Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   reménytelen háború (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3520)

Debilke 06-13-2009 21:06

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215167)
CSak a topic címét kéne elolvasnod ,és akkor rájönnél ,hogy mi volt a célom ezzel.
Nem a diplomáciai kézséget akarom fejeleszteni,de azért köszi az építőjellegű hozzászólást.

én pl. elolvastam a topic címét, de továbbra sem értem, hogy egy 30-35 körről jövő sereget, hogy nem lehet védeni szöviben... ezáltal azt sem értem mi volt a célod ezzel :)

J.Ati 06-13-2009 21:09

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 215172)
én pl. elolvastam a topic címét, de továbbra sem értem, hogy egy 30-35 körről jövő sereget, hogy nem lehet védeni szöviben... ezáltal azt sem értem mi volt a célod ezzel :)

Akkor ez a te bajod!
Ha pedig ,csak a kötözködést akarod folytatni ,akkor írj privit légyszi.

Konkrét számokat nem fogok ide kiírni,de remélem érthető ,hogy miért:rolleyes:

Pool 06-13-2009 21:14

De amúgy tényleg, mi a célod ezzel?
Mivel stratégia és tippek topicban van, akkor most itt arról kellene menjen a beszéd, hogy lehet ez ellen tenni
ehelyett megy itt a sértődés, "én nem diplomáciázok poollal" szöveg....

Debilke 06-13-2009 21:15

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215173)
Akkor ez a te bajod!
Ha pedig ,csak a kötözködést akarod folytatni ,akkor írj privit légyszi.

Konkrét számokat nem fogok ide kiírni,de remélem érthető ,hogy miért:rolleyes:

Ne haragudj, de semmi kötözködés nem volt abban amit írtam, nem fogok privit írni, de szövisként nem hiszem, hogy ne lenne lehetőséged kivédeni, egy 30 körről jövő sereget...

Pool 06-13-2009 21:18

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 215175)
Ne haragudj, de semmi kötözködés nem volt abban amit írtam, nem fogok privit írni, de szövisként nem hiszem, hogy ne lenne lehetőséged kivédeni, egy 30 körről jövő sereget...

Attól függ, mekkora a sereg...

Pool 06-13-2009 21:19

Mivel Strat és Tippek topic, esetleg te hogyan tennéd?

J.Ati 06-13-2009 21:20

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215174)
De amúgy tényleg, mi a célod ezzel?
Mivel stratégia és tippek topicban van, akkor most itt arról kellene menjen a beszéd, hogy lehet ez ellen tenni
ehelyett megy itt a sértődés, "én nem diplomáciázok poollal" szöveg....

Ez nem szöveg, de feljebb írtad, hogy kaptál levelet!
Akkor most ezt én nem értem:confused:

A másik meg, hogy nem ide nyitottam, de ide lett helyezve a téma jellege miatt.

Konrkét kérdésről meg a nyitó hsz.-ben olvashatsz, ha olvastad:rolleyes:

J.Ati 06-13-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by Debilke (Post 215175)

Kedves Debilke!
Érd be Pool válaszával;)

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215176)
Attól függ, mekkora a sereg...

Ati 06-13-2009 21:22

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215174)

Én hoztam át ide az első üzenet után.

Xeper 06-13-2009 21:28

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215167)
CSak a topic címét kéne elolvasnod ,és akkor rájönnél ,hogy mi volt a célom ezzel.
Nem a diplomáciai kézséget akarom fejeleszteni,de azért köszi az építőjellegű hozzászólást.

A topic címe is csak sóhajtozás, szerintem te sem tudod mi volt ezzel a célod a síráson kívül. Te is tisztában vagy vele, hogy elsősorban a támadó ország tud megoldást a bajodra, helyette itt kezdtél.
De azért köszi az építő jellegű topicot!

Pool 06-13-2009 21:30

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 215182)
A topic címe is csak sóhajtozás, szerintem te sem tudod mi volt ezzel a célod a síráson kívül. Te is tisztában vagy vele, hogy elsősorban a támadó ország tud megoldást a bajodra, helyette itt kezdtél.

A cél, mint mostanában Pool fikázása

J.Ati 06-13-2009 21:37

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 215182)

Szabigomb van az orimban köszi.
Asszem megtudom nyomni, de hogy neked nem jött le a téma lényeg az is biztos.

A topicról meg annyit,ha nem tetszik ne olvasd!

Akik eddig szabiztak a támadósereg miatt, beletörődtek abba, hogy semmit nem lehet tenni.
Én legalább tettem egy próbát, hátha van valakinek egy épeszű ötlete ilyen esetben.
Laci is nyitott már egy ilyen topicot ,szóval nem egyedi ez a téma.

J.Ati 06-13-2009 21:38

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215183)
A cél, mint mostanában Pool fikázása

Na igen!
Valóban az volt a célom ,hogy téged fikázzalak.
Valóban csak azért írkálok ide ,hogy fikás legyél.

Uhh ,már kezd kicsit uncsi lenni:(

Pool 06-13-2009 21:50

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215185)
Na igen!
Valóban az volt a célom ,hogy téged fikázzalak.
Valóban csak azért írkálok ide ,hogy fikás legyél.

Uhh ,már kezd kicsit uncsi lenni:(

Nagy kedvvel csinálod a párbajoknál...
Elég szomorú, hogy nincs semmi ötleted a problémára...
Úgy érzed, hogy akkor gyorsban a helyed?
Tudod, "kezdőknek nem ajánljuk"

sutike31005 06-13-2009 21:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215186)

ha valakinek az orija 10 heki alá kerül, akkor soha nem tud onnan felfedezni? mert ugye fedezni max a terület 10% ig lehet, tehat a 9 hekisnel az 0,9 ami nincs 1 igy akkor 1 hekit se tud fedezni? vagy azt felfele kerekitik?

J.Ati 06-13-2009 22:00

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215186)

igen a gyorsban a helyem!

És azért mert nem halmoztam fel több mrd-ot lentebb nem hiszem ,hogy kezdőnek kéne minősíteni.

Normális háborúkra van zseton, de a nyitó hsz-ben is írtam, hogy én még ilyet nem láttam.
Egy max heki fölé került szövi ütlegeli a kis orikat.
Erről szólna a hódító? (azt ne írd ,hogy pénz,pénz,pénz)
Komolyan én csak arénában láttam ilyet,de ezt is írtam már.

Pool 06-13-2009 22:10

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215189)
igen a gyorsban a helyem!

És azért mert nem halmoztam fel több mrd-ot lentebb nem hiszem ,hogy kezdőnek kéne minősíteni.

Normális háborúkra van zseton, de a nyitó hsz-ben is írtam, hogy én még ilyet nem láttam.
Egy max heki fölé került szövi ütlegeli a kis orikat.
Erről szólna a hódító? (azt ne írd ,hogy pénz,pénz,pénz)
Komolyan én csak arénában láttam ilyet,de ezt is írtam már.

Hát, ha még ilyet nem láttál, akkor úgy érzed, gyorsban a helyed?
Mit kezdtél volna mondjuk cirka 1 éve, amikor 5/U-ban voltak 300k értékű orik is? :)
Ez normális háború? másfél naponta van 1 támadás :)
Mi lenne, ha 2 körös lennél és kapnál naponta 10 sereget?
Inkább kicsit gondolkoznál, mit lehetne tenni a dolgok ellen...

Pool 06-13-2009 22:10

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215188)
ha valakinek az orija 10 heki alá kerül, akkor soha nem tud onnan felfedezni? mert ugye fedezni max a terület 10% ig lehet, tehat a 9 hekisnel az 0,9 ami nincs 1 igy akkor 1 hekit se tud fedezni? vagy azt felfele kerekitik?

lehet, erre példa Bubba, A-ban Ő próbálgatta
1 hekinél is lehet 1-et, mert felfelé kerekít

J.Ati 06-13-2009 22:16

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215190)
Hát, ha még ilyet nem láttál, akkor úgy érzed, gyorsban a helyed?
Mit kezdtél volna mondjuk cirka 1 éve, amikor 5/U-ban voltak 300k értékű orik is? :)
Inkább kicsit gondolkoznál, mit lehetne tenni a dolgok ellen...

