![]() |
"Fontos, hogy az általad szabálytalannak vélt eseménynek a bejelentést megelőző 24 órában kellett történnie. Ha régebben történt, akkor azokat az eseményeket nem fogjuk tudni kiértékelni."
vagyis nem működik, ha másnap este jelenti a JKSZ-et... mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lett a vége... |
Nos, kérdezem én, hogy JKSZ -e a következő?! :)
Termeszetesen jelentve lett. A szövi B szövi A egyik tagja befossza B egyik tagjat. B tarsai visszatamadnak erre az emberre, varigyilok, renges, emberlopas, stb. A szovijei is beszallnak a jatekba, apritjak a B szovi tagjait. Zajlik a haboru, meszarlasok, pusztitasok, vari+toli akcio. A szovi van alul, B szovi felul. Egyszer megjelenik egy mf ork tábornok. B szövi azt a tagjat, aki kiesett a haborubol, mert ki lett vegezve es leesett 7-8 korre, befoldeli, ez eddig teljesen nyilvanvalo, szerintem. Oda kerül az A szövetség alá veletlenul. Majd A szövetség egyik tagjanak ad 2 pusztitast "poenbol", holott ehhez az orkhoz semmi koze nem volt az A szovetsegnek, mert most termett ott mellettuk, majd meszarolja is idovel. Kozben tovabb zajlik a haboru, es kemenyebben raszallnak arra az A szovetsegbeli tagra, akit az ork meszarol+pusztitgat. (Ekkor tortenik a jksz jelentes) Majd az ork ugy gondolja, hogy mostmar miutan az a tag, akit a szovivel egyutt kivegzett, atterhet egy masik tagra, es azt kezdi el pusztitani. Kicsit erdekes ez a dolog, foleg hogy nyiltan tagad mindenki. Mindenesetre termeszetesen jelentve lett a dolog aki ellen el lett kovetve a mf+szovi tamadas, es var a szovetseg, hogy mi lesz majd :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
És szerintem elég egyértelműen JKSZ, remélem Ati is hasonlóképpen gondolja majd:) |
Quote:
|
Kérdésem van, Ati, bocs :o
Ha egy szövetségesem ellen JKSZ folyik, és én jelentem, akkor az esélytelen? Csakis akkor vizsgálod (vizsgáljátok?) ki, ha az áldozat maga jelenti? Mert maga az ügy tiszta sor, az egyik tettes JKSZ-vel fenyegetett, a másik később gyakorlatilag elismerte, hogy szövetségen kívül folyamatosan együttműködnek, de a téma első hozzászólásából úgy jött le, hogy minden hiába, ha én jelentem a szövetségesem helyett. A másik kérdés: kb. mennyi idő a vizsgálat? |
Quote:
Az elbírálás hetente egyszer van, de ez a súgóban is ott van. tehát maximum 7 napot kell várj. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Basszus... Hát ez szomorú. Itt van egy vastag JKSZ, fehéren-feketén, dicsekednek vele, és megússzák :( Jó, logikus amit mondasz, meg is értem, csak bosszant a dolog. Mire megtaláltam ezt a topicot, hiába szóltam a szövetségesemnek hogy jelentse ő (is), már lejárt a 24 óta :(
|
Quote:
|
Quote:
|
És nem elfogadható hangnemként kell jelenteni? Mert akkor csak a szöveg marad, a tények nem.
|
Quote:
|
Quote:
Ott kell jelenteni, igen. |
Utolsó hsz-m a témában: szerintem nem fog menni :( Az események ÉS az üzenetek egyértelműen bizonyítanának, de csak az üzenetek nem fognak, mivel név szerint nem említik egymást. Na mindegy, tanultam az esetből, és a főpofát akkor is elkalapáljuk majd, amint utólérjük.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pont az a lenyeg, hogy megint jksz-re kell oket birni... ;) |
Quote:
|
Ati hozzád lenne egy kérdésem. A szövitagomat egy ori lea****ta elég rendesen. Ezt jelentette a supportnak. Ezért milyen büntetést kaphat? Mert eléggé durva,ja és ha kap büntit azt mikor kapja meg?
|
Quote:
|
Ok köszi :)
|
Quote:
de csak azert mert megszivatjak a szovidet, nos akkor IGY JART... |
Quote:
|
Quote:
Ez mitől JKSZ? :-o |
Quote:
Ok nem az. de akkor ezért semmi nem jár? csak úgy lehet szídni egymást akár keményen? |
Én régebben jelentettem, az alábbi üziket...
Nem lett belőle semmi. :) Na azóta nem jelentek semmit se. Ha tudom, kiütöm az ibsét, ha nem akkor meg nem ütöm ki. :D Bár lehet, hogy én rontottam el, ami itt is látható, a " (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt" Na az "itt"-re klikkeltem... Lehet ez volt a hiba... :D ------------------------------------------------------------------- xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:29:20 xxxxxxxxx (#xxxxxx) o lenne akit el kéne intézni gömböt ezért nem küldök mert a serege msot tart hazafelé és így nincs rajta szeretném ha segítenétek! Köszi Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt xxxxxx (#xxxxxxx) - 2006-11-14 21:27:06 folyamatos nyomás alatt kéne tartani amíg nem törli magát Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt xxxxxxx (#xxxxxx) - 2006-11-14 21:23:49 Hello! Mivel mnt-s társak vagyunk úgy gondoltam hogy szeretnék kérni toled és szövetségedtol egy kis szivességet és folytathatnánk úgy mint szövi szövik! :) Szóval a következo üzenetben leírnám azt hogy kit kéne emgtámadni és megsemmisíteni! CSerébe mi is segítünk nektek amikor kell! Szólval az akinek a gömbjét elküüldöm szeretném ha segítenétek teljesen elpusztítani! Az eszköz mind1! Megköszönném! Nem elfogadható hangnem jelentése a supportnak (a fenti üzenetre vonatkozóan) --> itt -------------------------------------------------------- Az idősorrend, alulról felfelé van. |
Quote:
|
Ati, a JKSZ figyelés minden hétfőn van, akkor nézed át a kérelmeket?
Tehát hétfőn érdemes nézni a fórumot hogy raktak e ki jkszeseket v sem? Vagy nem fix nap, hanem amelyik nap elég pihentnek érzed magad hozzá?:) |
Quote:
|
Quote:
Viszont ha mondjuk bejelentek egy jksz-t menyni időn belül várhatok rá választ? U.I: Amúgy köszi a gyors választ:D |
Quote:
|
Quote:
elbírálást. |
Quote:
Hello Ati! Tudom, hogy elfoglalt vagy mostanában, szóval hiába várjuk az új bejelentési lehetőséget az újrázassal csaló szövik ellen? |
Quote:
Bocsi, én kérek elnézést elolvastam:) Amúgy szerintem Ati ezt nem gondolta komolyan:) |
Quote:
Nyilvános jksz..., és nem lehet sehol bejelenteni... Kilép a tag és előre meghatározott időpontban üres pénzel teli ország várja a régi szövitagokat, mindezt úgy, hogy a játékon kívül egyeztetnek minden egyes lépést... Ha én minden egyes hekiért megküzdök, ne szerezhessen már más 1000 hekit JKSZ segítségével... Épp elég segítség a szövinek, ha a pénzét átrakja hozzájuk, hiszen az is megduplázódik minden akciójuk után.... Ha pedig valaki megzsarol valakit, azt valahogy honorálni kellene, legalább pár tucat kör kitiltással. Zsarolás alatt azt értem, ha az áldozattól pénzt(forintban), vipet akar kicsikarni...., bár az anarchban lenne a helye, megbélyegezve. Ahhoz pedig szintén jogunk van, hogy erről értesülhessünk, vagyis a kitiltáshoz kerüljön oda megjegyzésként, hogy játékon kívüli érték kizsarolásáért került kitiltásra.... Az illetőt majd méló jutalomban részesítjük.... |
Quote:
Ati egyértelműen mondta, hogy pl.: vip-et kérni, nem szabályellenes. Bár, amit az előző oldalon leírtam, és jelentettem, az szerinte megint nem szabályellenes, mert a delikvens, még mindig itt van felettem. :D Pedig, elég konkrétan kért fel jksz-re... |
All times are GMT +1. The time now is 03:17. |