ez a bankos dolog annyira nem triviális. Végeredményben Remynek kell igazat adjak. Nagyobb ori többet kell termeljen limit nélkül. Ezzel az erővel lehetne limitálni a kő, fa, fém, gabona termelést is. Aztán semmi értelme nem lenne a nagy orinak. :)

Termelni bármit lehet, nemcsak pénzt... Az a triviális, ha túl sok pénz jön a csoportba, akkor az inflációt okoz.
Quote:

Originally Posted by Északföld
Más:

Totál off. :eek:

Serg 11-08-2009 00:26

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 228276)
1/A legtöbb bankjával rendelkező orija minden csak nem nagy bankos ori?
Akkor azt hiszem tényleg fölösleges ez a téma, mert nem létezik a nagy bankos orik problémája.

A rálátásom szerinted nulla, szerintem pedig a legtöbb bankot én látom az ebben a témában írók közül a szövetségeseim tanácsadók oldalain.
Szóval tényleg kérdezz pm-ben bátran, ahelyett, hogy ócsárolsz.

Minek kérdeznélek pmben? Én már fordultam le 29000 hektárrol és láttam a klánomban 15000 bankot egy oriban az az ori még fent van az 1A ban csak szk.
Azért mert te olyan nagy játékosnak gondolod magad attól még nem vagy az és ha nem akarod kitiltatni magad akkor ne adj ki infót a klánodról és magadról se pmben se a fórumon

wand 11-08-2009 00:38

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228282)
Minek kérdeznélek pmben? Én már fordultam le 29000 hektárrol és láttam a klánomban 15000 bankot egy oriban az az ori még fent van az 1A ban csak szk.
Azért mert te olyan nagy játékosnak gondolod magad attól még nem vagy az és ha nem akarod kitiltatni magad akkor ne adj ki infót a klánodról és magadról se pmben se a fórumon

bocs de ha az án klánomban sosem volt olyan ori aminek 30 banknál többje lett volna akkor hozzá se szóljak?:eek:

ez a fejélesztés topic, hanyagolja már mindenki a személyes sérelmeit, és pláne a személyes érdekeit. köszi.

Északföld 11-08-2009 00:40

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 228281)
Termelni bármit lehet, nemcsak pénzt... Az a triviális, ha túl sok pénz jön a csoportba, akkor az inflációt okoz.

Totál off. :eek:

Jó akkor maradjunk a bankok kérdésénél. :) Fölteszem akkor a nagy kérdést, miért számít az, kinek hány millió védője, vagy támadója van, amit a pénzből vesz, amit a bankok megtermelnek? :) Mi logikája van sok milliónyi egységet összehozni?

Serg 11-08-2009 00:43

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228283)
bocs de ha az án klánomban sosem volt olyan ori aminek 30 banknál többje lett volna akkor hozzá se szóljak?:eek:

ez a fejélesztés topic, hanyagolja már mindenki a személyes sérelmeit, és pláne a személyes érdekeit. köszi.

Neked milyen személyes érdeked fűződik hozzá hogy elvedd a kereskedőtől a kamatot?:D

Bogár 11-08-2009 00:48

Quote:

Originally Posted by Északföld (Post 228285)
Jó akkor maradjunk a bankok kérdésénél. :) Fölteszem akkor a nagy kérdést, miért számít az, kinek hány millió védője, vagy támadója van, amit a pénzből vesz, amit a bankok megtermelnek? :) Mi logikája van sok milliónyi egységet összehozni?

Egyrészt azért számít, mert a pénz korlátozva van, a tartalékolható egységek száma meg elvileg nem (vagy esetleg szóljon az, aki túlcsorgatta valaha is a katijait :p). Másrészt meg lehet bármennyi pénzed, ha nincs, amire költeni. Tudtommal katikkal lehet harcolni, fedezni. Az igazi érték nem a pénz. ;)

Létezik valahol egy egyensúly a termelt pénz és a termelt javak között. Ha az árak folyamatosan nőnek, akkor valahol valami gubanc van...

Serg 11-08-2009 00:52

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 228287)
Egyrészt azért számít, mert a pénz korlátozva van, a tartalékolható egységek száma meg elvileg nem (vagy esetleg szóljon az, aki túlcsorgatta valaha is a katijait :p). Másrészt meg lehet bármennyi pénzed, ha nincs, amire költeni. Tudtommal katikkal lehet harcolni, fedezni. Az igazi érték nem a pénz. ;)

Létezik valahol egy egyensúly a termelt pénz és a termelt javak között. Ha az árak folyamatosan nőnek, akkor valahol valami gubanc van...

