![]() |
Quote:
Nah, nem úgy értettem, hogy 4,2 mrd-n túl :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Már nagyon várom a térképem kicsinyítettét :) :p ;) |
Quote:
|
Quote:
|
bocs közben megmagyarázódott... (Lassú vagyok, kezdek fáradni.)
|
Építgetek egy új területet, ami a fő történeti szálhoz fog plusz infókat adni... Születik közben pár érdekesebb megoldás, amik küldetéseknél igen jól fognak jönni. :)
Semmi extra, csak gondoltam megosztom Veletek. :D |
Quote:
Ati, nem tudtam lenni két napig, az új küldetések élnek még? |
Quote:
|
Quote:
|
Közérdekű Közlemény
Szomorúan tudatom veletek kedves harcoló Társaim, hogy RoSC klánja pénzügyi nehézségek miatt feloszlott.
A klán alakulásakor ugyan sok szép napot megélt, azonban az agresszív terjeszkedés finanszírozása az utolsó napokra már elviselhetetlen terhet jelentett. A klán megszűnésekor 5 100 000 000 000 feletti adósságállománnyal rendelkezett. Ezúton kérném Atit, ha lehetőség van rá tegye mindenki számára elérhetővé az egykor harmadik legnagyobb város termelő épületeit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy ha elosztanánk 1000-el akkor sem lenne rá épp keret :rolleyes: |
ÚJ TERÜLET, ÚJ KÜLDETÉS!
Részletek itt: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3485 De a beszélgetés inkább itt legyen róla, hiszen ez még erősen a teszt része. |
|
Quote:
|
Már kétszer mentem végig az egész keleti parton, és semmiféle zsiványtanyát nem láttam.
Ami még mindig nagyon nem jó szerintem, hogy sokszor csak a pusztaságot látom, és semmiféle támpont nincsen ami segítene a tájékozódásban. Néhány helyre szerintem érdemes lenne tenni legalább egy bokrot vagy valamit, ami segíthet.... |
Megtaláltam :D:D:D:D
|
Quote:
Illetve az úthoz is lehet kötni pl a zsiványtanyát.... |
A tömeges felfrissülés tökéletesen működik, mindenkinek a saját MP mennyiségének a %-ában számol, egyszer sem sikerült "elszámoltatni".
|
Kapott mindenki egy újabb tanulási könnyítést, hogy a mostani küldetéssel boldogulni tudjon mindenki, aki még nem tanult meg mindent. :)
Már nem sok ilyen könnyítés lesz, úgyhogy lassan tanuljatok meg minden fontosat, amit a karakterekkel szeretnétek. |
Probléma:
Az új küldetést csinálom 3 karakterrel. Belevitáltam oda, ahova kell, és bementem a barlangba Gee1-gyel. Ott nekemtámadt a remete. Gee2 és Gee3 is harcolt, de csak rúgni tudott, varázsolni nem tudott egyik sem, mindig azt írta ki, hogy "nem látod itt ...". Harc után térkép-nézetre váltottam, és láttam, hogy csak Gee1 van a titkos barlangban, Gee2, Gee3 pedig kint ácsorog a domboldalon. A 3 karakter csapatban van. Ez így jó? |
Probléma2:
Gee1-gyel elmentem a barlang végéig, és ott Kerestem. Az MP-t levonta, de nem ír ki semmit! Se azt, hogy találtam valamit, se azt, hogy nem... Üres marad felül a jelzőbar. Most akkor mivan? |
Quote:
|
Köszönöm a gyors választ! :)
|
A bejárat, ahool már voltam korábban az változtatja a helyét?
|
Quote:
|
Quote:
Nem minden keresés hoz eredményt. :) Nekem úgy sikerült másodszer rátalálnom, hogy elléptem a négyzetről, visszamentem, és újra kerestem. Így sikerült másodszor is bejutnom. :) |
Ati, nem lehetne megoldani hogy ne csak az egérrel, hanem a kurzorokkal is mozoghassunk? Ha hosszabb távra indulok, belezsibbad az ujjam a kattintgatásba.
|
Quote:
|
Quote:
|
A felfrissülés varázslat hatásfokát mi befolyásolja?
Gee1-nél 1660 MP-ről 2000-re tölti, Gee3-nál meg csak 1960-ra ment fel, pedig 17xx-nál varázsoltam el. Mindkét karakterrel végig van tanulva a varázshasználat. |
A két kép 1 időben készült.
Phoenix1 bent áll (feltehetőleg bányászik) a másik karakteremmel kint látom |
Újra probléma van a harccal.
Gee1, Gee2, és Gee3 külön négyzeten álltak. Mégis egyszerre harcoltak 2 Zsivánnyal. A 3 karakter csapatban volt ugyan, de 3 különböző négyzeten álltak. (tehát 2 sem állt ugyanazon.) Gee 1 levitált. Gee2, Gee3 a földön állt. (Egyébként a képernyőn jól mutatta, tehát úgy, hogy nincsenek egy négyzeten. A mellékelt képen látszik is, hogy a bal alsó sarokban lévő kis kijelzőn - ahol a karaktereket mutatja - ott nem szerepel senki, üres.) így láttam belülről |
Quote:
|
Quote:
Ezek szerint amikor lent vagyunk ezért nem találunk ott se semmit... Egyébként van egy ötletem de azt nem itt és később mert a zsiványok megöltek :( |
Szerintem odalent más a gond, nem ez. Én vagy 30x rákerestem, aztán mégse találtam semmit. Se kereséssel, se bányászással.
|
Még nagyon kevés idő telt el ahhoz, hogy segítsek. :) Tessék próbálkozni. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |