![]() |
Quote:
ZA-hoz nem értek. |
Akkor nem tűzfalas gondom lesz :(
Routerem most éppen nincs, emiatt szedtem le a ZA-t. Az viszont egyrészt mindig megkérdi ha kimenő forgalom van, hogy engedélyezem-e (amit most nem tett meg), másrészt direkt le is kapcsoltam. A Windows tűzfala meg be sincs kapcsolva. Más lehetőség meg nem jut eszembe :( |
tipp, nekem egyszer bejött:
kapcsold BE a win tűzfalat, és engedélyezd rajta a portokat, ami a játékhoz kell. egy próbát megér. nekem már sikerült így megoldanom régebben egy problémát. azt hiszem Operation Flashpoint-ot toltunk, és az Istenért sem akart menni. a fenti módszerrel sikerült hálózatoznom. Érdekes. De hát windóz.... :D |
Nem megy... alszom rá egyet, aztán holnap megint megpróbálom, és ha nem sikerül, ennyi volt a tesztelésem, de nem offolom itt a témát tovább :(:(
|
Quote:
Nekem IE-nél ugyanezt csinálja, a többi böngészővel felenged. |
Quote:
És működik :D:D (azt ne kérdezd meg, miért van az hogy neked csak az IE-vel nem megy, nekem meg csak azzal :eek:) Szóval reszkessetek Takarítók, jövök!! :D |
Quote:
De ebből legalább kiderül, hogy az ilyen jellegü gubanc nem csak nálam jelenik meg.:) |
Quote:
Kíváncsi vagyok, nálunk van-e a hiba, vagy valami "központi" bibi van-e. |
Quote:
|
A bányászat nagyon jó, fém, arany, kristály probléma nélkül megy. (parancsnokság továbbra sem jó)
A kovács még mindig jó, a kereskedelem dettó. Az Arénával sem volt gond. Kíváncsian várom a holnapi tesztet! |
Elfér ez is itt:
Safarival játszottam egy keveset. Ha a táskámba belenéztam nem volt ott semmi, firefoxba visszalépve mindenm megkerült.:) |
Nálam nem a belépéssel van a gond.
Nem tudtam minden varázslatot végigpróbálni, de ha az arénaban az egyik karakterem harcol a másik karakteremmel, és varázsolni próbálok (csak a "kritikus sebzés" varázslattal tudtam kipróbálni...), azt a karaktert kidobja a szerver, amelyik varázsolni próbált, azzal, hogy a szerver jelenleg nem elérhető, bla, bla, bla :) |
Quote:
|
Quote:
|
FRISSÍTÉS!
Aki nem tud belépni, az frissítse az oldalt, hogy frissüljön a kezelőfelülete. Amik újak:
Végülis minden, de főleg az 5. |
Csak hogy amíg a hétvégi dolgokkal foglalkozom, legyen Nektek is egy kis meglepetés:
Érdemes a takarítókat újra megviszgálni... ;) |
Miért erősebb a "sebzés" varázslat a "komoly sebzés" és "kritikus sebzés" varázslatoknál?? Nem a "sebzés"-nek kéne közülük a leggyengébbnek lennie??
Nem kötözködni szeretnék, csak megláttam és szemet szúrt :D (Vagy ha nem is erősebb, akkor is később lehet tanulni...) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak kisérleteztem valamivel, belépve voltam ffoxban, és beléptem Safarin, ffox pedig kidobott. Aztán nézelődtem, és nem volt nálam semmi. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No mára még egy javítást csinálok mindjárt, és utána jöhetnek az új emberkék a tesztbe... :)
|
Quote:
Én is erre gondoltam csak van egy logikai gikszer benne ami a játék folyamából adódik. Swiss2-nél jelentkezett a probléma, akinek ugye van parancsnoksága. Azért tudom, hogy nála mivel ő a bányásznak szánt karakter. Swiss2-nél meg is van a három munkás, míg a többieknél ha toboroztam volna akkor egyrészt lenne munkás ami nincs, másrészt legalább háromnak kellett volna lennie, hogy ne képezhessek tovább. Ezért mondom, hogy nem tudom mi lehetett... on: Lehet, hogy nem hiba de mégis megemlítem. Swiss1 tudja a rejtőzködés képességet, tegnap kilépés előtt próbaként feltettem. Ma összekötöttem Swiss1-et és kettőt, és arra lettem figyelmes, hogy ugyanazon a cellán állva a három karakterrel Swiss3 nem lát senkit, vagyis nemcsak Swiss1 rejtőzködik, hanem Swiss2 is. Rendben van ez így a követéssel? |
Quote:
|
Quote:
Bár azt hogy mire való még nem tudom :( |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Azt hiszem elrontottam nem történt semmi azt írta ki, lehet nem meginni kell, hanem használni valamivel? |
Quote:
tegnap rányomtam az épre vagy kettőt, akkro nem igazán változott, ma beléptem az oriba és most már jó. 43 vagy mennyi az ép |
Egy kis érdekesség:
10 általam kibányászott kristályjal a táskámban bementem az iskolába, ahol csodák csodájára ott figyelt a kristálybenyászat, mint frissen tanulandó.:) És ami még viccesebb, hogy újra meg is tanították.:D De a sluszpoén, hogy a tapasztalat pontjaimat is levonták érte.:eek::D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:44. |