Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ bejelentések mikéntje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=375)

Bogár 11-02-2006 16:51

"Fontos, hogy az általad szabálytalannak vélt eseménynek a bejelentést megelőző 24 órában kellett történnie. Ha régebben történt, akkor azokat az eseményeket nem fogjuk tudni kiértékelni."

vagyis nem működik, ha másnap este jelenti a JKSZ-et... mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lett a vége...

Szecsa 12-14-2006 17:25

Nos, kérdezem én, hogy JKSZ -e a következő?! :)
Termeszetesen jelentve lett.

A szövi
B szövi

A egyik tagja befossza B egyik tagjat. B tarsai visszatamadnak erre az emberre, varigyilok, renges, emberlopas, stb.
A szovijei is beszallnak a jatekba, apritjak a B szovi tagjait.
Zajlik a haboru, meszarlasok, pusztitasok, vari+toli akcio.
A szovi van alul, B szovi felul.

Egyszer megjelenik egy mf ork tábornok.
B szövi azt a tagjat, aki kiesett a haborubol, mert ki lett vegezve es leesett 7-8 korre, befoldeli, ez eddig teljesen nyilvanvalo, szerintem.
Oda kerül az A szövetség alá veletlenul.
Majd A szövetség egyik tagjanak ad 2 pusztitast "poenbol", holott ehhez az orkhoz semmi koze nem volt az A szovetsegnek, mert most termett ott mellettuk, majd meszarolja is idovel.
Kozben tovabb zajlik a haboru, es kemenyebben raszallnak arra az A szovetsegbeli tagra, akit az ork meszarol+pusztitgat.
(Ekkor tortenik a jksz jelentes)
Majd az ork ugy gondolja, hogy mostmar miutan az a tag, akit a szovivel egyutt kivegzett, atterhet egy masik tagra, es azt kezdi el pusztitani.

Kicsit erdekes ez a dolog, foleg hogy nyiltan tagad mindenki.
Mindenesetre termeszetesen jelentve lett a dolog aki ellen el lett kovetve a mf+szovi tamadas, es var a szovetseg, hogy mi lesz majd :)

dreaman68 12-14-2006 18:09

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 55432)

A szövi
B szövi

A egyik tagja befossza B egyik tagjat. B tarsai visszatamadnak erre az emberre, varigyilok, renges, emberlopas, stb.

B szövi azt a tagjat, aki kiesett a haborubol, mert ki lett vegezve es leesett 7-8 korre, befoldeli, ez eddig teljesen nyilvanvalo, szerintem.
Majd A szövetség egyik tagjanak ad 2 pusztitast "poenbol", holott ehhez az orkhoz semmi koze nem volt az A szovetsegnek, mert most termett ott mellettuk, majd meszarolja is idovel.
Kozben tovabb zajlik a haboru, es kemenyebben raszallnak arra az A szovetsegbeli tagra, akit az ork meszarol+pusztitgat.
Majd az ork ugy gondolja, hogy mostmar miutan az a tag, akit a szovivel egyutt kivegzett, atterhet egy masik tagra, es azt kezdi el pusztitani.

Mindenesetre termeszetesen jelentve lett a dolog aki ellen el lett kovetve a mf+szovi tamadas, es var a szovetseg, hogy mi lesz majd :)

te én ezt nem értem:D

petyac 12-14-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by dreaman68 (Post 55455)
te én ezt nem értem:D

én értem,és szerintem is jksz,de majd Ati eldönti:)

Synkel 12-14-2006 18:13

Quote:

A szövi
B szövi

Én értem:)
És szerintem elég egyértelműen JKSZ, remélem Ati is hasonlóképpen gondolja majd:)

Viz 12-14-2006 18:21

Quote:

A szövi
B szövi

Még az első tag után ki lehetne valahogy magyarázni de 2 után én is úgy vélem egyértelmű JKSZ

laci 12-14-2006 19:15

Kérdésem van, Ati, bocs :o

Ha egy szövetségesem ellen JKSZ folyik, és én jelentem, akkor az esélytelen? Csakis akkor vizsgálod (vizsgáljátok?) ki, ha az áldozat maga jelenti? Mert maga az ügy tiszta sor, az egyik tettes JKSZ-vel fenyegetett, a másik később gyakorlatilag elismerte, hogy szövetségen kívül folyamatosan együttműködnek, de a téma első hozzászólásából úgy jött le, hogy minden hiába, ha én jelentem a szövetségesem helyett.
A másik kérdés: kb. mennyi idő a vizsgálat?

Viz 12-14-2006 20:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55497)
Kérdésem van, Ati, bocs :o

Ha egy szövetségesem ellen JKSZ folyik, és én jelentem, akkor az esélytelen? Csakis akkor vizsgálod (vizsgáljátok?) ki, ha az áldozat maga jelenti? Mert maga az ügy tiszta sor, az egyik tettes JKSZ-vel fenyegetett, a másik később gyakorlatilag elismerte, hogy szövetségen kívül folyamatosan együttműködnek, de a téma első hozzászólásából úgy jött le, hogy minden hiába, ha én jelentem a szövetségesem helyett.
A másik kérdés: kb. mennyi idő a vizsgálat?

Ha neked küldték az üzenetet akkor üzenetként jelentheted, ha nem akkor csak a szövid.
Az elbírálás hetente egyszer van, de ez a súgóban is ott van.
tehát maximum 7 napot kell várj.

laci 12-14-2006 20:46

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 55531)
Ha neked küldték az üzenetet akkor üzenetként jelentheted, ha nem akkor csak a szövid.
Az elbírálás hetente egyszer van, de ez a súgóban is ott van.
tehát maximum 7 napot kell várj.

Stimmt. Azóta megtaláltam :) Viszont a kérdés továbbra is az, hogy ha nem velem történt az egész, hanem a szövetségesemmel, viszont én jelentettem, akkor kécc, bukta, JKSZ elfelejtve?

Croissant 12-14-2006 21:35

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55532)
Stimmt. Azóta megtaláltam :) Viszont a kérdés továbbra is az, hogy ha nem velem történt az egész, hanem a szövetségesemmel, viszont én jelentettem, akkor kécc, bukta, JKSZ elfelejtve?

Asszem, h ebben az esetben nem fogják a JKSZ-t kivizsgálni...

Ati 12-14-2006 21:40

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55532)

Jelentéskor tárolódnak az ellened történt akciók, stb. (Ezért kell 24 órán belül jelentened.) Ha a bejelentés nem erre vonatkozik, akkor értelemszerűen azzal semmit nem fogunk tudni kezdeni. Annak kell jelentenie, aki ellen a vélt szabálytalanság történt.

laci 12-14-2006 22:34

Basszus... Hát ez szomorú. Itt van egy vastag JKSZ, fehéren-feketén, dicsekednek vele, és megússzák :( Jó, logikus amit mondasz, meg is értem, csak bosszant a dolog. Mire megtaláltam ezt a topicot, hiába szóltam a szövetségesemnek hogy jelentse ő (is), már lejárt a 24 óta :(

Ati 12-14-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55602)
dicsekednek vele, és megússzák :(

Ha dicsekednek vele, akkor ez azt jelenti, hogy üzeneted is van róla? Az megmarad tovább, azt jelenthet a szövid később is, ha abból egyértelműen kiderül.

laci 12-14-2006 22:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55606)
Ha dicsekednek vele, akkor ez azt jelenti, hogy üzeneted is van róla? Az megmarad tovább, azt jelenthet a szövid később is, ha abból egyértelműen kiderül.

Hmmmmm... Akkor asszem nagy bajban vannak :cool:

laci 12-14-2006 22:42

És nem elfogadható hangnemként kell jelenteni? Mert akkor csak a szöveg marad, a tények nem.

Croissant 12-14-2006 22:43

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55609)
És nem elfogadható hangnemként kell jelenteni? Mert akkor csak a szöveg marad, a tények nem.

Igen, úgy... :)

Ati 12-14-2006 22:45

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55609)

Ezért mondom, hogy HA kiderül belőle. Az eseményekről ezek szerint lekéstetek, így marad ez a lehetőség.

Ott kell jelenteni, igen.

laci 12-14-2006 22:47

Utolsó hsz-m a témában: szerintem nem fog menni :( Az események ÉS az üzenetek egyértelműen bizonyítanának, de csak az üzenetek nem fognak, mivel név szerint nem említik egymást. Na mindegy, tanultam az esetből, és a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.

Croissant 12-14-2006 22:53

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55612)
a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.

Ez a beszéd, így is kell tenni :) :) :)

Viz 12-15-2006 07:08

Quote:

Originally Posted by laci (Post 55612)
Utolsó hsz-m a témában: szerintem nem fog menni :( Az események ÉS az üzenetek egyértelműen bizonyítanának, de csak az üzenetek nem fognak, mivel név szerint nem említik egymást. Na mindegy, tanultam az esetből, és a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.

