Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   1.0 verzió utáni tapasztalatok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3614)

Ati 07-26-2009 09:16

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220043)
Egy olyan kérdésem lenne elsőként, hogy azok tudnak valahogy a fórumra akik nem hódítóznak? Csak, mert azt írja, hogy nincs e-mail egyezés.

Ahogy előzőleg már ezt írtam, jelenleg csak Hódítósok számára nyitott a játék. Ha más is valamilyen módon tudomást szerez róla, játszhat ugyan nyugodtan, de jelenleg nem ők a "célközönség", ezért a fórumra nem írhatnak.

Amint teljesen nyilvános lesz a jelentkezés a játékra, a fórumra írható emberek köre is kiegészül a MUD-dal.

Ati 07-26-2009 09:19

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220043)
Jelenleg a nagy szintű karaktereknek nincs semmi kihívás a játékban, csak az agyatlan tp gyűjtés.

Nocsak, egy ember, aki megcsinálta sz összes küldetést? Gratula neki, ha ez a helyzet! :)

Hopsz, nem is. Most nézem, még a küldetések harmadát se csinálta meg. Akkor azért még van itt mit csinálni bőven az "agyatlan tp gyűjtésen" kívül.

Zsu_ 07-26-2009 09:39

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220055)
Nocsak, egy ember, aki megcsinálta sz összes küldetést? Gratula neki, ha ez a helyzet! :)

Hopsz, nem is. Most nézem, még a küldetések harmadát se csinálta meg. Akkor azért még van itt mit csinálni bőven az "agyatlan tp gyűjtésen" kívül.

Küldi csinálás is tp gyűjtés, csak sokkal lassabb módja. Nem túlzottan éri meg Robert kislányát keresgélni 1 napig 500 tp-ért.

Ati 07-26-2009 09:48

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220056)
Küldi csinálás is tp gyűjtés, csak sokkal lassabb módja. Nem túlzottan éri meg Robert kislányát keresgélni 1 napig 500 tp-ért.

No akkor nézzük, hogy jól értem-e a helyzetet:

Nincs kihívás, mert:

1. Nem akarsz küldetéseket megcsinálni.
  2. Nem akarsz magasabb szintű ellenfeleket megölni.
  3. Nem akarsz több, de alacsony szintű ellenfelet megölni.
  4. Nem akarsz olyan buta dologgal foglalkozni, hogy ellenfelek keresése.
Első körben azt kell mondanom, hogy ez a fajta játék pedig a fentiekről szól.

De nézzük azért, hogy akkor mi az, amit szeretnél, hátha belefér a koncepcióba. (Külön témában fejtsd ki részletesen légyszi. Köszönöm.)

Zsu_ 07-26-2009 10:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220058)
No akkor nézzük, hogy jól értem-e a helyzetet:

Nincs kihívás, mert:

1. Nem akarsz küldetéseket megcsinálni.
  2. Nem akarsz magasabb szintű ellenfeleket megölni.
  3. Nem akarsz több, de alacsony szintű ellenfelet megölni.
  4. Nem akarsz olyan buta dologgal foglalkozni, hogy ellenfelek keresése.
Első körben azt kell mondanom, hogy ez a fajta játék pedig a fentiekről szól.

De nézzük azért, hogy akkor mi az, amit szeretnél, hátha belefér a koncepcióba. (Külön témában fejtsd ki részletesen légyszi. Köszönöm.)

Lezárásul még annyit írnék, mert unom hogy én vagyok a közvetítő, mert ő nem tud írni :)

Amit írtál egyik sem igaz
1, Küldetét lehetne csinálni, ha nem csak tp-t adnának, hanem valami használható cuccot vagy tanulás.
2, Éppen az erősebb szörnyek hiánya volt az egyik felvetett próbléma, mert az elf és a gorg már nem nevezhető annak.
3, A sok kis gyengébb szörny gyilkolásával sincs gond egy ideig, amíg nem csökken le az értük kapott tp.
4, Szörnyek keresésével sincs gond, ha lenne erősebb szörny, amit meg kell keresni.

