Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Torrent (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3818)

BimmBimm 06-19-2010 14:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256443)
Mitől jobban ezek a meghívós szerverek, mint bármilyen más publikus szerver?

Ha valamit magyarul akarsz megszerezni nem feltétlen van ilylen egyszerű dolgod, pl ha a Family Guy eddigi évadait szeretnéd szinkronosan megszerezni.

Amúgy meg jelentősen szűrik a feltöltéseket az igényesebb helyeken. Kikötések a feltöltés címére vonatkozóan, hogy könnyű legyen megtalálni, film esetén képkockák a filmből, hogy tényleg olyan minőségben van e fent amint ahogy állítja. Nem eredeti realese-ok esetén kötelező tech infó.

ez főleg az nCore volt, a többit annyira nem ismerem.

Jah és van seeder, ellenben a népszavában megjelent "mint 10 ezer felhasználója van" szöveggel az nCore-on 113.900 user volt.

http://asva.info/hazai-tracker-felme...s-2010-06.html

szamóka 06-19-2010 14:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256443)
Mitől jobban ezek a meghívós szerverek, mint bármilyen más publikus szerver?

Bármely más publikus szerverről nehezebben kaparsz le magyar zenét/filmet/könyvet/stb.

Ati 06-19-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 256450)
Ha valamit magyarul akarsz megszerezni nem feltétlen van ilylen egyszerű dolgod

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 256451)
Bármely más publikus szerverről nehezebben kaparsz le magyar zenét/filmet/könyvet/stb.

Köszi, ezekre nem gondoltam.

Blacky 06-19-2010 14:46

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 256429)
Amiket írtál mind fent vannak. Caprica mondjuk nem sorozatként, csak egy teljes filmként, de nem ismerem, hogy annak minek is kéne lenni pontosan:)

A Caprica az egy sorozat ami a BSG elözményeit taglalja..Jellemzö a magyar "kereskedelmi " adókra , hogy szerintem remény sincs arra , hogy valamikor lássuk ezt a sorozatot, mint ahogy szerintem arra is kicsi az esély / max ha az AXN Sci-fi nem gondolja másképp / . hogy a Stargate : Universe szinkronizálva a magyar közönség elé kerül..persze a maradandó élményt nyujtö Gyözike vacsoracsata, és tsai mellé hogyan is kerülhetne be egy országos sugárzású csatorna müsorába ????

N aregeltem a Dark-Angelre mert a design nagyon nagyon megtetszett van valami koncepciózus kinézete :p de sajna a belbecs még nem olyan mint a Külcsín....:p Az NCore - t meg sem közelíti sajna sem mennyiségileg sem minöségileg, de remélem majd folyamatosan fejlödni fog...:p

Blacky 06-19-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256446)
Szerintem pszichológia... Ahova nehéz bekerülni, oda minél többen szeretnének bekerülni :D
Egyik ilyen nehezen bejutós oldalnak sem voltam a tagja, pedig megérné nekik, ahova Tsobitól kaptam meghívót, ott fél év alatt 6 terás feltöltést és 526-os arányt produkáltam :p

Szerintem meg attól, hogy pl az NCORE-on volt ha jól emlékszem az adatokra 113.000 körüli felhasználó 50.000 torrent és kb 2-2,5 petabájnyi adatmozgás le és feltöltési szinten....Míg a nyílt torrentek pedig sem minöségben sem mennyiségben meg sem közelítették például az Ncore-t..Azért erröl beszélek mert itt voltam tag és hidd el a 6 terra feltöltés az egy "átlagos "mennyiség volt :p:p

Nem beszélve arról, hogy az NCOre-on azért többségében Minöségi feltöltések voltak, köszönhetöen az utobbi idök igen szigorú szabályainak ..A Silány dolgokat kiszorták...Utoljára még sikerült a bezárás elött leszednem a babylon 5 4 évadját DVD-rip -ben a TV FOX -os változatot ami azért nagy szó , mert eleddig a torrentoldalakon meg úgy bárhol is csak a TV-rip volt elérhetö.....ÉN nagyon nagyon szerettem aNCORE-t...:(:(

