![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. mint írtam, a melóhelyem megszűnt, a többi bevételem elmegy ide: -rezsiköltségek fedezése -biztosítások kötése (ingatlan, személy, gépkocsi) -közös költségek befizetése 8ahol van) -banki hitel törlesztés (2 külön bankba, összesen 120k HUF) -élelmiszer vásárlás 1 hónapra (2 fő + a kutyám) tehát a "költőpénzem", az a melóból jött. ami most nincs. a számláimat fizetem, kajálni tudok, de budapesti utazásra hirtelen nem telik. a későbbi talira azért mondtam, hogy talán elmegyek, mert ha havi szinten kiszorítok 3-4k Ft-ot, (nyilván, ha időközben találok melót, akkor ilyen gond nem lesz!) akkor mire augusztus lesz, összejön 10-enakárhány ezer Ft. Abból tudok menni a következő találkozóra. ennél kielégítőbb választ nem tudok adni :S |
Quote:
pont megtaláltad a szebbik felet :p :D:D:D:D:D |
nos, sajnálom, de én biztos nem tudok ott lenni, a másik programot biztosan nem mondanám vissza :)
hogy Gyuszinak esetleg változik-e, arról sajna nem tudok nyilatkozni :) |
Quote:
|
nekem nincs bajom Remyvel, kérdezett valamit, én válaszoltam neki. majd ha a válaszommal gondja van, feltételezem szól. de bízom benne, nem lesz vele probléma. nincs pénzem, és pont. ha lenne, mennék.
|
olyan is mehet aki nem ismer senkit?:D:D
|
Quote:
Itt lesz lehetőséged ismerkedni. Szóval,ha van kedved és időd mindenképp legyél ott a talin:) |
Quote:
de meglátom mit tehetek:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
majd elmész UV-zni... :DDDD |
Quote:
|
Quote:
Anno Seldonnal futottam össze a Keletiben, vele dumáltam többet msn-en akkor:) ittunk egy keveset, aztán irány a Gellérthegy:) a buszmegállóban rögtön felismerhető volt 2 hódos akik éppen az üres helyeket töltötték fel a raktáraikban egy gyros-sal:) mondjuk mivel unalmamban nézegettem képeket, így Remy-t könnyüszerrel felismertem:) Szegény Reaktor Zoli-ról meg Seldon megvolt győződve,hogy ő az Akár:D:D:D jó volt az a bulaj ott fent, utána meg ha jött Sel is, már tudtam,hogy figyelni kell rá, mert ha iszik elkoricál:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Elkapja Gyulát és elhozza a talira:p |
még 10 nap :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tali már megy, amikor megjelenik Zoli és Remy, az extra csípős gyrososról zengnek ódákat, aki legközelebb még erősebbet hoz otthonról. a másik oldalon meg ott van Seldon, magáról sem tud, üveges tekintet + Kutyuli, aki úgy érzi kemény csávó, és még van benne annyi józanság, hogy szétveresse magát kártyában :) |
Steve,Rád számíthatunk a talin?
|
azzal aztán biztos nem jártok jól ;)
|
Azt hiszem elsiklottam felette: mikor hol lesz? :)
Junius 28-29-re is kellene egy buli féleség, Árok a törökbecsei kiruccanáson az egri Szépasszonyvölgyét emlegette bár akkor ott időpont nélkül... :D Mit szólnátok ehhez az időponthoz? Megérne egy külün topikot? |
minden tali jól jön, ami nem most azonnal lesz, június végére, július elejére talán lesz pénzem utazni
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
és még spicces hódost is találni némejiken néha:) szal szükiteni kén |
Quote:
de mikor volt ijenről szó? tuti amikor lementetek a tisza partra és engem nem vittetek:p |
Quote:
vagy Ő ivott sokat vagy én :D |
Nahhh,akkor főszervező urak!! Hol is lesz pontosan!?:)
|
All times are GMT +1. The time now is 19:26. |