![]() |
stratéga +++
Sziasztok !
Ez egy jó szemcsi lenne , gondolni kell az egyszemcsis orikra is . Mondjuk egy olyan kiegészitéssel , hogy minden kiküldött sereghez kap + 1 tábit . Tehát ha van kint 3 sereg és 2 tábit küldtél akor 3 menjen minden sereggel , hiszen jobb stratégához több tábi kell. Vagy 1 seregnél küldesz 7 tábit akkor kapsz még egyet és 8 menne . Tehát minden kiküldött sereg mellé + 1 tábi , persze a szokásos tábi bónusszal. |
Quote:
|
Plusz tábornokot a "tábornok" személyiség ad. Ez egy már most is létező személyiség.
|
Quote:
|
Quote:
Remy támogasd a javaslatot! :D |
Atinak és másoknak :D
Igen Ati igazad van , a tábornok szemcsi ad plusz egy tábit.
Viszont az csak egyet ad mindegy mennyid van :D Egy szemcsinél mindegy mit csinálsz úgy is szinte .... Visznt figyelmesebb tanulmányozátok az első irásomat... seregenként 1 tábi ami pl 7 seregnél 7 tábi alap itt 14 menne, 1 sereg 7 tábival menne 8 , 3 sereg 2 tábival ott menne 2 tábi helyett 3 .. A lényeg minden sereghez + 1 tábi menne :D Igen ha valaki 2 szemcsivel ork tábi stratége lenne akokr az összes elf rinyálhatna 1 ben :DD mondjuk igy is olyanok , tisztelet a kivételnek .. Ha valaki komoly hadit akar akkor miért ne lehetne ? |
Quote:
akkor nevezzük át klóntábornokra! erről csak az jut eszembe: "mindenki hozzon magával még egy embert!" akkor már a sereget is duplázzuk meg, jó? mint egy tükörvarázs, megtükrözi duplájára a sereget is.:D ne haragudj, de ez a javaslat totálisan rossz... [ez egy sokszor moderált szó] |
Totálisan rossz ?
Kedves Grabó indokold légyszives :DDD
Ha van ésszerű magyarázatod rá elfogadom no problém ....és el is ismerem ha igazad van :DD Ha meg nem tudsz rá mit mondani akkor semmit nem ér a véleményed .... köszi :D |
Quote:
totálisan rossz, mert: - 1 tábi mellé még 1 (és azt folytatod 4-ig) nem ér semmit - 6-7 tábi mellé még egy túl durva: azaz az orknak jelent valamit a szem. - 8 tábi mellé meg mit adsz? a 9. tábi ad +40% többletet? baromság egyébként is, a véleményem nem ér semmit, de erről beszélgetni is kár.... én olyan szemet szeretnék, hogy a lovaim mellé a császár küldjön egy pónit, a tábijaim mellé meg egy szőke macát (és ettől a moráljuk 110%-ra nőne) próbáljunk valami értelmeset kitalálni inkább.... |
Sziasztok nekem kisebb modósításokkal ugyan de tetszenne ez a személyiség:
én a seregütközéses dolgot nem támogatom csak és meg is mondom miért: gondoljatok a hétvégi játékokra például mikor tegyük fel a mezönyben van teszem azt 3 játékos (most elég sarkalatos példát mondok nem a szám itt a lényeg)abból 2 mondjuk aktív és egyenlőre nem gondolkodik egyik sem az átképzéses taktikán hogy egymást leüssék hanem hozza mindkettő az ingyen földet teszem azt 6-8 körös távolságból a harmadik inaktív játékostól. Ilyen játék esetén a fent említett két aktív hadis ország seregütközésnél tud következetni egymás hadi erejére és tudja hogy mondjuk az ellenek ha van x serege és azt elosztva 5 el x/5 akkor ő úgy és addig képez át amig tudatos ütköztetésnél az ő serege fog továbbmenni. És pár próbálgatás után na meg törpe esetén 10 kör elteltével meg lehet saccolni az elenfél támadó erejét is és evvel lehet még a saját védő erejét is dinamikusan kompenzálni hogy amig 2 szer 6 kört kin van a serege nehogy meglepetés érje. Amit Von javasolt a seregütköztetésnél hogy 1,1 illetve 1,3 al nőne a támadó érték az megborítaná ezt a kisérletezéses seregbecslés projektet. Szóval ezért szavaztam a kisebb modosításokkal elfogadható kategoriára Remélem hozzászólásommal nem sértettem meg az agyasokat :D |
Quote:
Kíváncsi lennék, te milyen filmet nézel... az ötleted meg vicc. Előttem már leírták, hogy miért |
Összefoglaló
Az eredeti javaslat 30%-kal alacsonyabb csata közbeni vesztesége mellett ennek a személyiségnek földfoglaláskor van még hatalmas szerepe: a stratéga személyiségű vezér képes úgy irányítani csapatait, hogy azok ne rombolják le az ellenfél épületeit, és meg is tudja akadályozni, hogy ők romboljanak maguk után a csata közben. Ezért földfoglaláskor nem pusztul épület. Ez nem azt jelenti, hogy nem fogsz üres területeket kapni, mivel üres területet is foglalhatsz! |
Quote:
|
Nálam eddig működik rendesen. :)
|
Quote:
Ha az ellenfélnek üres területei is vannak, akkor nyilván fogsz kapni üreset is. :) |
Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 47 hektár földet, ebből a következő 14 hektárt kaptad: 5 ház, 4 barakk, 2 őrtorony, 1 raktár, 2 kocsma, és más semmi
Nekem is működik, sehol üres |
8 sereggel ütöttem és 0 üres :)
|
A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 13 hektár földet: 2 ház, 1 tanya, 2 barakk, 3 könyvtár, 1 raktár, 2 templom, 1 kocsma, 1 bank, és más semmi. Asszem működik! :) Már azt is elfelejtettem, hogy beválasztottam. Azóta most ütöttem először, és éppen menni akartam építeni :D |
stratégához
Sziasztok!
Lehetne a stratégát úgy tápolni egy kicsit, ha stratéga a szövetség vezér, és ő támad földre, akkor eloszthassa ki mit kap a foglalt területből? Pl Törpe a bányát, tolvaj a kocsmát, stb? Vélemények? :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
'törpe' (#) (#) elleni csatát, melybe szövetségi segítséget nyújtasz, megnyertétek! Sereged elindult hazafele. Részed a foglalásból 20 hektár föld: 5 ház, 2 tanya, 3 barakk, 1 őrtorony, 3 templom, 2 kovácsműhely, 1 kocsma, 1 kőbánya, 2 agyagbánya, és más semmi. 2010-06-28 00:09:33 (#) Sereged megérkezett (#) országához. A csata lezajlott, és sikerült bejutni az országba! Hosszú órák küzdelme után elfoglaltál 83 hektár földet, ebből a következő 63 hektárt kaptad: 7 ház, 2 tanya, 11 barakk, 2 raktár, 12 kocsma, 2 kőbánya, 27 üres terület, és más semmi. |
Quote:
(mondjuk a masodik beirasod csalas, 83 hektarbol 63at kapni, meg jo hogy lesz benne banya...) :) |
Quote:
most mi? a 63-at nem törp kapta, a 20 jutott neki |
Quote:
|
"És mi történik a foglalt területekkel amíg a stratéga szét nem osztja? Ezt a problémát kiküszöbölve, ha nem csak akkor érvényesülne ha vezér a stratéga, tetszene. Ha meg klántámadásnál is, akkor még jobban. Sokkal inkább rászolgálna ez a szem a nevére mint most. "
Az előre kijelölés híve lennék mivel stratéga volna. Lenne egy olyan oldala mint a tanácsadók, épületlistával, az épületek neve mögött a 4 szövi tag, és kipipálná ki kapja a bizonyos épület több mint 50-80% át(amennyiben foglal olyat). A többit randomban osztaná mint eddig. Ebben az esetben a nemkívánatos bányákat lehetne a tolvajnak adni mert ha úgyis bontjuk akkor mindegy ki kapja például... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:32. |