Nem kell ebből akkora ügyet csinálni az árak elmennek a maxig és onnantól nincs gond önszabályozó lesz a rendszer.

wand 11-08-2009 00:54

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228286)
Neked milyen személyes érdeked fűződik hozzá hogy elvedd a kereskedőtől a kamatot?:D

Látod pont ezaz. Nekem semmi érdekem, de az látom, hogy egy lassan 35-40k-s lovas, íjjas ár szétcseszi az 1/A-t.

és lehet ezt ki tudj használni 10 ori, de ettől másik 500nak játszahatatlan lesz a csoport.

wand 11-08-2009 00:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 228289)
Nem kell ebből akkora ügyet csinálni az árak elmennek a maxig és onnantól nincs gond önszabályozó lesz a rendszer.

persze, majd akkor születnek a javaslatok, hogy lehessen 20 milliárd az oriban, meg ne 50k legyen a max érték amiért ki lehet rakni őket hanem 100k.
ami egy darabig megint orvosolja ennek a 10 orinak a problémáját, de a mésik 500 még mindig szív vele

Serg 11-08-2009 01:01

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228292)
persze, majd akkor születnek a javaslatok, hogy lehessen 20 milliárd az oriban, meg ne 50k legyen a max érték amiért ki lehet rakni őket hanem 100k.
ami egy darabig megint orvosolja ennek a 10 orinak a problémáját, de a mésik 500 még mindig szív vele

Ugyan már ez nem komoly érv:D
Tőled azért többet várok:D

Északföld 11-08-2009 01:16

Quote:

Originally Posted by Bogár (Post 228287)

Én lovasokkal szoktam támadni, íjászokkal meg védekezni. Előfordul, hogy a katonákkal meg fedezek. Node mit csinálok 20 millió védővel és 20 millió támadóval? :D
Nah jó, indítottam rá egy topic-ot, nem fárasztalak titeket azzal a nemes és egyszerű logikával, hogy az 1/A kizárólag a kereskedelemről szól és szólt, soha nem a csatáról. Még mindig a piacon dől el minden.

Von 11-08-2009 01:24

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228290)
Látod pont ezaz. Nekem semmi érdekem, de az látom, hogy egy lassan 35-40k-s lovas, íjjas ár szétcseszi az 1/A-t.

és lehet ezt ki tudj használni 10 ori, de ettől másik 500nak játszahatatlan lesz a csoport.

Ezen egy kicsit mindeki filózhatna. Oké, hogy Smith féle láthatatlan kéz meg minden, de most egy játékban ragaszkodunk végsőkig az érdekeinkhez, vagy legalább tét nélkül meg tudjuk magunknak engedni, hogy a rendszer csiszolásán agyaljunk, ne a saját pozíciónk jobbításán?

Remedy 11-08-2009 12:24

Kozben az jutott eszembe, hogy mi novelheti meg a katonai egysegek aranak mostanaban torteno emelkedeset.

Az jutott eszembe, hogy a top 30% emelkedese meg sosem tortent ilyen gyorsan, mint most, mert az elf mocsar esz nelkul fedez. Akik kiesnek a topbol, megijednek, hogy nem tudnak forogni, es meg tobbet fedeznek....

Szerintem ez indokolhatja ez a fajta dragulast, es ezen a kereskedo bekorlatozasa semmit nem fog segiteni...

-Fegya- 11-08-2009 20:37

Az jutott eszembe, hogy jelentősen növelném a klánraktár bérleti díját.

Ha sok a pénz az 1A-ban, akkor a pénzelvonás növelésével csökken a csoport összes pénze. Ha a pénzmennyiség csökken, akkor az árak is csökkenni fognak. Így idővel a katonapiac árai is csökkennek.

A kiadások növelésénél azért választanám a klánraktár bérleti díját,
-mert feltehetőleg a nagyobb klánrakis szövik a gazdagabbak, így a gazdagabbaktól vonnánk el több pénzt.
-mert ez csak az 1A-t érinti, így nem kell szabálykülönbséget csinálni valamelyik költségnél.

Hex 11-08-2009 20:40

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 228411)

Ha sok a pénz az 1A-ban, akkor a pénzelvonás növelésével csökken a csoport összes pénze. Ha a pénzmennyiség csökken, akkor az árak is csökkenni fognak. Így idővel a katonapiac árai is csökkennek.

A kiadások növelésénél azért választanám a klánraktár bérleti díját,
-mert feltehetőleg a nagyobb klánrakis szövik a gazdagabbak, így a gazdagabbaktól vonnánk el több pénzt.
-mert ez csak az 1A-t érinti, így nem kell szabálykülönbséget csinálni valamelyik költségnél.

hát köszi, ez meg rontaná az esélyegyenlőséget. Egy személyi klánban vagyok, tartalék kevés, nem akarnám a klánrakira költeni a tartalékom egy részét. nem támogatom

monro 11-08-2009 20:43

Na ez a téma szerintem nem éppen ide való :D
Egyébként sem gondolom, hogy a kereskedő személyiség bármilyen módon is jelenleg árképző hatással lenne a piacokra. Lényegesen nagyobb szerepe van a piaci árak kialakulásában az ujraindulásoknak.

Azért magas a katonai egységek ára jelenleg, mert a tekercspiac árai nagyon nyomottak így aki teheti a tekercsvagyonkát katonákra váltja és nagyobb a vevőigény mint az eladókapacitás... Semmi köze ehhez a kereskedőknek vagy a klánraki bérleti díjának.

Tsobi 11-08-2009 20:49

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 228412)
hát köszi, ez meg rontaná az esélyegyenlőséget. Egy személyi klánban vagyok, tartalék kevés, nem akarnám a klánrakira költeni a tartalékom egy részét. nem támogatom

Hex,a fenntartási költség egyenesen arányosan nő a klánraktár méretével. :) Ha találnánk egy megfelelő növelési arányt,akkor a kis klánrakikat ez csak minimálisan érintené.

-Fegya- 11-08-2009 20:52

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228413)
Na ez a téma szerintem nem éppen ide való :D

Ebben igazad van. Azért ide írtam, mert ez a topic tele van fejtegetésekkel arról, hogy túl sok a pénz az 1A-ban.
Ettől függetlenül szerintem jót tenne a játéknak, ha az összpénz kevesebb lenne az 1A-ban.

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228413)
Egyébként sem gondolom, hogy a kereskedő személyiség bármilyen módon is jelenleg árképző hatással lenne a piacokra. Lényegesen nagyobb szerepe van a piaci árak kialakulásában az ujraindulásoknak.

Azért magas a katonai egységek ára jelenleg, mert a tekercspiac árai nagyon nyomottak így aki teheti a tekercsvagyonkát katonákra váltja és nagyobb a vevőigény mint az eladókapacitás... Semmi köze ehhez a kereskedőknek vagy a klánraki bérleti díjának.

Erre én is céloztam egy korábbi hszemben...

monro 11-08-2009 20:57

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 228416)
Erre én is céloztam egy korábbi hszemben...

De ez nem igényel sztem beavatkozást mivel nem keletkezik új pénz csak átvándorol egyik klánból a másikba.

-Fegya- 11-08-2009 21:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 228417)
De ez nem igényel sztem beavatkozást mivel nem keletkezik új pénz csak átvándorol egyik klánból a másikba.

Ettől függetlenül jót tenne az 1A-nak a kevesebb pénz.

Ha viszont a csoport összes pénzmennyiségét jelentősen csökkentenénk, akkor még inkább felértékelődne a kereskedő személyiség és még inkább lenne létjogosultsága Wand javaslatának...

Pool 11-08-2009 21:55

Quote:

Az jutott eszembe, hogy jelentősen növelném a klánraktár bérleti díját

Könnyen beszél az, aki SZK-n van már nem is tudom mióta (1.5 éve?)
Kérlek, játsz már Te is A-ban normálisan és esetleg mésképp látnád a dolgokat...
Csak egy icipicit játsz...

Xeper 11-08-2009 22:15

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 228415)
Hex,a fenntartási költség egyenesen arányosan nő a klánraktár méretével.

Négyzetesen. :rolleyes:

Tsobi 11-08-2009 22:22

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 228426)
Négyzetesen. :rolleyes:

A lényeg ugyanaz :)
Köszi a javítást.

wand 11-08-2009 22:28

Quote:

Ne az 1000 hekis orikkal akarjunk már pénzeket befizettetni.
Ez nem magyrország szimulátor ahol csak a kis pénzűek szívnak! :D :D

És kéreteik a témánál maradni, ami még mindig a kerekedő személyiség módosítása, mégpedig 1000 bankban meghatározva a maximális kamatot.

én részemről támogatom, az újrázással való pénz és tekercs gyártás ésszerű beszabályozását is, de az ennek a topicnak nem része.
Ha valaki gondolja indítson neki, bár Fegya már réges-rég megtette, és ha jól emléxem erős ellenállás volt..

-Fegya- 11-09-2009 07:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228430)

És kéreteik a témánál maradni, ami még mindig a kerekedő személyiség módosítása, mégpedig 1000 bankban meghatározva a maximális kamatot.

Igazad van, bocsánat.

