Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Tesztelés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=67)
-   -   Harmadik napi tapasztalatok, plusz a hétvége (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3444)

Ati 04-19-2009 20:04

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208498)
Ha windows tűzfal, akkor szimplán kapcsold ki, mert kb semmit sem ér...

A Windows tűzfala nagyon sokat nem kavar be. Maximum egyszer szól, hogy a flash-t ő most letiltotta, és akarod-e mégis inkább engedni neki a nethasználatot. Ha akarod, akkor marad a tűzfal, és soha többet nem kell vele foglalkozni.

ZA-hoz nem értek.

laci 04-19-2009 20:23

Akkor nem tűzfalas gondom lesz :(

Routerem most éppen nincs, emiatt szedtem le a ZA-t. Az viszont egyrészt mindig megkérdi ha kimenő forgalom van, hogy engedélyezem-e (amit most nem tett meg), másrészt direkt le is kapcsoltam. A Windows tűzfala meg be sincs kapcsolva. Más lehetőség meg nem jut eszembe :(

[HTPA]GeeForce 04-19-2009 20:44

tipp, nekem egyszer bejött:
kapcsold BE a win tűzfalat, és engedélyezd rajta a portokat, ami a játékhoz kell.

egy próbát megér. nekem már sikerült így megoldanom régebben egy problémát. azt hiszem Operation Flashpoint-ot toltunk, és az Istenért sem akart menni. a fenti módszerrel sikerült hálózatoznom. Érdekes. De hát windóz.... :D

laci 04-19-2009 20:55

Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(

Cassandra 04-19-2009 21:07

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208510)
Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(

Egyik böngészővel sem enged be?
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged.

laci 04-19-2009 21:33

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208512)
Egyik böngészővel sem enged be?
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged.

Eeeeehhh, eszem megáll... adtál egy ötletet: Firefoxszal nem ment (ez nálam az alapböngésző). Operával sem. Úgyhogy az IE-t meg sem próbáltam, de ahogy szóba hoztad, gondoltam, adok neki egy esélyt.

És működik :D:D

(azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:)

Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D

Cassandra 04-19-2009 21:36

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208515)
Eeeeehhh, eszem megáll... adtál egy ötletet: Firefoxszal nem ment (ez nálam az alapböngésző). Operával sem. Úgyhogy az IE-t meg sem próbáltam, de ahogy szóba hoztad, gondoltam, adok neki egy esélyt.

És működik :D:D

(azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:)

Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D

:):):)
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:)

laci 04-19-2009 21:39

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208516)
:):):)
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:)

Üröm az örömben :)

Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e.

Hex 04-19-2009 22:02

Quote:

Originally Posted by laci (Post 208517)
Üröm az örömben :)

Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e.

firefox 3.0.8-am van, nekem megy vele. a felugró ablak tiltásának feloldását próbáltad már? egy misét megér

Swiss 04-19-2009 22:29

A bányászat nagyon jó, fém, arany, kristály probléma nélkül megy. (parancsnokság továbbra sem jó)

A kovács még mindig jó, a kereskedelem dettó.

Az Arénával sem volt gond.

Kíváncsian várom a holnapi tesztet!

Cassandra 04-19-2009 22:39

Elfér ez is itt:

Safarival játszottam egy keveset. Ha a táskámba belenéztam nem volt ott semmi, firefoxba visszalépve mindenm megkerült.:)

Dus 04-20-2009 06:27

Nálam nem a belépéssel van a gond.
Nem tudtam minden varázslatot végigpróbálni, de ha az arénaban az egyik karakterem harcol a másik karakteremmel, és varázsolni próbálok (csak a "kritikus sebzés" varázslattal tudtam kipróbálni...), azt a karaktert kidobja a szerver, amelyik varázsolni próbált, azzal, hogy a szerver jelenleg nem elérhető, bla, bla, bla :)

laci 04-20-2009 06:30

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208530)
Nálam nem a belépéssel van a gond.
Nem tudtam minden varázslatot végigpróbálni, de ha az arénaban az egyik karakterem harcol a másik karakteremmel, és varázsolni próbálok (csak a "kritikus sebzés" varázslattal tudtam kipróbálni...), azt a karaktert kidobja a szerver, amelyik varázsolni próbált, azzal, hogy a szerver jelenleg nem elérhető, bla, bla, bla :)

Ez a varázslat nekem is ilyet tesz, és a chat-en mondták a többiek is hogy hibás. Ja, és nekem nem az arénában, hanem a "felszínen" történt meg, ahányszor megpróbáltam.

Ati 04-20-2009 08:27

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208521)
(parancsnokság továbbra sem jó)

Ezzel mi a baj?

Ati 04-20-2009 14:15

FRISSÍTÉS!