A 300k értékű orik biztos szabályosan játszottak:)
Gondolom az egyik te voltál:-/
Elég rossz híre volt akkoriban a gyorsnak… hála megoldódott a probléma;)

Ja és igen a gyorsban a helyem, de ha nem fogod fel elsőre,másodikra,harmadikra ,akkor leírom negyedikre is.A GYORSBAN A HELYEM!!! Talán eljut a tudatodig végre:D

Különben meg vannak ötletek a dolgok ellen, de nem kötöm az ormányodra.

J.Ati 06-13-2009 22:20

Quote:

Ez normális háború? másfél naponta van 1 támadás :)
Mi lenne, ha 2 körös lennél és kapnál naponta 10 sereget?

Épp az,hogy ez nem normális,de neked miért kell mindent kétszer,háromszor leírni?:eek:
Miért nem érted elsőre?

Ha 2 körös lennék,akkor biztos nem kapnék naponta 10 sereget

Pool 06-13-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215192)
A 300k értékű orik biztos szabályosan játszottak:)
Gondolom az egyik te voltál:-/
Elég rossz híre volt akkoriban a gyorsnak… hála megoldódott a probléma;)

Ja és igen a gyorsban a helyem, de ha nem fogod fel elsőre,másodikra,harmadikra ,akkor leírom negyedikre is.A GYORSBAN A HELYEM!!! Talán eljut a tudatodig végre:D

Különben meg vannak ötletek a dolgok ellen, de nem kötöm az ormányodra.

Egyik sem az enyém volt, ha annyira járatos lennél hódban, tudnák, kik voltak a gazdik

Pool 06-13-2009 22:32

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215193)
Épp az,hogy ez nem normális,de neked miért kell mindent kétszer,háromszor leírni?:eek:
Miért nem érted elsőre?

Ha 2 körös lennék,akkor biztos nem kapnék naponta 10 sereget

Bocsi, én számoltam el, lenne az 20 sereg is...

Pool 06-13-2009 22:34

Amúgy még azt sem tudom, melyik a Te országod.... :)
Ezért röhej ez az egész....
Korábban kértem máshol, írd meg, azóta is írod...

J.Ati 06-13-2009 22:35

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215194)
Egyik sem az enyém volt, ha annyira járatos lennél hódban, tudnák, kik voltak a gazdik

Egyet tudok biztosra ,de ettől most miért érzed magad nagyobbnak?
Miért gondolod, hogy nekem minden csalót ismernem kéne?

Mert lássuk be őszintén 5. szinten 300k érték kicsit gyanús, de örülök ,hogy te ismered őket.

J.Ati 06-13-2009 22:36

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215195)
Bocsi, én számoltam el, lenne az 20 sereg is...

sőőt lenne 30 is..aztán rájössz ,hogy bilibe lóg a kezed és felébredsz végre

J.Ati 06-13-2009 22:37

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215196)
Amúgy még azt sem tudom, melyik a Te országod.... :)
Ezért röhej ez az egész....
Korábban kértem máshol, írd meg, azóta is írod...

azt hiszem párbaj topicban kérted ,mert csalódott voltál, de neked miért fontos ennyire?

Írok egy zöldet az orimból,hogy megnyugtassalak.

Pool 06-13-2009 22:39

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215198)
sőőt lenne 30 is..aztán rájössz ,hogy bilibe lóg a kezed és felébredsz végre

Hidd el, könnyen el lehetne érni a napi 20-at
Na szép álmokat mindenkinek!

Pool 06-13-2009 22:40

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215197)

Mert lássuk be őszintén 5. szinten 300k érték kicsit gyanús, de örülök ,hogy te ismered őket.

Rajtam kívül még jó páran...
De csak 1 embert kell ismerni :)

J.Ati 06-13-2009 22:41

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215200)
Hidd el, könnyen el lehetne érni a napi 20-at
Na szép álmokat mindenkinek!

Én meg addig néznék nagyokat és várnám a 21.sereget is:rolleyes:
ezt te valóban komolyan gondolod?:confused:

J.Ati 06-13-2009 22:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215201)
Rajtam kívül még jó páran...
De csak 1 embert kell ismerni :)

Talán egyre gondolunk;)
Szóval már én is nagymester vagyok ,mert tudom ki a csaló:D
huu,de jó nekem:D

Hex 06-13-2009 23:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215194)

gondolom a köv. hsz-ed arról fog szólni, hogy rajtad kívül mindenki láma.

off vége, jó éjt mkinek

Barbara 06-14-2009 02:20

?

off
Értelmét veszti a téma ha elmegy a személyeskedés irányába. Szemernyivel nem kerültök közelebb a megoldáshoz.
Pool-ék a játék adta kereteket maximálisan kihasználják. A játékstílus nem fog bekerülni a "leggálánsabb Hódítós gesztusok top10 gyűjteménye" c. 3soros lábjegyzetbe de a cél ezek szerint szentesíti. Türelem és hozzáállás kérdése. Innentől nem téma.
on
Lusta voltam végigolvasni a belinkelt témát ugyanilyen szituban úh ha már elhangzott amit írok hurrogjatok.
A helyzet közel sem reménytelen.
Ha idáig jól játszottatok akkor 0 tartalék mellett is van fejenként minimum 40k egység az országaitokban. Ehhez jön h a komplett szövi újrázhat 2szer. Ha jól értelmezem a katona és a nyersanyag amik sarkalatos pontok.
Kiárultok szabiztok újrázik az egész szövi. Legyen 2 törpe. Újrázás közben megmentitek a kiárulásból a pénzt.
Védettség alatt 2 teljes fedezés. A törpékkel mindez célzottan. Haladással gond nem lehet. Diplomáciával háborúval hamar el fogtok jutni addig ahol most vagytok. Pool-ék a kezetekre játszanak a piaccal mindenkit széttermeltek odalent.
Innentől a saját termelésből kétszer annyit fedeztek vissza mint amennyit elvisznek. Nekik van egy határ ameddig mehetnek nektek meg egy pont lesz 1200 hektár körül ahol átépülhettek és fogjátok a seregeket.

Tsobi 06-14-2009 03:14

Quote:

Én felmentem volna 200k pont fölé,hogy azért még vigyenek is valamit. :)

sutike31005 06-14-2009 08:16

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 215197)

Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...

visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...

u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,

Pool 06-14-2009 08:54

Quote:

Originally Posted by Barbara (Post 215206)
off
Értelmét veszti a téma ha elmegy a személyeskedés irányába. Szemernyivel nem kerültök közelebb a megoldáshoz.
Pool-ék a játék adta kereteket maximálisan kihasználják. A játékstílus nem fog bekerülni a "leggálánsabb Hódítós gesztusok top10 gyűjteménye" c. 3soros lábjegyzetbe de a cél ezek szerint szentesíti. Türelem és hozzáállás kérdése. Innentől nem téma.
on
Lusta voltam végigolvasni a belinkelt témát ugyanilyen szituban úh ha már elhangzott amit írok hurrogjatok.
A helyzet közel sem reménytelen.
Ha idáig jól játszottatok akkor 0 tartalék mellett is van fejenként minimum 40k egység az országaitokban. Ehhez jön h a komplett szövi újrázhat 2szer. Ha jól értelmezem a katona és a nyersanyag amik sarkalatos pontok.
Kiárultok szabiztok újrázik az egész szövi. Legyen 2 törpe. Újrázás közben megmentitek a kiárulásból a pénzt.
Védettség alatt 2 teljes fedezés. A törpékkel mindez célzottan. Haladással gond nem lehet. Diplomáciával háborúval hamar el fogtok jutni addig ahol most vagytok. Pool-ék a kezetekre játszanak a piaccal mindenkit széttermeltek odalent.
Innentől a saját termelésből kétszer annyit fedeztek vissza mint amennyit elvisznek. Nekik van egy határ ameddig mehetnek nektek meg egy pont lesz 1200 hektár körül ahol átépülhettek és fogjátok a seregeket.

Ezzel csak az a gond, hogy már 1.100 hekiről indulnak. A haladással meg az a gond, hogy a sokfedezést be is kell építeni, ami két törpénél könnyebb, de ahhoz elég sok bányát kell tartaniuk, meg tele is kell rakni egységgel, amiből nem sok van piacon, vagy ha igen, akkor majdnem mindig maxos áron.
Nem olyan könnyű ez...

