Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Filmek, sorozatok, TV (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=25)
-   -   "Alapfilmek" :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=304)

Phoenix 03-13-2006 09:44

Nem ismerem azt a filmet :(

és a Múmiával hogy álltok?? :D
sztem baromi jó film és egyik kedvenc színészem Brendon Fraser :D

BeeLord 03-13-2006 16:13

Asszem Kőbunkó a címe annak, amiben egy ősembert játszik. Azt szeretem én is:D

Phoenix 03-14-2006 08:26

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Asszem Kőbunkó a címe annak, amiben egy ősembert játszik. Azt szeretem én is:D

Az is nagyon állat, de a Bájkeverő is, amikor a sátán segít neki, hogy becsajozzon :p

agreszivkisparna 03-14-2006 10:05

A csajozásról jut eszembe...Kegyetlen Játékok:)...király a film, kíváló szereplők, jó zene:D

Phoenix 03-14-2006 10:10

az sem rossz :D
és a Holnapután??? :D

agreszivkisparna 03-14-2006 12:05

az sem rossz, bár a farkasok nagyon gagyik....messziről süt róluk hogy nem igaziak:)

Phoenix 03-14-2006 12:25

na jó...nincs hiba nélküli film :) de alapvetően egy baromian jó film :D

BeeLord 03-14-2006 12:39

Alkonyattól pirkatadig George Cloney-val? Mikor először láttam még csak 4 vagy 5 éves voltam:D

Davalon 03-14-2006 14:58

A Holnapután minden idők egyik legnevetségesebb filmje. Had ne részletezzem, milyen kapitális baromsággal van tele és sajnos a nép megeszi. Az elővetítésre meghívtak egy csomó meteorológust meg klimatológust, és a térdüket csapkodták, úgy röhögtek, majd megkérdezték, hogy ez komédia? Én inkább sírtam. A film alapvetően csak hibákból áll.

director 03-14-2006 15:39

Quote:

Originally Posted by Davalon
A Holnapután minden idők egyik legnevetségesebb filmje. Had ne részletezzem, milyen kapitális baromsággal van tele és sajnos a nép megeszi. Az elővetítésre meghívtak egy csomó meteorológust meg klimatológust, és a térdüket csapkodták, úgy röhögtek, majd megkérdezték, hogy ez komédia? Én inkább sírtam. A film alapvetően csak hibákból áll.

azért ha nem vagy meteorológus, lehet ám élvezni.. nekem se jött be annyira, de azért tudok nagyságrendekkel rosszabb filmeket mondani:D

Csokibácsi 03-14-2006 16:25

Quote:

Nekem annyira nem tetszett, hogy végig sem tudtam nézni.
De hát ízlések és pofonok ...

Arwen 03-14-2006 21:21

Sok ilyen film van, pl vészhelyzeten is a hasukat fogják a dokik a röhögéstől.

Apa 03-15-2006 01:53

ugy beleszolnék......aztán jönne a hejess irás kifogás, meg egyéb apro vetemény...
inkább nem szolok, elnézést a a többiektől...

director 03-15-2006 02:00

Quote:

Originally Posted by Apa
ugy beleszolnék......aztán jönne a hejess irás kifogás, meg egyéb apro vetemény...
inkább nem szolok, elnézést a a többiektől...

szerintem szólj nyugodtan, engem biztosan nem fog zavarni:)

Apa 03-15-2006 02:22

Quote:

Originally Posted by director
szerintem szólj nyugodtan, engem biztosan nem fog zavarni:)

nem is biztos h. rád gondoltam.:DD

director 03-15-2006 03:09

Quote:

Originally Posted by Apa
nem is biztos h. rád gondoltam.:DD

nem is biztos, hogy én ezt nem tudtam:)
de még nagyjából szabadan lehet itt véleményt nyilvánítani.. persze nem is kötelező:P

Apa 03-15-2006 03:27

Quote:

nem is biztos, hogy én ezt nem tudtam:)
de még nagyjából szabadan lehet itt véleményt nyilvánítani.. persze nem is kötelező:P

hogy mit lehet meg mit nem, azt sajnos nem az dönti el aki a topikot nyitotta.szivtam én rendesen azér, mert hangot adtam a véleményemnek.néhányan ugy gondolják hogy nem érdemelnek kritikát.
szerintem kissé elvannak tévedve. ha nem irnék 1 darabig, az nem miattam lesz.
köszönönm a véleményezést mindenkinek.

director 03-15-2006 03:49

Quote:

Originally Posted by Apa
hogy mit lehet meg mit nem, azt sajnos nem az dönti el aki a topikot nyitotta.szivtam én rendesen azér, mert hangot adtam a véleményemnek.néhányan ugy gondolják hogy nem érdemelnek kritikát.
szerintem kissé elvannak tévedve. ha nem irnék 1 darabig, az nem miattam lesz.
köszönönm a véleményezést mindenkinek.

jó, ez most itt kicsit off:) maradjunk a filmeknél, azok jobbak a legdurvább vitánál is.. :)

Dragi 03-15-2006 07:29

Alapfilm amit látni kell:) : Szarvasvadász,Profi,Magyar Vándor,Padlógáz,Kontroll,Argo,40 éves szűz,Amerikai Piték,Shrek1,2 Madagszkár, Phoenix zsaruszerencse,Sose halunk meg,Szigorúan piszkos ügyek mind3 rész:)

Igézet a Gyalog-galoppból kedvenc részem:)

A:El az útból derék ellenlábasom
L:Emiatt a karcolás miatt????
A:Karcolás:Lecsaptam a karod!
L:Áhhh már úgyis ócska volt.

Másik
A:Fiam egy napon ez mind a tiéd lesz!
F:a Függöny ???
A:Nem a függyöny hülye kölök!
F:De anyám....
A:Apád. Az apád vagyok

Dragi 03-15-2006 07:31

Majd el felejtettem:D
Nem ússzátok meg:Csontdaráló,Randiguru,Háborgó mélység,Én a kém,Részeges karatemester,Bruce Lee filmek:) Kill Bill 1,2
a Szállító

Dragi 03-15-2006 08:42

és még

Ja és még eszembe jutot:)

Kedvenc mesefilm: Ezüst Nyíl 1,2,3,4 Kedvenc mesém:)
Valaki látta már???

Davalon 03-15-2006 10:11

Engem meglep, hogy a Magyar Vándor mindenkinek tetszik, én nagyon nem kedveltem. Olyan, mint amikor a Farkasházy megpróbál vicces lenni.

Csokibácsi 03-15-2006 11:28

Quote:

Engem meglep, hogy a Magyar Vándor mindenkinek tetszik, én nagyon nem kedveltem. Olyan, mint amikor a Farkasházy megpróbál vicces lenni.

Akkor én nem vagyok eleme a mindenki nevű halmaznak. Nekem túl erőltetett volt.

BeeLord 03-15-2006 18:23

Tényleg nem volt egy nagy durranás, de akkor inkább Kern leveleihez hasonlítanám. Azok is viccesek, meg jó próbálkozások, de hangosan nem lehet tőlük kacagni. Az Ezüst nyíl ismerős, de most nem ugrik be melyik az.

Dragi 03-15-2006 20:23

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Tényleg nem volt egy nagy durranás, de akkor inkább Kern leveleihez hasonlítanám. Azok is viccesek, meg jó próbálkozások, de hangosan nem lehet tőlük kacagni. Az Ezüst nyíl ismerős, de most nem ugrik be melyik az.

Az Ezüst Nyíl nagyon régi hmmm kb. olyan 8-10 éves mese!:):cool:
Egy kis kutyáról szól aki egy kutyafalkához csapódik hogy együtt legyőzzék a gyilkos Grizzleyket!

Phoenix 03-16-2006 07:44

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Ja és még eszembe jutot:)

Kedvenc mesefilm: Ezüst Nyíl 1,2,3,4 Kedvenc mesém:)
Valaki látta már???

Hogy a fenébe ne láttam volna :D imádtam anno..bár lehettem vagy 8éves :)

Davalon 03-16-2006 10:50

A Farkasházy az a humorista aki még életében nem mondott egyetlen poént sem. A Kern ezerszer jobb.
Számomra még egy "alapfilm": Neverending Story

Phoenix 03-16-2006 10:52

ehhez én nem értek, bár a Maygar Vándorban tényleg volt egy pár erőltetett dolgo, de az eltörpül amellett, amilyen jó poénok is voltak benne...sztem :D

Senki 03-16-2006 10:55

Quote:

Számomra még egy "alapfilm": Neverending Story

az könyvben sokkal jobb... :D

agreszivkisparna 03-16-2006 15:43

Nekem még a Neverending Story-n kívől nagy kedvencem volt anno a Fantasztikus Labirintus is:)

Csokibácsi 03-16-2006 16:23

Quote:

Originally Posted by agreszivkisparna
Nekem még a Neverending Story-n kívől nagy kedvencem volt anno a Fantasztikus Labirintus is:)

Még derékig értem a mostani magamnak, mikor először láttam ezeket :) (jó rég volt ...)
Már akkor megfogott mindkettő.

agreszivkisparna 03-16-2006 16:37

És az ilyen nyomozgatós-gyilkosos, filmekkel hogy álltok?
Pl: Hetedik, Életeken át, Csontember...

Enkidu 03-16-2006 17:23

Quote:

És az ilyen nyomozgatós-gyilkosos, filmekkel hogy álltok?
Pl: Hetedik

Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne. A Gyilkosság lólépésben a kedvencem a nem ázsiaiak közül.

director 03-16-2006 18:29

Quote:

Originally Posted by Enkidu
Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne. A Gyilkosság lólépésben a kedvencem a nem ázsiaiak közül.

ja, brad helyenként béna benne.. de van benne kevin spacey... és általában a 10/10es filmeket onnan lehet felismerni, hogy ő játszik bennük:D

agreszivkisparna 03-16-2006 19:01

Quote:

Ez a film nagy csalódás volt. Gagyi a sztori és ráadásul Brad Pitt bénán játszik benne.

Számomra az a leghanyagolhatóbb, hogy Brad Pitt hogy játszik egy filmben...részemről akár ki is hagyhatnák belőle...:rolleyes:

Enkidu 03-17-2006 07:53

Quote:

ja, brad helyenként béna benne.. de van benne kevin spacey... és általában a 10/10es filmeket onnan lehet felismerni, hogy ő játszik bennük:D

Ellenpélda: The usual suspects. Nagyon béna film... Egyetlen poén, hogy magyarul hadoválnak benne a gengszterek. :D

Quote:

Számomra az a leghanyagolhatóbb, hogy Brad Pitt hogy játszik egy filmben...részemről akár ki is hagyhatnák belőle...:rolleyes:

Hé-hé, én sem vagyok Brad Pitt fan, és nem azért nézek filmeket, mert ő játszik bennük (ázsiai filmekben egyébként sem gyakran szerepel :) ), csak azért volt furcsa, mert a 12 Majomban vagy a Harcosok Klubjában például tudott jól játszani a csávó.

director 03-17-2006 08:04

Quote:

Ellenpélda: The usual suspects. Nagyon béna film... Egyetlen poén, hogy magyarul hadoválnak benne a gengszterek. :D

Hé-hé, én sem vagyok Brad Pitt fan, és nem azért nézek filmeket, mert ő játszik bennük (ázsiai filmekben egyébként sem gyakran szerepel :) ), csak azért volt furcsa, mert a 12 Majomban vagy a Harcosok Klubjában például tudott jól játszani a csávó.

ez nem igazi ellenpélda ám, ugye tudod?:) szerintem is az a leggyengébb filmje (de még így is jó), de az imdb-n pl az a 16. legjobb film összesítésben.. szóval izé:) jó az:)

agreszivkisparna 03-17-2006 08:34

Quote:

Szerintem a legjobb alakítását a Ha eljön Joe Black-ben nyújtotta...

Phoenix 03-17-2006 08:38

Quote:

na az ténylyeg nagyon jó film volt :)

Morisz 03-17-2006 09:42

Quote:

Igen ott nagyon jól alakított. Viszont amiben nekem nem igazán tetszett az a Trója volt ott egy kicsit jobb is lehetett volna.

All times are GMT +1. The time now is 17:52.