![]() |
Quote:
|
Quote:
No akkor nem sikerült meggyőznöd. :D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ha valakinek tetszik a Vista, de mégse akarja az xp-t lecserélni:
http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm (Nem próbáltam, felelősséget nem vállalok. :)) |
Szerintem ma még teljesen felesleges vistat telepíteni, de egyértelműen ez lesz a jövő op rendszere. Ha valaki most vesz gépet, akkor már érdemes úgy válogatni az alkatrészeket, hogy fusson rajta. Már az alsó kategóriás deszkákat is olyan IGP-vel szerelik, ami viszi az aerot. Nagyon szép, de semmi szükség rá. Van még néhány látványelem, amit érdemes az első boot után eltűntetni, mert iszonyat mennyiségű memóriát visz.
Ami eddig tetszik a vistában: a keresés (start menü) - igaz, ez is viszi az erőt rendesen, de sokszor hasznos. a hálózat kezelése - eddigi tapasztalatok alapján messze veri az xp-t. irodai használatnál kb 0 drivert kell telepíteni és minden megy. (nekem...) majd eccer a dx10 is hasznos lesz. amit nagyon rühellek: a kötekedése... |
Quote:
A vistát pedig ajándékba kaptam az új videokártya vásárlásakor. A nagy memoria igénye ellenére egy közepes gépen is jól fut. Az enyém például, csak 4,5-es. |
Quote:
|
:D Azt mondjuk nekem is elmondhatnád.
|
Quote:
Tapasztalatból viszont azt mondom, parasztvakítás az egész. |
Quote:
Mindenesetre nem tervezek Vistát, az XP-vel egyetlen bajom van csak, pár éven belül meg úgyis jön a következő Win... Bár ki tudja, addigra lehet megint áttérek linuxra, mostanában épp megint nem csinálok olyasmit, amihez feltétlen Win kéne... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként a Micro$oft eszméletlenül tolja a Vista-t.
Sok az olyan akció, amikor lényegében ingyen lehet Home Basic-hez jutni (M$ fizeti). (pl. új gép a hülye boltban) |
Quote:
|
Quote:
Sőt ... :P |
Quote:
|
nem vagytok valami fényes véleménnyel róla :D ha érdemes föltenni akkor melyik verziot? nem akarom kiprobálgatni mind...:S
|
A Windows Vista 100.000 új munkahelyet teremtett.....elkezdték írni a service pack 1-et.:)
|
még csak az egynél tartanak ? :D
|
Windows Vissza
Nyahh urak és urinák, ha valaki szeretne az XP-jére egy kis Vista-s feelinget az klikk a linkre: Vista Inspirat
|
megbzható?
|
Quote:
|
Quote:
nem indul a számológép a Vista Inspirat miatt. :mad: what can I do? help plíííz. yah, és nem szeretném leszedni a gépről az Inspiratot, ha már feltettem... |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Közben néztem mind a két "inspirat"-os gépen a számológépet. Mennek rendesen. Szal akkor az XP szerencsétlenkedik valamit nem az Inspirat... |
Quote:
"2007. április 18. A cikkben a következők változtak: Újabb programok kerültek az okot ismertető szakaszban található felsorolásba. A Microsoft megerősítette, hogy a probléma a következő termékeket érinti: AVG Anti-Virus Control Center (Grisoft, Inc), 7.5-ös verzió; BMC PATROL (BMC Software, Inc), 7.1-es verzió; BricoPack Vista Inspirat (CrystalXP), 1.1-es verzió." A hibát egyértelműen az inspirat okozza. |
Quote:
Ha a környezetemben futkározó inspiratos gépek közt nincs hiba sem a Windowsal, sem az inspirattall, és egy két helyen fejreáll a Win az ugyi az Inspirat hibája. Logikus. Billéknek mindenképpen. Különösen hogy az a nyomorult Win oly ritkán szokott elhasalni az átlag userek gépén....:D:p;) Persze Billék erre kiadnak valami 1.0-ás user peccset, oszt le van tudva a dolog.:D |
Quote:
Nem minden esetben jön elő a hiba, nála sikerült kicsalogatni. Realtek HD audió cuccal havernál is előjött a hiba (verzió az oldalon említettel azonos), Realtekék a következő verziókban javították a hibát. Abban az esetben sem Bill bácsi ment ki házhoz és nem ő rontotta el. Persze, hogy trágya az XP, de sok rá a trágyán megírt gány program is. |
Quote:
EDIT: Ma is néztem még 3 olyan gépet és nem van gond velük, panasz sem volt. TERÉZ: Nem az XP-je hasalt el, hanem csak a számológépe... |
Quote:
Ha bármi gond lenne az inspirat által kicserélt shell32.dll és user32.dll fájlokkal, a Microsoft garanciában cseréli és ajándék xbox 360-at küld kárpótlásként. én kérek elnézést. Teréz csak feleslegesen kötekszik. |
köszi a segítséget, de végülis megoldottam a problémát a magam módján. mivel amúgy is le "kellett" szednem az inspiratot, úgy döntöttem, hogy nem fogom visszatenni. igazából a dock tetszett benne, így letöltöttem a netről egy dock-os progit. megy a calc.exe, és már végre ki tudom számolni az orijaim védőerejét a sok stressz után. :p
Lyra, ez a probléma más gépen is létezik, vagyis inkább mondom úgy, hogy létezett. legalábbis a gúgli által kiadott fórumok szerint... csak ott sajnos nem írták a Csokibácsi által is ajánlott megoldást. |
|
Quote:
|
Elég komoly :D
De kicsit utánagondolva egyes sorok lehet, hogy tényleg benne vannak a kódban. |
Nem gyenge kódsor :D
|
All times are GMT +1. The time now is 04:46. |