![]() |
hm
nézzétek.. sztem egy 3 napos orit nem fognak bántani hacsak nem ad rá okot.. egy hét alatt avval a 800 katikézésel/nap ( meglehet oldani békés! ) min 4K egységed van.. avval meg azirt mrá megálod a helyed
|
Quote:
|
á
nem értek veled egyet :)
-hadi- |
most inditottam nem rég egy orit ahogy kijöttem védelem alól három ori zuhant rám egyböl 1 véletlenül, egy hallot rolam és ugy döntött jobb ha kicsit vissza fog 1meg már rég fulra ki élezve ott ült hogy egy korábbi sérelmén bosszut áljon sejthetitek mi maradt az orimból:( De tul éltem mondjuk .. hát egyszerübb lenne uj orit csinálni de nem kapják meg ezt az örömöt az meg külön elégtétel hogy az egyiket nekem is sikerült magammal rántani:D És köszönöm az értelmes hozzászolásokat
|
Quote:
|
.
engem még nem ütöteki be.. de ha beütnek.. diplomáciával elrendezed aztánm majd később visszavágsz.. de kétlem hogy akkora munkád lenne benne amit ne tudnál visszahozni 1 napon belül :)
|
Quote:
Az orik jó része ilyenkor meg követeli az mnt-t és épp az ilyen esetek miatt van igazuk, én beérem az adott szóval is, igaz nálam vezetve is van ki kivel mikor merre meddig és milyen levelezés folyt, hogy az orra alá dörgölhessem gerinctelenségét. Ok, de eltudod képzelni mi lessz abból az oriból aki ezek után hátba támad? Nem csak nálam, hanem a társaság jó részénél:) De legyen szerencséd:) |
lol!
dipó=rinyálás? :) kész! :) nehari de nagyon nincs igazad..
|
Quote:
De minek neveznéd a kikönyörgött békét? |
Quote:
Sőt, sokszor még a terület is fel van osztva a hiénázók között. Van, aki kisebb pontszámon várja a 3 napos orikat, van aki pedig nagyobb pontszámon. Szerintem szerencséd volt, ha eddig megúsztad... |
Quote:
|
Quote:
Rögtön töröl, és megy másik honlapra, ahol nagyobb sikerélménye lehet... (bár lehet, hogy jobban teszi, ha nem lesz függő) :D |
van benne vmi! nekem eddig akárhány orimat vágták szét(1) :D visszajöttem mert teljesen bele *uzultam ebbe a játékba! mindenki kérdi mi ebben a jó és én csak annyit mondtam hogy próbáld ki! De azért abban van vmi hogy a kezdőket nem nehéz szétkapni, de ki honnan tudja hogy ki a kezdő? nincs kiíírva a homlokára, igaz egy gömből azért éppenséggel meg lehet állapítni de néha a látcat csal, vagy nem?:D
|
Quote:
Csopi sajátosságoktól függően milyen bányákat hagy meg. /ezalatt azt értem, hogy adott csopiban mi a nyereséges ,pl ha az adott csopiban a kő ára 1k és csak kőbányája van az gyanús./ Milyen épületből mennyi van neki, mennyire vannak feltöltve stb. De aki látott már párszáz vagy ezer gömbit és éplistát az 95%-os biztonsággal megmondja kezdő vagy nem kezdő. A maradék 5% pedig sumák, és utazik a hiénákra:) |
Hali!
Már én is megtapasztaltam sajnos,hogy mikor kijöttem védelem alól,már be is ütöttek jó pár ezer pacival.Esélytelen lettem volna megfogni,de azért szépen feljegyeztem megamnak,és mit látok múltkor,hogy feljebb jött,és közel került hozzám! Nem vagyok egy bosszúálló típus,de azért ez elég nagy tüske volt! Most gondolom próbálja helyre tenni az oriját,mert a fele egysége pattant! |
Quote:
Nekem meg te vagy gyanus..:D:DD |
Quote:
|
Quote:
Azért ha vannak védői támadói az gyanús tud lenni... Vagy van 5 piacnál több piaca.. Az is gyanús :D |
Akkor mindenki gyanús vagy adtok még tippeket és trükköket?
|
Quote:
Én már láttam I-ben országot, ahol jelentős számú védő szerepelt... :D (és nem piacolási szándékkal, az látszott :) ) |
Én imadom a védelem alól kijövőket ütőket bosszulni...
Én is jartam igy hogy jiottem vedelem alol es bevertek, majd meg valami okosat hozza is irtak....Öröm volt 1-2 hét mulva ujra talalkozni vele :) |
Quote:
Ebből is látszik, hogy nem nehéz szintet lépni... Vissza kéne vezetni a fordulós játékot... Az első 33% fellép, középső 33% marad, alsó 33% leesik alacsonyabb csoportba :D Akkor lenne kapkodás :D |
Hat igen az volt az igazi.
De ennek amasik nagy elonye az hogy nem lehet lovet tertmelni. De hat a sok orszag miatt nem megoldhato.Pl nekem van orim a 3 masban és a 2 es ben is.A 2 es orimnak esnie kellene mert gyegen szerepel a 3 mas meg a kozepmezonybe van.Akkor ez egy lehetetlen helyzet,mert egy csopiba kerulnenek. |
Quote:
Ha valaki több orit akar vinni, menjen anarchba, vagy tanuljon meg angolul, vagy románul :D |
Quote:
|
Quote:
Ott minden körben, minden csoportban 200 hekiről indul mindenki! :D Tehát hiába van sok pénzed, ugyan úgy csórón indulsz :D |
Quote:
Csak azt írtátok, hogy a körbefordulásos rész, az alsó harmad lefelé, a felső meg felfelé...:) |
Quote:
Abban benne van :D |
Quote:
Sőt, az aréna még félig most is olyan...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ha jol emlkeszem 2000 szptemberében vagy oktoberében volt az utolso ilyen folyamatos fellépés.
|
Jól emlékszel!
|
Azert emlekszem ilyen jol mert en akkor kezdtem komolyan jaccani ezt a jatekot...Es en meg pont voltam 1 iylenen de többön mar nem...
|
Quote:
|
Nem tudok velemenyt mondani mert csak 1 szer volt sose tobbet...
De en nagyon jo otletnke tartottam azt a feljutast. De en ebbol a szempontbol a multban eleg, mert azota a sok modositas kozul nem sok tetszett... De valtoznak az idok |
ami a súgóból kimaradt
olyanokra vagyok kíváncsi, mint pl hány %-ot mészárol a mészárlás, mennyit lop a lopás. tudom, hogy ezek faj/heki/személyiség függőek, de azért remélem vki tudja a képletet;)
|
Quote:
|
Térkapu probléma
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Nemrégen kezdtem a játékot, és felmerült egy olyan probléma amire nemtaláltam megoldást.:mad: A gondom az, hogy szöviben vagyok és a szövim megkért arra, hogy nézzem meg ki nyitott rá térkaput. Namármost fogalmam sincs hogy lehet ezt megnézni. Ha valaki tudja akkor irja ide, de szépen kérem ne rébuszokba mert nekem a röviditéseitek megfejtése is néha gondot okoz mert mint említettem, nemrég kezdtem a játékot és mindent most tanulok!:rolleyes: |
1. ellenőrizd hogy a szövid hulla e... ha nem, akkor lépj ki a szöviből/tedd ki a kérelmezőt :)
2. ha hulla, akkor pedig próbálj belopni mindenkihez aki szóbajöhet.... akinél bebuksz/tudsz tőle lopni, az nyitotta a kaput/nektek van rá nyitott kaputok :) |
All times are GMT +1. The time now is 07:38. |