![]() |
Quote:
|
2010. oktober 1-jen a budai Fono Zenehazban 22 orai kezdettel fellep a Vagtazo Csodaszarvas zenekar.
Mindenkit szeretettel varunk! |
2010. oktober 8-an a Dieselben lep fel a nemzeti rock egyik csapata, a Romantikus Eroszak (Kemenymag cimu tavaszi albumukat mutatjak be a nagyerdemunek).
Kezdes: 20 ora. Vendegek: Vanek, Obudai fiuk meg a Ramon, Frommer Baby. |
Április 22-én Children Of Bodom a PECSA-ban. Esetleg ott lesz valaki?
Most ragadnám meg a lehetőséget egy apró kérdésre: Ha megveszem a jegyet, valaki felvenné a jegyemet az Andrássy út 18. alatt található Ticket Express irodában és utánvéttel feladná nekem postára? Nincs kedvem +2500-at fizetni a szállításért, és neten sem szívesen fizetnék. Nekem még nincs bankkártyám, Anyáék kártyájával nem szívesen fizetnék, valamit elrontok akkor ott sok pénzt el tudok tűntetni. |
kerd meg oket, h vegyek meg
nekem nem volt eddig gondom a netes vasarlassal... |
Nyíregyházi Koncertek
BUSZACSA 2011. április 8. ( péntek ) - Kapunyitás: 17.30 Tervezett program: Kapunyitás: 17.30 óra - RADAR és RUDAN JOE: 18:00 óra - LORD: 19.30 óra - EDDA: 21.00 óra - OSSIAN: 22.30 óra BELÉPÕ: elővételben 3000 Ft, aznap 3500 Ft |
Quote:
8-án ünnepeljük egyik barátom születésnapját :) |
Az elmúlt két év Vidor Fesztiválos nagysikerű koncertek után április 14-én ismét Nyíregyházára látogat a Csík Zenekar.
A városban méltán népszerű Bürkös Zenekar koncertje nyitja az estét. A Csík Zenekar Dresch Mihály vendégszereplésével lép színpadra, ahol új dalok is hallhatóak lesznek. A programra vidékről érkezőknek március 29-től internetes jegyelővételre is lehetőségük lesz. A Szabadidőcsarnokban ülő és álló jegyek is vásárolhatók. |
Volt
juni 29en MCR a volton :S
meg 30 seconds to Mars is lesz... :S |
ROAD koncert a nyíregyházi FŐHE-n. Hatalmas buli csináltak, ismét! Mondjuk az elején elkezdtünk zúzni haverokkal és odajött a szekus csávó, hogy viselkedjünk, mert mások is vannak ott... Aztán amikor már rendes tömeg volt, egy szót nem szóltak :D
|
Pénteken jön valaki CoB-ra?:)
|
2011. június 18-án a Hungarica zenekar Győrött lép fel a Turul Nemzeti Fesztiválon a Fehér Virágok zenekarral együtt.
Norbi (Hungarica, Moby Dick) egyelőre nem tudott pontos információt adni a belépő áráról, a jövő hét folyamán meg fogja érdeklődni. Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár - csak annyit üzent: gyertek minél többen! :) |
Kár, hogy messze van Győr :(
|
Június 19-én Beregszászban (és nem -on) Kárpátia koncert. :) Az jövő hét vasárnap. :)
|
Várpalota Pannónia Fesztivál! :)
Ízelítő a hétfői programból, sajna csak egy nap tudok menni. PORT.HU NAGYSZÍNPAD 22:30 OSSIAN PORT.HU NAGYSZÍNPAD 20:30 ISMERŐS ARCOK PORT.HU NAGYSZÍNPAD 19:00 KORMORÁN PORT.HU NAGYSZÍNPAD 17:00 MOBILMÁNIA PORT.HU NAGYSZÍNPAD 15:00 HARD MR2-Petőfi Rádió Színpad 00:00 DÉMONLORD MR2-Petőfi Rádió Színpad 21:30 MOBY DICK MR2-Petőfi Rádió Színpad 20:00 KERECSEN MR2-Petőfi Rádió Színpad 18:00 SZKÍTIA MR2-Petőfi Rádió Színpad 15:20 LEANER tribute to NIRVANA MR2-Petőfi Rádió Színpad 14:20 SZEG MR2-Petőfi Rádió Színpad 13:00 BLACK ROAD BORSODI MALÁTABÁR 01:00 DJ SENIOR HAL BORSODI MALÁTABÁR 00:00 TŰZMADÁR BORSODI MALÁTABÁR 21:40 SZABÓ BALÁZS BAND BORSODI MALÁTABÁR 18:30 EZÜST PATAK BORSODI MALÁTABÁR 16:00 SIC TRANSIT |
Ezen én is gondolkozom, jó a felhozatal! :)
|
Istenem, ne lenne olyan messze Várpalota:(
|
Hidd el, nincs az messze! :D
|
Quote:
|
Indulás Nyíregyháza
Érkezés Várpalota Utazási idő kb. 3ó13p Távolság 332.1 km Ez nekem a messze kategória :) |
Quote:
Naugye, hogy nincs messze az a 3 óra 13 perc? :D |
Quote:
De ha gondolod lejössz értem kocsival és együtt elmehetünk:) |
Quote:
|
Quote:
|
KÁRPÁTIA KONCERT
IDŐPONT: 2011. június 25. ( szombat ) - Kapunyitás: 19.00 óra Sosem voltam még Kárpátia koncerten, pedig nagyon szeretem amit énekelnek. talán, ha a munkám is engedi el fogok menni :) remélem nem veszik el a kedvem idő előtt a "Kárpátia rajongók" |
Quote:
|
Komárom
(rövid) |
Ahogy elnézem a jegyárat, kész rablás.
|
Komáromba lesz, hmm ezt nem másoltam be :) pedig emlékeim szerint megtettem :P ha jön valaki akkor szívesen látom egy bambira :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Egyébként ma Beregszászban a Rákóczi ballada rockopera ősbemutatója lesz. Varga Miki az egyik főszereplő, Gubás Gabi a másik. Gubás kb 2 hete szült, ezért állítólag playback lesz az egész. :(
Bosszantó... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vasárnap Sárospatakon lesz az első magyarországi bemutató a Várban. Ősszel pedig Pesten. A zene nekem nagyon bejött. |
Jön valaki idén hegyaljára?
|
Most voltam hétvégén Tokajban és édes bortól részegedtem meg. :)
|
ma
Agárdi Pop Strand ma, 2011 július 30.-án este 20 óra 30 perckor kezdődik a Kormorán és Ismerős Arcok koncert!
|
Quote:
|
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09. |