![]() |
Quote:
A történethez hozzátartozik, hogy elsőre 121pontos ponthatár volt, és azt a 90%-kal nem értem el(csak 120at, de hát magamnak köszönhetem, mert ellazsáztam, mert azt hittem ennyi elég lesz, de nem, 30ponttal lett több a határ, mint előtte, a 120as rendszerben), de csak egy helyre adtam be, így utána csináltam egy emeltet, meg egy nyelvvizsgát, és akkor magasan túlléptem a pontokat. Ok, persze az emeltet nehéz 90%-ra megcsinálni, arra tényleg kell tanulni (nekem 79%lett, és csak 3 tankönyvet olvastam el). Mellesleg melyik az a nagy presztizsű egyetem, ahová jársz? |
miért forgatod ki a szavaimat? nem mondtam, hogy csak a slágerszak ér vmit! engem ez érdekelt, ezért hajtottam régen, szerencsémre sikerült.
corvinusra járok. |
Quote:
|
Quote:
|
Nem volt gimi...szavaztam arra, hogy feljebb :D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
pepa te jól elbeszélgetsz magaddal amúgy :)
|
Quote:
Manapság, ha valakinek csak egy gimnáziumi érettségije van azzal elmehet a sóhivatalba. Egy boltba nem mehet el eladónak, mert ahhoz is szakképzetséget követelnek, még akkor is, ha amúgy több éves tapasztalatod van mint eladó. Lehet neked bármilyen neves gimnáziumból érettségid, ha nincs mellé egy papírod, ami igazolja, hogy szakmát szereztél, le vagy írva. Egy szakmunkás bizi sok szempontból hasznosabb mint egy érettségi és sokszor egy szakmunkást végzett ember is sokkal többet ér, mint az aki végigtanulja a fél életét.:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
megeshet :D
|
Quote:
|
Quote:
Teljesen igazad van, VISZONT... ha valaki tervezi, hogy továbbtanul, leteszi az érettségit, de az élet közbeszól és nem tud továbbmenni, annak mennyivel jobb lenne az a szakközepes bizi... nem annyira kicsi százaléka ez az embereknek, mint gondolnád. Én így értettem, amit írtam. Az hogy hova mész utána és hogy az könnyebb vagy sem, más téma. |
All times are GMT +1. The time now is 09:52. |