Pool 06-14-2009 08:58

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215212)
Te azt hiszem nagyon el vagy tévedve... ma reggel olvastam a tegnaptól való hozzászólásokat és egyáltalán nem tudom, miért mondják páran azt, hogy Attila (: a legjobb fej.. én azt látom, hogy úgy viselkedsz, mint valami ovis akinek elvették a játékát... igaz Pool meg adja a lád a léóvat és provokál... de egyikötök se tudja befejezni.. a különbség az, hogy Pool nem mondja, hogy külömebb bárkinél is, Te viszont azt hittem olyan színben próbálsz teccelegni.. szóval vagy abbahagyod Te vagy csak rühelni fognak páran és a topicod meg átmegy egy fölösleges anyázásba... nem hiszem, hogy ez a célod, ha ez akkor viszont jó uton haladsz afelé, hogy rólad is azt gondoljak paran amit te gondolsz poolrol...

visszaterve a 300 k-s csalos oris hulyesegedre..nem csak "csalok" voltak magas hekin...

u.i.: a szemelyes serelmeidet ne hozd ide ki a forumra, strategiat, taktikat szivesen olvastam volna, esetleg azt hogyan probalkoztatok eddig es annak tukreben lehetett volna tanacsot adni,

Én nem provokálnám, de azért tényleg ne legyek már a szar alak egy ilyen dolog miatt. Ha még el is ismerem, hogy az vagyok :D
Bezzeg, olyankor senki nem háborog, hogy nem tud haladni, ha A-ban eltűnik az összes búza piacról, meg egy-két nyersfajta....
Attila azt viszont eléri lassan, hogy azok is utálni fognak engem, akiknek fingjuk nincs, mi történik a csoportban, mert én vagyok a köcsög, hogy merek támadni másfél naponta 25-30 hekiért...
Ne gyarapítsd a népes tábort :D
Szép napot!

sutike31005 06-14-2009 09:07

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215217)
Én nem provokálnám, de azért tényleg ne legyek már a szar alak egy ilyen dolog miatt. Ha még el is ismerem, hogy az vagyok :D
Bezzeg, olyankor senki nem háborog, hogy nem tud haladni, ha A-ban eltűnik az összes búza piacról, meg egy-két nyersfajta....
Attila azt viszont eléri lassan, hogy azok is utálni fognak engem, akiknek fingjuk nincs, mi történik a csoportban, mert én vagyok a köcsög, hogy merek támadni másfél naponta 25-30 hekiért...
Szép napot!

hát Én biztos nem fogok utálni senkit... ez egy játék ami a kikapcsolodast kell, hogy szolgalja.. :P

J.Ati 06-14-2009 09:59

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215212)

Nem vagyok eltévedve!
Ha olvastad volna a témát, akkor rég rájöttél volna, hogy amióta pool idejött, azóta megy a fölösleges csetepaté.
Ráadásul pont, hogy te adod a lovat pool alá.
Tegnap már elköszönt ma meg megint folytatni fogja.

Az meg ,hogy te úgy gondolod,hogy rühelni fognak páran az nem a te dolgod.
Akik pedig úgy gondolják ,hogy jó fej vagyok azok valszeg személyesen is ismernek ,és meggyőződésük ,hogy tényleg jó fej vagyok:p

Írhatsz még párat ami a témához kapcsolódik ,de a többit felejtsük már el ,mert tényleg unalmas. köszi.

J.Ati 06-14-2009 10:02

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 215217)
Szép napot!

Szép napot ,szép napot kedves barátaim.

A-ban ,hogy mi folyik nem érdekel,ahogy téged se érdekel semmi.

A népes tábor meg szerintem adott nem kell gyarapítani.
Ha nem jöttél volna ide és nem rántod le a leplet magadról ,akkor a kutya se tudta volna ,hogy te vagy az a keménycsávómájerkirály, aki 25-30 körökre is letud ütni.

A többi meg nem érdekel és nem olvasok vissza meg szeretem magam.

J.Ati 06-14-2009 10:04

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 215219)
hát Én biztos nem fogok utálni senkit... ez egy játék ami a kikapcsolodast kell, hogy szolgalja.. :P

Én se fogok utálni senkit.
Sőőt én tovább megyek, az életben se utálok senkit.
A gyűlölet meg az utálat nem vezet semmire.

Szép napot.

All times are GMT +1. The time now is 02:58.