![]() |
3-as landskillre itthon jelen pillanatban 7,1 HUF a legjobb ajánlat, Indóban 7,11 IDR(~8,5 HUF). Q1 fegyver 4,5 HUF kontra 4,01 IDR(~4,8 HUF). De jobban utána gondolva inkább ne menj, mert van egy jófej barátod, aki önköltségi áron tud neked napi 5 fegyvert biztosítani ;)
|
Quote:
Ok, akkor erről még beszélünk a játékon belül, én elütöm a napi 4-5 fegyvert szívesen, ott ahol a leginkább szükség van rá. |
Na mindenesetre most megyek kommentelni az amcsi újságokat, meg bosszantani és összezavarni őket :D
Úgyis gyakorolnom kell az angolt, bár igaz nem az írás részét, hanem a beszédet, de most mindegy :D:D:D |
Quote:
Nincs még Q5-ös gyémántbányánk... :D Bár ezt nem lehet elszúrni... :) Fegyverhez a legolcsóbban a #piac chatszobában juthatsz a mibbiten, vagy ha valamelyik seregbe belépsz, ill vannak cégek amelyek fegyverrel fizetnek. Hai Harkonnen |
Quote:
el nem tudtam volna képzelni, hogy milyen racionális ok vezethet arra, hogy megtámadjuk az USÁ-t. Bár nem tudom 100%-ra felmérni az erőviszonyokat, de ez elég kivitelezhetetlennek és elég nagy hülyeségnek tűnt volna. De ezek szerint igazam is lett abban, hogy ez nem fog bekövetkezni. |
Quote:
Lakosait tekintve ugyan a legnagyobb és rengeteg valódi dollárt is beleölnek páran a játékba, de a mérhetelen mennyiségű régiói közül csak 2nek van Q5 kórháza... Ami ugye a bevihető ütésmennyiséget eléggé lecsökkenti. mert ugye a giftelés drága és amúgy is csak 10 wellnesst ad. Ettől függetlenül nem az USA a cél, hanem Kanada... Usát To-zn lenne gyönyörű... ;) |
Quote:
|
Megvan az 5-ös erő és a hadnagy rang. Szuper. :)
|
Grat, csak így tovább. Még néhány hónap, és kapkodnak utánad a századok;)
|
Grat Dus!
:D Akkor gyere ütni a kanadaiakat... :D Mert Kanada nem a kanadaiaké... |
Quote:
Mert fenilalalin a fenilalaliniaké... ;) |
Gyerekek, ha kell valami up-to-date infó, csak szóljatok :)
Most, hogy a katonai hírszerzés vezetője lettem... :D:D:D:D:D Gyors karrier, és mennyi én magam is csodálkozom mennyi infót tudunk megszerezni az ellenség hadműveleteiről. Kiszúrtuk, hogy É-Korea blokkolni fogja Oroszországot, megvan, hogy melyik párttal akarják TOzni az amcsik Franciaországot és hogy mennyi embert küldenek. Pontosan számon van tartva az ellenség pénzkészlete és tudjuk előre a tankolásokat is. Gyönyörű :D:D |
Quote:
Hajrá eMagyarország. :) |
Quote:
És egy kicsit mesélnék erről, ha nem haragszotok meg, mert nekem nagyon tetszett ahogy alakultak a dolgok. Először is beléptem a Mataszba, hogy részt tudjak venni közös ütéseken. Egyik nap azon háborogtam, hogy sokan ütnek feleslegesen RW-kben. Aztán másnap láttam a hirdetést, hogy a Hadügyminisztérium embereket keres, akik írnának az RW-kben ütőknek, hogy ne legyenek hülyék és kövessék a hivatalos parancsokat. Hát jelentkeztem. Kb 2 nap múlva, mikor nem volt RW, megkérdeztem rlazolt (a hadügyminisztert), hogy nincs-e valami amit még meg kellene csinálni, most, hogy unatkozunk csak. Erre mondta, hogy de ezt az amcsi orgot meg kéne nézni, hogy mégis hogy állnak pénzzel. Láttam a donate listen, hogy ilyen 1200 goldokat tömnek másik orgokba. Mondta rlazol, hogy annak sürgősen nézzek utána. (És itt volt az első alkalom, mikor pontosan feltérképeztük, hogy mennyi pénzt utalnak ki a tankjaiknak). --- kis ugrás --- Mára már egy több fős csapattal arra figyelünk, hogy az amerikai és spanyol orgok mikor mit csinálnak. Ez kb 20 orgot jelent. 2-3 óránként van friss infónk a pénzmozgásokról, és egy kis utánaszámolással mindig ki lehet találni, hogy éppen mit csináltak... :D:D:D Idéznék egy-két párbeszédet, amit lehet érdekesnek találtok: (az első Észak-Korea kapcsán) én: te figyelj rlazol, Fort Knoxból eltűnt 750 gold, de nincs a donate listen, biztos monetaryztak, de nem jelent meg másik amcsi orgnál sem a pénz rlazol: érdekes, mindjárt jelentem a PEACE vezetőségénél ... rlazol: nézzétek meg Észak-Koreát, felmerült a PEACE-ben, hogy esetleg blokkolni akarnak én: tényleg, 782 goldja van az Észak-Koreai Nemzeti Banknak, arra illene ez. rlazol: nagyszerű, szólok az oroszoknak (második a Francia TO kísérlet kapcsán, ami egyébként 4 órával ezelőtti) ArmandeXavier: nézzétek már meg nincs-e az amerikaiaknál item osztás! mivanhe (egyik munkatárs): 40 goldot utaltak Josh Frosthoz Fort Knoxból én: utánanézek mi lehetett ... én: Jasper Fergusonhoz ment a 40 gold, aki most a franciáknál van ArmandeXavier: b*ssza meg az pont egy pártalapításhoz elég pénz én: Parti de Triumphe-nak az elnöke Jasper Ferguson ArmandeXavier: akkor megvan, hogy honnan akarnak TO-zni, nézzétek meg hány embernek küldtek 4 itemeket és honnan ... én: USWP PAC: 141 embernek 4 item, egy részük Franciaországban van már. (Armande Xavier a HunElit Unit vezetője egyébként) Bocs, ez a nem játszóknak érthetetlen volt, de a játékosok értik biztosan. Nekem nagyon tetszik, ahogy katonai infókat szerzünk az ellenségről, és egy csomó tervüket így előre sikerül kiszűrni :) Remélem tetszettek a párbeszédek :D:D:D:D |
Jövök update-elni :)
A holnapi nap sorsdöntő lesz a világháború szempontjából, úgyhogy aki itt olvassa ezeket a sorokat, azt szeretném megkérni, hogy holnap különösen figyeljen a parancsokra :) Támadás alatt áll California, Alberta, Tennessee és Kansas. Ha ezeket hozzuk, és megtartjuk Podoliát is, akkor szinte megnyertük a világháborút. Ha ezeket netán mindet buknánk, akkor szinte elveszítjük a világháborút. Úgyhogy különösen fontos az odafigyelés :) Q4-Q5 kórházakat és high resource régiókat buknának az ellenségeink, nem is beszélve a temérdek cégről és lakosról aki kinn rekedne. Indonézia holnap lehet, hogy 4-5000 goldot fog elfüstölni, tehát hölgyeim és uraim, a 3. Világháború fénypontja lesz a holnapi nap. Élvezzük közösen! :) |
Újabb update
A mai napot győzelemként lehetne a leginkább értékelni, habár nem minden csatát nyertünk meg.
Kaliforniát sikerült elfoglalni, ez volt a legfontosabb. Az USA ebben a csatában jelentős tartalékait élte fel. A csata végére a tankegységük teljesen lenullázódott, csak tankolásra 2600 goldot és 65.000 USD-t nyomtak el. Ez jól is hangzik csakhogy Indonézia is még ennél is többet költött. Viszont talán az indóknak van még, de az USA-nak az összes állami pénze lenne elég egy újabb ilyenre, több nincs nekik. Márpedig ilyen lesz még... A csata nem alakult egyszerűen; volt szerencsém közben megismerni az indonéz elnököt, NicoSianipart, mivel vagy 6-7 órán keresztül neki reportoltam az amerikai seregek mozgásáról. Az ő szavazai jó jellemezték reggel 7 óra felé a csata kiélezett jellegét; mikor jelentettem neki az amcsi tankok felkészélüséről, ezt találta mondani: "A népem fel fog kötni, fel fognak kötni ha nem nyerjük meg ezt a csatát!" A kora reggeli órákban így aztán a teljes jelen lévő magyar hadseregnek költöznie kellett Indonéziába, és teljes erőbedobással harcolni, és bár 10 óra körül megjelent a román hadsereg is az USA oldalán, végül hosszabbításban sikerült behúzni a csatát (bár akkor már tudtuk, hogy az amcsik kimerültek). Így NicoSianipar nem fog lógni :D A Kaliforniáért vívott küzdelemben Indonéziából 1,8 millió damaget ütöttek bele a falba (csak összehasonlításképp, én 300-at bírtam ütni :D), szóval elképzelhetitek milyen volt... A többi frontról pedig: Franciaország elfoglalta Albertát, ezzel Kanada a teljes összeomlás szélére került. Portugália elfoglalta Tennessee-t, viszont már nem maradt erő ahhoz, hogy Oroszország el bírja foglalni Kansast. Mi pedig visszafoglaltuk a románoktól Ukrajna oldalán Podoliát. Csak érdekességképp: a világháború ugye Észak-Amerika megtámadásával kezdődött, első héten nagyjából csak azan a fronton zajlott. Mára már, a teljesség igénye nélkül a következő helyeken vannak/voltak háborúk: Észak-Amerikában ugye USA és Kanada ellen immár 4 fronton (Portugália, Franciaország, Indonézia és Oroszország) Ázsiában: Thaiföldön és Malajziában, Indonézia több területén folyamatos felkelések, Oroszország és Észak-Korea között háború. Európa pedig, mint mindig, most is a legszebb: Ukrajna-Románia, Norvégia-Magyarország, Svédország-Magyarország, Spanyolország-Franciaország, Svájc-Olaszország, Magyország-Horvátország, Svájc-Franciaország, Kanári-szigeteket Brazília támadja. Egyszóval mára már eljutottunk oda, hogy mindenki, aki számít, minden fronton háborúzik, ezzel tagadhatatlanul a mostani III. Világháború szó szerint a világ minden pontjára kiterjedt háborúvá vált. A PEACE GC és a régi ATLANTIS újra megmérkőzik, de most egy még nagyobb, még több embert megmozgató és még epikusabb háborúban. :) |
Köszönöm szépen az infókat, nagyon érdekes olvasgatni az eRep fejleményeit, sok sikert a továbbiakban, és hajrá eMagyarok :D
|
Nem számoltam ki a sebzésemet, de 15 q5-ös fegyvert elfüstöltem a mai csatákban. Jól esett.