RRRrrr 06-19-2010 14:54

Igen, sajna a dark egy elég kicsi oldal, nemrég indult ha jól tudom.

vityu 06-19-2010 15:07

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 256447)
Puplikus torrent oldallal még nem találkoztam, mondj egy címet, megnézem és aztán leírom mi a különbség;)

Demonoidot is meglesheted. Én anno nagyon sok dolgot, főleg zenét töltöttem le innen. Mostanában inkább animét! :)

szamóka 06-19-2010 15:22

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256460)
Jellemzö a magyar "kereskedelmi " adókra , hogy szerintem remény sincs arra , hogy valamikor lássuk ezt a sorozatot, mint ahogy szerintem arra is kicsi az esély / max ha az AXN Sci-fi nem gondolja másképp / . hogy a Stargate : Universe szinkronizálva a magyar közönség elé kerül

Ismerve a kereskedelmi adók által rendelt szinkronok minőségét, ez szerintem nem olyan nagy veszteség. (Pl.: BSG: Csillagközi romboló, True Blood: Inni és élni hagyni. És ezek még csak a címek voltak...). A sorozatok szerencsére eredeti nyelven "beszerezhetők" kismillió publikus trackerről.

Andrew 06-19-2010 15:40

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256462)
Szerintem meg attól, hogy pl az NCORE-on volt ha jól emlékszem az adatokra 113.000 körüli felhasználó 50.000 torrent és kb 2-2,5 petabájnyi adatmozgás le és feltöltési szinten....Míg a nyílt torrentek pedig sem minöségben sem mennyiségben meg sem közelítették például az Ncore-t..Azért erröl beszélek mert itt voltam tag és hidd el a 6 terra feltöltés az egy "átlagos "mennyiség volt :p:p

Nem beszélve arról, hogy az NCOre-on azért többségében Minöségi feltöltések voltak, köszönhetöen az utobbi idök igen szigorú szabályainak ..A Silány dolgokat kiszorták...Utoljára még sikerült a bezárás elött leszednem a babylon 5 4 évadját DVD-rip -ben a TV FOX -os változatot ami azért nagy szó , mert eleddig a torrentoldalakon meg úgy bárhol is csak a TV-rip volt elérhetö.....ÉN nagyon nagyon szerettem aNCORE-t...:(:(

Nekem az nem tetszett az ilyen helyeken, hogy annyira nehezen lehetett meghívót szerezni, hogy néhányan ÁRULTÁK... (nem nyílt torrentre gondolok, hanem olyan oldalra, ahol a meghívó küldője nem egy kb forintban mérhető szívességet tesz :))
Nekem ezek a számok nem mondanak túl sokat, mivel nem láttam az ncoret.
Pl az az adatmozgás napi szinten volt annyi?

Blacky 06-19-2010 15:49

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 256495)
Nekem az nem tetszett az ilyen helyeken, hogy annyira nehezen lehetett meghívót szerezni, hogy néhányan ÁRULTÁK...
Nekem ezek a számok nem mondanak túl sokat, mivel nem láttam az ncoret.
Pl az az adatmozgás napi szinten volt annyi?

a föoldalon volt egy táblázat amin összesítve voltak, hogy mennyi seeder, mennyi peer van mennyi torrent stb stb...Én ezzel nem foglalkoztam egyszer rápillantottam azt kész..Engem az érdekelt hogy amit kerestem 99% ban az Ncore-on megvolt...Az Ncore azért is volt annyirra jó, mert például arra is figyeltek / mondjuk meg nem mondom hogyan tudtak rájönni / hogy ha kiderült hogy valaki manipulál a meghívókkal akkor bizony nagyon súlyos büntetést kapott..örökös kitiltás stb stb..ne kérdezzd hogy müködött Én nagyon figyeltem arra , hogy még egy figyelmeztetést sem kapja..az a borzasztó, hogy meg volt a pontom a meghívó küldésére és úgy nézett ki hogy pár hét múlva ujra lehetett volna hívni embereket erre meg hupssz konyec.....:(

