![]() |
Quote:
|
Quote:
6. Térkép: mind a három ház térképe :) Semmi extra, ahogy írtam is :) Raktam egy fickót a közepére, Nála lehet majd küldizni, erőrl mennek majd ötletek priviben ;) |
Remélem, hogy aki nagy térképet csinált, az fel is töltötte mindenféle hasznos dologgal. :) Én most épp azzal szívok, hogy a szép nagy térképemet, mert kell az, rajzolom át kicsire, ugyanis a történeti szálnak nem kell ekkora... :)
|
Quote:
Legalábbis a nagy sziget...a kicsi nem fontos :) |
Elkészült 2 altérkép.
Karakter: Gee1 (#14) Térképek: 1. térkép, 2. térkép Az 1. térkép egy kisebb sziget (jóval kisebb, mint az alaptérképem), melyen van obeliszk, kerposzt, kikötő (stég? :D), meg utak, hogy esetleg szekérrel is lehessen közlekedni, illetve van egy földbe fúrt lejárat. A 2. térkép a lejárat alatti kézzel vájt barlang. nem nagy, nem túl labirintusos, de azért van benne lehetőség (majd meglátod:)) Ezeket még beküldeném, remélem elég jók lettek. |
Csináltam egy új halállabirintust, mert a mostani elég könnyen kiismerhető.
Gee1 (#14) 5. térkép Lehetne random kihelyezés, csak nem összevissza, hanem az utak végére ttem olyan fekete csíkos izét. (Útvégződés?) Azok között lehetne random váltakozva megszületni. Ha jól látom, mindegyik végről ki lehet jutni. (De várbörtönnek is elmegy, ha a HL-t nem akarod babrálni... :D) |
Esetleg ha sok HL-t építünk, akkor nem is a kezdőpontot kéne randomizálni, hanem a HL-eket...
Mit szólsz ? Bevállalom, hogy rajzolok különböző méretű és kinézetű Hl-eket. |
Quote:
|
Quote:
|
Egyelőre a HL-ből szerintem bőven elég egy. Elvégre nem az a cél, hogy minél több időt töltsenek ott az emberek, hanem hogy minél kevesebbet. :)
|
Quote:
Mondjuk az is igaz, hogy aki még nem járt az egyik hl-ben, annak ez pech lenne, mert nem tudná hol van :D |
Quote:
|
Gee és általam készített térképrészletek előreláthatóan mikor kerülnek be??
Tudom, sok a meló, de azt mondtad ezen a héten :p |
Quote:
|
Dus térképe egész letisztult volt, pár módosítással az bekerült, mindjárt fel is töltöm. (Városokat szedtem ki egyelőre belőle.) Jelenleg nincsenek rajta extra mobok, ez majd idővel... Ma biztos nem, mert még van a listámon mára más.
Gee térképén egy kicsit még igazítani kell. Ha sziget, akkor a széleken mélytenger vegye körül (sötétkék), és ez most olyan volt, mint amikor próbálgattam, hogy melyik elem hogy néz ki. Aminek nincs funkciója, azt nem kell odatenni. A sivatag közepére nem kell útjelzőtábla például. :) A labirintusnál ezt az elején nem írtam, csak később volt kiegészítés, hogy a járatok közé falak (tömör részek) is kellenek mindenképp. Más még nem jelezte, hogy nézzem, úgyhogy ma ez a két térkép lett megvizsgálva. |
Quote:
No nem az enyémre gondoltam, mert az igen gyenge :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amihez már nem nyúlok (hacsak nem muszáj :))
2. altérkép (lepusztult) 3. altérkép (buja, vízi) |
Nos :) 6os, és7es térképek elkészültek :D:D:D
|
Aki még rajzol épp most térképet (félkész állapotban van), az majd keressen meg, hogy melyikről van szó, mert a régi adatbázisra átállással át kell kicsit alakítani.
Új térképet lehet csinálni. Aki jelezte, hogy már kész, azokkal sincs gond (bár azokat sem tudod most szerkeszteni.) |
Quote:
|
Ha egy függőleges mentén elérem a végleges magasságot, és oldalirányba "beszínezek" tengerrel egy 40*40-es négyzetet, akkor ezen a négyzeten már bárhol bármit megváltoztathatok? Vagy a változtatásnak is sorba kell történnie?
|
Quote:
|
Quote:
Ezért csináltam ezt a kis kiegészítőt, hogy képfile-ból megcsinálja az alapot. Így azzal nem kell foglalkoznod, és utána tuti jó lesz a terület is. |
Nah. 4 altérkép néven újraszerkesztettem a vizes térképet. :)
Nézd meg légyszi Ati, hogy jó-e? :) |
Quote:
|
Esetleg majd nézz rá 5. altérképre is, hátha használható valamire :)
Az is kész. |
Meddig lehet térképet szerkeszteni?
|
Quote:
|
Nem ide akartam.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha jól értettem akkor az éles játék alatt is nyitva áll számunkra a térképszerkesztő :D
Én a későbbiekben élnék még vele, de a térképszerkesztő karim törlésre került. Kérhetnék majd valamelyik kisebbre szerkesztőfunkciót? Továbbá, volt egy térkép egy labirintus, ami nemis olyan régen készült, és most az is elveszett a karakterrel együtt, vagy megvan valahol? |
Quote:
Megvan minden eddigi. Viszont akinek változott a sorszáma, az a régi térképeihez már nem fér hozzá. Aki még szeretné folytatni, vagy szeretne újat csinálni, az jelezze majd. Neked melyik karakterhez kellene a térképszerkesztés? |
Quote:
Cserebogár(28) szeretné :D |
All times are GMT +1. The time now is 20:26. |