|
Lehet, hogy én vagyok a rövidlátó, de nem értem, hogy a magyaroknak milyen hasznuk fog származni abból, hogy a franciák, oroszok, indonézek és a portugálok támadják Kanadát illetve az Egyesült Államokat. :o
Az egészből csak annyi világos, hogy miért kellett visszafoglalni Podoliát. De azt a részt már nem értem, hogy jutottak el a románok addig... Kampec egy barom kommunista. :p |
Quote:
|
Quote:
Magyarország a Peace tagja, tehát az érdekeink közösek. Vázolnék néhány tényt ami indokolja az általad kritizált francia-orosz-indonéz hegemóniát a csatákban. 1 Jelenleg a Peace vezető hatalmaként egy olyan szövetséget teszünk teljesen tönkre, melynek azok a románok voltak a vezetői, azok a románok akik eMagyarországot két régióra verték vissza. Ugye nem kétséges, hogy jó, ha teljesen ellehetetlenítjük a römulánokat? 2 Ha magyarország indítana csatát az 1500 Goldba kerülne, ennyi pénzünk nincs ugye? Ellenben az ellenségeinknek iszonyúan sok pénze volt. A nekünk fontos területeket így is meg fogjuk kapni a III VH végén, mert az eJaltán mi döntünk majd Amerika sorsa felet... 3 Van egy terület (nevezzük Helokittynek) ami nekünk fontos, ezt a területet csak ezen világháború segítségével tudjuk megszerezni, úgy hogy a szövetségeseink is jól járjanak és ne bomoljon szét a szövetségi rendszer. ... Vannak még stratégiai indokok, de azok jelenleg nem publikusak. Nézd el nekem hogy az eMagyar kormány tagjaként be kell tartanom bizonyos titoktartási szabályokat és így ezekről nem tájékoztathatlak. Hidd el nekem aki Shaok magánhadseregének tagja vagyok, tehát nem Kampecista, hogy Kampec kiváló stratéga, ezt nep mint nap megtapasztalom... Itt is szeretnék meghívottamnak, eVonnak gratulálni, sok elismerő szót hallottam róla rlazoltól a hadügyminisztertől a kormányszobában! Hai Harkonnen eMagyarország Szociális minisztere |
Update
Jelen pillanatban úgy néz ki, hogy rövidesen békekötés várható az USA-val, mivel teljesen lemerültek, és beletörődtek a vereségbe.
A békejavaslat szerint Indonézia megkapná Hawaii-t és Kaliforniát, az oroszok és a portugálok teljesen kivonulnának az USA-ból, persze minden államért 300-300 goldot fizetnének az amerikaiak (mivel nincs pénzük így meglőné őket hosszabb távra is ez). Jelenleg ennyit tudok, azt hiszem ezzel nem árultam el államtitkot, csak egy lehetséges megoldás vázoldódott fel, és azt tettem közzé :) De közel a béke az USA-val. Aki számára ez a béke nem tűnik elég szigorúnak a részünkről, azt ismét megkérem, hogy várja ki a végét :) |
Valahol olvastam hogy érdemesebb meghívóval kezdeni és egy kicsit kezd érdekelni ez a játék. Szóval meg lehet hívni, de mivel nincs erőm ennyit olvasni, egy rövid összefoglalót is szeretnék kérni hogy kell ezt játszani, ha valaki vállalkozik erre annak megköszönöm. Többi pm-ben:)
|
Quote:
|
Köszönöm, regisztráció megtörtént :)
|
Na de kettő? Nem mintha bánnám :)
|
Quote:
|
Quote:
|
http://kepfeltoltes.hu/090731/870043...toltes.hu_.jpg
Ezt se gondoltam volna, amikor 2 régiónk volt... |
Q3 ház eladó. Összkomfort, felújított, csendes környezet.
15 arany. |
Quote:
Most már szerény személyemnek is kezd homályos lenni az egész dolog. Nagyon köszönöm ezeket az információkat, nagyon megtisztelve érzem magam. Üdvözlettel, Bogár |
Quote:
Ne aggódj, néha én is elvesztem a fonalat... Hai |
Jelentem tetszik. :)
Ugyebár még nem rég kezdtem, és jóformán semmit nem tudok még csinálni, így hát olvasgatom a közlönyöket meg az ilyen olyan írásokat. Tetszik a játék, csak még rettenet kusza az egész számomra, a dolgok 90%-át nem értem, de remélem idővel kicsit letisztul:) :) |
Azért ez a kiírás elég ütős:
Washington was conquered by Hungary in the war versus Canada one hour ago :) |
Quote:
|
Quote:
Már néha a hócipőm is televan a giftizékből... :D Jah és ha valakinek van este 8-9 között felesleges egy órája és hódítózik egy ideje akkor szeretettel várnám a szocminben dolgozni. (mert a hódosok legalább értelmesek ebben a játékban) Hai Harkonnen PS: ez alól eVon kivétel, mert az ő munkája oly fontos, hogy nem szeretném elcsábítani onnan... Hai |
Mondanám, hogy megyek, de nem mondom. Holnap (azaz ma) este tuti ráérek, de csak 1-2 napra látok előre...
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 19:48. |