![]() |
Quote:
|
Quote:
Spiderman: ha érdekel tudok hajintani egy linket ahol több is van belölük :) |
Ime egy vers
ezt a verset 12 eves koromban irtam, ugyhogy ne kacagjatok ki lecci... :)
Eljott vegre Anyak Napja Irja is ezt a Nok Lapja Es mert nekem is van Anyam Versikevel koszontom am: Nincs se penzem, se istenem, egyedul csak Te vagy nekem. Hoztam neked szep orgonat Kivanok en: Boldog Anyak Napjat! (tudom, hogy nem aktualis, de erre az egyre emlekszem csak azok kozul amiket akkoriban irogattam...) |
tök aranyos kis versike :)
gondolom anyukádnak is nagyon tetszett :) |
Ki kacag ki?
Aranyos:) |
Bús alkony,
Hideg éjjel Ködös napon, Szebb a reggel, Foszlik a köd, Felragyog a nap Képedbe röhög Az utolsó jégcsap. A vidék mondja: "Jön a tavasz"! 2006.02.18. |
Quote:
|
Quote:
Hát Spider jobb hijján ide tudom hajintani a linket :) http://www.amatormuveszek.hu http://www.digitoll.hu az AMF en Eduárd néven fogod megtalálni, a digtollon pedig Gámentzy Eduárd néven, de ha rákattintasz a klánhonlapunkra akkor itt is találsz 50 verset ha jól emléxem :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ez azért mert a minap mikor fáradtan bámultam csak a képernyőt, te jobb kedvre derítettél!És mert tudom, hogy szereted a verseket...
Phoenixnek Szabadon száll akár A főnixmadár, Se kalitka, se fal Útját sose állja, Mit akar, azt midig Hamar eléri, Zsenge életében A legjobbat reméli, Bízik a tegnapban, A mában És hisz a holnapban, Hát szállj, csak szállj Ó főnixmadár... 2006.02.21. |
Quote:
|
az AMF en Eduárd néven fogod megtalálni, a digtollon pedig Gámentzy Eduárd néven, de ha rákattintasz a klánhonlapunkra akkor itt is találsz 50 verset ha jól emléxem :)[/quote]
Köszi!:) Asszem az amatörök közé már egyszer regiztem magam...de lehet, hogy csak akartam?:D |
Nah megint találtam vmi megoszthatót:)
Barátok Ha cserbenhagyott a bajban Tucatnyi „jóbarát”, Száműzött vagy, és a hóhér Pallosa várna rád, Csatlakozz te is a lánchoz, Vándorló emberek Alkotják, kiknek szívét Csak véren veheted. Ne rettegj, hogyha látod, Sebedből hull a vér, Van már ezer barátod, Értük csekélyke bér. Lesz már, ki még időben, Ha hamis a kártyalap, Helyetted az ivóban Majd az asztalra csap, Lesz már, ki a hegyek közt Kezét nyújtja neked, Lesz már, ki levágja rólad A hóhérkötelet… Megosztjuk veled az ételt, Az italt és a szót, Befogadunk akkor is, Ha nem tettél semmi jót, Ha igaz csatába indulsz, Tiéd a fegyverünk, És nem számoljuk, a kártyán Mennyivel jössz nekünk… Ha gyalog mennél az úton, Lesz majd egy hátasod, Akármelyikünk nyergét Velünk megoszthatod, Lesz már, ki híres dalban Megőrzi majd neved, És ha magához szólít Darton, Lesz, ki eltemet. Megjelöljük a sírod, És csendben otthagyunk, Tedd ezt te is, ha egyszer Előtted meghalunk: Járjál tovább az úton, Kövesd a léptedet, Dúdold a dalt, amelyben Mi ott leszünk veled… |
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani az alábbi gyönyörű verset. A neten találtam régebben,sajna a szerzőt nem mentettem el,de minden tiszteletem az Övé. Kései szüret Vagyok parafa hangulat narancs üvegben, mondok cuppanós hangot, ha szádra kívánsz Napnak édes nedvét. Vártam erre hűvös pincén, hogy asztalon nézzek gyertyákkal szemedbe, keresve tükrét lelkednek. És az édes nedű, mint szó tapad üveg falára, kúszva pereme felé, vesztébe rohanva siklik ajkadon halkan, diók és sajtok zamatát kutatva. Elhiszem örök kis kábulatban kimondott varázshang harang dalát csendesen éjnek vidám delén. Keresem titkon féltett gondolataidra vezető kusza szálak neszét, borzongok végig Veled. Hátadon lehelek, fűtök, mi kell épp'. Érzem, érdemes volt őszi deres reggelen vesztembe vetni magam, facsarva lelkem minden cseppjét, lezárva, hogy mint tetted is, kinyitva magam Néked. Űdv:Janzi |
Sziasztok!!!!!
Éppen olvasgattam mikor erre a versre bukantam. Szerintem nagyon aranyos!!!! Így szól: Panoráma A város tarka füstgolyói életből ébrednek, valódi szaglásuk és szemhéjuk ez, Egy kis szamár, a kútnak farral, szembenéz az úgysincs viharral, mely a rézdrótok közt evez. Hát emberségem összevéve kiülök foltozni a rétre, sok kajla szerszám sebesít, cipő a szarvát visszakapja, fönn koromfelhő szélkalapja pörög-forog, ha nincs is itt. Gondoltátok hogy ezt Weöres Sándor írta???? Remélem tetszet...:D :D |
Edu én tudok ide írni :)
|
Köszönöm a segítséget Gyula! Már én is?)
|
Quote:
Edu, örülök h végre tudsz itt fórumozni, de Atinak köszönd meg, ő küldte ki mégegyszer a mailt neked :) Nézz jól körül és a bulira jelentkezz be :) |
Akkor itt megköszönöm Atinak a a segítséget:) Egyedül nem tudtam volna megoldani..Még egyszer Köszönöm:)))))))))
|
A legújabb szösszenet...
Visszavágok... Ködös hajnalon Kardom szorítva, Lázas álomból Hirtelen riadva, Harcra készül Vándor lelkem, Többé nem ural Már a félelem. Bőröm, ellen kardja Többé sosem éri Házam nyugalmát Örök bűbáj védi. Indul a had, Bátor vitézek Vonul a nagy, Elszánt sereg. Ember, törpe, Mind ki bántott, Vésd jól eszedbe: Én mindig visszavágok! 2006.03.05. |
Gratula Cassandra :) ez is nagyon jó vers csak így tovább....ha ezt is felolvasom a seregemnek támadás előtt, akkor megállíthatatlan leszek :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy újabb fórumtag ihlette versike.:)
Ezt Atinak ajánlom:D Megálmodott mese Egy lidérces lázálom Melyben a nap ragyog, Hol elveszetten bolyongó, Magányos lélek vagyok. Egy megvadult oroszlán Áll most az utamba, Kinek gyomrát kínzó, Gyilkos éhség marja. A szavanna vadásza Néz engem dühödten, Szemében vad láng gyullad S én csak állok dermedten. De akkor egy árnyalak A semmiből nagy sietve Közénk áll nagy bátran, S megóvja életem. Az érkező pirkadat Álmom szerte szórja. S arcod eltakarja Álmom hős lovagja. 2006.03.11. |
Oh, eddig ez a legjobb szerintem. :) :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Tényleg nagyon jó vers, de a Phoenix-es vers akkor is jobb :p
na a viccet félretéve tényleg nagyon jó :) |
Quote:
Köszi Phoenix;) |