![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
én még külön meghívást is kaptam:D:D |
Quote:
Ne menjetek nagypályára,mert elfáradtok:D |
Quote:
|
Quote:
Én amúgy legrosszabb esetben is csak örömködni mentem volna, mert már nem focizok egy régi sérülésem miatt:( Nektek 6-otoknak meg jó focizást:) |
Quote:
milyen régi sérülés? fociban szerezted? :S amugy köszönjük szépen :) |
Quote:
Bocsi az offért |
na akkor ott tal srácok :)
|
nah elaludtam és elment nélkülem a busz.. :( sajna nem tok menni.. :(:mad:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Talán kitudlak segíteni és beugrok helyetted;):D |
Quote:
Fociztam és jött a baj,azóta nem erőltetem a focizást. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ilyen melegben??? Meg már különben is késő van... Ja, a térdsérülésem is kiújult... Arról nem is beszélve, h zuhanyozási lehetőség sincs... Szóval a hűvös szobában biztosan jobban fog esni a ser, mint kint nyelni a port... |
Jó estét :) jó volt a tali :p Jól kifociztuk magunkat :D Aztán még egy uszodázás is belefért és egy irány Alexbe :)))
és akkor ideírom hogy nagyon örülök hogy megismertem többek között Pepát és Benjit!:) Nagyon örültem :) de persze nagyon örültem minden Hódos és Exhódosnak is az Alexbe :))) remélem máskor is szívesen látnak ott :p :) |
Döm-dödöm :rolleyes:
|
Quote:
és jót fociztunk, és jól kipicsáztuk Dragit :D amugy mennyibe fájt az uszi? és úsztatok is, vagy csak zuhiztatok? és remélem legközelebb vmilyen talin mégtöbb embert ismerhetek meg :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hehe rám igen mérges lehetsz mivel én telibe találtam a segged, és méghozzá erősen is :D |
Quote:
|
Quote:
tudom hogy nem focizok vmi jól (főleg most hogy már kb 3hónapja labdát se láttam :D) és nem is lövök erőset, de azok közül akik megpróbáltak eltalálni, én lőttem a legerősebbet :p de nem direkt amugy, csak így jobban tudtam célozni... |
Benji, mégerősebbet kellett volna ;):p
Remélem legközelebb én is megismerhetlek :) |
Quote:
|
Quote:
|
Estét!
Nem homi találkozol volt, hanem sali (salakos pályán játszottunk), ugyanis homokban nem igazán lehet focizni. Eddig csak annyit tudtam, hogy nem tudok focizni és labdaérzékem sincs, de most már szinte érzem is. Köszönöm mindenkinek ezt a kellemes napot, élmény volt Veletek találkozni- mind foci, mind az Alexben összegyülteknek:) Remélem minnnél előbb megismételjük. |
Quote:
|
Quote:
|
Mi is lett az új nevem? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote: