![]() |
Eddig csak én vagyok konkrét:)
|
Davalon, nem csak te vagy konkrét. Ha jól emlékszem Enkidu tolvajjal lesz.
|
Quote:
|
Quote:
|
Magunkközt a Papok és paplovagokat, púpok és púplovagoknak szoktuk nevezni, szóval ez szándékos elírás. Aúú-nak van jó pár Arel pap karija, akik játék közben valahogy mindig Arel púppá változnak... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Nah jó, te kivétel leszel a "szabály" alól, de csak mert nem szólítottál öreganyádnak...:D
|
Hé! Engem nem kihagyni a játékból! :eek:
Nekem megvan az összes MAGUS könyv beleértve a Summariumot, Új tekercset és a legújjabb D20-as könyvet is. (+megvan a 2 kalandmodul gyűjteményem is, bár szvsz azt mindenki játszotta már) Úgy látom egy muzsikus még befér a csapatba. ;) |
Quote:
|
Arwyl, már vártam, mikor tévedsz be a fórumra... :D Semmiképp nem hagytunk volna ki ;)
Egy muzsikusra mindig szükség lehet egy csapatban :cool: |
én szivesen beszállnék ebbe, mer nagyon érdekesnek tűnik, de esetleg gépen megvan valakinek a szövege??? :confused: ugyanis én abszolút kezdő lenék köztetek :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
az msncímem egyben a rendes mail címem, az meg ott van a profilomban...előre is köszi :D |
Quote:
|
Quote:
|
Új kiadó adja ki a MAGUS cuccokat, bővebben lásd: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4524
|
Quote:
mikor leszel MSN-en??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Egyébként, ha a vezérlőpult alatt engedélyeznéd itt a privát üzenetek küldését és fogadását, akkor nem kellene terhelni a fórumot személyes témákkal.) |
Quote:
|
Na, Phoenix, elmélyültél már a M.A.G.U.S. világában?:)
|
Quote:
|
Hamarosan (pár napon belül) megírom ide, melyik évben játszódik majd a mese, és hogy melyik városból indultok. Úgy hogy nemsokára lehet agyalni melyik karakter hogyan került az adott helyre, és mit keres ott... :D
Magára a kalandkezdésre valószínűleg valamivel többet kell kell várni, mert nem szeretném összecsapni a történetet, de ami késik nem múlik... ;) Phoenix: türelem rózsát terem... :D ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kalandjaitok P.sz. 3736-ban Arel harmadik, Sólyomszárny havának 18. napján kezdődnek, Tiadlan fővárosában Elya-ban. :)
Még a karakterlapok elkészítése előtt szeretnék kérni mindenkitől egy összefoglalót a karakterek előtörténetéről, különös tekintettel arra, hogy hogyan kerültek Tiadlanba (honnan indultak, milyen utat jártak be), miért, és mióta vannak ott. |
1/2 elf
Ha forumon lenne jatek csak szoljatok szivesen beszalok a bardommal.
amugy a jatek fantasztikusan jo. Aki nem probalta ajanlom neki, nincs mit veszitsen |
Quote:
|
Mondjuk egy komolyabb mágiahasználót elviselne a csapat:-)
|
Ezennel közhírré tétetik, hogy a csoport Phoenix személyében egy lovaggal bővült. :)
mokujin54: Tényleg elkelne egy varázshasználó a csapatba. Lenne hozzá kedved? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Chris :)
Engem is erdekelne a jatek, de kene egy kicsivel tobb info... melyik rendszer alapjan jatszanank? eletut lesz vagy csak egy alkalmi kaland? ha utobbi hanyadik szinten? sajna varzshasznalo en se lennek:( de szerintem nem lenne gond...:) jo kis gubancot tudna okozni legalabb egy ellen vari vagy boszimester is...:) legalabb kene egy kis csapatjatek meg gondolkodas... meg ha majd lesz valami konkret indulasi idopont akkor azt mielobb ird meg lecci... |
Ha visszaolvasnál megtalálnád a kérdéseidre a választ, de megkönnyítem a helyzeted. :D
Quote:
Szóval semmi Új tekercsek, és semmi D20... Quote:
Kaszttól is függ a szint megállapítása, de általánosságban azt lehet mondani, hogy 4. szintről indul a kaland. Quote:
Előtörténeteket már lehet küldeni. Szóval hajrá! :) Most én kérdezek :D Quote:
Eddig (ha mokujin54 is beszáll) 7 játékos van. Azt hiszem ennyien már elegen lesztek. (Persze ha valaki még mindenképpen játszani akar, esetleg lehet róla szó...) mokujin54: Kérlek minél hamarabb jelezz vissza, ha valóban érdekel a játék. |
kocce chris, privatban ment egy hosszabb rovidebb level...:D
|
sziasztok. Na ha a bardomnak annyi, akkor leszek vagy saman, vagy barbar. Nekem mind1 valaszatok ki melyikre lenne szukseg jobban a csapatba
|
All times are GMT +1. The time now is 14:47. |