![]() |
De látom nem az számít, hogy milyen tapasztalatokat gyűjtöttem össze, hanem hogy pár percig élveztem a tapasztalatok előnyét. :( Ez elszomorít.
|
Quote:
|
A témához akkor:
Támadás vaddisznó: A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A vaddisznó élettelenül esik a földre. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megrúgod a vaddisznót. 4 életerőt sérült. Megvágtad a vaddisznót. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a vaddisznót. 6 életerőt vesztett. A vaddisznó megszúrt. 3 életerőt vesztettél. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. A vaddisznó megszúrt. 5 életerőt vesztettél. A vaddisznó megszúrt. 4 életerőt vesztettél. Kivéded a vaddisznó támadását. Kivéded a vaddisznó támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Vaddisznó A csatáért 46 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A vaddisznó élettelenül esik a földre. Megvágtad a vaddisznót. 6 életerőt vesztett. No, a pirosra adott magyarázat érdekelne. Úgy történt, hogy megtámadtam nem jelenítette meg - kikészültem - próbáltam elsütni egy két kósza rúgást, kiléptem a csata ablakból még mindig ott volt a disznó, megtámadtam hát megint és az már a piros feletti rész. |
Quote:
Inkább az ajtódat nyisd ki, ne engem szekálj. Köszi. Akasszunk már fel egy embert 10-20 perc mókáért. Az tényleg segít! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A másik, hogy az ajtómat kinyitottuk nagy nehezen, de ehhez Neked semmi közöd sincsen. |
Quote:
de én témát lezárom. egy rakás dolgot kipróbáltam, amit mások sose fognak. nem tudom ezért miért kell ilyen negatív hullámot gerjeszteni az ember ellen.. ehh mindegy. mindenki tudja, hogy kiírtam volna az egészet, atól cettig, csak egyeseknek rosszul esett, hogy mellette élvezem is. :( engem ez szomorít el. téma vége. |
Quote:
de örülhetsz, hogy azzal, hogy azt sugallod, hogy elhallgattam volna az egészet, csomó ellenséget szereztél nekem, légy boldog vele, és menj vissza TP-zni Tehát most éppen maximum 30-32 perc mókáért, és játékért, azért, hogy jóléreztem magam, sikerült egy lejáratókampányt összehozni, és a legmocskosabb csalónak beállítani. fel sem fogva azt, hogy esetleg a tapasztalataimról jegyzetet írok.... :) és ezzel esetleg a te jövőbeni játékodat is nagymértékben segítem, legalábbis "hibátlanítom". :) Cél elérve, Gee a közellenség. Most már tesztelhetek tovább, békében, vagy van még valami mondanivalód számomra? |
Quote:
Ezt úgy orvosoltam, hogy még egyszer oldalt kijelöltem és megtámadt ismét, ekkor már kiírta a célpontok között, ez látható a pirossal kiemelt rész felett. |
És ennek a megvitatására az a megfelelő stílus amit a cseten produkáltatok? Kétlem.
Nekem ez a legdurvább hogy hogy vagytok képesek így beszélni egymással :( |
Egyéb tapasztalat:
Ctrl + T billentyűkombinációval elő tudom hozni a zöld keretes kis "Tanul" feliratot, bárhol. (Gee2-vel) Tanul |
Quote:
|
Quote:
A másik, hogy semmiféle közellenség nem létezik, rosszul fogod fel a dolgokat. Részemről téma lezárva, van ennél jobb dolgom is :) |
Quote:
|
Quote:
|
Gee, azzal járatod le magad, hogy beállítod magad mártírnak, és a tesztelés bajnokának, csak azt felejted el, hogy néhányan azért végigolvasták a felfedezés pillanatától az egészet. És akkor azt hiszem az első célotok nem az volt, hogy "most akkor jól letesztelek ezzel mindent"...
Szóval részemről a csalódás ebből fakad(t). |
Quote:
- Gee megkért, hogy vigyem el, és elvittem Az, hogy mellette mit viccelődtem chaten, hogy ezt is meg azt is megtudná, és milyen lenne, hogyha megcsinálná, semmi célt nem eredményez... Írjam le még egyszer?? :) Amúgy nem hiszem, hogy Gee megérdemelte azt a büntit amit kapott, mert tényleg semmit nem titkolt abból, ami történt, mindent leírt, pontosan, és végül ki is jött, anélkül, hogy tudta volna, hogy fagyasztva lesz a karaktere, mire megírja a hsz-t... Sima karakter nullázás elég lett volna (mondjuk fagyasztással ez lett elérve :) ) |
Quote:
Íme:) |
No lépjünk ezen túl. A jövőben értékelném, ha a fórumról tudnám meg a tapasztalatokat, vagy legrosszabb esetben priviből attól, aki észrevett valamit.
Köszönöm. |
Quote:
|
Quote:
|
Lehet olyan, hogy 100k tp alatt egy adott mob kevesebb majd ua. tp-t ad?
|
Quote:
|
Quote:
A csatáért 90 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 7 életerőt vesztett. A medve megkarmolt. 15 életerőt vesztettél. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 7 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 7 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Megrúgod a medvét. 4 életerőt sérült. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Kivéded a medve támadását. Támadásba lendülsz. Célpontod: Medve A csatáért 89 tapasztalati pontot és 0 aranyat kapsz. A medve élettelenül esik a földre. Megvágtad a medvét. 7 életerőt vesztett. Megvágtad a medvét. 6 életerőt vesztett. Teljesen egyedül és nem csapatban, ha gondolod Swiss2-be belépve még a fenti kép fogad. |
1-1 tp eltérés lehet...legalábbis macska sokszor ad 12-őt, vaddisznó 45/46, stb.
|
Quote:
|
100k TP fölött rohamosan elkezd zuhanni a TP értéke a moboknak.
Először egy nagyot esik (4-5%-ot), aztán egyesével csökken. (Nemtudom meddig... Csak a folyamat elejét láttam.) Ez hosszú távon csak akkor megjátszható, ha nagyon sokféle, egymástól alig különböző erejű mobok lesznek később, mert a mobok között óriási különbség van, tehát az egyik már alid ad TP-t, és piszok lassú a fejlődés, a következő erősségűt meg nem bírod még megölni. Nincs átmenet igazán. (Még!) |
Quote:
|
Quote:
Szóval ettől nem kell félni...a 100K-t minimum 1600-1800 mobbal éred el, és akkor már majdnem 80%-kal kevésbé érzed ennek a hatását, mint most... És az eleje sokkal jobban be lesz lassítva, mert tényleg piszok gyorsan fejlődtünk :) |
A zsiványok először 625 TPt adtak, aztán 597-et, 596, 595, 594...
Igaz, alacsonyabb szintűven nem próbáltam. De ha ilyen ütemben csökken, akkor a medve semmit nem fog adni nagyon hamar, és a medvétől egyel erősebb lényt nem tuti, hogy le tudod ölni. |
Quote:
|
Quote:
Tehát medvét fogsz, nagyjából. De ha annak is így fogy a TP-je, akkor elég erősen lelassul a fejlődésed. |
Quote:
Nem hiszem ;) |
Töröljem az összes mobot?
Ez arra lenne jó, hogy az elmászkáltakat nem kell megkeresni, hanem minden a szokásos helyén termelődne újra. Cserébe kell neki egy kis idő, hogy újra legyen mindenből... |
Quote:
|
Quote:
/egyébként a kérdésemre adott válaszodtól függetlenül támogatom a mobok restartolását/ |
Quote:
Esetleg gyorsítanék az újratermelődésen egy picit :) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |