Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   1/A-ra az ideális hadis faj? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=341)

King 04-26-2006 08:55

Quote:

Originally Posted by Arwen
Vagy inkább ők óvták magukat tőled :P

csupán azért, mert saját döntést meghozva saját kezüleg töröltem?
ez nem a klán kiváltsága volt.

King 04-27-2006 09:45

visszatérve a lényeghez ismét:
ha nincs valaki nonstop online, akkor egyszerűbb az óriást válaszatnia, vagy tévedek?
az eddigiek alapján az ork tuti hadis, de megállás nélkül való ütlegeléssel. (ha megállsz - véged)
a gnóm kellő toli és varival, védekezésre beállva, felfedezéssel megint kiemelkedőnek tűnik, de aki hegyezni akarja az oriját támadószintre, ugyanaz jön elő, mint az orknál.
és ez így van minden fajnál, ha hadisról beszélünk, legyen elf, ork, törpe, gnóm vagy óriás. ha kihegyezed az orid (mint ahogy én tettem elfként) rádgyújtanak és ha nincs miből építkezned, akkor lecsó...
márpedig nem lehet bent mindenki 24 órán keresztül.
ezt is vegyétek figyelembe!

Láma 04-27-2006 10:08

Quote:

Originally Posted by King
visszatérve a lényeghez ismét:
ha nincs valaki nonstop online, akkor egyszerûbb az óriást válaszatnia, vagy tévedek?
az eddigiek alapján az ork tuti hadis, de megállás nélkül való ütlegeléssel. (ha megállsz - véged)
a gnóm kellõ toli és varival, védekezésre beállva, felfedezéssel megint kiemelkedõnek tûnik, de aki hegyezni akarja az oriját támadószintre, ugyanaz jön elõ, mint az orknál.
és ez így van minden fajnál, ha hadisról beszélünk, legyen elf, ork, törpe, gnóm vagy óriás. ha kihegyezed az orid (mint ahogy én tettem elfként) rádgyújtanak és ha nincs mibõl építkezned, akkor lecsó...
márpedig nem lehet bent mindenki 24 órán keresztül.
ezt is vegyétek figyelembe!

tudom hihetetlen, de 1-be már senkit se gyújtanak fel ok nélkül. fentebb meg már nem is nagyon lehet.

Alba 04-27-2006 10:11

ha megallsz olyan helyen kell megallni ahol biztonsagban vagy...Jo ez csak több ezer hekin igaz, mert elotte eleg suru a mezony...
De odaig is fel kell jutni valahogy...

Lara Baba 06-30-2006 16:57

Quote:

Originally Posted by Láma
tudom hihetetlen, de 1-be már senkit se gyújtanak fel ok nélkül. fentebb meg már nem is nagyon lehet.

Azért én ezt így nem jelenteném ki. Sajna tudok nem is egy klánról, akik ha unatkoznak poénból szét gyújtanak pár országot :(

Láma 07-01-2006 09:37

ha még pénzt se akartak, akkor elég nyomik...

Gyöpy 11-22-2006 16:10

az ork és a hulla kb majdnem egyszintetn állnak. az orknak nem éri meg tekit tartani(talán ez az egyedüli ilyen faj), így annyiban hasonlít a hullához hogy szinte nem érnek semmit a tekikkel. de viszont a többi előnye az sokat jelent. habár én gnom mellett vagyok, de egy elf-fel is fel lehet gyorsan jutni a top30-ig. sokat jelent az hogy 30%kal kevesebb katona kell 1 hekihez neki...:o

director 11-22-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Gyöpy (Post 45212)
az ork és a hulla kb majdnem egyszintetn állnak. az orknak nem éri meg tekit tartani(talán ez az egyedüli ilyen faj), így annyiban hasonlít a hullához hogy szinte nem érnek semmit a tekikkel. de viszont a többi előnye az sokat jelent. habár én gnom mellett vagyok, de egy elf-fel is fel lehet gyorsan jutni a top30-ig. sokat jelent az hogy 30%kal kevesebb katona kell 1 hekihez neki...:o

te elolvastad a téma címét? és amúgyis.. 1A-ban az ork olyan erős mint a hulla? :D hö?

Neferneferuaten 11-22-2006 20:03

Quote:

Originally Posted by director (Post 45218)
te elolvastad a téma címét? és amúgyis.. 1A-ban az ork olyan erős mint a hulla? :D hö?

Egyetertek IP-vel:-)
egyebkent pedig csak azert irtam ide, h ne az ove legyen az utolso szo;-)

Senki 11-22-2006 22:31

Gyöpi: A-ban szted az orkank ne lenne tekije? amíg én orkkal voltam A-ban kb 2szer loptak tekire és azonnal tudtam pótolni rakiból, nemááár :D:D:D:D:D

Deni 11-23-2006 07:35

ömm.. ork egyenértékű a hullával.. höhhh.. van új a nap alatt :D :D
amúgy ahogy nézem a szavazást.. érdekesen alakul.. félelf mint legjobb faj A-ban.. csodálom, hogy egyáltalán felkerült a szavazólistára.. erre még vki szavaz is rá :D

Smooth Scroller 11-23-2006 10:45

sztem aki a felelfre szavazott, az a budos eletben nem volt meg az a csoportban. azt hiszi az ugyanolyan mint az alsobb csoportok. :)

Napóleon 11-24-2006 19:44

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 45483)
sztem aki a felelfre szavazott, az a budos eletben nem volt meg az a csoportban. azt hiszi az ugyanolyan mint az alsobb csoportok. :)

félelf mint hadis az alsóbb csopikban.........:eek: :confused:

Smooth Scroller 11-24-2006 19:53

nem hadisra gondoltam, hanem arra hogy vki a kedvenc fajara adott le szavazatot fuggetlenul attol, hogy mire vonatkozott a szavazas. vagy pedig komolyan gondolta a hadis felelfet. lehetett nagyon kezdo is.

Napóleon 11-24-2006 20:39

yah, ok:D :D :D :D :D :D :D

empty 12-02-2006 06:37

sziasztok!
sosem voltam még 1/a ban de azért érdeklődöm:-)
lenne egy ravasz-fogós kérdésem: szövi háborúnál ha a megtámadott szöviben van hulla akkor az egész szövi sereg betegen tér haza?
és ha nem akkor miért?
sztem jó móka lenne lendíthetné kissé a hullák megbecsülését

Smooth Scroller 12-02-2006 10:35

nem. csak a tamado orszag fertozodhet meg es csak akkor, ha a hullat tamadja. a segitsegkeppen vitt seregek indulastol szamitva az ovenek szamitanak, tehat a szovik nem fertozodnek. pl ha hulla visz segitseget barmilyen mas faju szovi oritol, sem utkozben, sem a csataban nem lesz elhalalozas. mert ilyenkor indulastol hullanak szamit a segitseg es ugye azok nem halnak. ez ugyanaz a logika mint az elobb.

Cece 12-02-2006 10:49

Nos, hogy ide is hozzászóljak :)
Sztem ideális faj nincs. Vannak jobban és kevésbé játszható fajok.
Én az orkra szavaztam, mert csak :) ... szeretem az aktív játékot ;)

empty 12-02-2006 10:53

az 1/a ról kérdeztem.../ máshol tiszta sor/ mert ha ott egy teljes szövi betámadja a másik szövit akkor szükségképpen az ott lévő hullát is megtámadta. de mint a másik fórumról kiderült, mégsem lesznek betegek, még kicsit sem:mad:
ezért sztem nagyon kár

Smooth Scroller 12-02-2006 11:57

upsz, nem figyeltem. amit korabban irtam, az nem az a csoportra vonatkozott. az a-ban a szovitamadasnal semmilyen betegseget nem lehet szerezni. sry.

Napóleon 12-02-2006 12:22

a topic címe h 1A-ra ideális hadis faj, a szavazásban viszont a-ra ideális faj szerepel. az elfekre elég sok szavazat ment. akkort ezt most h értse az ember??
hadisként vagy szimplán az A-ra ideális fajként?:rolleyes:

Grabi 12-02-2006 12:27

mivel a legtöbb ember csak látja a szavazást és el sem olvassa a topicot ezért lehet ez az eredmény

Croissant 12-05-2006 14:57

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 49222)
mivel a legtöbb ember csak látja a szavazást és el sem olvassa a topicot ezért lehet ez az eredmény

Ez azért korántsem biztos, van aki úgy véli, pl. én is, h elf az ideális faj az A-ban :)
És ennek megfelelően szavaz is...
Ettől még foglalkozhat mással a topic :) :) :)

Grabi 12-05-2006 19:42

ja, hogy a kérdés és a topic nincs összhangba...jaaaa...akkor más :)

All times are GMT +1. The time now is 11:25.