Ildee 07-26-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220060)
Lezárásul még annyit írnék, mert unom hogy én vagyok a közvetítő, mert ő nem tud írni :)

Amit írtál egyik sem igaz
1, Küldetét lehetne csinálni, ha nem csak tp-t adnának, hanem valami használható cuccot vagy tanulás.
2, Éppen az erősebb szörnyek hiánya volt az egyik felvetett próbléma, mert az elf és a gorg már nem nevezhető annak.
3, A sok kis gyengébb szörny gyilkolásával sincs gond egy ideig, amíg nem csökken le az értük kapott tp.
4, Szörnyek keresésével sincs gond, ha lenne erősebb szörny, amit meg kell keresni.

1) Van olyan küldi amely cuccokat is ad, és mob ok is adnak pár cuccot és olyan küldi is van ami tanulást ad :)
2) No comment, ha Neked az elf a legerősebb mob a játékban.

Ati 07-26-2009 10:22

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220060)

Ha most az elfnél és a gorgnál tartasz, akkor azoknál VAN erősebb ellenfél.

A küldetések egy része fontos információkat ad a történeti szál tekintetében. Ha nem csinálod meg őket, akkor persze sose fogod ezt megtudni.

Ildee 07-26-2009 10:23

Ennyi idő után most szúrtam ki először, hogy a bolyongó lélek, harc közben bolyóngó léleknek van kiírva.

Zsu_ 07-26-2009 10:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220062)
Ha most az elfnél és a gorgnál tartasz, akkor azoknál VAN erősebb ellenfél.

A küldetések egy része fontos információkat ad a történeti szál tekintetében. Ha nem csinálod meg őket, akkor persze sose fogod ezt megtudni.

Hát van a zsivány, meg a síros szigeten ez az ami ugyanolyan erős kb. mint elf vagy gorg. Zsiványból még a 19-es csoport ment, de a 25-ösök amik megmaradtak, azok már nem kihívás, hanem öngyilkosság :)

Mikorra várható valami olyan aminek lesz 1000 ep-je és üt 200-250-et maximum és ennek megfelelő tp-t és cuccot is ad?

Dus 07-26-2009 13:51

Quote:

Originally Posted by Zsu_ (Post 220064)
Hát van a zsivány, meg a síros szigeten ez az ami ugyanolyan erős kb. mint elf vagy gorg. Zsiványból még a 19-es csoport ment, de a 25-ösök amik megmaradtak, azok már nem kihívás, hanem öngyilkosság :)

Mikorra várható valami olyan aminek lesz 1000 ep-je és üt 200-250-et maximum és ennek megfelelő tp-t és cuccot is ad?

A Rivlis szigeten is megcsináltad már a 2 új küldit?? :)

Azokat a cuccokat, meg amit ilyen erős mob ad, kb. 40. szintig nem lehet majd viselni. :rolleyes: Max a tp-vel mész akármire is...

Ildee 07-26-2009 14:23

Véleményem szerint lehetne a zsiványos küldetésnek 2féle megoldása is, ugyanis egyik nagy kari sem fog elhasználni 2 tanulást a végső megoldásához.
Lenne is ötletem ennek megvalósítására...

Ildee 07-26-2009 19:14

Na benéztem a zsiványsátrakba én is. A 33mal nincs különösebb bajom, de az már furcsa hogy 3 sátor kivételével mind üres, és nem nagyon születnek oda újak. A teszt alatt egészen biztos hogy nem így volt.

Ati 07-26-2009 20:23

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220086)
Na benéztem a zsiványsátrakba én is. A 33mal nincs különösebb bajom, de az már furcsa hogy 3 sátor kivételével mind üres, és nem nagyon születnek oda újak. A teszt alatt egészen biztos hogy nem így volt.

A kevés létszámúakat hamar megölitek. Maradnak a nagylétszámúak, ahova nem megy be senki, így azok ottmaradnak, és nem születnek újra sehova, mert nem halnak meg.

Neki kell állni legyőzni őket, és elkezdenek jobb eloszlásban megjelenni.

Ildee 07-26-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 220091)
A kevés létszámúakat hamar megölitek. Maradnak a nagylétszámúak, ahova nem megy be senki, így azok ottmaradnak, és nem születnek újra sehova, mert nem halnak meg.

Neki kell állni legyőzni őket, és elkezdenek jobb eloszlásban megjelenni.

Mennék én de egyedül kevés vagyok, sajnos úgy tűnik senki nem akar jönni :(

Hex 07-26-2009 21:01

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220092)
Mennék én de egyedül kevés vagyok, sajnos úgy tűnik senki nem akar jönni :(

több tp jut neked :)

Ildee 07-26-2009 21:05

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 220093)
több tp jut neked :)

Inkább több Hl :)

Ati nem jössz segíteni, mindenki azt írja hogyha x is jön meg y is, meg ha leszünk 10en, én megyek egyedül folyamatosan, de nem sokat ér.

Ati 07-26-2009 22:11

Az utóbbi napokban bekerült pár új város, úgyhogy a városi ellenfelek számát megnöveltem.

[HTPA]GeeForce 07-28-2009 17:40

kisebb gond az Idős csatornalakóval...

az hagyján, hogy 12x támad egymás után, de már ki sem írja a sebzést, egyszerűen csak 200 ÉP-ről összeestem, és meghaltam...

Még jó, hogy volt nálam totem.

Ezt csak am vettem észre, és 2x sikerült "megismételnem" a "mutatványt".

Elsőnél nem figyeltem a logot, aszittem béna voltam, és nem néztem az ÉP-met és kevéssel támadtam le, mert egyszer csak a Hl-be (illetve a totem miatt afölött) voltam.

Most már figyeltem. Nekem nem tetszik.

Kép:
így nézett ki belülről

Először támadott 3x legalább (az alja nem látszik, nem lehet görgetni...)
Aztán megvágtam 2x, mivel 2x tudok támadni, Aztán ő vágott 12x...
Amit még meg is lehetne úgy magyarázni, hogy 12x kör lement, és annyira frankón csinálta, hogy nem is tudtam kezdeményezni...
Csakhogy nem ment le 12 környi idő.
Egyik pillanatról a másikra meghaltam (volna).

És az egyiknél ki se írta a sebzést, félbemaradt egy mondat.

Ati 07-28-2009 17:51

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 220226)
Először támadott 3x legalább (az alja nem látszik, nem lehet görgetni...)
Aztán megvágtam 2x, mivel 2x tudok támadni, Aztán ő vágott 12x...
Amit még meg is lehetne úgy magyarázni, hogy 12x kör lement, és annyira frankón csinálta, hogy nem is tudtam kezdeményezni...
Csakhogy nem ment le 12 környi idő.
Egyik pillanatról a másikra meghaltam (volna).

Hányan voltak? Mert ez így leírás alapján olyan, mintha lett volna legalább 12 ott, akik egyszerre támadtak, és ezzel a rejtély meg is van magyarázva.

Esetleg valaki vicces kedvében volt, és láthatatlanságot tett rájuk, emiatt nem láttad őket, és mindnek nekimentél?

[HTPA]GeeForce 07-28-2009 17:55

nem támadtam meg mindet :(
Legalábbis én a sima "megtámad"-ra kattintottam, erre nagyon figyelek.

De ezt így most nem tudom megmondani, mert a képen nem látszik, hogy mennyien voltak, és sajnos én sem emlékszem :S

Megpróbálom megismételni (vittem fél kiló totemet :D)

[HTPA]GeeForce 07-28-2009 18:14

(mondjuk a félbemaradt mondatot ez se magyarázza, igazából az a legfurcsább, mert ilyet még nem láttam sose)

Ildee 07-31-2009 14:13

Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)

Dus 07-31-2009 14:15

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220547)
Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)

Akkor takard el a szemed. :p :)

Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm)

Ildee 07-31-2009 14:18

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 220549)
Akkor takard el a szemed. :p :)

Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm)

De azt is kiszúrtam még teszt alatt és meg is írtam ide, had ne kelljen visszakeressem. Biztos, hogy az enyémben is van hiba, és nem zavar ha leírja valaki.
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz?

Dus 07-31-2009 14:40

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 220552)
De azt is kiszúrtam még teszt alatt és meg is írtam ide, had ne kelljen visszakeressem. Biztos, hogy az enyémben is van hiba, és nem zavar ha leírja valaki.
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz?

Érdekes, szerintem, ha ez lenne a mániám, szerintem úgy 20* gyakrabban csinálnám...Nem is. Inkább 50* ! :rolleyes:

Amúgy nem zavar, hogy leírtad, csak szinte biztos, hogy nem lesz kijavítva úgy az elkövetkezendő fél évben minimum, hiszen van ennél sokkal fontosabb is. Addigra meg úgy is elfelejtődik. :)

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 11:47

Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet.
Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO

(Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!)

Ati 08-03-2009 11:48

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 220790)
Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet.
Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO

(Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!)

Kattints valami olyan helyre, ahol nincs menü, utána billentyűzetről mászkálva sem fog előjönni ilyesmi.

[HTPA]GeeForce 08-03-2009 11:51

okés, köszi

Ildee 08-05-2009 06:09

Néhány hiba a küldetésnaplóban:
Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat.
Keresd meg a lányát és add ode neki a térképet.
Most azt akarja, hogy megtanítsd halászni?

Ildee 08-09-2009 14:26

Elírás:
Sivatagi napvirágnál: tűző napról napta a nevét

És találtam egy homokbuckát a semmiben :) illetve rajz nincs mellette, csak a szöveg....

Dus 08-09-2009 15:34

Ez is egy pici elírás. :)

"Finom kenyeret sütöttél a főváros Bölkcsének."

Ildee 08-12-2009 22:31

Lehet hogy tévedek, de mintha hibát észlelnék a kék lötyivel és a sellőszigettel kapcsolatban.
A skorpió szigetről runával közelítettem meg a helyet, majd később ittam egy kéket, de a Sellő obeliszkjéhez kerültem holott mindig az előzőre szokott tenni, azaz jelen esetben a skorpióra kellett volna kerüljek. Reninél is ugyanez előfordult.

Ati 08-12-2009 22:33

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 221518)
Lehet hogy tévedek, de mintha hibát észlelnék a kék lötyivel és a sellőszigettel kapcsolatban.
A skorpió szigetről runával közelítettem meg a helyet, majd később ittam egy kéket, de a Sellő obeliszkjéhez kerültem holott mindig az előzőre szokott tenni, azaz jelen esetben a skorpióra kellett volna kerüljek. Reninél is ugyanez előfordult.

Mindig arra tesz, amit utoljára megnéztél ("Obeliszk használata..."). Nem kell utazni, de ha előhozod a hszanálati menüt, akkor az lesz az utolsó.

Ildee 08-12-2009 22:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 221519)
Mindig arra tesz, amit utoljára megnéztél ("Obeliszk használata..."). Nem kell utazni, de ha előhozod a hszanálati menüt, akkor az lesz az utolsó.

Nem hoztam elő azt a menüt :)
Legalábbis nem a sellőknél, és mégis odatett minket.

Ati 08-12-2009 22:56

Quote:

Originally Posted by Ildee (Post 221520)
Nem hoztam elő azt a menüt :)
Legalábbis nem a sellőknél, és mégis odatett minket.

Elmentem skorpióról sellőre, ott kék, és a skorpióra visszavitt.

Reni 08-12-2009 23:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 221521)
Elmentem skorpióról sellőre, ott kék, és a skorpióra visszavitt.

Ugyanezt csináltam én is de engem nem vitt vissza a Skorpióra, ahogy Ildit sem .... és nem hoztam be a menüt sem az obin, amikor megérkeztem egyből elléptem tőle.

Dus 08-12-2009 23:17

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 221522)
Ugyanezt csináltam én is de engem nem vitt vissza a Skorpióra, ahogy Ildit sem .... és nem hoztam be a menüt sem az obin, amikor megérkeztem egyből elléptem tőle.

--- Semm, bocsi :)

Ati 08-13-2009 12:41

Folytatás itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3728

All times are GMT +1. The time now is 06:42.