![]() |
Bocsi Alg azt hittem Atijéra klikkelek :)
|
Quote:
És nem, általában nem lehet kikapcsolni, csak kikötni... Mod: nembaj jó volt így is :) |
Quote:
remélem tényleg halk. Elég kiábrándító hogy Akár 1000 éves gépét szinte hallani se lehet, míg az enyémtől falra lehet mászni néha |
Quote:
Talaltam egy ilyen cikket. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Amúgy, ha játékos gép összerakásáról van szó, van egy eladó Nvidia GTX 285 Black Edition VGA-m, még több mint 4 év garanciával. Irányár: 75K (ez már az általam leredukált ár). Alig használt, nem túlhajtott. :)
A több mint 4 év garit kiemelném. ;) Ideális gamer gépbe. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Amúgy nem eszik olyan baromi sokat szerencsére, csak ha nagyon pörög. :) |
Quote:
Városi polgár a feudalizmus későbbi korszakában... Hmm2. :cool: Jah, meg tőkés, és kizsákmányoló. :D |
Quote:
450-550 közötti tápra van szüksége. Tehát hiába van leárazva a 400-as. |
Quote:
Egyébként egy ilyesmi játékgép 200W-nál nem fogyaszt ám többet soha... elvileg egy jó 400as is elég, ha erős a 12V-os ág |
De már nem is eladó. :cool:
Elkelt más merre. :) |
Quote:
Egy bivaly kártya full kapacitáson 200W alatt fogyaszt általában (típus függő, tipikusan egy erős kártya kb 150W-ig jut el). Mellette a processzorok nagyságrendileg 100W körül tud fogyasztani. A többi elem néhány 10W teljesítménnyel megelékszik. Így összejön vagy 300W. Egy márkás tápból kijöhet a 80-85% hatásfok is, ami 400W-osból is elég már. Erről is volt cikk a prohardveren valamikor, kikeresem. |
Proci: INTEL Core i5-750 2.66Ghz 1156 BOX
Alaplap: GIGABYTE GA-P55-UD3 Memória: KINGSTON HyperX 4096Mb DDR3 1600Mhz CL9 KIT -> ez asszem változni fog, nehezen értem hogy a 4-et miért kell 3 felé darabolni... Videókártya: ATi RadeOn HD5770 chipsettel, 1024Mb DDR5 memóriával Táp: CORSAIR TX650W No egyenlőre ez lett a kívánság listára téve. Sajnálom srácok de egy teszt elolvasása még jobban eltántorított az AMD-től, kiszámolva árban se jártam volna jobban. Ehhez remélem egy újabb 5 évig nem kell hozzányúlni. |
Quote:
Jól hangzik:) Memó: ezek így működnek, Dual channel helyett ott Tri-channel van... |
Itt egy link a legbrutálabb videókártyákkal felszerelt gépek tesztjéről, van itt ábra a fogyasztásról is.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de 1-2-3 évig biztos jo lesz, amugy a tápot sokalom elég oda kisebb is ez a gép 400 w-nál nem fog többet enni:D |
Van új tápom... Király, eddig nem is tudtam, hogy ilyen hangos a winyóm. :D:D:D
|
Nekem is.
Chieftec 500W. Az előző már nem bírta a sok kütyüt a gépbe, kevés volt neki. |
Quote:
És meghallgattad az én jelöltemet? :) |
én ilyen gépet raktam össze:
Processzor Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8300 @ 2.50GHz 4 magos Memória (RAM) 4,00 GB Videokártya NVIDIA GeForce GTS 250 egy 160 gigás és egy 1 terrás winyó oprendszer: win7 ultimate |
Quote:
|
Újabb kérdésem lenne :)
A kb 5 éve vásárolt ATX-es házamba szerintetek jó lesz a mATX-es alaplap vagy házat is kell cserélnem? |
Quote:
csak az alaplap tartó csavar foglalatokat kell majd átszerelni |
Quote:
/persze ez így túl rövid :)/ |
Sőt, nem is mindegyik csavart kell átszerelni :D szerintem elég 4-et arrébb rakni... (nemrég raktam össze egy gépet, hasonló dologba futottam bele, sőt, még fogok is, mert a házamtól nem vagyok hajlandó megválni idestova 7 éve, viszont a házon belül ez a 4. gépem)
|
Akár már meg is oldotta :)
Még fokhagyma nyomóval is gépet szereltünk tegnap este :) |
Goldy: Bobbá. Bobbá: Goldy. Na, most már ismeritek egymást, a többit Rátok bízom. :D
|
Quote:
bár ha így folytatja megmondom mikor teszem ki a kuka mellé és el lehet vinni...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: |
Bobbá tud segíteni! Tuti! Bobbá, tessék segíteni Goldynak!!! Ez már a Te szakterületed! :)
|
Köszi a bemutatást Ati, de Goldy ismer már mint a rossz pénzt :)
De miben is tudok én segíteni? Meg hogy jöttem én itt témába?:confused: |
Quote:
|
Quote:
Ati, én meg sehogy se vagyok felszentelve, így nem tudnék segíteni ördögűzésben :p |
Quote:
Mert olyan gép nincs aminek minden alkatrésze jó, kompatibilisek is mégse működik :) |
All times are GMT +1. The time now is 02:15. |