![]() |
Quote:
Eddig szerencsém volt:p Sajna többet nem tudok vállalni.Mindenesetre nem viccből írt Sutir a fórumra,de megoldás valszeg nem lesz a gondjára. Aktív játékos ezért írjon számot:) |
Félre értesz, nem tört rám a "szomszéd tehene" effektus. :)
De kérdem én, gyanus az az ori, amelyik napközben távolozik? Ha a szövije távolozik, ő nem távolozik? Éjszaka egy deka távolt nem lő el, mert éjszaka alszik? Ráadásul az időpontok napközben is összevisszák, mivel dolgozni is kell. Nem értem a vizsgálatot csak ennyi a törpénés. Éjszakásunk meg csak éjszaka távolozik, Ő egyenlőre nem szimpi a rendszernek, Őt nem szeresse.:p Engem is érdekelne, h. eltünik e ez a meglepi vmikor, vagy mikor gondolja úgy, h. mégsem egy gép vagyok? :( |
Quote:
|
Quote:
Nem tudsz egy komoly blogba úgy írni, hogy ne kelljen begépelned egy ennél sokkal bonyolultabb számsort. Nem tudsz úgy valakinek üzenetet hagyni egy oldalon, hogy ne kelljen beírni egy betűsort. Nem tudsz úgy regisztrálni, hogy ne kelljen ugyanezt tenned. Ez a 21. század. Mindenkinek ki kell vennie a részét belőle. Ha én képes vagyok minden egyes új fórumbeírást megnézni, hogy ne spammel legyen tele a fórum, és kultúrált környezetben fórumozhassatok, akkor azt gondolom, hogy másnak sem okoz hatalmas problémát óránként egyszer begépelni egy számot. |
Quote:
Jó, legyen igazad, szűrni kell az ilyet, de akkor ki dönti el, h. én egy program vagyok vagy egy sima játékos? A program, vagy kijönnek hozzám helyszínelni, esetleg környezettanulmányt is készítenek? :p Mi lesz a rendszer számára a perdöntő bizonyítok, h. nem csalok, vagy mivel mondja ki, h. de csalok? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sutirnak kicsit kevesebb távolozási lehetőséget hagyunk és akkor talán nem kap számokat. Bubba meg én jól elbeszélgetünk vele a fórumon,de akkor is ő szokott távolt nézni. Nagyon aktív a drága:) |
Nekem két dolog nem világos ebben az egészben:
1. Ha 3 orimban ugyanúgy távolozok, mitől más a megítélésük? 2. Miért kell az egyikben az első pillanattól kezdve a kóddal vacakolni? Mit követhettem el a Hód7 élesítése és az első távolozás között, amitől gyanús lettem a gépnek? A második témával kapcsolatban: mi lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna, és csak mostantól figyelne a Nagy Testvér árgus szemekkel? |
Quote:
|
Quote:
|
Eddig ezekben az időpontokban távolozott a mi kis gépecskénk:D
2008-05-15 10:04:43 2008-05-15 09:09:00 2008-05-15 08:23:06 2008-05-15 07:05:17 A 11 órásit elvettem tőle:D Persze ez nem vicc,de most mást nem tudunk tenni sajna:( |
Quote:
20 percenkét kéri a számot :P De úgye csak körönkét távolozok. :) Nekem ez egy játék, játszom is, szeretem is. :) Az én munkám más és én azt csinálom hétköznaponként. :) Most mit csináljak, akkor pöttyögök tovább és tovább. :) |
Quote:
De mi a véleményed a végéről? |
Quote:
|
Mikor kéri a kódot?
A távolbanézés ablak megnyitásakor vagy a gomb megnyomásakor? |
Quote:
|
én azt tudom hogy kegyetlenül zavaró ez a számbeirás és nem érzem igazságosnak hogy azért kapom mert aktiv voltam és a másik aki néz naponta két távolt az meg nyugodtan megteheti azt mindenféle számbeirás nélkül. Biztos hogy ezt is meglehet szokni mint az elf maluszait ,de nekem igy egyre kevésbé van kedvem játszani hogy minden ujitásnál van valami számomra hátráltató is.
Már 6 éve játszom folyamatosan és soha nem irtam idág külső forumra mert még tényleg nem zavart ennyire semmi a játékban. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként bevallom őszintén, hogy szerintem sem akkora probléma a scripzetés, mint amekkorának anno ez fel lett fújva, és le lett festve, hogy a világ ettől fog most ősszedőlni, és ha nem csinálunk vele azonnal valamit, akkor elpusztul az emberi faj.
Csak sajnos a tendencia, és a lehetőség adott. |
Pont ezelőtt az új rendszer előtt ökörködtünk Atival, a lényeg pont a távolnál volt, 59 seckor kellett elsülnie. :p Lehet az volt a baj, h. jól sikerült, de akkor Atinak miért nincsen? :D
Off: Ati nem játszunk többett ilyet. :D |
Quote:
Mivel nem ez történt, csak valamilyen előzmény befolyásolhatta az eredményt. Ne mondd meg, mik a szempontok, mert aláírom, azzal fölöslegessé válna az egész modul! De örülnék, ha rávilágítanál kicsit, hogy a fenti levezetésben hol a hiba! |
Quote:
Azért vicces,hogy pont te lettél a számos:) Tudtam én,hogy profi vagy na ,de ennyire:D Olyan jó vagy,hogy egy gép is megirigyelné:p |
Quote:
A távolbalátás ablakot úgy is megnyitja mindenki előre |
Fagyasztással kapcsolatban felmerült bennem egy probléma. A súgó szerint egyszerre csak 1 országom lehet lefagyasztva. Egyik országommal szeretnék haladni szövetségben de a következő 2 szinten is van másik országom. Erre lesz valami megoldás vagy az egyiket törölni kell?
|
Quote:
|
Quote:
|
Így két nap után már elkezdett zavarni ez a távol előtti bepötyögés, főleg telefonról nagyon macerás. Én azt nem értem, hogy ha 3 orim van összekötve, akkor miért csak az egyiknél kéri ezt, a másik kettőnél meg nem?
Azt is jó lenne tudni, hogy ez az orim kikerülhet-e valaha a "megbélyegezett" táborból? |
Vhol olvastam, h. ez a kód nem függ viptagságtól.
Ati, jól gondolom, h. ha vki nem viptag akkor neki elegendő a belépésnél megjelenő kódot pepöttyögni és ez a "távol-kód" nála nem játszik? Vagy vip nélkül is belekerülhet az 1%-ba? |
Quote:
|
Értem, köszönöm a gyors választ.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezentul nem tavolozna, vagy mi? |