![]() |
Quote:
|
Quote:
Vagy 35 perc piac egyszerre... Gyorsban az már 3 kör lefedne |
Quote:
|
Szerintem legyen benne a visszahívás is, ha ezt hetente egyszer lehet megcsinálni, különben nem fogja megérni ezt a személyiséget választani. Ez egyébéknt arra is jó, hogy egybe lehet rendezni a szétcsúszott árukat.
A plusz 1 piaci lehetőség tetszik, és az árváltoztatás is. Általánosságban javaslom, hogy ha lesz új személyiség, akkor a bevezetés utáni első belépéskor legyen joga mindenkinek változtatni a személyiségein. Annyin, ahány új személyiség jön be, akine ennél kevesebb szeme van, az értelemszerűen kevesebben. |
Quote:
|
Quote:
|
Ebből lesz valami? Sokaknak tetszett az ötlet, köztük nekem is. Pár lehetséges módosításról is adtak tanácsot, de ellenérvet nem láttam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Egyelőre ez a személyiség így néz ki:
|
Quote:
Nem egy első szem, de azért választható, tetszik |
Quote:
és mi lesz a neve? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Mi lenne, ha a rontott áraknál a kirakott áru 10-15% "kezelési költség" megfizetése ellenében lehetne visszahívható? Még így is megérné néha...
|
Quote:
De nekem e nélkül is tetszik ez a szem. :) |
Quote:
|
Quote:
Mit szóltok? |
Quote:
|
Quote:
Valahogy beleférne ez a visszahívás, csak jó kérdés, hogy hogyan... Jó lenne, csak nem szabad vele nagyon elmenni... |
Quote:
|
ha lenne ilyen visszahívásos dolog ebben a szemben, én biztosan választanám :) főleg A-ban.
|
Quote:
|
Quote:
akkor nagggggyon tetszik:) |
Quote:
ezzel most mi a baj? :confused: Amikor meghosszabítom akkor megváltoztathatom az árat. Nem hiszem, hogy ezt olyan nehéz felfogni... :eek: amúgy is, ha annyira megváltozik az ár, akkor esetleg kinn sem tudnám tartani, mert még 2 nap, és tuti elveszik a cucc, ergó bizonyos esetekben használhatatlan lenne ez a tulajdonság... nem értem mi ezzel a probléma... :( |
Összefoglaló
Az új személyiséggel naponta plusz 1-1 alkalommal léphetsz be a piacokra. Ez nem VIP országok esetén 4-4 piacralépést ad, VIP játékosoknak 6-6 piacralépési lehetőséget. A piacon lévő áruk piacon tartása az utolsó 3 órájukban meghosszabbítható újabb 24 órával. (A hazafele tartó áruk már nem, csak a még piacon lévők!) Ehhez az adott áru piacának nyitva kell lennie. Ha nincs több piacralépési lehetőséged, akkor nem tudsz a piacra menni, és az áru kintléte nem hosszabbítható. Minden egyes tétel maximum 3 alkalommal hosszabbítható, utána nincs választási lehetőséged, mindenképp visszajön országodba. A piacra kitett áruk árának utóéagos megváltoztatására ez a személyiség most nem ad lehetőséget. |
Quote:
|
ugye lessz tesztidőszak...pl kiválasztam ezt a személyiséget és pl rájövök 1-2hét után hogy mgése váltja be a hozzá fűzött reményeket.. akkor lessz lehetőségém mást választani vagy ez marad örökre?:)
másik ...meglévő személyiséget lehet -e cserélni erre vagy másik új személyiségekre (szintlépés újrázás és minden egyéb nélkül gondolom) |
tetszik, ha lesz rá lehetőségem be fogom tennni szeminek
|
Jójó, de mi lesz a neve? :)
|
Quote:
1, ha kikerül a játékból, akkor a helye felszabadul, és választhatsz másikat, 2, ha nem kerül ki a játékból, akkor újraindulással, vagy szintolépéssel választhatsz más személyiséget, ez esetben máshogy nem módosítható. Ha csak kíváncsiságból érdekel, akkor ahhoz egy új országot javaslok, "rendes" országodra ebben az esetben csak akkor tedd, ha már tudod, hogy mi ez. |
ezt a választ is köszi;)
|
Quote:
tetszik:D |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem legyen a neve kereskedő, a mostani kereskedő pedig legyen átnevezve bankárra.
|
Quote:
|
Quote:
Akkor lehetne kalmár. |
seftes??
ha már a piaccal játszik:D amugy a mostani kereskedő tényleg lehetne bankár ez meg a kereskedő logikus lenne, nem hiszem hogy alapjába rengetné meg a mostani kerekedőket |
kupec :)
röv |
All times are GMT +1. The time now is 22:38. |