Aki nem tud belépni, az frissítse az oldalt, hogy frissüljön a kezelőfelülete.

Amik újak:

1. Ha olyan módosítás törtlnik, amihez mindenképp frissíteni kell az oldalt, akkor mostantól nem csak simán nem tudsz belépni, hanem eztjelzi is a játék. Ilyen módoisítás eddig nem volt, de hanarosan lesz, úgyhogy ez csak erre felkészülésként... :)
  2. Szekérrel, kocsival már nem eshetsz bele a csatornába.
  3. Ha kereskedés közben meghalsz, a halállabirintusból szekérrel, kocsival is ki tudsz jönni.
  4. Működik a kritikus sebzés varázslat.
  5. Ha nem Te támadsz, hanem Téged támad meg egy mob, és a csapatod fele máshol van, akkor a nem ottlévők nem állnak le harcolni.
  6. Csak érdekességképpen mostantól számolódik, hogy ki hányszor hal meg, és ki miből hányat öl meg. Nem kizárt, hogy ez utóbbi később még használva lesz funkcionálisan is.
  7. Az eddig problémás "erő" tulajdonság javítva lett. Mostantól a zárójelben lévő szám mutatja, hogy mennyi súly van a karakternél. Az első szám pedig a max teherbírás. Ezzel kapcsolatban most látom, hogy probléma még, hogy tanulás után egyből nem frissül. Ez már javítva, de csak emiatt most nem indítom újra megint.
  8. A varázserő az eddiginél gyorsabban renerálódik.
  9. Egyéb apróságok.
Ami ezek közül tesztelendő:

Végülis minden, de főleg az 5.

Ati 04-20-2009 14:22

Csak hogy amíg a hétvégi dolgokkal foglalkozom, legyen Nektek is egy kis meglepetés:

Érdemes a takarítókat újra megviszgálni... ;)

Dus 04-20-2009 14:54

Miért erősebb a "sebzés" varázslat a "komoly sebzés" és "kritikus sebzés" varázslatoknál?? Nem a "sebzés"-nek kéne közülük a leggyengébbnek lennie??
Nem kötözködni szeretnék, csak megláttam és szemet szúrt :D
(Vagy ha nem is erősebb, akkor is később lehet tanulni...)

Ati 04-20-2009 14:59

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 208547)
Miért erősebb a "sebzés" varázslat a "komoly sebzés" és "kritikus sebzés" varázslatoknál?? Nem a "sebzés"-nek kéne közülük a leggyengébbnek lennie??
Nem kötözködni szeretnék, csak megláttam és szemet szúrt :D
(Vagy ha nem is erősebb, akkor is később lehet tanulni...)

Azért erősebb, mert később lehet tanulni. Azért lehet később tanulni, mert erősebb. :)

Ati 04-20-2009 17:02

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208522)
Elfér ez is itt:

Safarival játszottam egy keveset. Ha a táskámba belenéztam nem volt ott semmi, firefoxba visszalépve mindenm megkerült.:)

Ezt remekül elő tudom hozni olyankor, amikor ugyanazt a karaktert szeretném hazsnálni egyszerre több ablakból. Ilyesmi volt? Hogy az egyik ablakban még be voltál lépve, másikban pedig ez jelentkezett?

Cassandra 04-20-2009 17:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208565)
Ezt remekül elő tudom hozni olyankor, amikor ugyanazt a karaktert szeretném hazsnálni egyszerre több ablakból. Ilyesmi volt? Hogy az egyik ablakban még be voltál lépve, másikban pedig ez jelentkezett?

Lényegében igen. Illetve pontosan ez volt.
Csak kisérleteztem valamivel, belépve voltam ffoxban, és beléptem Safarin, ffox pedig kidobott. Aztán nézelődtem, és nem volt nálam semmi.

Ati 04-20-2009 17:12

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 208567)
Lényegében igen. Illetve pontosan ez volt.
Csak kisérleteztem valamivel, belépve voltam ffoxban, és beléptem Safarin, ffox pedig kidobott. Aztán nézelődtem, és nem volt nálam semmi.

Okay, köszi, valószínüleg szakadás után is hasonló jelenség lép fel, úgyhogy ezt egy kicsit máshogy fogom most megoldani, mint terveztem...

Swiss 04-20-2009 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208534)
Ezzel mi a baj?

Csak annyi, hogyha emiatt tudok 10 munkást toborozni akkor nem működik mivel három után kiírja, hogy többet nem toborozhatok...

Ati 04-20-2009 17:38

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208570)
Csak annyi, hogyha emiatt tudok 10 munkást toborozni akkor nem működik mivel három után kiírja, hogy többet nem toborozhatok...

Hmm, ezt tapasztalta még valaki? Nekem engedi a toborzást egészen 9-ig.

