![]() |
Ati, kiderült hogy a netemmel van gond és azért nem tudok tesztelni, ugyanis Tmobile-os netet most próbáltam ki, és azzal be bírok menni, de ez egy kölcsön net, szóval nem fog menni :mad:
|
Quote:
Mindenesetre nagyon rossz üzletpolitika korlátlan Internetet hirdetni, miközben korlátozva van, hogy mit használhatsz róla, és mit nem. :( Ezek szerint valószínűleg sima web van engedve, e-mail, talán a beszélgetős programok, és más nem nagyon. :( Egy ügyfélszolis telcsit esetéeg megérjhet a dolog, hogy magyarázzák el miért van az, hogy adott oldalt elérsz más szolgáltatótól, de tőlük nem. Háhta valami triviális korlátozás, amit kérésre feloldanak. |
Quote:
|
Quote:
|
Ati, késő ha holnap csatlakozok a teszteléshez?
Lecseréltem a szolgáltatot, fele annyiért kb 70szer gyorsabb netem lett, ami valószínűleg beenged ;) |
Quote:
|
Quote:
Igyekszem előtte mindent átolvasni :) |
Quote:
Úgyhogy aki még csatlakozni szeretne, az mos ttegye, később szerintem nagyjából esélytelen lesz utolérnie a társaság többi részét. :) Legalábbis olvasásilag. :) |
Nekem már most sem sikerül :D
|
Ati, akik nem rég csatlakoztak, azoknak levihetnéd a tp szükségletét, mert különben esélyük sincs behozni minket :)
|
Quote:
|
szívesen csatlakoznék én is tesztelésre:)
ha még lehet,szeretek szinte minden féle játékot és a kihívást!És az olyat ami tiszta marad a csalásoktól!Időm az van,amennyit csak igényel a játék!! |
és gyorsan felfejlődöm ha kell
|
ha meg nem jól csinálom,akkor nyugodtan rakj ki
nem gond |
Quote:
|
testi leki változáson mentem keresztül:)
Ígérem:) |
Quote:
|
már a külön tesztelőknek fenntartott fórumot olvassam?
Előre is köszi a bizalmat!:) |
Quote:
|
okés,jó sok
|
és mikor alkotod meg a karaktert?
|
Quote:
|
Quote:
Eloszor feltem hogy tul sok idomet elveszi majd, de meghoztatok a kedvemet hozza. Remy vagyok. Erdekel a jatek, hatha tudnek segiteni. Turelmes az nem vagyok, de fejlodom :) . Nem gond, ha az eles jatekban kicsit nagyobb szerep jut. Ja, es sertodos is vagyok, ugyhogy ki ne merj rakni! :) |
Sajnos mostanában nagyon el vagyok havazva minden féle programmal, amikor meg lenne időm mást csinálni, nos nem nagyon mudozok, szóval mostanában nem hiszem, hogy tudok majd tesztelni, a karikat ha lehet ne töröld, ha lehet visszatérek :)
|
Quote:
|
András vagyok. Én is szeretnék jelentkezni tesztelni. Azért, mert a leírás szerint ez egy jó játéknak ígérkezik. Naponta 2-3, néha akár 4-5 órát is rá tudok szánni. Türelmesnek türelmes vagyok. Ha kiraksz azért, mert olyat csináltam, amit nem kellett volna, akkor azt megérdemlem és megértem. Nagyobb szerep: nem olyan fontos, de lehet.
|
Quote:
A tesztelés már annyira előrehaladott állapotban van, hogy annyira közel vagyunk a játék élesítéséhez, hogy ennyi idő alatt az eddigi üzeneteket se lenne idő végigolvasni. Ezért újabb tesztelő felvételének jelenleg nincs értelme. Ha az elsők között szeretnél indulni, akkor arra kérlek, hogy figyeld a fórumot, és így nagyon hamar értesülsz az éles indulásról, és az elsők között vetheted bele magad a játékba! |
Rendben, akkor megvárom a játék indítását élesben.
|
Quote:
|
Köszönöm a tanácsot, addig az események csendes szemlélője leszek.
|
Quote:
Akkor már én sem jelentkezem, igazából amúgy sem lett volna rá időm, de a lelkesedés az meg volt, gondoltam jelzem, ha valaki kidőlne a tesztelők közül beugrom helyette. . |
Quote:
|
k1tt4
Én szívesen tesztelek, ha kell még tesztelő. Ezer éve hódítózom kisebb-nagyobb megszakításokkal, és szeretem a MUD-okat. Szinte egész nap online vagyok, 1-2 órát be tudok áldozni erre.
Ha hülye vagyok, nyugodtan kivághatsz, nem sértődöm meg. |
Quote:
Ezt mondjuk pont az előtted levő beírásban is írtam, úgyhogy ha lenne is teszt, ezzel tuti buktad volna a jelentkezést. Minimum elvárás az előtted levő üzenet elolvasása. |
k1tt4
Fú de ciki :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 00:09. |