![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
akkor már csak annyi kellene, h a távolabbról jövők mikorra érnek le kb?
|
Fefével megbeszéltük, hogy a találkozó helyszíne a Maximus Söröző és Étterem lesz.Cím: Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 10.Drang szerintem odatalál, akik meg vonattal érkeznek azokért kimegyek a vasútállomásra ha kell.
Akkor pontosítsunk hogy ki tud eljönni, ki nem, és ki mikorra érkezik nyíregyházára kb. |
Én is vonattal megyek, ezért ha úgy van találkozhatunk az állomáson...
Ha vkinek kell a telszámom priviben átküldöm, Beninél is megvan... Egy kb időpont is kellene, h mikorra foglaljak asztalt, azt valszeg hnap intézem telón, ha jó szám van a neten, de sztem jövő héten be is tudok menni Nyíregyre... |
Na mikor is lesz ez ? Mert én pl. Augusztus 1.-től 6-ig tutkó nem tudok kimozdulni itthonról
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hmm? Hova megyünk? Lesz sör is? :D
|
Quote:
Talán egy sörözőben találunk, de lehet csak babgulyás lesz... |
Aug 1. péntek este 6 órára foglaltam asztalt a Maximusba 10 embernek...
Még bővíthető v akár csökkenthető(rem nem lesz több ilyen) is, az időpont is változtatható (a nap nem:))... Kérek mindenkit, h jelezzen vissza itt v privátban, h jön e, és h egyedül v vki jön még vele... Köszönöm |
Quote:
|
Nagyon csabito, hogy Pool-al vegre talalkozhatnek...
|
Sajnos, én nem tudok menni mégsem:(
|
Quote:
Mondhatnám, hogy szinte szövetségi találkozó volt. :) De én remekül éreztem magam, a hely jó volt, csak a pultos volt kicsit paraszt :) De a végére ő is belejött! Amint megtudom, hogy hogy lehet képet feltölteni a közösség oldalra, fenn is lesznek! :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
amúgy rájöttem, hogy ha nyíregyházán szervezünk talit, és x ember jelzi hogy jön, akkor a felére majdnem hogy elég lesz asztalt foglalni :D
|
Quote:
Akik nem jöttek...:mad: sok-sok gonosz ember :( |
Én is hazaértem a SZÖVETSÉG találkozójáról!:)
Mi is jól éreztük magunkat, a hangulat jó volt sztem is:) Aki kihagyta sztem bánhatja...:p Aki nem jött, annak természetesen hadiüzi, ez gondolom nem is volt kérdés:p:p:D:D |
igényelni kell tárhelyet a supptól és oda lehet feltölteni. (képek kérdésre)
|
Quote:
|
Akik ígérték,hogy mennek,és mégse mentek azok szégyelljék magukat össze:mad:
Én ezért se szervezek semmit, mert 15 ember megígéri, és a végén eljön 1 vagy 2 ismi. Kb. ennyi az ígéret szép szó bla-bla-bla….. És ez most véresen komoly! Inkább,akkor meg se igérjék,azt max meglepi lesz:) Azért a képekre én is kiváncsi vok:) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mondjuk te mondtad hogy nem jösz, Tsobival együtt, de a többiek... |
Quote: