![]() |
Quote:
|
Mondjuk a 111 fős klánom Cabalban akkor mivel játszik? :D Vagy mind a 111 karaktert én viszem? :D:D
Többszázezer ember játszik vele nap-mint nap. Én ma is tltam 3 órát. Mondom. Csinálok helyet a gépemen, és betömörítem a működő mappát, és azt letöltitek. Ha akkor sem indul el, akkor nálatok van a hiba. :S Ezt még ma megpróbálom megoldani. (Feltéve, ha képes vagyok kiírni egy DVD-t úgy, hogy nem cseszi el a NERO.....) |
Quote:
|
A gépem meg nem speckó. Átlagon felüli erős gép, de NAGYON messze van a "húúdedurva" kategóriától.
Alaplap: Asus M2N Sli Processzor: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+ Black Box Edition Memória: 2 x 2 GB RAM (128 bit Dual Channel Mode) Videó: GainWard Bliss GeForce 8800 GTS 512 MB DDR3 (Overclocked Edition) Hang: Integrált 5.1 HDD: 160 GB Maxtor 7200 rpm (8 MB Cache) Disc RAM: LG 16x DVD RW Internet: 4 mbps / 256 kbps Nem rossz, de nem is ultraspéci. |
Quote:
|
Gee, a következő helyzet alakult ki. Egyik barátom vállalná nekem a letöltést. (az előző többet nem vállal nem akar újabb kudarcot:D) csak az a szitu hogy neki csak cd-írója van :P azt szeretném kérdezni hogy megoldható lenne, hogy a csomagolt winrar fájlt szétbontsd 600-700mb-os darabokra? vagy hogy alapból úgy csomagold be, és úgy töltsd fel torrentre? :)
|
Persze, megoldható. Bár hozzáteszem, ha egybe rakom fel, attól még ő szét tudná darabolni... :rolleyes: :D De szétdarabolom én. ;) Ezen nem múlik. :)
|
Quote:
|
Sikerült megoldanom a DVD írási problémáimat, jelenleg épp helyet csinálok a Cabal számára. 1 órán belül várható, hogy elkészülök mindennel! :)
|
Quote:
|
Nincsmit.
Természetesen mindenki számára elérhető lesz, aki kéri. Hozzáteszem örülnék is neki, ha többen töltenétek le, mert bár a letöltésem nem rossz, a feltöltésem nem valami gyors. (20-30 kBps között mozog) szóval jó lenne, ha egymásnak is seed-elnétek a tőlem letöltötteket! |
Látom, Stev is erre jár éppen. :D Ha szeretné, neki is feltöltöm a Cabalt. Már csak Burning hiányzik, és akkor lennétek 3-an, akik letöltik.
|
Quote:
|
Én most nem otthon vagyok, céges laptopon meg nem biztos hogy örülnének neki:D de azért köszi hogy gondoltál rám. Nem tartom kizártnak, hogy érdekelne a játék!;)
|
Quote:
Ha felteszem egy torrent oldalra, nyugodtan nekiállhatsz később is leszedni, hiszen nem 20 perc alatt fogom feltölteni. :D |
Egyébként ha már mész a ahverodhoz, vihetnéd a vinyódat, és nem kéne cd írással szaroznotok. :p :D
ui: Most készülnek a 700 mb-os darabkák. |
Quote:
|
Quote:
990 MB lett, 1*700 MB + 1*290 MB Mindjárt feltöltöm a netre, szólok ha kész, és mondom hogy hol keresd (keressétek). ui: ja nem tudom mondtam-e, kicsomagolt állapotában ez 2402 MB-ot fog elfoglalni ui2: újonnan érkezőknek hangsúlyozom: ingyenes, legális játék, nincs lopva, nincs feltörve |
Elméletileg működik.
Legysetek kedvesek jelezni, ha nem jó, akkor kicserélem a trackert. Sajnos a torrentsnipe (ott a trackerem) nem mindig jó. Ezt töltsd le: http://www.mininova.org/tor/1870383 |
Oké!
Jelentem működőképes a dolog! Kipróbáltattam a haverommal, és nála szépen elindult a letöltés! Úgyhogy HAJRÁ! Essetek neki! |
holnap, ha megjövök első dolgom lesz megnézni:D
|
Nah lehet kiproszálom én is:D elkezdtem leszedni, bár per pill meg se moccan...
nah mind1 ha lejött akkor jövöhéten hagyom seedelve, 1Mbittel már meg is moccan majd nállatok:) Bár elött megproszálom az eredeti helyről leszedni hátha futni fog, |
Fogalmam sincs mi lehet a progbléma egyébként. Én is az eredeti helyről szedtem le annó. Mégis működik azóta is. Semmi extrát nem csináltam. letöltöttem, majd végigvártam amig update-eli magát. De mindegy. Semmibe se kerül feltöltenem, úgyhogy feltöltöm. :) Mondjuk azt azért annyira nem szeretném, hogy az én verzióm kavarogna a neten. Neadjisten kollégiumokban, stb. Szóval légyszi mindenki csak saját használatra szedje le, nyilván én is figyelni fogom a feltöltésemet végig, és ha illetéktelen IP tölti le, akkor azt kitiltom azonnal. (Magyarul minden IP-t, ami nem hozzátok tartozik.)
Jelenleg egyébként 1 ember szedi le, de szerintem látom a te peer-edet is. (Illetve láttam, most már nem látom.) |
Eddig jelentkeztél Te, Stev, Druida, Burning, és Matador. Ha van még vlaki, aki szedi, az szóljon, mert ha 6 kapcsolatom lesz az 5 helyett, akkor a beazonosítatlan IP-t kilövöm.
Mondjuk nem tudom miért nem moccan meg. Tudom, nem vagyok egy szerverpark a 32 k max feltöltésemmel, de azért megmoccannia meg kellett volna. Főleg, hogy Princről is töltened kéne lefelé, nem csak rólam, mert ő már leszedte 40%-ban. Azureussal próbálkozol? Vagy milyen kliensed van? ui: ha tényleg kipróbálod, remélem jössz hozzánk a Jupiter szerverre. :D De én msot megyek aludni. Jóéjt. |
Elöljáróban annyit, hogy a fejlődés-rednszere ötvözi a jól bevált Diablo stílusú "osztogasd el a stat pontokat", és az Oblivion stílusú "minál többet használod, annál ügyesebb leszel" rendszert, úgyhogy szerintem ennek a játéknak van a legjobb karakterfejlesztő része.
Ha kigyúrod magad, nálad sokkal magasabb szintű kataktereket is legyőzhetsz, de fejlődhetsz egyenletesen, vagy gyúrás nélkül gyorsan szinteket lépve... Ami neked szimpatikus. Én gyúrok. :D Bejön, hogy 60-as szinten néha sikerül bevernem egy-két 100. szintű karaktert. :D Azok meg csak néznek bután, hogy akkor most mivan? :D De persze volt, hogy kikaptam egy 58-astól, mert 2 hónappal korábban kezdett gyúrni a fegyverhasználatra. :) Szóval egyáltalán nem egysíkú a dolog, mint az ilyen játékoknál lenni szokott, hogy "háhá, én 5 szinttel magasabb vagyok, úgyhogy rádnézek meghalsz". Viszont mivel a szintlépéssel is fejlődsz, nincsenek irreális különbségek. Pl 10-es szintű karakterrel nem lehet elverni egy 120-ast. Akkor se, ha maximumra van tápolva a fegyver + mágiahasználatod... Viszont igenis tujam megverni a nagyobb szintűt, ha az rosszabbul játszik, ne legyen az, mint pl régen a WoW-ban, vagy a Diablóban, hogy a maxos szintű karaktereket tulajdonképpen csak vele egyszintűek tudták megölni. Na de télleg megyek. |
Srácok, 85,1 %-nál megállt a feltöltésem, pedig nálam okés a net. Nézzetek rá légyszi! Köszi!
|
Quote:
ps: azaz csak szednem, 0 seedert/0 leechert ir... :) |
Quote:
Van seed is, meg leech is, jelen pillanatban is működik a torrent. http://kepfeltoltes.hu/081003/pedig_...toltes.hu_.jpg szóval nem tudom miért nem indul nálad. :(:( |
Quote:
ps: lehet a router miatt? :) |
próbáld meg azureussal, vagy ha azzal szeded, esetleg átküldöm a torrent file-t, vagy mittomén... ha korlátlan, stabil neted van, szerintem egyébként gyorasbb, ha a hivatalos oldalról szeded le.
Próbáld ezzel: http://download.cabalonline.com/pds/...fire_Setup.exe Itt egy baj van, hogy ugye ez sima web alapú letöltés, tehát ha megszakad a kapcsoaltod, kezdheted előről. Bár szerintem elég ügyes vagy ahhoz, hogy bebuheráld egy FlashGet-be :):) |
Ok, be lehet verni FlasGet-be. 1.72-es FlashGet-em van, és simán szedi. (ha már itt vagyok, leszedem én is az original installt. :p
A letöltési sebesség ingadozik, de ez a szerver terheltsége miatt van. Szóval működik. Hajrá! :) |
Quote:
Felraktam a legujabb directxet ujra, meg a legujabb catalystot, de igy is ugyanezt csinalta. Igy az volt a tippem, hogy tul regi a videokartyam hozza. (Radon 9600, tenyleg eleg regi) :) A hivatalos oldal azt irta, hogy valoszinu nem sikerult az update, de csomo mas oka is lehet. ezzel sokat nem segitettek. Ezert akartam kiprobalni ha egy mukodot letoltok, megy-e... :) ps: utorrentet hasznalok eddig sosem volt vele gond, de itt nem indul el :) |
Quote:
azt írják az okosok,hogy a hivatalos oldalon lévő 406-os update el van cseszve és ezért hal meg a game a betöltés közben.tess updatelni máshonnan és megyen a játék. |
Quote:
Lehet, hogy csak nagy mázlim van. :D A 9000-re sszériás radeonok teljesen jó kártyák, megy vele a játék, hidd el. Ha 9600 PRO-d van, akkor ráadásul még fel is utdod húzni 9800-asra. ;) Igaz, amikor én ezeket a húzásokat ipari méretben nyomtam, akkor még gimis voltam. És az érettségim is már több mint 5 éves. Szóval elég rég volt. A lényeg, hogy a 9500 PRO-t meg lehetett húzni 9700-re, a 9600 PRO-t meg 9800-ra. (A sima 9500-t meg 9600-ot nem lehetett húzni ennyire, mert más nyákon volt integrálva.) ui: igen, azzal összekad az azureus elég sűrűn sajnos, annyira nem értek hozzá, de a multi trackerrel, meg a központosítatlan trackerrel, meg ilyesmivel van gondja az utorrentnek... Az azureus akkor is müködik, ha nincs tracker a torrent mögött. az utorrentnek meg kell a tracker, különben azt mondja, hogy "nyet". Ha gondolod, szedj le egy azureust, töltsd le a játékot, azt töröld az azureust. jótanács: ne az új Vuze verziót szedd le, keress régebbi azureust, vagy valami "novuze" buherált exe filet. |
Quote:
|
Gyerünk Princ, már csak 1 % van hátra! :)
|
Quote:
vagy ehhez, csak simán le kell szedni az update-et máshonnan és nem kell/szabad megnyitni a játékot? |
Quote:
a gamet meg ne futtasd amíg nem vagy készen vele |
Leszedtem a telepítőt az eredeti oldalról. Fel is ment a gépre. Elindítom a játékot és elindul az update. De valamiért nem tudja letölteni a fájlokat. Azt írja próbáljam meg újra. Hol cseszem el vajh a dolgot?
|
Quote:
tessék mán olvasni is:p amúgy ne onnan szedd le,mert xar. |
All times are GMT +1. The time now is 07:21. |