Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Ismerkedés (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nickmagyarázat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=317)

bsrg 01-12-2007 20:10

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65377)
akkor nem értem a 15 mire vonatkozott:)
lehet én vagyok nehéz felfogású

á, biztos én voltam félreérthető
már kétszer regeltem, mert az első (ami szintén bsrg volt)
nem műkszött. rossz email-címet adtam meg, nem volt rajta orim. és a másodoknál volt kb 15 hsz-em :)

jah, és a korom is annyi, de arra szintén nem vonatkozott :P

Burning 01-12-2007 20:13

az jó:D
akkor szinte mindenre igaz a 15, de semmire sem vonatkozik:D

bsrg 01-12-2007 20:16

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 65386)
az jó:D
akkor szinte mindenre igaz a 15, de semmire sem vonatkozik:D

dehogyem! nem voltál elég figyelmes :D

Burning 01-12-2007 20:36

nem baj. haggyjuk, mert csak belebonyolodnék:D

Eldur 01-16-2007 18:04

Fú, jó kis történetek. Enyém nem olyan érdekes, azt hiszem.

Ott kezdődik, hogy makacs Kos vagyok, igazi tüzes vadállat, perverz idióta - mások szerint.
Beszélgettem egyszer egy izlandi lánnyal msn-en, megkérdeztem tőle, mi a tűz a nyelvén. Hát... Lássatok csodát! Eldur. Megtetszett nagyon.
Azóta ez a nickem, de más helyeken láthattok Zsuzsmuzs-ként, Fritz-ként vagy máshogy.

Viz 01-16-2007 18:41

Quote:

Originally Posted by Eldur (Post 66257)
Fú, jó kis történetek. Enyém nem olyan érdekes, azt hiszem.

Ott kezdődik, hogy makacs Kos vagyok, igazi tüzes vadállat, perverz idióta - mások szerint.
Beszélgettem egyszer egy izlandi lánnyal msn-en, megkérdeztem tőle, mi a tűz a nyelvén. Hát... Lássatok csodát! Eldur. Megtetszett nagyon.
Azóta ez a nickem, de más helyeken láthattok Zsuzsmuzs-ként, Fritz-ként vagy máshogy.

Nekem tetszik:D

Kancsendzönga 01-16-2007 18:51

Nah ez jó topik,...hmmhmm...Kancsendzönga az az a hegy, amit én fogok megmászni, mint első magyar:D , egyébként tényleg tervezem, h ha nem is elsőnek, de eljutok oda, és megmászom. 8597m nepál és india határán a sikkim-ben. a világ 3. legmagasabb csúcsa, a név jelentése Öt havas kincstár, mert 4 mellék csúcsa van, bár ezek közül nem éri el mind a 8000 m-t.

Ati 01-16-2007 19:04

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66266)
Nah ez jó topik,...hmmhmm...Kancsendzönga az az a hegy, amit én fogok megmászni, mint első magyar:D , egyébként tényleg tervezem, h ha nem is elsőnek, de eljutok oda, és megmászom. 8597m nepál és india határán a sikkim-ben. a világ 3. legmagasabb csúcsa, a név jelentése Öt havas kincstár, mert 4 mellék csúcsa van, bár ezek közül nem éri el mind a 8000 m-t.

Ezek szép tervek. :) Remélem egyszer Te is társulsz a Hódító-túracsapathoz. :D

Eldur 01-16-2007 21:13

Ez aztán profi nikk! :D Sok sikert, remélem sikerül! - És most már nem bukhatok föciből, :P -

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66266)

BimmBimm 01-17-2007 17:21

Mit jelent a nick-em? Ha én azt tudnám... :)
Úgy emlékszem hogy még egy trabantos bim-bi-rimm-bimm volt az alap. Csak ez hosszúnak bizonyult és voltak olyanok akik számár a kiolvasása is akadályokba ütközött, így aztán rövidítésre került sor. Ez az eredet emlékeim szerint, de hogy kinek mi jut a bimmbimm ről eszébe... :D:D

Burning 01-17-2007 17:25

nem tudod mi a nick, de azért megmagyarázod?:P

BimmBimm 01-17-2007 17:27

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66508)

Nem teljesen, az eredete nem teljesen világos számomra sem már. De sztem ez nem egy olyan nick aminek olyan nagy jelentősége lenne. El kell fogadni ilyennek... vagy nem:D

Croissant 01-17-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66508)

Aki tudja, az csinálja... Aki nem tudja, az magyarázza (tanítja)... Aki ezt sem tudja, az ellenőrzi... :)

Burning 01-17-2007 17:29

jaja:)
kicsit gabalyodós mondat, de a megszentségteleníthetetlenségeitekre szóhoz semmi:)

BimmBimm 01-17-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66513)
kicsit gabalyodós mondat, de a megszentségteleníthetetlenségeitekre szóhoz semmi:)

elkelkáposztásostalanítottátok... :)

Xeper 01-17-2007 17:54

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66513)

és méginkább a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szóhoz :D

Kancsendzönga 01-17-2007 20:36

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 66524)
és méginkább a megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért szóhoz :D

vagyinkábba rekuperátorlecsapolófőcsigacsőrlőcsavarcsapcsúcsho z

BimmBimm 01-18-2007 09:54

Quote:

Originally Posted by Kancsendzönga (Post 66639)
vagyinkábba rekuperátorlecsapolófőcsigacsőrlőcsavarcsapcsúcsho z

Uhh, ki sem birom olvasni :):) LOL

Burning 01-18-2007 12:11

na ez már nagyon off, de a szavak tényleg igen bonyolultak:)

BimmBimm 01-18-2007 19:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 66776)
na ez már nagyon off, de a szavak tényleg igen bonyolultak:)

Az haggyán, de a nick magyarázatához sincs sok köze:)

Burning 01-18-2007 19:57

azért off;)

Kancsendzönga 01-18-2007 22:35

valaki gyorsan jöjjön nicket magyarázni, mert különben behal a topik!!:D

BimmBimm 01-18-2007 22:50

csinálj egy új reget és magyarázd meg az is! :D:D:D A Topic ért mindent... , vagy nem?!?!:D

Kancsendzönga 01-18-2007 23:07

Quote:

Originally Posted by bimmbimm (Post 66974)
csinálj egy új reget és magyarázd meg az is! :D:D:D A Topic ért mindent... , vagy nem?!?!:D

van egy másik regem, Ama Dabla, de ez nem izgi, mert ez is egy hegy,és még csak meg sem akarom mászni, csak jó neve van... előre a nickmegagyarázogatóizés (hosszú szó) topikért!!

lll 01-20-2007 14:10

nah én rendes leszek
nehogy behaljon ez a topic:)

Átálltam a Sötét Oldalra

ez az én ori nevem a legfrissebb:)

Harcosok(Máté) ugye a Sötét nagyúr:D :D
engem eltudott csábítani, így ezért átálltam a sötét oldalra, de már felül is kerekedtem rajta és legyőztem, mert én lettem a szövi vezér:D :D
jó mi??:rolleyes:

Burning 01-20-2007 14:13

ez most egy kisérlet volt, hogy ati bannoljon?:D:D:D

lll 01-20-2007 14:16

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 67444)
ez most egy kisérlet volt, hogy ati bannoljon?:D:D:D

hát bannoljon:D
úgyis régen voltam már bannolva:)
meg egyébként is nem adtam ki valami hú de sok információt magamról, pl nem mondtam el a szövieim ori számát vagy nevét meg hogy ki milyen felállású
ebből csak annyit tudtatok meg, hogy beregeljetek a csoportba miután megnéztitek a keresőbe melyik csoportban vagyok és nekünk gyertek
úgyis uncsizok lassúban:( de rendesre meg nem vagyok még aktív, mert ugye meguntam egyszer és most térek vissza még csak:D

Burning 01-20-2007 14:17

akkor meg az kellene legyen az ori neved, hogy még visszatérek:p

Seldon 01-31-2007 13:58

Nekem sikerült mind az orinevemben, mind a nicknevemben egy-egy már meglevő hódosra hajaznom, ezúton kérek is tőlük bocsánatot, semmi szándékos nem volt benne, de csakazértse fogom egyiket se megváltoztatni :):cool:

Hari Seldon fejlesztette tökélyre a pszichohistória tudományát, mely képes megmondani nagy embercsoportokról, hogy hogy és miként fognak cselekedni hosszútávon. Kedvenc regényem, az Alapítvány legmeghatározóbb alakja :)

Satovári Klán: legelső országom, harapok is ha Satinak szólítanak :P
Ennek a szerencsélennek a neve egy másik kedves (azóta egyre inkább, általam is gagyinak tartott) regényemből származik, a satováriak egy faj, több, mint 40trilliós népességük van, és fő táplálékuk a fa. Ettől az apró kis furcsaságtól eltekintve igen értelmesek és rendkívül jóakaróak, ami rólam már nem feltétlen mondható el minden esetben, de próbálok megfelelni országom nevének :)

...a farágás mondjuk még mindig idegen tőlem és nem is hiszem, hogy valaha olyan narancssárga lesz a bőrszínem, mint a satováriaknak, de isten a tanúm, igyekszem!