Rheia 06-19-2010 18:40

Ncore-t én is nagyon sajnálom, mert én csak onnan töltöttem le már kb egy éve, vagy több. Meg voltam elégedve az általam letöltött torrentek minőségével, és nem volt problémám az arány megtartásával sem, mivel rengeteg free is volt a torrentek között..
Meghívót tényleg nagyon nehéz volt szerezni, de aki kapott, legalább megbecsülte.
Kár az oldalért..

Hex 06-19-2010 18:42

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256416)
Nekem nincs meghívóm, de tudnál felvilágosítást adni milyen a Dark és Diablo ???
Mert Engem a sorozatok érdekelnek az olyanok Mint a Star trek összes, Stargate: Universe , CAPRICA , Ezek vannak fennt ????:confused::confused:

akkor neked a bitgate-re kellene meghívó

Blacky 06-19-2010 19:36

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256520)
akkor neked a bitgate-re kellene meghívó

Köszi majd megnézem, de kaptam olyan infót egy ismitöl, hogy lehet az NCore a jövö hétre talpraáll addig meg kibirom, hisz a sorozatokat amiket írtam majd csak szeptemberben fogják folytatni....
Mondjuk a Predators filmet azért letölteném, hogy milyen , hogy érdemes lesz-e elmenni a moziba megnézni....
Rendezte Antal Nimród

J.Ati 06-20-2010 01:27

Bithumen a legjobb :)
Szerverfoglalást is megúszták :p

Blacky 06-20-2010 07:07

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 256573)
Bithumen a legjobb :)
Szerverfoglalást is megúszták :p

:D
nem akarok vitatkozni, nem attól a legjobb egy torrent , mert megúsznak egy szerverfoglalást lehet nem is olyan "jelentös" , hogy a rendörök "tójtak rá " :D

De Félre a viccet A Bithumen is meghívós ????

Hex 06-20-2010 07:13

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256575)
De Félre a viccet A Bithumen is meghívós ????

most viccelsz? Magyarország egyik legrégebbi és legnagyobb oldala? :D

Blacky 06-20-2010 07:27

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256576)

egy egszerü igennel is felehetsz vagy egy nemmel :D:D:D

Hex 06-20-2010 09:31

Quote:

Originally Posted by Blacky (Post 256578)
egy egszerü igennel is felehetsz vagy egy nemmel :D:D:D

igen

rövid

Blacky 06-20-2010 13:54

Ha ne adj isten valakinek lenne meghívója a legrégebbi legnagyobb torrentre az légyszives küldjön már egy PM -et köszke.

BimmBimm 06-20-2010 19:20

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 256576)

Legynagyobb?:D

Tracker User Peer Torrent
nCore 113.900 984.000 90.100
BeLoad 94.100 427.900 53.700
bitHUmen 73.600 339.900 32.800

J.Ati 06-20-2010 19:24

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 256669)
Legynagyobb?:D

Tracker User Peer Torrent
nCore 113.900 984.000 90.100
BeLoad 94.100 427.900 53.700
bitHUmen 73.600 339.900 32.800

Egyik legnagyobb :p :)

Viszont a legjobb.

BimmBimm 06-20-2010 19:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 256670)
Egyik legnagyobb :p :)

Viszont a legjobb.

Azt írta hogy az egyik legrégebbi és legnagyobb, szóval a legnagyobbnak titulálta:):)

Helyesen: a legrégebbi és az egyik legnagyobb. Így helyes:)

Hogy melyik a legjobb az meg szubjektív, mert nekem az ncore volt(?) a legjobb, de lehet azért mert csak azon voltam, és nem is vágytam máshová.

Egyébként az ncore IP-je már Hollandiába mutat:)

Ati 06-20-2010 19:40

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 256671)
Egyébként az ncore IP-je már Hollandiába mutat:)

Hehe, csak nem a bunkerbe? :D

BimmBimm 06-20-2010 19:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 256672)
Hehe, csak nem a bunkerbe? :D

Hát, egy proxy lerakásához még csak bunker sem kell. Bár ki tudja?:)

Ati 06-20-2010 19:54

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 256673)
Hát, egy proxy lerakásához még csak bunker sem kell. Bár ki tudja?:)

A piratebay akart eredetileg odamenni, akkor keringtek képek arról a bunkerről, ami szerverteremmé lett alakítva. Nagyon tutin nézett ki. :D

Olasz 06-21-2010 17:44

http://subba.blog.hu/2010/06/18/az_ncore_bukasa

Nagyon jó a videó, nézzétek meg!!!:D

Dus 06-22-2010 07:30

Kár, hogy már berakták előtted... :)

J.Ati 06-22-2010 11:33

Csináltak vuvuzelásat is.
Most láttam, de azt már nem linkelem be, mert már uncsi egy kicsit.

Remedy 06-26-2010 16:06

En csak most probaltam de nekem a bith sem megy...

Olasz 06-26-2010 17:05

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 257095)
En csak most probaltam de nekem a bith sem megy...

Jah, most nem elérhető, de ezt írja az oldal:

Ne ess pánikba!
Minden rendben, hamarosan jelentkezünk.

J.Ati 06-26-2010 18:39

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 257097)
Jah, most nem elérhető, de ezt írja az oldal:

Ne ess pánikba!
Minden rendben, hamarosan jelentkezünk.

Ezt írják már két napja :(
Na, de ne essetek pánikba :)

Xeper 07-04-2010 11:47

Megy az nCore :)

szamóka 07-04-2010 12:00

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 257594)
Megy az nCore :)

"Azt gondolom már észrevettétek, hogy apróbb gondjaink akadtak az elmúlt hetekben (eltűntek a szervereink, a becsületes megtaláló jutalom ellenében jelentkezhet...)"

:)

szamóka 07-08-2010 19:36

Pepa 07-12-2010 18:57

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 257099)
Ezt írják már két napja :(
Na, de ne essetek pánikba :)

Ezt írja ki egy hónapja...

J.Ati 07-12-2010 21:34

Quote:

Originally Posted by Pepa (Post 258085)
Ezt írja ki egy hónapja...

Sajna igen.

Én kaptam meghívót másik oldalra!:p
Valamikor csak visszajön, addig türelem, és ne ess pánikba!

Kubbi 07-15-2010 15:45

gigatorrents

Jul-14-10 - HOSTS
Kedves felhasználók!

Az oldal feltámadt hamvaiból de sajnos adatvesztés miatt csak az 1 évvel ezelőtti adatbázissal tudtunk elindulni. Ez annyit jelent, hogy elvesztek a torrentek a felhasználók, és az elmúlt 1 évben le, feltöltött adatmennyiség is. Amint helyreáll az oldal megpróbáljuk kompenzálni a hiányosságokat. Még dolgozunk rajta ezért vannak hibák. Pár nap türelmet kérünk a teljes helyreállításhoz!

Köszönettel a vezetőség!

szamóka 07-20-2010 10:20

Quote:

Originally Posted by Bitgate staff
Finálé.

24. epizód, 42. perc, Jack leereszti a fegyvert és lassan elsétál a naplementébe. Stafflista indul.

Ennyi volt.
Eljött a bucsú ideje. Mindig tudtuk, hogy egyszer lehúzzuk a rolót, de sose gondoltuk volna, hogy éppen ma. Úgy döntöttünk, hogy a csúcson hagyjuk abba.

