Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Kinek mi a kedvenc filme? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3474)

sutike31005 05-18-2009 21:04

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212000)
Itt van például premierfilm az Angyalok és Démonok. Palace mozikban egyedül a MOM parkban van eredeti nyelven, a másik 11 mozijukban csak magyarul.

az pl érdékes, hogy mintha a bemutatoba levo szinkronba mast mondananak, mint a filmben.. vagy csak nekem tunik ugy?

Ati 05-18-2009 21:08

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 212040)
azt nem tudja valaki, ha pl nem vesz senki a filmre jegyet akkor is el inditjak ? mert ugye elvileg barmeddig vehetsz jegyet a filmre nem?

Szerintem nem, mert már volt, amikor le akartak minket beszélni egy olyan filmről, amin csak ketten lettünk volna... :D

Goldy 05-18-2009 21:09

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 212040)
mostanaba rengetegszer jartam ugy, hogy csak mi voltunk bent 2-3 am egy gey filmen.. pedig azt hittem kaposvaron van péne az embereknek, ha mar nyitottak még egy "plázát" :P

azt nem tudja valaki, ha pl nem vesz senki a filmre jegyet akkor is el inditjak ? mert ugye elvileg barmeddig vehetsz jegyet a filmre nem?

OFF
Hmm itt miből lenne pénze az embereknek? Szinte semmi ipar csak szolgáltatás és kereskedelem. Kiváncsi leszek a 3. bevásárló központot megépítik-e ott a pláza mellett...

ON

Ez egy érdekes kérdés engem is érdekelne a válasz :) Az üres teremnek is lejátsszák vajon? :)

sutike31005 05-18-2009 21:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212043)
Szerintem nem, mert már volt, amikor le akartak minket beszélni egy olyan filmről, amin csak ketten lettünk volna... :D

ez pofatlansag.. pedig annak idejen pont azzal hirdettek magukat a "multiplexek", hogy barmikor bemehetsz ra
akar a film vegere is:P engem meg nem beszeltek le mondjuk soha :)

sutike31005 05-18-2009 21:14

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 212044)
OFF
Hmm itt miből lenne pénze az embereknek? Szinte semmi ipar csak szolgáltatás és kereskedelem. Kiváncsi leszek a 3. bevásárló központot megépítik-e ott a pláza mellett...

ON

Ez egy érdekes kérdés engem is érdekelne a válasz :) Az üres teremnek is lejátsszák vajon? :)

hát csak ironikus voltam, mert a korforgalmakat es szokokutakat mar meguntam otthon :P
szerintem megepul sajnos.. es nezd meg a fo utcan mar uresen allnak uzletek mig a plazakba mindegyik bolt tele van.. :S pedig olyan sze a setalo utcank.. :(

Ati 05-18-2009 21:15

Quote:

Originally Posted by sutike31005 (Post 212046)
ez pofatlansag.. pedig annak idejen pont azzal hirdettek magukat a "multiplexek", hogy barmikor bemehetsz ra
akar a film vegere is:P engem meg nem beszeltek le mondjuk soha :)

Minket se, és jöttek utánunk még vagy hárman, szóval legalább öten néztük a végén a filmet. :D

sutike31005 05-18-2009 21:19

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 212050)
Minket se, és jöttek utánunk még vagy hárman, szóval legalább öten néztük a végén a filmet. :D

Én azon szoktam megepodni, hogy neha a bemutatokon is van, hogy csak paran vannak.. es nagy filmeknel is..

[HTPA]GeeForce 05-19-2009 17:00

Baraka
Koyaanisqatsi
Prodigy
Babel
Dogville
Fehér Tenyér
Trainspotting
2001 Űrodüsszeia
A tizedes, meg a többiek
Fekete Kefe
Argó
A Mások Élete
Buhersereg
Fenegyerekek (a Christopher Lambert féle...)
Star Wars 1, 3
Star Wars 4-5-6
Menderlay
Washington
Táncos A Sötétben
K-PAX
Equilibrium
Dark City
D-TOX
12 Majom

Naz 05-20-2009 21:06

Sin Cityt ki láttta?Milyen?

