![]() |
halál labirintus
Bekerültem a labirintusba mellesleg tök véletlenül, már minden felé voltam találtam 4 lépcsőszerűséget de hogy tudok kimenni?
|
Quote:
|
van a létrának látható jele is? mert kiesik a szemem akkor is csak a 4 lépcsőt látom meg a falakat
|
Quote:
|
Na akkor keresgélek még pedig pont a jobbszélén vagyok neki csak itt semmit nem látok
Akkor gyűjtök egy kis mozgáspontot. Ati mellesleg ez eléggé elvette a kedvemet az egésztől, szóval kellene valami hogy a teljesen kezdők azért ne essenek így bele ebbe a szituba, mivel nem lehet segítséget kérni |
Quote:
|
Na akkor árnyalódott a kép.
Mi van a kezdőképernyő jobb alsó sarkában amire lépve valami labirintusszerűségbe jutok? és onnan hogy jutok ki. Már ketten keresnek engem és ők se találnak Ati nem lehetne resetelni a karakteremet? |
Quote:
|
Quote:
Az Arénából úgy tudsz kijönni, hogy visszamész a legközepére. Karakterek teljes újraindítása jelenleg nem megoldható. Már többen kérdezték ezt, úgyhogy elkézpelhető, hogy lesz ilyen funkció, de jelenleg nincs. |
kijuttottam egy kis segítséggel.
viszont ebból kiindulva ha bennt vagy akkor kilehetne írni hogy aréna vagy labirint illetve nem tudom másutt ki vannak e írva de ez egyszerűsítené a dolgot |
a vak bacsi botjat kerese mar nagyon regen ...
megtanultam a keresest , es mind a negy fanal megneztem mar min 20x , de mindhiaba ... mit tegyek ? |
Quote:
|
Quote:
volt egy masik dolog , amit nemvettem figyelembe ... nem volt erom a botra ... de koszi talan tanul meg valaki ebbol :p |
Hali!
Én már az elején elakadtam. Két helyen is. Az egyik: Elmentem a bácsinak kenyérért a pékbe, az elkuldött lisztért a malomba, a molnár meg elkuldott gabonáért. Értelemszerűen kimentem a gabonamezőkre, de nem történt semmi. Hogy hozzak búzát? A másik: A labirintusban találtam egy szerencsétlent, aki nem tud felmenni és szeretné ha segítenék neki ebben. Oké, de hogyan? Csak megtámadni tudom, vagy megvizsgálni... |
Quote:
Ez nem fórumon terjedő titok, amit csak a kiválasztottak tudhatnak, ezt leírta a küldetés szövegében. Quote:
|
Quote:
Menj előre,és ott balra a második ajtó:) |
Bocsi egybe ment el a 3 hsz-em.
Siker, meg van a gabona és ezzel a küldi is. Akkor marad a másik: Hogy kell kirángatni az "eltévedt városlakó"-t? Ott vagyok, tudom az utat is, de milyen hívószóra indulna meg Nekem? :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Meghalt a karakterem ,és a halállabirintusban nem tudok mozdulni,mert túl sok minden van nálam.
Viszont eldobni meg nem engedi a dolgokat,mert ott nem lehet eldobni semmit. Ilyenkor mit kell tenni? megoldottam:D feláldozom a nálam levő dolgokat.. |
Quote:
|
Quote:
Volt nálam egy csomó gyöngy:) |
Quote:
|
Quote:
nem tudok egy szigetről eljutni sehogy,ezért megölöm magam. 1600tp-t buktam ,de legalább hazateleportáltam magam:) |
Quote:
|
Quote:
Egy obeliszkel mentem el egy távoli szigetre ,és visszafele útra már nem volt nálam a kristály,amivel tudtam volna utazni. Legközelebb jobban figyelek erre. |
Quote:
|
Quote:
Bár remélem nem járok így még1-szer. |
Quote:
(Obeliszk látogatás az, ha bemész az obeliszk használata menübe...abba pedig csak ott mentél be, ahonnan átmentél máshova...A kék varázslötyi meg oda visz vissza! :)) Szerk.: ha meg az ott lévő obeliszk menüjébe is belementél, az már a Te bajod. :) |
Sziasztok én pár küldetésen túl vok,viszont kettőben szeretnék egy kis segítséget kérni.
Az egyik hogy a bölcsnek vissza kell szerezni a tollát ebben merre fele induljak el? és egy kis gyereknek a játékát kéne a csatornából visszaszerezni de már bejártam szinte az egész csatornát,sőt vmi csatorna király adott nekem egy másik küldetést. de nem találtam meg.Ati ha ebben tudnál egy kis segítséget adni akkor megköszöném. |
Quote:
A kisgyerekes küldetés: megtanultad a keresét? |
Quote:
Vagy mivel meg van tanulva, elég ha mégegyszer körbejárom a csatornát? |
Quote:
De ha megnézed, elég kanyargós az a csatorna, csak nem gurult az ilyen kanyarokon keresztül messzire... :) |
Quote:
Ugye a Park, az a banánfás terület? Ott kell átnézni az összes mezőt? Vagy elég csak azokat, ahol fa is áll? |
Quote:
|
Az volt a másik tippem, hogy az a park.
Mit jelent az, hogy a varázslövedék sebzése nem túl nagy? (0 vagy 1? :) ) Kipróbáltam, de mit jelent, hogy kék a felirat. (Bár gondolom csak annyit, hogy mágikus volt) Van olyan ellenfél, aki ellen nagyon hasznos (lesz)? |
Quote:
Ergo olyan sokat nem er. :) Eddig nem tudok olyan ellenrol, amit valamiert ez jobban sebezne... :) Igen, a kek varazslatot jelol. :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |