![]() |
Quote:
már kétszer regeltem, mert az első (ami szintén bsrg volt) nem műkszött. rossz email-címet adtam meg, nem volt rajta orim. és a másodoknál volt kb 15 hsz-em :) jah, és a korom is annyi, de arra szintén nem vonatkozott :P |
az jó:D
akkor szinte mindenre igaz a 15, de semmire sem vonatkozik:D |
Quote:
|
nem baj. haggyjuk, mert csak belebonyolodnék:D
|
Fú, jó kis történetek. Enyém nem olyan érdekes, azt hiszem.
Ott kezdődik, hogy makacs Kos vagyok, igazi tüzes vadállat, perverz idióta - mások szerint. Beszélgettem egyszer egy izlandi lánnyal msn-en, megkérdeztem tőle, mi a tűz a nyelvén. Hát... Lássatok csodát! Eldur. Megtetszett nagyon. Azóta ez a nickem, de más helyeken láthattok Zsuzsmuzs-ként, Fritz-ként vagy máshogy. |
Quote:
|
Nah ez jó topik,...hmmhmm...Kancsendzönga az az a hegy, amit én fogok megmászni, mint első magyar:D , egyébként tényleg tervezem, h ha nem is elsőnek, de eljutok oda, és megmászom. 8597m nepál és india határán a sikkim-ben. a világ 3. legmagasabb csúcsa, a név jelentése Öt havas kincstár, mert 4 mellék csúcsa van, bár ezek közül nem éri el mind a 8000 m-t.
|
Quote:
|
Ez aztán profi nikk! :D Sok sikert, remélem sikerül! - És most már nem bukhatok föciből, :P -
Quote:
|
Mit jelent a nick-em? Ha én azt tudnám... :)
Úgy emlékszem hogy még egy trabantos bim-bi-rimm-bimm volt az alap. Csak ez hosszúnak bizonyult és voltak olyanok akik számár a kiolvasása is akadályokba ütközött, így aztán rövidítésre került sor. Ez az eredet emlékeim szerint, de hogy kinek mi jut a bimmbimm ről eszébe... :D:D |
nem tudod mi a nick, de azért megmagyarázod?:P
|
Quote:
|
Quote:
|
jaja:)
kicsit gabalyodós mondat, de a megszentségteleníthetetlenségeitekre szóhoz semmi:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
na ez már nagyon off, de a szavak tényleg igen bonyolultak:)
|
Quote:
|
azért off;)
|
valaki gyorsan jöjjön nicket magyarázni, mert különben behal a topik!!:D
|
csinálj egy új reget és magyarázd meg az is! :D:D:D A Topic ért mindent... , vagy nem?!?!:D
|
Quote:
|
nah én rendes leszek
nehogy behaljon ez a topic:) Átálltam a Sötét Oldalra ez az én ori nevem a legfrissebb:) Harcosok(Máté) ugye a Sötét nagyúr:D :D engem eltudott csábítani, így ezért átálltam a sötét oldalra, de már felül is kerekedtem rajta és legyőztem, mert én lettem a szövi vezér:D :D jó mi??:rolleyes: |
ez most egy kisérlet volt, hogy ati bannoljon?:D:D:D
|
Quote:
úgyis régen voltam már bannolva:) meg egyébként is nem adtam ki valami hú de sok információt magamról, pl nem mondtam el a szövieim ori számát vagy nevét meg hogy ki milyen felállású ebből csak annyit tudtatok meg, hogy beregeljetek a csoportba miután megnéztitek a keresőbe melyik csoportban vagyok és nekünk gyertek úgyis uncsizok lassúban:( de rendesre meg nem vagyok még aktív, mert ugye meguntam egyszer és most térek vissza még csak:D |
akkor meg az kellene legyen az ori neved, hogy még visszatérek:p
|
Nekem sikerült mind az orinevemben, mind a nicknevemben egy-egy már meglevő hódosra hajaznom, ezúton kérek is tőlük bocsánatot, semmi szándékos nem volt benne, de csakazértse fogom egyiket se megváltoztatni :):cool:
Hari Seldon fejlesztette tökélyre a pszichohistória tudományát, mely képes megmondani nagy embercsoportokról, hogy hogy és miként fognak cselekedni hosszútávon. Kedvenc regényem, az Alapítvány legmeghatározóbb alakja :) Satovári Klán: legelső országom, harapok is ha Satinak szólítanak :P Ennek a szerencsélennek a neve egy másik kedves (azóta egyre inkább, általam is gagyinak tartott) regényemből származik, a satováriak egy faj, több, mint 40trilliós népességük van, és fő táplálékuk a fa. Ettől az apró kis furcsaságtól eltekintve igen értelmesek és rendkívül jóakaróak, ami rólam már nem feltétlen mondható el minden esetben, de próbálok megfelelni országom nevének :) ...a farágás mondjuk még mindig idegen tőlem és nem is hiszem, hogy valaha olyan narancssárga lesz a bőrszínem, mint a satováriaknak, de isten a tanúm, igyekszem! |
Hali no akko immáron én is kitárom Nickem titkait:) Az Eke név az Erdélyi Kárpát Egyesület nevéböl indult ki.de a véglegesittése az egy ekének köszönhetö ,beszivtam egy kis pálleszt és hösködési alapon nekifeküdtem egy ekének,gondoltam vagyok ollan kemény legény hogy én biza elviszem pár méterre.Hát utolag kiderült hogy mégse.De legalább megprobáltam Hi hi
Üdv Eke |
Azthiszem bevallhatom,az orineveimet mindig is lányokról mintáztam...utóbbit,melyen elérhettek egy igen különleges,serdülőkorú hölgyemény ichlette,kinek elég mélyek voltak a pattik közti mélyedések az arcán ahhoz,hogy valamilyen formában megörökítsem azokat! :D :D
|
Quote:
|
sztem kitalálható hogy ez a becenév a kutyából származtatható, ami pedig egy kedves nem ép tiszta haverom eszébe ötlöt egy italozás alkalmával:D jó kedvemben ökörködtünk egy másik haverommal és szegény szerencsétlen talaj kész srácnak rólam a szomszéd néni kutyája jutott eszébe mert a kutyát ugyanúgy Tibinek hivták mint engemet. és rám ragadt, aztán már megszoktam, sőt szeretettel használom:D
|
Quote:
|
Quote:
|
a nevemet a nagybátyám ragasztotta rám elég régen, amikor mások azt kérdezgették "mi leszel, ha nagy leszel?" és én mindig azt válaszoltam hogy "intelligens számitógépeknek leszek a főnöke"
|
Hy!
Nekem is elég egyszerű a nevem eredete: Van 8-10 Sándor a családi összejöveteleken, ilyenkor lehetetlen csak egy valakit hívni :) . ezért mindenki más becenevet használ. sasa azért lettem, mert az akkor még 2-3 éves unokatesóim ezt tudták kimondani a legkönnyebben :D azóta is büszkén viselem :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Nevem egyik karakterem után van (szerepjátékbolond vagyok és nem jutott eszembe jobb :eek:)
országom: ködmező - van egy ködlepte mezőröl kép a falon a melóhejemen a monitorom felett, ahol regiztem :D:D |
All times are GMT +1. The time now is 01:18. |