Remedy 05-20-2009 22:08

Quote:

Originally Posted by Naz (Post 212200)
Sin Cityt ki láttta?Milyen?

En lattam, es nagyon tetszett. De ezt ne ebben a topicban kerdezd, van kulon filmes topic, itt a kedvenceket irjak, ahogy neztem... :)

Pool 12-28-2009 09:50

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2
minden fantasy film, sci-fi

+ van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni:

- A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét...
- Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket...

Remedy 12-28-2009 09:51

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 233997)
Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

+ van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni:

- A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét...
- Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket...

Az elso az a Remeny rabjai. :)

szamóka 12-28-2009 09:52

Quote:

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

Az előbbi címe "A remény rabjai", az utóbbié szerintem a "Katonák voltunk", de ez melgibsonos.

Pool 12-28-2009 09:52

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 233998)
Az elso az a Remeny rabjai. :)

jah, rákerestem így a neten, tényleg az
sztem elég jó film :)

Pool 12-28-2009 09:54

Quote:

Originally Posted by szamóka (Post 233999)
Az előbbi címe "A remény rabjai", az utóbbié szerintem a "Katonák voltunk", de ez melgibsonos.

az a második, tényleg, mert megnéztem azt is, megismertem a katonai sisakján a nagy csillagot Gibsonnak...
Az Erőd a Redfordos

Dragi 12-28-2009 09:54

Quote:

Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd
Vissza a jövőbe 1-3
Transformers 1-2

a 2.-ik a Katonák voltunk és Mel Gibsonos :)

http://port.hu/katonak_voltunk_we_we..._film_id=45904

Remedy 12-28-2009 09:55

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234000)
jah, rákerestem így a neten, tényleg az
sztem elég jó film :)

Nekem is az egyik kedvenc filmem. Ez egy kivetelesen jol sikerult Stephen King feldolgozas. :)

Pool 12-28-2009 09:55

jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D

Pool 12-28-2009 09:58

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234004)
jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D

Ő egy igazi Emberi Terminátor :D:D:D

Dragi 12-28-2009 09:59

Ha már így eszembe jutott :) Keresek én is egy filmet gyakorlatilag egy csalóról szól aki Jézust utánozza de mindig lebukik
a vízből bort csinál csöveken keresztül meg befesti a bárányt feketére az belemegy a folyóba és lemósodik a festék akkor van egy kutyája akit mindig elad és az mindig visszamegy hozzá :)
Sajnos sem címet nem tudok sem szereplőket gyakorlatilag sötétbe tapogatozok :S De hátha tud valaki valamit :)

Pool 12-28-2009 12:00

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 234006)
Ha már így eszembe jutott :) Keresek én is egy filmet gyakorlatilag egy csalóról szól aki Jézust utánozza de mindig lebukik
a vízből bort csinál csöveken keresztül meg befesti a bárányt feketére az belemegy a folyóba és lemósodik a festék akkor van egy kutyája akit mindig elad és az mindig visszamegy hozzá :)
Sajnos sem címet nem tudok sem szereplőket gyakorlatilag sötétbe tapogatozok :S De hátha tud valaki valamit :)

Ez nem vmi Monthy Python-os film?
Brian élete vmi vallásos paródia

Tsobi 12-28-2009 12:18

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 234008)
Ez nem vmi Monthy Python-os film?
Brian élete vmi vallásos paródia

A Brian élete egy klasszikus, azt még Dragi is ismeri :)

Pool 12-28-2009 12:31

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 234009)

a Gyalog Galopptól nincs jobb :D

Dragi 12-28-2009 13:03

Quote:

Igen, így van Nem a Brian életőrél van szó :)

Ebbe azt hiszem valami Lator volt a főszereplő talán ?! :confused:

Remedy 12-28-2009 13:15

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 234011)
Igen, így van Nem a Brian életőrél van szó :)

Ebbe azt hiszem valami Lator volt a főszereplő talán ?! :confused:

http://www.filmkatalogus.hu/A-lator--f18145

Esetleg? :)

Gabro 01-05-2010 08:24

Quote:

tényleg klasszikus:D
na az jó:D

én bírom ezeket a CSI féle sorozatokat is...