Eke 02-23-2007 21:42

Hali no akko immáron én is kitárom Nickem titkait:) Az Eke név az Erdélyi Kárpát Egyesület nevéböl indult ki.de a véglegesittése az egy ekének köszönhetö ,beszivtam egy kis pálleszt és hösködési alapon nekifeküdtem egy ekének,gondoltam vagyok ollan kemény legény hogy én biza elviszem pár méterre.Hát utolag kiderült hogy mégse.De legalább megprobáltam Hi hi
Üdv Eke

Tsobi 02-24-2007 14:16

Azthiszem bevallhatom,az orineveimet mindig is lányokról mintáztam...utóbbit,melyen elérhettek egy igen különleges,serdülőkorú hölgyemény ichlette,kinek elég mélyek voltak a pattik közti mélyedések az arcán ahhoz,hogy valamilyen formában megörökítsem azokat! :D :D

Penya 02-26-2007 22:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 75649)
Azthiszem bevallhatom,az orineveimet mindig is lányokról mintáztam...utóbbit,melyen elérhettek egy igen különleges,serdülőkorú hölgyemény ichlette,kinek elég mélyek voltak a pattik közti mélyedések az arcán ahhoz,hogy valamilyen formában megörökítsem azokat! :D :D

És a lényeg? A Matador? Nem mintha annyira kíváncsi lennék de azért mégis erről szólna a - mi is? topic? szép magyar szó - téma.

Kutyuleee 02-27-2007 01:18

sztem kitalálható hogy ez a becenév a kutyából származtatható, ami pedig egy kedves nem ép tiszta haverom eszébe ötlöt egy italozás alkalmával:D jó kedvemben ökörködtünk egy másik haverommal és szegény szerencsétlen talaj kész srácnak rólam a szomszéd néni kutyája jutott eszébe mert a kutyát ugyanúgy Tibinek hivták mint engemet. és rám ragadt, aztán már megszoktam, sőt szeretettel használom:D

Tsobi 02-27-2007 21:32

Quote:

Originally Posted by Penya (Post 76167)
És a lényeg? A Matador? Nem mintha annyira kíváncsi lennék de azért mégis erről szólna a - mi is? topic? szép magyar szó - téma.

A matador az,ami erősíti a szabályt...ezt kivételesen keresztapám adta nekem még anno....:o

Ditke 02-27-2007 21:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 76496)
A matador az,ami erősíti a szabályt...ezt kivételesen keresztapám adta nekem még anno....:o

Keresztapád? és a pap mit szólt hozzá? Nem is tudtam, hogy létezik Szent Matador... :)

bitboss 03-07-2007 22:43

a nevemet a nagybátyám ragasztotta rám elég régen, amikor mások azt kérdezgették "mi leszel, ha nagy leszel?" és én mindig azt válaszoltam hogy "intelligens számitógépeknek leszek a főnöke"

sasa 05-15-2007 17:20

Hy!
Nekem is elég egyszerű a nevem eredete:
Van 8-10 Sándor a családi összejöveteleken, ilyenkor lehetetlen csak egy valakit hívni :) . ezért mindenki más becenevet használ. sasa azért lettem, mert az akkor még 2-3 éves unokatesóim ezt tudták kimondani a legkönnyebben :D
azóta is büszkén viselem :cool:

Tsobi 05-15-2007 23:06

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 76497)
Keresztapád? és a pap mit szólt hozzá? Nem is tudtam, hogy létezik Szent Matador... :)

Te be kötekedj,mert összeakasztjuk a bajcunkat :)

Ditke 05-16-2007 08:34

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 96489)
Te be kötekedj,mert összeakasztjuk a bajcunkat :)

Hát ez nem fog összejönni:) van annyi időd, amíg kapok egy fullos hormonkezelést? :D :D :D

naramis 06-05-2007 18:49

Nevem egyik karakterem után van (szerepjátékbolond vagyok és nem jutott eszembe jobb :eek:)

országom: ködmező - van egy ködlepte mezőröl kép a falon a melóhejemen a monitorom felett, ahol regiztem :D:D

All times are GMT +1. The time now is 01:18.