![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hmm itt miből lenne pénze az embereknek? Szinte semmi ipar csak szolgáltatás és kereskedelem. Kiváncsi leszek a 3. bevásárló központot megépítik-e ott a pláza mellett... ON Ez egy érdekes kérdés engem is érdekelne a válasz :) Az üres teremnek is lejátsszák vajon? :) |
Quote:
akar a film vegere is:P engem meg nem beszeltek le mondjuk soha :) |
Quote:
szerintem megepul sajnos.. es nezd meg a fo utcan mar uresen allnak uzletek mig a plazakba mindegyik bolt tele van.. :S pedig olyan sze a setalo utcank.. :( |
Quote:
|
Quote:
|
Baraka
Koyaanisqatsi Prodigy Babel Dogville Fehér Tenyér Trainspotting 2001 Űrodüsszeia A tizedes, meg a többiek Fekete Kefe Argó A Mások Élete Buhersereg Fenegyerekek (a Christopher Lambert féle...) Star Wars 1, 3 Star Wars 4-5-6 Menderlay Washington Táncos A Sötétben K-PAX Equilibrium Dark City D-TOX 12 Majom |
Sin Cityt ki láttta?Milyen?
|
Quote:
|
Gyűrűk Ura 1-3
Az Erőd Vissza a jövőbe 1-3 Transformers 1-2 minden fantasy film, sci-fi + van egy pár, amit régen láttam, nagyon tetszett, de a címe nem ugrik be, hátha tudtok segíteni: - A főhős börtönbe kerül és elkezd mindenkinek pénzügyi tanácsokat adni, közben az igazgatónak is, a végén meg megszökik azon a járaton, amit az évek során egy kis kalapáccsal csinált a börtön falában. A végén elviszi az igi cipőjét is, és felmarkolja annak a sikkasztott pénzét... - Asszem Robert Redfordos, de nem biztos, amikor egy helyre lerakják őket a vietnámi háborúban, mindig helikopterrel hozzák a katonákat, mindenütt ellenség, az ellen parancsnoka már tervezi a megsemmisítő támadást, amikor reggelre az amik támadják meg őket... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sztem elég jó film :) |
Quote:
Az Erőd a Redfordos |
Quote:
http://port.hu/katonak_voltunk_we_we..._film_id=45904 |
Quote:
|
jah és persze kedvencem az összes Chuck Norisos film :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Ha már így eszembe jutott :) Keresek én is egy filmet gyakorlatilag egy csalóról szól aki Jézust utánozza de mindig lebukik
a vízből bort csinál csöveken keresztül meg befesti a bárányt feketére az belemegy a folyóba és lemósodik a festék akkor van egy kutyája akit mindig elad és az mindig visszamegy hozzá :) Sajnos sem címet nem tudok sem szereplőket gyakorlatilag sötétbe tapogatozok :S De hátha tud valaki valamit :) |
Quote:
Brian élete vmi vallásos paródia |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ebbe azt hiszem valami Lator volt a főszereplő talán ?! :confused: |
Quote:
Esetleg? :) |
Quote:
na az jó:D én bírom ezeket a CSI féle sorozatokat is... |
Fűrész (hatodik részét még nem láttam)
Nekromantik Salo, avagy Sodoma 120 napja Cannibal Holocaust Mad Max A jövő hírnöke Pillangó Hatás Harcosok klubja Donnie Darko Lélegzet Hetedik Ópium 21 Gramm Nesze neked, Pete Tong! Fiók A remény rabjai Jay és Néma Bob |
Quote:
Számomra ez egyáltalán nem kafa.. |
Quote:
|
Quote:
mellesleg az előttem felsorolt halom "filmkalsszikus" jó része is az emberiség sötétebbik oldaláról szól, így-vagy úgy.... a dr.House az nagyon bejön:D |
Quote:
tényleg ezekben pl semmi halál, gyilkosság stb... nincs tényleg a hupikék törpikéken kívül hol nincs gyilkosság? |
Quote:
|
Quote:
|
Bud Spencer & Terence Hill filmek minden mennyiségben.....
Túlélés törvényei - Ultimate Survival :) |
Az ünnepek alatt megnéztem a Hannibál tetralógiát. Teljesen lenyűgözött, kapásból a kedvenc filmjeim közé került mind a négy, bár kettőt láttam már régebben is. Tetszés szerinti sorrend:
1. Hannibál ébredése (A francia srác majdnem jobb volt, mint Hopkins) 2. Hannibál 3. Vörös sárkány 4. Bárányok hallgatnak (csak Hannibál szál tetszett benne, a nyúzó nem igazán.) |
Quote:
A Hannibál sorozat sem mondható egy békés kalandjátéknak, nekem mégis tetszett, ugyanígy mind a 6 Saw rész. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |