![]() |
Quote:
|
Szerintetek változtassak Tsobira?
|
Ahogy neked jól esik, de szerintem jobb lenne :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ha szabad ilyet kérnem,akkor én is változtatnék Tsobi -ra. A rangot pedig Királylány - ra,amíg lehet :D Köszönöm :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ati ha megkérhetlek lehetnék jé. ? :D |
Quote:
|
Quote:
Oszt' meg van oldva :-D |
Quote:
|
Quote:
A névvel meg mi a baj? Ha a titulusba bele akarod rakni, akkor mennyire gondolod komolyan ezt? Lehet, hogy soha többet nem lehet változtatni majd... :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Én szeretnék lenni itt a coolmájertopcsávó! :) Jah, hogy eddig is az voltam? :cool:
Gondoltam belekontárkodok már ide is, pedig nem akarok semmit sem megváltoztatni. Nekem minden ok így! Ugye, Ati, ez azért öröm és boldogság? :) Vannak elégedett emberek is. |
Végerért a gyereknap. :) Már csak azért is, mert mindjárt tényleg vége a napnak. :)
|
Quote:
Quote:
Esetleg,ha nem lehetek Ati,akkor a nevem végéről a " (: " <== ezt szeretném leszedetni. Köszi:) |
Quote:
olyan pillangós királylányosra:D |
Quote:
|
Tsobi! amúgy honnan jött a Matador?
|
Quote:
Anno gyerekkoromban keresztapukámmal saját halandzsa nyelvet találtunk ki magunknak,azzal kommunikáltunk,ráadásul úgy,hogy tökéletesen megértettük egymást :) Az én halandzs nevem így hangzott: Dormetta Galabeszta Enamaregassza Mera Tottaforagossza :D :cool: Nagybátyám és mentorom egyben tudta,hogy valami ilyesmi a nevem a "mi nyelvünkön" és egyszer rövidítve 'Máttá'-nak szólított. Ebből jött a Matador. Azóta ezt a megszólítást elhagyta és csak 'Robidorf'-nak vagy Robdorfmettának szólít. :cool: És Neked honnan jött a Zoli? :p:D |
"És Neked honnan jött a Zoli?"
hmm, nem emlékszem kristálytisztán, nagyon kicsi voltam,de úgy rémlik, hogy apukámmal még hajdanán kifejlesztettünk egy nyelvet, mi csak magyarnak hívtuk, és azén nevem valahogy így hangzott, hogy Szabó Zoltán...azután anyukám leegyszerűsítette, és mostanra mindenki Zolinak hív :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Ma nem lesz változtatás?:)
Minden jóból kimaradok. |
Quote:
|
Quote:
|
én azt hittem, hogy ez a névátírásosság folyamatosan üzemelni fog..mondjuk szerencsére én jókor voltam jó helyen :)
|
Quote:
|
Andrew esetében erre nem volt lehetőség, és én is úgy voltam vele, hogy nincs, mert a Zoli olyan hétköznapi, szóval előfordulhat, hogy rajtunk kívül áll a probléma
|
All times are GMT +1. The time now is 00:02. |