Üssétek amíg tudjátok, csak aztán nehogy megint JKSZeljenek:D

Smooth Scroller 12-15-2006 07:15

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 55640)
Üssétek amíg tudjátok, csak aztán nehogy megint JKSZeljenek:D

rosszul latod!
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;)

laci 12-15-2006 07:25

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55644)
rosszul latod!
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;)

Szerintem attól nem hagyja abba, hogy szintet lépett, úgyhogy előbb-utóbb be fog bukni. "Addig jár a korsó a kútra..." ;)

petyac 12-15-2006 15:14

Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?

Ati 12-15-2006 15:15

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55868)
Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?

Ezekkel kapcsolatban részletes információt találsz a regisztrációs szabályokban, illetve a súgóban, Amit ezzel kapcsolatban ott nem találsz, az nem publikus.

petyac 12-15-2006 15:17

Ok köszi :)

Smooth Scroller 12-15-2006 16:47

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55868)

de miert kene buntit kapnia? nem azert kell bejelenteni, mert nem tudtok vele mit kezdeni, hanem azert ha az ellenfel illegalis dolgot vett igenybe (pl szovetsegen kivuli orszagok artoznak, puusztitanak, gyilkolnak, stb. felvaltva). vagy mar 2 hete mindennap meglop gyujt es gyilkol.

de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART...

petyac 12-15-2006 16:50

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 55896)
de miert kene buntit kapnia? nem azert kell bejelenteni, mert nem tudtok vele mit kezdeni, hanem azert ha az ellenfel illegalis dolgot vett igenybe (pl szovetsegen kivuli orszagok artoznak, puusztitanak, gyilkolnak, stb. felvaltva). vagy mar 2 hete mindennap meglop gyujt es gyilkol.

de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART...

nem szívatták meg,hanem a tagunk édesanyját szídta,eléggé csúnya szavakkal. ezért lett jelentve. akkor ez nem számít? mert emberileg is elég gáz a dolog!

Ati 12-15-2006 16:51

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55899)
nem szívatták meg,hanem a tagunk édesanyját szídta,eléggé csúnya szavakkal. ezért lett jelentve. akkor ez nem számít? mert emberileg is elég gáz a dolog!

Hmm, hogy mi?

Ez mitől JKSZ? :-o

petyac 12-15-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 55900)
Hmm, hogy mi?

Ez mitől JKSZ? :-o

Ok nem az. de akkor ezért semmi nem jár? csak úgy lehet szídni egymást akár keményen?

Kubbi 12-15-2006 17:00

Én régebben jelentettem, az alábbi üziket...
Nem lett belőle semmi. :)
Na azóta nem jelentek semmit se. Ha tudom, kiütöm az ibsét, ha nem akkor meg nem ütöm ki. :D
Bár lehet, hogy én rontottam el, ami itt is látható, a " (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt"
Na az "itt"-re klikkeltem... Lehet ez volt a hiba... :D

-------------------------------------------------------------------
xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:29:20
xxxxxxxxx (#xxxxxx) o lenne akit el kéne intézni gömböt ezért nem küldök mert a
serege msot tart hazafelé és így nincs rajta szeretném ha segítenétek! Köszi
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

xxxxxx (#xxxxxxx) - 2006-11-14 21:27:06
folyamatos nyomás alatt kéne tartani amíg nem törli magát
Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt

xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:23:49
Hello! Mivel mnt-s társak vagyunk úgy gondoltam hogy szeretnék kérni toled és
szövetségedtol egy kis szivességet és folytathatnánk úgy mint szövi szövik! :)
Szóval a következo üzenetben leírnám azt hogy kit kéne emgtámadni és megsemmisíteni!
CSerébe mi is segítünk nektek amikor kell! Szólval az akinek a gömbjét elküüldöm
szeretném ha segítenétek teljesen elpusztítani! Az eszköz mind1! Megköszönném!
--------------------------------------------------------
Az idősorrend, alulról felfelé van.

Ati 12-15-2006 17:02

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 55907)
Ok nem az. de akkor ezért semmi nem jár? csak úgy lehet szídni egymást akár keményen?

Nyilván nem lehet, ez benne is van a regisztrációkor elfogadott szabályokban, de ennek az égvilágon semmi köze a játékon kívüli szövetséghez. Ez a topic a JKSZ bejelentésekről szól, innen a címe, hogy "JKSZ bejelentések mikéntje". Kérlek, hogy ne tereld el a témát olyan irányba, aminek ehhez semmi köze. Köszönöm.