Swiss 04-20-2009 17:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208571)
Hmm, ezt tapasztalta még valaki? Nekem engedi a toborzást egészen 9-ig.

Most rápróbáltam és folyik a toborzás, így részemről is oké nem tudom mi lehetett tegnap. Lehet én néztem el valamit.

Hex 04-20-2009 17:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208546)
Csak hogy amíg a hétvégi dolgokkal foglalkozom, legyen Nektek is egy kis meglepetés:

Érdemes a takarítókat újra megviszgálni... ;)

azon kívül hogy 33 tp-ét érnek, mi még a meglepi? :D

Ati 04-20-2009 18:01

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208572)
Most rápróbáltam és folyik a toborzás, így részemről is oké nem tudom mi lehetett tegnap. Lehet én néztem el valamit.

Az egyik karakterednek nincs meg ez a képessége. Lehet, hogy azzal próbáltad?

Ati 04-20-2009 18:01

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208574)
azon kívül hogy 33 tp-ét érnek, mi még a meglepi? :D

Még keress egy párat. :)

Hex 04-20-2009 18:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208576)
Még keress egy párat. :)

csapatban? vagy egyénileg?

Ati 04-20-2009 18:04

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208579)
csapatban? vagy egyénileg?

Mindegy. Egyénileg egyszerűbb.

Hex 04-20-2009 18:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208580)

eddig csapatban ütöttem, akkor most megy egyénileg :)

Ati 04-20-2009 18:08

No mára még egy javítást csinálok mindjárt, és utána jöhetnek az új emberkék a tesztbe... :)

Swiss 04-20-2009 18:09

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208575)
Az egyik karakterednek nincs meg ez a képessége. Lehet, hogy azzal próbáltad?

off:
Én is erre gondoltam csak van egy logikai gikszer benne ami a játék folyamából adódik. Swiss2-nél jelentkezett a probléma, akinek ugye van parancsnoksága. Azért tudom, hogy nála mivel ő a bányásznak szánt karakter. Swiss2-nél meg is van a három munkás, míg a többieknél ha toboroztam volna akkor egyrészt lenne munkás ami nincs, másrészt legalább háromnak kellett volna lennie, hogy ne képezhessek tovább. Ezért mondom, hogy nem tudom mi lehetett...

on:

Lehet, hogy nem hiba de mégis megemlítem. Swiss1 tudja a rejtőzködés képességet, tegnap kilépés előtt próbaként feltettem.

Ma összekötöttem Swiss1-et és kettőt, és arra lettem figyelmes, hogy ugyanazon a cellán állva a három karakterrel Swiss3 nem lát senkit, vagyis nemcsak Swiss1 rejtőzködik, hanem Swiss2 is. Rendben van ez így a követéssel?

Hex 04-20-2009 18:11

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208580)

33 tp + 3-5 arany eddig ennyi jött. az arany lett volna? :) vagy még keressek tovább :)

Swiss 04-20-2009 18:12

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 208584)
33 tp + 3-5 arany eddig ennyi jött. az arany lett volna? :) vagy még keressek tovább :)

Szerintem keress tovább, mert én kaptam már egy zöld varázsitalt is.... :)))

Bár azt hogy mire való még nem tudom :(

Ati 04-20-2009 18:13

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208585)

Próbáld ki. :)

Ildee 04-20-2009 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208582)
No mára még egy javítást csinálok mindjárt, és utána jöhetnek az új emberkék a tesztbe... :)

hurrá ;););)

Swiss 04-20-2009 18:15

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 208586)
Próbáld ki. :)

Rendicsek :)

Azt hiszem elrontottam nem történt semmi azt írta ki, lehet nem meginni kell, hanem használni valamivel?

Hex 04-20-2009 18:17

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208585)

akkor én eddig béna takarítókat fogtam ki :D

tegnap rányomtam az épre vagy kettőt, akkro nem igazán változott, ma beléptem az oriba és most már jó. 43 vagy mennyi az ép

Cassandra 04-20-2009 18:25

Egy kis érdekesség:
10 általam kibányászott kristályjal a táskámban bementem az iskolába, ahol csodák csodájára ott figyelt a kristálybenyászat, mint frissen tanulandó.:)
És ami még viccesebb, hogy újra meg is tanították.:D
De a sluszpoén, hogy a tapasztalat pontjaimat is levonták érte.:eek::D

Ati 04-20-2009 18:42

Quote:

Originally Posted by Swiss (Post 208588)
Rendicsek :)

Azt hiszem elrontottam nem történt semmi azt írta ki, lehet nem meginni kell, hanem használni valamivel?

Próbáld egy csata után. :)

All times are GMT +1. The time now is 03:44.