![]() |
Grr. Csak arra nem gondoltam, hogy amíg ez nincs lejátszva nm indíthatok újat :mad:
|
Quote:
|
Quote:
Sikerült, valamiért azt hittem azon az orin is kell lennie 5vip smsnek. |
Így vasárnap felé közeledve érdekelne a pontos pontozás :)
|
Quote:
Elvileg már megvan, de csak holnap írom ki. |
Harsz-Iten-Su eredménye enm lesz beszámítva, úgyhogy legyetek kedvesek hozzá :D
|
az 1011-es párbajon 100k arannyal kezdünk?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
De még csak be se vallja Vale, hogy elnézte... :rolleyes::p Még a tanyát sem úgy állította be, már nézegettem a másikat, hogy mik a különbségek...:p
|
sok sikert mindenkinek :)
nagyon érdekes lesz ez az egész... sztem én nem tudom még, mibe vágtam bele. :D |
Sok sikert innen is :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Eléggé idegesítő volt a kajahelyzet.
Grat itt is mindenkinek. |
most akkor kapunk pontokat?
|
91 üres hekim volt a végén. 2 óra alatt 28 csatám volt, 14 győzelem és 14 vereség, ha jól számolok. :)
grat mindenkinek. :) |
Quote:
|
csak nem egyforma a két párbaj, már a pénz se, nem igazán lehet őket egynek venni
|
Quote:
Meg kb. ilyet akartam elsőre is, legalább látom, hogy jó-e bármire :) És épp ezéárt voltam gondba a pontokkal. |
köszi jó volt a párbaj csak az első 1 óra volt kb uncsi xD
grat az elsőnek:) |
De jó .. nekem az első óra legvégén elment a netem :mad:
Gratula a győztesnek ..:) |
http://www.hodito.hu/parbaj/1011.html
:confused: Tuvalu játszik az orijával, vagy mióta abbahagytam megvette vki anarchban? |
Quote:
|
Quote:
|
mennyi párbaj is lesz összesen?
|
Quote:
Quote:
Na viccet félretéve, 3-mal a vége előtt fog kiderülni. Az utolsó előtti előtti lesz az utolsó ötletem. Az utolsó előtti egy hagyományos. Aztán valami szavazás alapján a legjobbat megismételjük, ezzel ér véget. |
jok ezek a párbajok :)))
és most nézem h 2. letem az utobbin:))) bedig nagy rohanásba voltam már a végén xD rat a gyöztesnek:) |
Kész a második, közben eszembe jutott, hogy nem érek rá, úgyhogy ajánlom, hogy aki játszani akar, az péntek estig jelentkezzen :)
Igény szerint pót párbaj is lehet. Asszem most mindent beállítottam. |
Közben engem is ráébresztettek, hogy nem érek rá szombaton:( Ki lehet dobni a bárbajról, hogy átadjam másnak a helyem? Elnézést kérek.
Pótpárbaj lesz? Vasárnap pl? |
Quote:
|
Fene essen bele:(
|
Quote:
Hát ha ekkora az érdeklődés akkor nem lesz pótpárbaj :( Meg én se szombaton, se vasárnap nem leszek gépnél, tehát akkor már nem tudnám megcsinálni se. |
Én szívesen indulnék ismét - valakinek utsónak is kell lennie címszóval - de péntektől hetekig nem leszek net közelben.
|
Quote:
|
Quote:
egyébként elég nagy esély van arra, hogy én sem leszek ott a párbajon. kiderül majd... |
Aki még akar jelentkezni, az jó lenne, ha sietne. Még ma. (Legkésőbb holnap reggel 8-ig)
|
Mégis ott tudok lenni:D
|
Én meg lehet mégse :mad: Mi a fenének kell nekem napraforgót egyelni????:mad:
De megpróbálok ellógni :) |
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |