![]() |
Quote:
De nincs ezzel gond, ha vannak életképtelen modulok a játékban, azokat el lehet vetni, ettől lesz egy olyan végeredmény, ami nincs tele értelmetlen butaságokkal. |
Quote:
És ez nem 1 vagy 2K tp :) |
Quote:
|
A klánháborút sztem azért nem nagyon használjuk, mivel ismerjük egymást, segítjük, de élesben, amikor lesz több klán meg több száz ember játszik összesen, akkor más értelmet nyer. Örök ellenségek, szövetséges klánok akár katonailag, akár gazdaságilag. Jó lesz ez :) De ez is olyan dolog, mint hogy fog a játék viselkedni, ha 1000nél több ember játszik. Nem tudjuk tesztelni. És ezeket a dolgokat finomítani az éles indítás után is lehet. :)
A dijazás meg akár olyasmi is lehet, mint pl.: a Hódítóban volt a hétvégi játékban a zászlószerzés, utánna egész héten ott volt a neve mellett a fórumon. Az is egy dicsőség volt :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tárgyak, küldetések baromi változatosaknak kell lenniük, és egyszerre több variációnak kell legyen. Ezen kívül olyan szigetek, ahova csak egy erősebb karakterrel lehetséges az eljutás, és ott új kihívások, új mob-ok, stb. Ezen kívül lehet belefúzni az összes játékosra vonatkozó dolgokat a játékba. Pl orkvonulások, amit az összes játékosnak összefogva kell lenyomniuk, ilyesmik... |
Ezek lesznek, nem kell aggódni. :) Most funkcionalitást tesztelünk, és utána jönnek az új területek, küldetések. IUdővel többezer tárgy fog bekerülni, többezer féle mob, többszáz fix küldetéssel, valamint egy állandóan változó történeti szállal.
Valójában már nincsen nagyon sok hátra a funkcionalitási tesztből. Szerintem max 2 hét. Igaz pár varázslatot, képességet és tolvajakciót majd még fogok betenni. |
Ati: az lehetséges, hogy időröl-időre a tesztelők találjanak ki küldetéseket és ha megfelel neked akkor bekerülne. Ezzel is elég sok változatosság kerülhetne be.
Egyébként faji változatosság lesz a játszható karakterek között? Mert akkor akár alvilági része is lehetne a játéknak. Mármint föld alatti világgal kiegészítve. |
Quote:
(Beépített területszerkesztő is van a kliensben, és erről még csak nem is tudtok. :D) |
Múltkor kérdezted a banditák miatt, hogy hány őr megy egy huzamban :)
Most 5-öt lenyomtam egyben, nagyobb nehézségek nélkül...Ebben benne van (abban, hogy egy huzamban), hogy két csata között 1-et estleg 2-őt gyógyítottam a karakteremen, így a végére nem is az ép, hanem a vp fogyott el :) Kis szerencsével 6-7 őr is megvan... (Egyesével) És ebben nincs benne, hogy ha van sok mozgáspontom, akkor még meditálhatok is... |
Quote:
Akkor majd én is gondolkozok egy páron :) (Beépített??? Akkor el kell kezdeni forráskódot böngészni :)) |
Quote:
|
Quote:
Pontosan egy objektum van, ebből áll az egész oldal és abba fut egy swf fájl, így számodra elérhetetlen az a területszerkesztő :) (vagy tévedek?? :D) Meg gondolom meg is van php-zva biztonságosra :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez is csak egy észrevétel, ami szemet szúrt: :D
A karakterlapon, a tapasztalat pontos cuccnál az értékek jobbra vannak igazítva. Lehetne jobbra igaztva minden más is alatta (az értékek)... :) Mert így kicsit fura, hogy van ahol kettőspont után nincs is szóköz, pedig kéne, stb. :) |
Quote:
|
Tegnap este volt 4 elitem 1 katonám 1 munkásom, nekiálltam toborozni, képezni, elitet képezni. Aztán amikor 90% nál járt, akkor elmentem őrre vadászni, ahol direkt megölettem az összes segítőmet, aztán vissza a barakkba megvártam a képzések végét...és voilá lett egy elitem :)
Most belépve viszont csak 1 munkásom lett. A rendszer észrevette a hibát? Vagy mi történt? |
Igen tényleg :)
Eddig nem is figyeltem, annyira lekötött a takarítógyilkolás :D A játékkal töltött időnél és a felhasználható játékidőnél nincs a kettőspont után köz. Mondjuk lehet tényleg szebb lenne, ha azok is jobbra lennének igazítva. :) Tudom, hogy ez egy apró marhaság, de azt nem lehetne, hogyha sétálunk akkor automatikusan az első kis menüre ugrana a nézet, amin kis kastély van, és látjuk, hogy ki/mi tartózkodik azon a szent helyen. Séta közben a többi menünek úgysincs szerintem jelentősége, és csökkentené a kattintás mennyiséget. |
A feláldozásnál kellene valami biztonsági kérdés, mert egy-két hordó sör, és gyorsan feláldozza az ember a cuccait, pedig csak el akarta dobni :D
