![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egymásra lehet vadászni, Ati?? :) :P
|
Quote:
Ebből a játékban kétféfe lesz: az Aréna, ahol nincs különösebb probléma abból, ha eghalsz (nem vesztesz tapasztalati pontot), és normál területek, ahol viszont gyanúgy veszted, mintha nem játékos ölt volna meg. |
Egy tanács: 3-as szinten ne támadjatok denevérre :D
|
Fölfele mi van a kapun kívül?? A nagy betonod?? :D
|
a 2. küldetést vki meg tudta csinálni, v el tudott indulni vmerre?
|
TP-ből 600 kell az 5-ös szinthez?
|
hmmm..a varázslövedékhez mennyi varázspont kell?
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
fogynak az ellenfelek! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Páran már elértétek az 5. szintet, úgyhogy ne feledjétek, hogy onnantól már enni és inni is kell. Ha kezdesz éhes vagy szomjas lenni, azt kiírja az eseményekhez, tudsz róla előre. Ha sokáig nem eszel és nem iszol, akkor az egészség elkezd romlani, és éhen vagy szomjan halsz, ami ugyanolyan kellemetlen, mintha más ölt volna meg. :)
|
Quote:
|
Ati, van annak valami logikája hogy miért 2-esével fogynak a mozgáspontok? Netán a terepviszonyoktól függően változik?
|
Ati, akkor a csatornaőr még nem támad meg egyből?? :)
Tehát ha továbblépek, akkor megúszom?? Csak akkor van gáz, ha megállok 1 helyben?? |
hát ha minden egyes tanulás után csak 2 pontot nő akkor elég soká tudom használni a mágiát..legalább is a támadót..
|
Quote:
Ezen felül ha rohansz, akkor egyre több fog fogyni, amíg ki nem pihened magad. |
Quote:
|
Quote:
|
Kicsit zavaró hogy a közös chatbe is megjelenik a csata leírás,és nálam,meg csabinál is összevissza ugrálnak a postok.
|
Nálam ilyenek nincsnek, de viszont most megöltem egy patkányt kb 2 harc kör alatt, három karakterrel, aztán kicsinlta egy másik az söszes karakterem :(
|
Quote:
|
Valaki mondja már el, hogy van ezzel a Halál labirintussal: a sok lépcső közül csak az egyik vezet ki, vagy pedig én csinálok rosszul valamit hogy eddig egyik sem vezetett sehova?
|
létrát keress jobbra lesz lent
|
Quote:
|
Quote:
Az egy más kérdés hogy természetesen a bal oldalon mászkálok, úgyhogy több évbe fog telni mire eljutok a másik oldalra :D U.I.: Megvaaaaaan!! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Az normális dolog hogy miközben egy macskával folytattam élet-halál harcot, egy másik játékost is ütöttem, aki odakeveredett?
|
All times are GMT +1. The time now is 11:40. |