Dragi 11-09-2009 08:20

kerekedő, kresekedő mi jön még ?:D:D:D

Perzsaszőnyeg 11-09-2009 08:48

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 228481)
kerekedő, kresekedő mi jön még ?:D:D:D

Kersekedő
Kerekesedő
Keserkedő

és még lehetne játszani a lehetőségekkel :D

Reaktor 11-09-2009 09:06

A pénz pusztul, és keletkezik is az A csoportban.
Több fogy és több termelődik mint a többi normál csoportban, mivel a csoport területe is nagyobb.

A seregek árdrágulásának az oka szerintem a következő.

A fordulási feltétel miatt sokan fedeznek egyre feljebb, jelenleg olyan 7300 heki körül van a top 30% alja.

Az ide való felfedezéshez már (ha nem kedvezményesen történik) tekintélyes mennyiségű katona kell. Ez a katona elfogy "megsemmisül"
A katonapiac szűkösségének következménye, hogy emelkednek az alapkatonaárak.
Az alapkatona áremelkedése magával húzza a többi egység árát is.

Mert ha 16K az alapkatona és 6500 a fegyver akkor ki az a lüke aki 29K alatt akar nyilast képezni a piacra?

Serg 11-09-2009 14:42

Quote:

Originally Posted by Reaktor (Post 228486)
A pénz pusztul, és keletkezik is az A csoportban.
Több fogy és több termelődik mint a többi normál csoportban, mivel a csoport területe is nagyobb.

A seregek árdrágulásának az oka szerintem a következő.

A fordulási feltétel miatt sokan fedeznek egyre feljebb, jelenleg olyan 7300 heki körül van a top 30% alja.

Az ide való felfedezéshez már (ha nem kedvezményesen történik) tekintélyes mennyiségű katona kell. Ez a katona elfogy "megsemmisül"
A katonapiac szűkösségének következménye, hogy emelkednek az alapkatonaárak.
Az alapkatona áremelkedése magával húzza a többi egység árát is.

Mert ha 16K az alapkatona és 6500 a fegyver akkor ki az a lüke aki 29K alatt akar nyilast képezni a piacra?

Aki ésszel gondolkozik az képez nem feltétlen eladásra de képez, pláne ha van egy marha nagy törpéje(vagy egy kicsi,de extrém termelő:D) aki megtermeli a hozzá szükséges fegyvert is
Mondjuk ha kitennéd azt a 40 milla egységet(katonaként) ami támadóként meg védőként van jelen jelenleg és elkezdenéd a tekit venni akkor az egység ára lemenne a tekercsé meg fel és nem lenne probléma.

Pool 11-09-2009 16:02

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 228483)
Kersekedő
Kerekesedő
Keserkedő

és még lehetne játszani a lehetőségekkel :D

kerekerdő..

Tsobi 11-09-2009 16:12

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 228556)
kerekerdő..

Off/

Labdaaaaaaa :D

On/

Pár pillanatig elgondolkoztam azon,hogy valós probléma-e a kereskedő személyiség ilyetén erőssége,majd miután Remytől és Reaktor Zolitól olvastam az elméletet,hogy miért mehetett így fel a rabszolgák ára,rájöttem,hogy nem,nem az.

wand 11-10-2009 20:33

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 228559)
Pár pillanatig elgondolkoztam azon,hogy valós probléma-e a kereskedő személyiség ilyetén erőssége,majd miután Remytől és Reaktor Zolitól olvastam az elméletet,hogy miért mehetett így fel a rabszolgák ára,rájöttem,hogy nem,nem az.

Tsobi, a topic alapvetően még mindig nem arról szól, hogy miért ment fel a rabszolgák ára, hanem arról, hogy jogos e 1 személyiséggel napi 2milliárdot keresni.

és mivel a kereskedő egyszer már módosítva lett pont azért, mert úgy volt gondolva, hogy nem jogos, ez szerintem csak ugyanerre a problémára megmaradt utolsó lehetőség megszüntetését célozza.

Tsobi 11-10-2009 20:45

Quote:

Originally Posted by wand (Post 228842)
Tsobi, a topic alapvetően még mindig nem arról szól, hogy miért ment fel a rabszolgák ára, hanem arról, hogy jogos e 1 személyiséggel napi 2milliárdot keresni.

és mivel a kereskedő egyszer már módosítva lett pont azért, mert úgy volt gondolva, hogy nem jogos, ez szerintem csak ugyanerre a problémára megmaradt utolsó lehetőség megszüntetését célozza.

Szerintem jogos a napi 2 mrd,ha ezért cserébe az illető könnyen beüthetővé válik,hisz a bankokat más,az országot életképessé tevő épületek rovására tartja.

Ja hogy elérhetetlen magasságokban termelnek teljes biztonságban?
Részklánt a népnek! ;)

All times are GMT +1. The time now is 18:41.