|
Quote:
-Játék kezdete -Játékkal töltött idő -stb., stb. Melletti dolgok lehetnének jobbra igazítva, csak úgy mint a -Tapasztalati pont -stb. Melletti számok jobbra vannak :) |
Következő probléma:
Még csak őr ellen vettem észre, de van amikor a varázslatok nem annyit sebeznek mint kéne. Volt, hogy a "sebzés" varázslat 17 helyett 7-et vagy 8-at sebzett. Ennek így kell lennie? :) |
Quote:
|
Quote:
szerintem egyszerűen csak azok az ellenfelek, akik jobban bírják a strapát, annyi a helyzet, hogy erősebbek, mint az átlag. |
Quote:
|
Quote:
mint a Hódítóban az, amikor egy varázslat 99%-os valószínűséggel sikerül, és 5x egymás után elrontod....... kb a lotto5-ös találatnak lehet ilyen kicsi a valószínűsége. :D én arra tippelek, hogy ez normális.. (Persze ha nem, és én nem találtam el, akkor Ati fog rá neked írni) |
2 észrevétel, és egy kérdés:
1/a Gee2 és Gee 3 lánc volt kötve. Gee2 volt a "vezér", Gee3 a követő. Gee3 rettenetesen elkezdett szomjazni, és "lemaradt". Tehát Gee2-vel anélkül mentem tovább, hogy a 3-as követné. Pedig a 3-asnak volt mozgáspontja, több, mint 1900. (Nem volt túlterhelve Gee3, és nem is léptem el vele. Csak Gee2-vel mozogtam, hiszen folyamatosan támadtam "Takarító"-kat és mindig a 2-es ment elöl a közel 1k HP-ja miatt.) 1/b. A játékosok nem az életük 0-ra történő csökkenésének pillanatában halnak meg? Csakmert csatáztam egy Őrrel, és Gee3 sokkal korábban meghalt, mint Gee2... Viszont csata közben a 3-massal elkezdtem inni a zöld varázslötyit, hogy gyúgyuljon. Bevettem egy nagy sebzést, az életem 0-ra csökkent, és a lötyivel 20-ra tudtam gyúgyítani magam... Tehát "felélesztettem" a karaktert, aki még 2 körig harcolt. (Utána végleg meghalt, mert elfogyott a lötty. :D) 2. Gee2 és Gee3 ugyanazon a négyzeten áll, egy időben. Gee2-vel látom, hogy Gee3 is ott van, Gee3-mal viszont nem látom, hogy Gee2 ott lenne. ez csak frissítési probléma lenne speciálisan nálam? (Ha nem érthető, képet tudok mellékelni. JPG formátumban.) |
Quote:
1/b: Ez olyan, mint hogy a mob utolsó erejével még megüt, mikor már 0 élete van. Te is a meghalás előtti utolsó erőssel megittál egy bájitalt amivel gyógyultál egy keveset :) |
Ati, lettek erősítve az őrök amíg nem figyeltem?? :eek:
Mert az utóbbi 4 őrnek is 70-80%-ban jöttek be a támadásai, előtte ez olyan 20-30% volt... |
Mégegy: néh varázsolok és semmit sem ír ki. És amikor megpróbálom újra, azt írja, hogy ebben a körben már volt akciód, és még életpontot sem von le az őrtől... Ez azt jelenti, hogy nem sikerül a varázslat?? Mert ezt kiírhatná!
És ez mostanában néhány őrönként előjön, pedig ezzel még egyszer sem találkoztam eddig. Talán a következővel van összefüggésben: Valamiért nem frissül rögtön az életereje a mobnak körváltáskor, csak pár tized másodperc után, és ha ebben a kis időben varázsolok, akkor jön ez elő. |
Gee3 rettenetesen nehézkesen mozog :S
Gee1/2 mondjuk 10 kattintásra elmozdul 8x, Gee3 van, hogy 20-at kattintok, és még mindig ugyanott áll... :S Pedig a netem jó, hiszen akkor a másik kettő karakter se mozogna, ha gond lenne a netkapcsolattal. (Böngésző ugyanaz, az sem lehet gond.) |
Quote:
Egy két perc után megjavul, de akkor is ha mondjuk harcolsz egyet. Nem tudom mi az összefüggés de nekem ezeknél megjavult... |
|
javaslat a segítők létrehozásának felgyorsítására:
szerintem egy picit aránytalan az, hogy a segítőket rettenetesen lassú létrehozni, és pikk-pakk leforgácsolódnak... kb 2 óra összehozni 9 elitet, és durván 10 perc alatt lehalnak mellőled.. arra gondoltam, hogy a segítők segíthetnének toborozni. munkás munkást, katona katonát, elit elitet... ha már van egy munkásom, akkor a 2. munkást ne 10%-onként, hanem 11%-onként hozzam létre. a 3. munkást 12%-onként. és így tovább. tehát minden munkás +1%-kal gyorsítsa meg a következő munkás toborzását. Ugyanígy a katonák, és elitek esetében is. (Illetve hát matróz, és kalóz esetében is...) legalább a teszt ideje alatt, bár ha mindnekinek tetszik, akkor végleges modulként is szívesen látnám ezt. |
nagyon szép kék a felirat az energiaszívásnál Ati :) jó ötlet volt, mert így legalább tudom mennyit sérőlt tőle a mob.
|
All times are GMT +1. The time now is 22:48. |