A zárásnak nincs semmilyen katartikus oka. Mikor az oldalt indítottuk, alig értettünk bármihez ami a rendszer üzemeltetéséhez kellett. Páran gimnazisták voltunk, néhányunk pedig az egyetem padjait koptatta(vagy éppen kerülte). Lelkesedésből, szeretetből csináltuk. Mára sokunk abból a tapasztalatból él, amit itt megtanult. Van aki az oldalon ismerte meg a feleségét, van aki itt kötött hosszútávú barátságot a különféle fórumtalálkozókon.
Sokezer munkaóra fekszik az oldalban. Rengeteg órányi odafigyelés, szeretet, törődés(és pár monumentális ígéret a trackernek, hogy melyik szemétdombon végzi, ha nem javul meg sürgősen). Hihetetlenül nehéz volt meghozni a döntést arról, hogy vége. Éveken keresztül az oldallal keltünk és feküdtünk.
Mikor kezdtük, még tengernyi időnk volt. Mostanra úgy alakult, hogy a nap mindössze 24 órából áll, egy hétbe pedig sose sikerül 168-nál többet zsúfolni.

Valószínűleg egyedülálló volt az oldal több szempontból is.
Nálunk sosem vásárolhatta be magát senki sms-el az egyenlőbb disznók közé(Lásd: http://www.orwell.hu/index.php?0110190&d=1).
Sose volt olyan, hogy egy stafftag just for fun kirugott volna valakit vagy visszaélt volna a hatalmával.
Az oldalt reklámmentesen, önerőből tartottuk fenn.
Sose voltak komolyabb belső villongások, bár ez valószínűleg annak köszönhető, hogy az oldalt nem bevételi forrásként használtuk.

Sajnálattal figyeltük az évek során, ahogy csúszott lefelé a magyar torrent. Rengetegen élnek vissza a helyzettel és üzemeltetnek trackert nyilvánvalóan nyerészkedő okokból. "Sharing is caring", tartja a mondás. Sok oldalon ez nem érvényesül és a megosztás kiváltható sms "támogatással". Sajnos a dolog lényege vész el, amikor seed helyett megy az sms.

Köszönjük minden felhasználónknak aki velünk volt az évek hosszú során át. Kimelten köszönjük a feltöltők és releaser-ek munkáját akik éveken át önzetlenül és ellentételezés nélkül dolgoztak a userekért.

Ne szomorkodjatok. "Ha már el kell menni, menjünk el vigyorogva."
Együtt töltünk még egy hetet, ezalatt freeleech van, azaz minden szabadon tölthető. Az elkövetkező egy hétben is mindenkire vonatkoznak a szabályok, légyszíves tartsátok be azokat.
A zárás során tilos a meghívókunyerálás és egyéb torrent oldalak hirdetése.

Timeline:

Az oldal 2005 novemberében indult a Stargate által ihletve.
2006-ban a vezetés némileg átalakult, ekkor az oldal fejlesztése jelentősen felgyorsult. Még ebben az évben új szerverre költöztünk.
2009-ben az oldal jelentősen megújult. Új arculat készült, az oldal kódja 90%-ban átírásra került.
2010 julius 23-án az oldal bezárt.

Az oldal lassan 5 éve állt a sorozatrajongók szolgálatában.

Sírni tudnék :(

Olasz 07-23-2010 15:44

Köszönjük Nektek az elmúlt közel 5 évet. Talán lesz ez még több is!

Igen, jól látjátok.

Mérlegeltünk. Úgy döntöttünk, megpróbálunk valamilyen megoldást találni az oldal további működését illetően.

Legyetek türelemmel, talán ősszel ismét találkozhatunk!

u.i.: MÉG NINCS VÉGE!

bitgate.org { at } gmail.com

Pali papa 07-23-2010 21:49

Nagy öröm ez nekem. :)
Amikor bejelentették, elkezdtem nagyüzemben letölteni, most 250 Gb sorozattal van tele a vinyóm...
:D
De sebaj, sajnálnám, ha megszűnne...

All times are GMT +1. The time now is 05:51.