![]() |
Quote:
|
Quote:
(Nem veletlen volt a fenyevekkel a legnagyobb tartaleku klan vezere sokaig 800k ponton, es nem 1.3 millan.) Ps: gondolod hogy nem utnek szet? Volt regen egy ilyen kiserlete azthiszem Lopi bacsinak, meg a Szkarabba, hat, egy ido utan bevalasztotta a gnomot, mert nagyon csunyan vissza lett utve folyamatosan... |
Quote:
Szval ha már nincs mire költenetek, és nincs hova tenni az egységet, anyagot szóljatok bátran! :D |
800-1200 heki körül miből érdemes pénzt csinálni tudós óriásnak?
Beleszámolva azt is, hogy elszúrt félelfből épül át, és az alatt is kell valami. Most kezdésnek van pár kovács, aztán kész. Amúgy többi arányt ahogy nézem, majd valahogy így kellene alakítani: barack 50% torony 12% templom 13% Meg az apróságok, mit gondoltok? |
Fosztásból.:D
|
Óriásnak pénzcsinálni? Fosztásból :D Ha nyugisabb bulira vágysz irj tekit.Ha játszani is akarsz termelj piacra fegyvert, vagy gabonát/ bár ezt csak bizonyos szinteken éri meg/
|
Quote:
Amúgy én amíg nagyon nincs pénz, addig termelgetném a gabonát, aztán rátérnék a fosztogatásra! |
Hmm, no igen, az az ori nem volt jó tolinak sem, bontok kocsmát, átképzek, pikkpakk meglesz minden.Teki írás annyira nem fekszik, de kovácsok már úgy is vannak, azokkal lehetne valami alkotni, a fegyvernek úgy is jó ára szokott lenni minden szinten, meg képzésre is jó.
Fosztás persze okés, de nem tudok egész nap gép előtt lenni, ezért kell valami állandó jövedelem is, olyan nyugodtabb hadivaris játékot szeretnék. |
Quote:
|
Quote:
Esetleg bankos kereskedőt tudnék elképzelni, amit Vityu mondott, de ezt ki lehet számolni, hogy bankozni vagy fegyózni éri meg. |
Kereskedő kilőve, személyiségek már le vannak foglalva tudós meg vándor céljára, szal nem tamagocsizni szeretnék, csak annyit mondtam, hogy nem folyton fosztásból tartanám el magam, hanem legyen mellette kis "havi fix", mondjuk a fölös fegyver eladásából.
|
Állandó jövedelemnek jó az is, hogy megállsz x hekin és piacra temelsz katit.Abból kb egy hónap alatt szép tartalékot lehet csinálni.
|
én mikor B-nem óriást építettem, sokat segítettek az építés idejére fenntartott bányák, mert nem sok pénzem volt, utána meg sok kováccsal termeltem a katit, és elég jó pénz lett belőle még óriással is.
|
Sziasztok!
Most leptem 3ba, orias tudos vagyok, tudnatok segiteni 1-2 epuletlistaval, meg par otlettel hogy hogy is csinaljam, a nyersi nagyon draga, fegyver is meg a gabona is, a katik viszont nagyon olcsok. Koszonom elore is :) |
Quote:
Konkrét éplistát nem tudok most adni, de kiindulásnak szerintem ez jó :) |
Quote:
Quote:
vari, vagy hadi szeretnél lenni? vagy hadivari?:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
órisban:
40% barakk 10% őrtorony 16% templom 2% kocsma ( azóta van így,hogy 2% kocsmával át tudtam lopni egy óriás varit és vaon rúnákra bepróbálkozva, 1.5 milliót hooztam 1 lopásra :D ) némi raktár ( 600 hekiig 7, 1300on 12) többi meg ház és tanya.... kellemes 99% foglalkoztatottság és 10 körös éheztető fér bele....offenzív szöviben meg pörögnek a lovak/elitek ha esetleg éheznél... |
Hát én nem mondanám hogy ez a 40% barakk, és 16%-os templomos óriás bármire is jó lenne... főleg egy szöviben , varisnak sovány, hadisnak mégsoványabb... 2% kocsma ??? vagy 2db, vagy 1... felesleges több.. akkor ha meg lopkodni akar az ember, nem óriással kéne...
bocs, de nekem ez a véleményem. Éplistát, szerintem vannak nálam nagyobb tudású játékosok is, majd ők írnak.. de annak csak úgyis a képzelet és a pénz szab határt... én láttam 2 körös orit vagyis volt 2 körös óriásom, éheztetéssel mondjuk 3, ha bennt a sereg. De hallottam már 0 házas óriásról is, aki úgy verte keresztbe az orkját 2x hogy ő meg pattant róla :) Na szóval ide ennyit. |
Quote:
|
Quote:
Kifejtenéd nekem ezt a 0 házas óriást? Mondjuk 1200 hekin érdekelne egy ilyen... :) |
Quote:
|
Quote:
:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gondold el, hogy kiveszem a tekercsből/nyersből valamiből a pénzem, és ezt teszi az egész szövetség. És mi szépen felvásároljuk az egész katonapiacot. 3x annyiból fogsz tudni az óriásba embert fokozni, és csak annyit, amennyit hagyunk...Ugyanez a gabonapiaccal. Jah, hogy te ezt nem tudod elgondolni, mert a másik országod uralja a neked fontos piacrészeket? így tényleg csak ráfordított idő és a fenti ország pénzének kérdése... |
Quote:
|
Ezek valami nagyon speciális tippek Óriásoknak?!
|
Quote:
Soha sem csináltam ilyet, eddig egyszer volt 2 országom egyszerre egy szinten, 4éve, amikor kezdtem, és azt sem tudtam, hogy mi fán terem a súgó, és azt sem tudtam, hogy ez szabálytalan. És egyik sem termelt a másiknak pénzt, mert nem egy csoportban voltak. (Még maguknak sem voltak képesek erre...) Állj le te is a remek stratégiai javaslataiddal, mert benéz egy kezdő, azt mondja ez mekkora jó, és egy nap múlva örökre itt hagyja a játékot. Tényleg befejeztem, Ati! Bocs az offért! |
Óriás
Ház 36 18% 2520 lakos Barakk 96 48% 4256 Lovas Tanya 20 10% 1560 Bála / kör Raktár 5 3% 7,74 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1120 Íjász toronyban Templom 22 11% 3080 Varázsló Kocsma 1 1% 56 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Korház 0 0% 200 hektár Érték 9504 pont Ételfogyasztás: 2206,4 Bála/kör Foglalkoztatottság: 98% Én még mindig az ilyesmiféle óriást csinálnám 200 hekin. Tudom régimódi, de nehezen változom... |
Quote:
Milyen árak mellett? Ha a kaja olcsó teljesen felesleges a tanya, bank nélkül meg tényleg nagyon régimódi... |
Szecsa óriására még én is emlékszem... :)
Tényleg nem volt benne bank... viszont ha jól emlékszem tanya sem... és igen, ha gabcsiárakat nézzük, nem feltétlenül kell tanya, ha viszonylag aktív az ember... |
Quote:
Mostanság az egyszerűsödött távolbalátás miatt (vipesekrol van szo) mindenki sok pénzt tart bent az országában? Értelemszerűen a bankokkal gátolja a lopást, sereget adott esetben a piacon tartja és szükség esetén tud gazdálkodni a pénzzel? Egyébként 5. szinten a legtöbb csoportban néhány évvel ezelőtt a kaja ára tartósan 100 gold fölé ritkán ment, gyors és normál csoportban is. |
All times are GMT +1. The time now is 06:10. |