Viz 12-17-2006 22:36

Ati, a JKSZ figyelés minden hétfőn van, akkor nézed át a kérelmeket?
Tehát hétfőn érdemes nézni a fórumot hogy raktak e ki jkszeseket v sem?
Vagy nem fix nap, hanem amelyik nap elég pihentnek érzed magad hozzá?:)

Ati 12-17-2006 22:42

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 56775)
Ati, a JKSZ figyelés minden hétfőn van, akkor nézed át a kérelmeket?
Tehát hétfőn érdemes nézni a fórumot hogy raktak e ki jkszeseket v sem?
Vagy nem fix nap, hanem amelyik nap elég pihentnek érzed magad hozzá?:)

A jksz-jelentések több forrásból érkeznek be. A hétfő valóban egy "sűrűbb" nap általában, de jksz-ért nem csak ekkor lehet átkerülni. :)

Viz 12-17-2006 22:48

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56776)
A jksz-jelentések több forrásból érkeznek be. A hétfő valóban egy "sűrűbb" nap általában, de jksz-ért nem csak ekkor lehet átkerülni. :)

Csak mert a súgó alapján heti egyszer nézitek meg a bejelentéseket.
Viszont ha mondjuk bejelentek egy jksz-t menyni időn belül várhatok rá választ?

U.I:
Amúgy köszi a gyors választ:D

Ati 12-17-2006 22:54

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 56777)
Csak mert a súgó alapján heti egyszer nézitek meg a bejelentéseket.
Viszont ha mondjuk bejelentek egy jksz-t menyni időn belül várhatok rá választ?

Külön választ a bejelentésre semmi esetben nem kapsz.

Viz 12-17-2006 23:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 56778)
Külön választ a bejelentésre semmi esetben nem kapsz.

Igaz, bocsi rosszul fejeztem ki magam, arra gondoltam mikor kaphatok rá
elbírálást.

Panyi 12-17-2006 23:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 36356)
No ráérő időmben erre is csinálok majd egy külön bejelentőt... :)

Hello Ati!

Tudom, hogy elfoglalt vagy mostanában, szóval hiába várjuk az új bejelentési lehetőséget az újrázassal csaló szövik ellen?

Viz 12-17-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 56781)
Hello Ati!

Tudom, hogy elfoglalt vagy mostanában, szóval hiába várjuk az új bejelentési lehetőséget az újrázassal csaló szövik ellen?

Kifejtenéd az újrázás miért csalás?

Bocsi, én kérek elnézést elolvastam:)
Amúgy szerintem Ati ezt nem gondolta komolyan:)

Panyi 12-18-2006 00:38

Quote:

Originally Posted by Hammi (Post 56782)
Kifejtenéd az újrázás miért csalás?

Bocsi, én kérek elnézést elolvastam:)
Amúgy szerintem Ati ezt nem gondolta komolyan:)

Miért?
Nyilvános jksz..., és nem lehet sehol bejelenteni... Kilép a tag és előre meghatározott időpontban üres pénzel teli ország várja a régi szövitagokat, mindezt úgy, hogy a játékon kívül egyeztetnek minden egyes lépést... Ha én minden egyes hekiért megküzdök, ne szerezhessen már más 1000 hekit JKSZ segítségével... Épp elég segítség a szövinek, ha a pénzét átrakja hozzájuk, hiszen az is megduplázódik minden akciójuk után....

Ha pedig valaki megzsarol valakit, azt valahogy honorálni kellene, legalább pár tucat kör kitiltással. Zsarolás alatt azt értem, ha az áldozattól pénzt(forintban), vipet akar kicsikarni...., bár az anarchban lenne a helye, megbélyegezve. Ahhoz pedig szintén jogunk van, hogy erről értesülhessünk, vagyis a kitiltáshoz kerüljön oda megjegyzésként, hogy játékon kívüli érték kizsarolásáért került kitiltásra....
Az illetőt majd méló jutalomban részesítjük....

Kubbi 12-18-2006 08:31

Quote:

Originally Posted by Panyi (Post 56788)
Ha pedig valaki megzsarol valakit, azt valahogy honorálni kellene, legalább pár tucat kör kitiltással. Zsarolás alatt azt értem, ha az áldozattól pénzt(forintban), vipet akar kicsikarni...., bár az anarchban lenne a helye, megbélyegezve. Ahhoz pedig szintén jogunk van, hogy erről értesülhessünk, vagyis a kitiltáshoz kerüljön oda megjegyzésként, hogy játékon kívüli érték kizsarolásáért került kitiltásra....
Az illetőt majd méló jutalomban részesítjük....

Én is jártam már így...
Ati egyértelműen mondta, hogy pl.: vip-et kérni, nem szabályellenes.
Bár, amit az előző oldalon leírtam, és jelentettem, az szerinte megint nem szabályellenes, mert a delikvens, még mindig itt van felettem. :D
Pedig, elég konkrétan kért fel jksz-re...

All times are GMT +1. The time now is 03:17.