![]() |
Sziasztok támadt egy ötletem. Mi lenne, ah lehetne egy csoport ahol mondjuk csak 4 személyiség után lehetne bejutni. És ott lehetne vaalmit kombozni személyiségekkel? vagy egy új ilyne csoport rendszer lenne?
|
Quote:
ezt mondom én is. bizonyos személyiségszám fölött lehetne bontani a csoportokat. még a 3. szinten is (ott 4 csopi van, meg az anarch). a 2-ben (ahol 2 csopi meg anarch) meg már úgyis kitanulják a szakmát a skacok... így a kezdők is esélyhez jutnának valamennyire. szerintem kivitelezhető lenne. :) :) :) |
No ez nem rosz ötlet:)
Valami ilyesmi kellene:D |
Quote:
plusz az iagzi csoprot rendszer hiányzik jópár csoport: gyors 5/U-4/N-3/I lassú 5/Q-4/J-3/E norrmál 5/V,W,X-4/L-3/G 5/R,S,T-4/K-3/G -2/B-1/A anarchista 5/Y-4/M-3/H-2/D hibbádzik a 2/C 3/F 4/O,P 5/Z ??:) |
Hibátlan megfejtésnek tünik:D
|
Boncolgatyátok a semmit!
Döncse el az akire érvényes!!!!!! Szvsz ennyi:) |
Quote:
módosítva Remedy kedvéért :) (eredeti formában ha összeolvastad az idézett mondattal, akkor szerintem helyes volt, de mindegy :) ) |
Quote:
//Remedy |
A csoportok bontása nagyon nem tetszik, mert
|
Quote:
|
Quote:
Valami ilyesmire mar en is gondoltam , hogy az ori regelesekor eldontheted hogy egy un. profi jatekban , vagy normal jatekban akarnal reszt venni, kb. mint a normal , gyors , lassu. de mi akadalyozza meg a prfoikat hogy a normal csopiba regeljenek? semmi...:( Ugyhogy el is vetettem az otletet mert semmi megoldast nem talaltam ra... Persze jobb lenne ha lenne egy profi csopi, meg egy normal csopi, ugyanakkor a kezdok a profiktol tanulnak. Ha csak kezdok lennenek egy csopiba, akkor meg egy ev utan is csak 200 vedovel nyomulnanak... ez lenne ott a " jo ori"... |
Quote:
lehetne megoldás mindenre. vannak, akik kispécizik a gyengéket, hetekig lopkodják, meg morált növelnek rajtuk. tegyék, de hasonló súlycsoportba. aki profi, az nem 1 orival nyomul, neki nem lenne lehetösége egy abszolút kezdö csopiba regelni. e-mail szürö vagy 5.semmi 3 órán keresztül, ami idöt hagy az orik kapcsolására. igy rögtön szürhetö a gamer. a csalók meg bukják elvileg. vagy: 9 személyiség után ismét 1. ezt viszont már nem kék jelezné, hanem piros vs narancs. ez esetben kombinálható lenne 2 személyiség 1re. csak más bónuszokkal. mint a patikában. vigyázat! rossz elegy keverése robbanásveszélyes. :) |
Bár, már a topicban felvetődött, de melyik fajhoz jó a 9 személyiség? :)
Én erre nem jöttem rá :) /Semmiféle szidás nélkül/ de aki ennyi személyiséget összeszed, az már szerintem picit unhatja a játékot...szerintem is az hajtja, hogy megtudja mi lesz a "10.". Mert más? :) Láttam gnómot 6 személyiséggel, de abba is már minden volt..olyan is, amit szerintem ki se tud használni... |
Quote:
Igazán az hajt, hogy a kékek nem hivatalos versenyében a topban maradjak. Egyáltalán nem zavarna, ha a 9. személyiség után már nem kapnék újabb bónuszt, vagy a mostani bónuszok mellé valami nehezítés is lenne. |
Quote:
|
Quote:
Bónuszt semmiképp sem adnék, a 9 személyiség épp elég bónusz. |
Quote:
|
Quote:
|
Hát 3 személyiséget (harcos, tábornok, vándor) csak hadis ori tud kihasználni.
|
Ácsi. Ha megvan mind a 9 kilenc személyiséged, azt minden faj tudja használni, kivéve a hulla. Gondolom ez volt a kérdés (bár nem egyértelmű).
Óriás is használja a tolvajt ha lopott (pl. hullát), fél-elf is használja a harcost, tábornokot, ha támad. Az egy dolog, hogy vannak számukra kis priorítású személyiségek, de ha 9 van, akkor akarva akaratlanul is használják, használni tudják. A hulla nem tudja. |
Quote:
tolvaj tudos kereskedő? vagy hogy gondoltad? |
Ez az ötlet nagyon jó nekem teccik nagyon.!
Quote:
|
Quote:
|
Iiiii télleg:D ilyen szempontból nem is néztem át:D a megszólalást:D
|
Quote:
|
Quote:
igenis legyen plusz, ha már valaki eljutott a 10-ig, max. variálhatósággal, és kevesebb. Mondjuk 2-3 személyiséget összevonva lesz egy narancsszinü 3asod (jól mutatna a pontlistában), kicsi plusszal és valamicske hátránnyal. |
kicsit reálisabb szemlélettel, az a bizonyos e-mail szürö is, csak a többszemélyiségü orik gazdájára vonatkozhatna.
aki eléri a 10. személyiséget, az már eleve sok tapasztalattal rendelkezik, ez alapján a többszemélyiségtöl kezdve a játékosok hasonszörü társaikkal mérközzenek. vagyis a teljesen kezdök ne kapjanak a nyakukba többszemélyiségüeket! :) |
van egy olyan is, hogy egyes többszemélyiségű (vagy tapasztalt) orik a gyorsban, mások a normálban és megint mások a lassúban akarnának újraindulni... most az a külön csopi gyors, normál esetleg lassú lenne? mert az bizti, hogy egyelőre max 1 csopi kellene nekik... én pl szeretnék még jó sok időt eltölteni a lassú csoportban...
|
engem még nem fenyeget az a "veszély", hogy 9 személyiséges orim legyen (legutóbb úgy számoltam, ha ilyen ütemben haladok, kb még 25 évig nem is fog fenyegetni :D ), de jó ötletnek tűnik az a narancssárga számos megoldás.
|
ha azt vesszük a narancsszínü számocska is jól fest, de mi lenne, ha a 9 elért személyiség után lehetne választani egyedi fajt a személyiség nullázásával, vagyis mondjuk ez esetben 2-vel kezdődne?
ez máris 2 változtatás, két személyiség és új faj... |
sziasztok:)
Előre bocsátom nem vagyok oda azért ha valki eléri a 9 személyiséget.. sőt alapvetőan nem is tartom egy nagy játéknak az, hogy 1000 kört tölt valaki a csoportban, majd épp csak elérve a top 30 alját szintetlép. Egyedül a kitartása ami dicsérhető, de semmi más. Még régen amikor a kék számok maluszt jelentettek akkor igen szép lett volna egy kék 9-es, de jelenleg tuvalu (és mások akik a nyomában járnak) játéka nem nagy dolog (szerintem). ezért a javaslatom: a 9. szeméyliség után ha lelép tölrlődjön az össze személyisége, azaz kezdje megint 1-el, kapjon a neve mellé egy kis kés csillagot, ami mutatja, hogy már volt kilences is, azt kezdje újra. majd ha megint eléri a 9 személyiséget kapjon még egy csillagot, és ha eléri a 9 csillagot (azaz 4.5 év múlva) akkor majd újra tárgyalhatjuk mi legyen a 9 csillag után... :D :D :D |
Quote:
Egyébként most már tényleg nem nagy dolog, de szerintem olyan nagy dolog egyáltalán nincs is ebben a játékban. Egyszerűen jó szórakozás és kész. |
új személyiség
:rolleyes: Sztem az tök jó lenne, ha lenne egy "kis helyen is elférő" vagy "csöves" vagy nem tudom mi lehetne a neve személyiség, ami +10%-ot kap lakáshelyzetre.
|
Quote:
|
Quote:
:) nem is rossz javaslat egyébként.. de mégjobb lenne, ha az illető választhatna, hogy következő forduláskor növekedjen a kék száma minden egyéb búnusz nélkül, vagy törlődjön mind, és kapjon csillagot.. |
Elrőe bocsájtom, hogy aki az Aban eléria top20-t az induljon automatikusan újra 5. csoportban egy kis rózsaszin keresztel:D
Quote:
|
Quote:
hulla jó ötlet. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:52. |