Vent 01-05-2010 08:34

Fűrész (hatodik részét még nem láttam)
Nekromantik
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Cannibal Holocaust
Mad Max
A jövő hírnöke
Pillangó Hatás
Harcosok klubja
Donnie Darko
Lélegzet
Hetedik
Ópium
21 Gramm
Nesze neked, Pete Tong!
Fiók
A remény rabjai
Jay és Néma Bob

Tsobi 01-05-2010 09:49

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235168)
én bírom ezeket a CSI féle sorozatokat is...

Gyilkosság, halál, perverz és beteg emberek agyszüleményei... mindez főműsoridőben vagy alig elhagyva azt...
Számomra ez egyáltalán nem kafa..

Dragi 01-05-2010 09:51

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235176)
Gyilkosság, halál, perverz és beteg emberek agyszüleményei... mindez főműsoridőben vagy alig elhagyva azt...

Számomra se :D Mondjuk még egy egész részt nem bírtam végignézni :D na mindegy, ha már sorozat sokkal inkább Dr. House :D:D

Gabro 01-05-2010 10:41

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235176)

én nem a gyilkosság, halál stb miatt nézem meg néha a filmeket, hanem a tudományos(nak gondolt..) felderítés, nyomozás stb. miatt

mellesleg az előttem felsorolt halom "filmkalsszikus" jó része is az emberiség sötétebbik oldaláról szól, így-vagy úgy....

a dr.House az nagyon bejön:D

Gabro 01-05-2010 10:45

Quote:

Originally Posted by Vent (Post 235170)
Fűrész (hatodik részét még nem láttam)
Nekromantik
Salo, avagy Sodoma 120 napja
Cannibal Holocaust
Mad Max
A jövő hírnöke
Pillangó Hatás
Harcosok klubja
Donnie Darko
Lélegzet
Hetedik
Ópium
21 Gramm
Nesze neked, Pete Tong!
Fiók
A remény rabjai
Jay és Néma Bob

tényleg ezekben pl semmi halál, gyilkosság stb... nincs

tényleg a hupikék törpikéken kívül hol nincs gyilkosság?

Princ 01-05-2010 10:47

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235188)

csak élve megfőzik őket, milyen humánus :D

Gabro 01-05-2010 10:57

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 235189)
csak élve megfőzik őket, milyen humánus :D

de még csak ki se pirulnak:D

Ga'briii 01-05-2010 11:11

Bud Spencer & Terence Hill filmek minden mennyiségben.....

Túlélés törvényei - Ultimate Survival :)

Arwen 01-05-2010 11:29

Az ünnepek alatt megnéztem a Hannibál tetralógiát. Teljesen lenyűgözött, kapásból a kedvenc filmjeim közé került mind a négy, bár kettőt láttam már régebben is. Tetszés szerinti sorrend:

1. Hannibál ébredése (A francia srác majdnem jobb volt, mint Hopkins)
2. Hannibál
3. Vörös sárkány
4. Bárányok hallgatnak (csak Hannibál szál tetszett benne, a nyúzó nem igazán.)

Tsobi 01-05-2010 12:21

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 235188)

Nem az erőszakkal van a gondom, hanem azzal, hogy halállal, gyilkossággal és perverz, beteg emberek egyre több ilyen szokásával és az ezekből megalkotott sorozatokkal korbácsolják fel az emberek félelemérzetét nap, mint nap főműsoridőben.

A Hannibál sorozat sem mondható egy békés kalandjátéknak, nekem mégis tetszett, ugyanígy mind a 6 Saw rész.

Von 01-06-2010 17:47

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 235226)
Nem az erőszakkal van a gondom, hanem azzal, hogy halállal, gyilkossággal és perverz, beteg emberek egyre több ilyen szokásával és az ezekből megalkotott sorozatokkal korbácsolják fel az emberek félelemérzetét nap, mint nap főműsoridőben.

Ez odaát a kultúra része ám :)

All times are GMT +1. The time now is 18:24.