![]() |
Quote:
|
Quote:
Ez alapján azt mondom nekem nem tetszik a minden csoportot érintő teszt időszak. Mert nem tudni, hogy a sok felvetett javaslat közül mit valósítanál meg, legfőképpen mert nem tudni melyik érvel értesz egyet és melyikkel nem. Hogy az adott javaslatból mit valósítasz meg. Így zsákbamacskát árulnánk. |
Quote:
elég nehéz valamiről véleményt mondani, ha azt se tudod konkrétan mit takar..:) |
Quote:
Mióta a párbaj képzés is felgyorsult, már nem kell védő/támadó, max a végén, amikor már nincs elég fegyo A 3/I, 4/N, 5/U téma tényleg elég gáz emiatt kell mennem 30 körökre támadni, mert alig játszik vki, aki igen azok 80% meg MNT_s, mert ismerős... Régen nagyon jó volt a gyors, most a piac is halott, pénz gyártani mondjuk lehet, de sokat bankokból, ahhoz meg sok terület kell |
Van már konkrét ideje a tesztnek?
Jó lenne tudni róla olyan 5-6 nappal korábban+mik fognak bejönni |
3/I
Teljes lista az elmúlt 24 óráról: *üres* |
Azt azért értékelném, ha a témánál maradnánk.
|
Quote:
|
Quote:
Az ork meg nem üt vissza, mi? :D Én örülnék egy ilyennek :) |
Egy olyan tesztidőszaknak örülnék mikor az 1/A-ban a topklán Gun termelése 0-ra esne, a piacon a cuccai elmennének, a Top2. klán termelése a duplájára növekedne, és a piacon levő egységek száma is megtriplázódik, ez a teszt pár napig elég ha él...annyi idő nekünk elég :D:D
|
Quote:
|
A csudába bele!!! :D:D
|
Quote:
|
Quote:
És persze nem hiszek a pletykáknak :) |
Nem tudom, hova kellene írjam, szóval ide teszem...
Az újítások ki fognak kerülni a címlapra is? Csak mert szerintem rengeteg játékos nem olvassa rendszeresen a külsőt. Én félek is, hogy lecsúszok a hulla újdonságairól :D |
Quote:
|
Quote:
Szívesen segítenék megtalálni a végleges formát és gondolom nem vagyok ezzel egyedül. Persze az 1A változásai érdekelnek a leginkább. Főleg ha végre le lehetne tesztelni a 3 évvel ezelötti javaslatomat a klánháború uj formájára ;) Ha nem tetszik egy teszt után elég embernek könnyebb lenne elfogadni, hogy parlagon hever egy "csúcs" játékmodell. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Egyébként minden csopit éritntő tesztről van szó egyáltalán? Vagy lesz 1 db tesztcsopi ami néha ezt néha azt tesztel? És ha sikeres a teszt marad a változás ha nem akkor repül? |
Quote:
Légyszi olvasd el a teljes témát, de legalább az én beírásaimat, hogy ne kelljen mindenkinek külön újra és újra ugyanazt leírni. Köszönöm. |
Quote:
Sajnálom ha így van sokkal több értelmét látnám én is egy hétvégi játékhoz hasonló csoportban való tesztelésre 3 perces köridőkkel hónapokig akár és mindenki idíthat 3-4 orit . Egyedül 1 hét alatt lényegesen többet tudnék meg belőle mint a normál játékban fél év alatt 20-an! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Teljesen elég ha bizonyos szegmenseit teszteljük azt pedig létre lehet hozni. Nem tudom milyen hatásokra gondolsz amit nem lehet egy csopiban tesztelni, de ha van ilyen minden csoporton átívelő hatás akkor az ellen ugyis csak zgy tudsz segíteni hogy anarchba teszed azokat az orikat akik ezt a hatást gerjesztik. Ilyen hatások a felhozott tekercsek és egységek hatása ami ujraindulva kihat a csoportok piacaira? Ha ezekről beszélünk akkor nem tesztelésre van szükség hanem eltörlésre. PLd minden fellépő oriban az első körben 90% tekikopás és nemlehet képzésen lévő sereg fellépéskor mert elvesznek. Nagyjából ennyi sztem az a rész ami a minden csopit átölelő összefüggésről szól. Ha ez nincs akkor minden csoport egymástól elszeparált egysége lesz a hódítónak. |
Quote:
Na mindegy én örülnék ha lennének komoly változások ez a lényeg. |
Quote:
|
Quote:
| | v Quote:
|
vicc vóóóótttt
|
Quote:
|
Quote:
Meglenne a valós környezet, de ugyanakkor meglenne az eredeti és egyesek által már elmondott "évekig épített ország" is. Szerintem csinálj Ati egy szavazást, igen vagy nem privátban, "Szeretnéd, ha a Hódító tesztelné a kezdeményezett változtatásoka? IGEN / NEM" s akkor a többség eldöntheti. nincs szükség semmilyen kérdőívre. Raki |
Quote:
|
Quote:
Emlékeztet valakire, nem jut eszembe a neve :D Általános véleményt megtudod, ha szavazásra bocsátod :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Azokat sem értem, akik nem támogatják a tesztet, merthogy amíg nincs konkrétum addig nem. Nekem ez álokoskodásnak tűnik, sehol sem volt szó olyanról, hogy teszt gyanánt nettó hülyeségek lesznek bevezetve, vagy, hogy alapvetően fel lesz forgatva a rendszer. |
Quote:
Quote:
Quote:
az a rész, hogy hülyeség, vagy nem hülyeség lesz bevezetve. Nem olyannak ismertem meg a Hódítót, az évek folyamán, hogy rossz, vagy értelmetlen játék lenne. Sokan bíznak a vezetők döntéseiben, s többé kevésbé egyet értenek, de a topik lényege szerintem nem a bevezetések megtárgyalásáról szól, hanem hogy milyen lenne számunkra, ha lenne teszt időszak. Külömböző téma |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
De fölösleges erről beszélni, elfogadjuk s kész. s ha nem tetszik az embereknek, akkor azt látni fogod, amint mind mind mennek el. ;) |
Quote:
szerintem külön téma: változtatásokról beszélni konkrétan, hogy most lesz 10 vagy 11 faj és mi az, de egy másik téma ha megvitatjuk, hogy legyen-e egyáltalán teszt-hódító vagy sem. a többi témában szerintem kissé félreértettük egymást, hagyjuk, ne vitassuk, nem a téma része |
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:30. |