![]() |
Quote:
|
Olvasgattam a témát és nem találtam ilyen fórumot, de azért megkérdezem:
Van fórum, ami csak azért van, hogy a kezdők írhassanak kérdéseket, és nem azért, hogy beszélgessenek a jelenlévők????? Köszi előre is a választ... (ha nincsen, akkor Kopirájt:) ) |
Quote:
|
Quote:
Kinél lehet oda jelentkezni?? Mi a fórum neve?? :D |
Quote:
|
Valahol meglehet tudni, hogy mennyi új fórumot nyitottak mióta szabad a vásár?
|
Quote:
|
Ovifórum :)
Van Ovifórum :)
Aki volt Ovis, Oviközeli, vagy csak úgy gondolja néha szívesen beszélgetne velünk, mert jóban voltunk, rosszban voltunk, azt szívesen látjuk. Amelyik oridnak kérsz meghívót, abból írj bármit 166350be. |
Annak mi lehet az oka, hogy bárki ír a fórumra, az nem jelenik meg? :)
Még amatőrök vagyunk ebben a fórumozásban :rolleyes: |
Quote:
Küldj meghívót az 1-re, és benézek. Aztán kitehetsz, ha nem kellek. ;) |
Quote:
Meghívtalak. |
Quote:
|
Oks, most már tudtok írni. Több a fórum már, mint amire fel volt készítve. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem találtam ilyen fajta fórumot, ezért csiáltam egyet, de ha már van, az sem baj, hiszen több fórumon több téma mehet egyszerre...
Tehát egy IC azaz In Character fórumot hoztam létre. Mindenkit szeretettel várok, de mindenképpen olvasd el a szabályokat, amit minden reggel láthatsz majd a fórumon (ha sok a beírás, délután is kiteszem mégegyszer) Esetleg üzenet formájában is megérdezheted játékon belül... Ahol jelenkezni és érdeklődni lehet: rdmke2 (#538212) Továbbá ahol egyenlőre csak jelentkezni lehet (ugyan moderátor, de ő is csak tanulja az IC fórumozást): Moha City (#549494) Szeretettel várunk mindenkit, aki egy karaktert szeretne megszemélyesíteni egy fórumon és esetleg fórumharcba bocsátkozni vele, vagy, csak a Pegazus fogadóban (a helyszín) ellenni egy kcisit... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pisztolyt hanyagoljuk, de:
Középkori fantasy világ szeretne lenni, és a Pegazus fogadóban játszódik, illetve, a játékosok kitolták néhány hozzászólással az előtte lévő udvarig a teret, de nem kéne! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kicsi Tangás
*Nekem nagyon tetszik ez az IC fórum :)* |
Quote:
*rövid* |
Quote:
(részletek az IC fórumon meg itt röviden: középkori fantasy név kéne...) |
Ati van egy kis problémám.A Pegazus Fogadó nevű fórum nevét, ha lehet át kellene írni IC Fórum - Pegazus Fogado Nevűvé.Ha megttenéd nagyon hálás lennék!
|
Quote:
|
Quote:
Most hozott létre Red egy msik IC fórumot, hogy több játéktér legyen, viszont elírta, és ennek kéne lenni: IC fórum - Pegazus fogadó Tehát a mostanit, ami simán IC fórum, ne változtasd légyszi, hanem amit létrehozott (csak a biztonság kedvéért mondam...mert sztem félreérthető) |
Ati megkaptad az üzenetem a Kezdők fórumával kapcsolatban?
|
Quote:
|
Quote:
|
Uj forum a gyorsban.
Sziasztok!
Informatikus vagyok és solat logok a gép elott, tehat rajottem hogy ráérek adminisztrálni a Hóditó beli Forumot, marha létrehozom. Na szal: Létrehoztam egyet, eddigi taglétszámunk 1 nap alatt elérte a 12-őt. Akit erdekel és Szeretne kulturált, poénos, esetleg komoly beszélgetéseket folytatni nyiltan...az nyugodtan jelentkezzen nállam itt : Adidas-Solstar-Umbro-Supreme (#491286) |
nem szóltam, már minden ok! :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:16. |