![]() |
Quote:
Amint teljesen nyilvános lesz a jelentkezés a játékra, a fórumra írható emberek köre is kiegészül a MUD-dal. |
Quote:
Hopsz, nem is. Most nézem, még a küldetések harmadát se csinálta meg. Akkor azért még van itt mit csinálni bőven az "agyatlan tp gyűjtésen" kívül. |
Quote:
|
Quote:
Nincs kihívás, mert:
De nézzük azért, hogy akkor mi az, amit szeretnél, hátha belefér a koncepcióba. (Külön témában fejtsd ki részletesen légyszi. Köszönöm.) |
Quote:
Amit írtál egyik sem igaz 1, Küldetét lehetne csinálni, ha nem csak tp-t adnának, hanem valami használható cuccot vagy tanulás. 2, Éppen az erősebb szörnyek hiánya volt az egyik felvetett próbléma, mert az elf és a gorg már nem nevezhető annak. 3, A sok kis gyengébb szörny gyilkolásával sincs gond egy ideig, amíg nem csökken le az értük kapott tp. 4, Szörnyek keresésével sincs gond, ha lenne erősebb szörny, amit meg kell keresni. |
Quote:
2) No comment, ha Neked az elf a legerősebb mob a játékban. |
Quote:
A küldetések egy része fontos információkat ad a történeti szál tekintetében. Ha nem csinálod meg őket, akkor persze sose fogod ezt megtudni. |
Ennyi idő után most szúrtam ki először, hogy a bolyongó lélek, harc közben bolyóngó léleknek van kiírva.
|
Quote:
Mikorra várható valami olyan aminek lesz 1000 ep-je és üt 200-250-et maximum és ennek megfelelő tp-t és cuccot is ad? |
Quote:
Azokat a cuccokat, meg amit ilyen erős mob ad, kb. 40. szintig nem lehet majd viselni. :rolleyes: Max a tp-vel mész akármire is... |
Véleményem szerint lehetne a zsiványos küldetésnek 2féle megoldása is, ugyanis egyik nagy kari sem fog elhasználni 2 tanulást a végső megoldásához.
Lenne is ötletem ennek megvalósítására... |
Na benéztem a zsiványsátrakba én is. A 33mal nincs különösebb bajom, de az már furcsa hogy 3 sátor kivételével mind üres, és nem nagyon születnek oda újak. A teszt alatt egészen biztos hogy nem így volt.
|
Quote:
Neki kell állni legyőzni őket, és elkezdenek jobb eloszlásban megjelenni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati nem jössz segíteni, mindenki azt írja hogyha x is jön meg y is, meg ha leszünk 10en, én megyek egyedül folyamatosan, de nem sokat ér. |
Az utóbbi napokban bekerült pár új város, úgyhogy a városi ellenfelek számát megnöveltem.
|
kisebb gond az Idős csatornalakóval...
az hagyján, hogy 12x támad egymás után, de már ki sem írja a sebzést, egyszerűen csak 200 ÉP-ről összeestem, és meghaltam... Még jó, hogy volt nálam totem. Ezt csak am vettem észre, és 2x sikerült "megismételnem" a "mutatványt". Elsőnél nem figyeltem a logot, aszittem béna voltam, és nem néztem az ÉP-met és kevéssel támadtam le, mert egyszer csak a Hl-be (illetve a totem miatt afölött) voltam. Most már figyeltem. Nekem nem tetszik. Kép: így nézett ki belülről Először támadott 3x legalább (az alja nem látszik, nem lehet görgetni...) Aztán megvágtam 2x, mivel 2x tudok támadni, Aztán ő vágott 12x... Amit még meg is lehetne úgy magyarázni, hogy 12x kör lement, és annyira frankón csinálta, hogy nem is tudtam kezdeményezni... Csakhogy nem ment le 12 környi idő. Egyik pillanatról a másikra meghaltam (volna). És az egyiknél ki se írta a sebzést, félbemaradt egy mondat. |
Quote:
Esetleg valaki vicces kedvében volt, és láthatatlanságot tett rájuk, emiatt nem láttad őket, és mindnek nekimentél? |
nem támadtam meg mindet :(
Legalábbis én a sima "megtámad"-ra kattintottam, erre nagyon figyelek. De ezt így most nem tudom megmondani, mert a képen nem látszik, hogy mennyien voltak, és sajnos én sem emlékszem :S Megpróbálom megismételni (vittem fél kiló totemet :D) |
(mondjuk a félbemaradt mondatot ez se magyarázza, igazából az a legfurcsább, mert ilyet még nem láttam sose)
|
Több helyen is látok hibás részt a riválisok szigetén lévő erdőben (nincs átmenet néhány helyen)
|
Quote:
Folyó-erdő átmenet tényleg nincs, direkt. A többi meg lehet emberi hiba miatt is. :) (de valamiért persze, a főszigeten lévőt nem szúrtad ki...hmm) |
Quote:
Most ez a hepped, hogy leírok egy hiba észrevételt Te pedig belekötsz? |
Quote:
Amúgy nem zavar, hogy leírtad, csak szinte biztos, hogy nem lesz kijavítva úgy az elkövetkezendő fél évben minimum, hiszen van ennél sokkal fontosabb is. Addigra meg úgy is elfelejtődik. :) |
Picike karakterem 3. szintre lépett.
Elmentem az iskolába, és megtanultam a haladó harcművészetet. Ezután ha billentyűzettel akarok közlekedni, minden gombnyomásnál előjön a "TANUL" gomb a térképen... oO (Ilyen már egyszer volt velem, még teszt időszakban, akkor azt hiszem az "f" gombbal tudtam ezt előidézni, most a kurzor nyilakkal!) |
Quote:
|
okés, köszi
|
Néhány hiba a küldetésnaplóban:
Szereztél a Csatornakirálynak 3 jegeymedve-fogat. Keresd meg a lányát és add ode neki a térképet. Most azt akarja, hogy megtanítsd halászni? |
Elírás:
Sivatagi napvirágnál: tűző napról napta a nevét És találtam egy homokbuckát a semmiben :) illetve rajz nincs mellette, csak a szöveg.... |
Ez is egy pici elírás. :)
"Finom kenyeret sütöttél a főváros Bölkcsének." |
Lehet hogy tévedek, de mintha hibát észlelnék a kék lötyivel és a sellőszigettel kapcsolatban.
A skorpió szigetről runával közelítettem meg a helyet, majd később ittam egy kéket, de a Sellő obeliszkjéhez kerültem holott mindig az előzőre szokott tenni, azaz jelen esetben a skorpióra kellett volna kerüljek. Reninél is ugyanez előfordult. |
Quote:
|
Quote:
Legalábbis nem a sellőknél, és mégis odatett minket. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Folytatás itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3728
|