![]() |
Quote:
|
Quote:
Kulonben is emberszeretetrol beszeltel, nem tudom, hogy jonnek oda a romak... :) |
Nem cigányozom, nem szoktam válogatni, igaz nem is írok mindennap. Ez így jött össze.:cool:
Csak én is elgondolkztam ezen... |
Áprili 11 A parkinson-kór világnapja.
Ezen a napon született József Attila és Magyarországon a költészet napja. Nagyszombat napja van ma! |
Április 12 Az űrhajózás napja
Húsvét vasárnap_ A Feltámadás napja! Húsvét vasárnapja a tavaszi napéjegyenlőséget követő első holdtölte utáni első vasárnap. Szép Húsvéti Ünnepet kívánok mindenkinek! :) |
Május 1 - A Munka ünnepe
Május 1 - a munka ünnepe
|
Boldog Anyák Napját!!!
|
Boldog Anyukák napját:)
|
Dolgoztál keményen, becsülettel,
óvtál és felneveltél minket sok türelemmel, szeretettel. Fogadtad boldogan, olykor fájón az életet, nevettünk, sírtunk is veled. Hangos szó ajkadról ritkán röppent felénk, jellemed halk szavú, kedves, tiszta, szerény. Haragod elszáll, akár a pillanat, gondoskodó szeretet foglalja el helyét, nagyszerű anya, feleség, ez mind te vagy, s mi lelkünk, szívünk legmélyéről tiszteljük ezt a tényt. Ha olykor megbántottunk, nem, mint szerető gyermek vagy férj, tettünk oka emberi gyarlóság, gyengeség. Rohanó, törtető, konok világban élünk, feszült a légkör, idegölő a verseny. Olykor sebesült lélekkel harcolunk, szenvedéssel, szenvedéllyel, megbántva egymást és önmagunkat. Ki fájdalmában is nevetni tud, talpra segíti azt aki elesett, az tud csak egyedül igazán szeretni, oly érték ez, mi csak keveseknek jut. Nagyon Boldog Anyák napját :) |
Boldog Anyák Napját! :)
|
Minden Anyukának boldog Anyák napját! :)
|
Quote:
Boldog Anyák napját! |
Boldog Anyák napját :p
|
Ma az európai nemzeti parkok napja van :)
|
Programmer Day, a programozók napja - szeptember 13.
A programozók napja minden évben az év 256. napjára esik, ami idén szeptember 13, szökőévekben szeptember 12. A magyarázat: egy byte-nak 256 lehetséges értéke lehet. 2007 óta létezik az ünnep, és nem tévesztendő össze a programozók hivatalos világnapjával, amelyet január 7-én tartanak. Hogyan ünnepeljünk? Az ünnep hivatalos weboldala ad néhány ötletet, amelyek elég elvontak, lévén, ezen a napon a programozók ünneplik saját magukat. Így a javaslatok szerint kommunikálhatnak egész nap bináris kódban, egyesekkel és nullákkal, vagy feldíszíthetnek velük egy fát létrehozva ezzel egy bináris fa struktúrát... Láthatóan minden alkalmas az ünneplésre, ami a kódolással (programozás) kapcsolatos bocsika elfeledkeztem róla! Tartsuk meg most!! :D |
szeptember 19.
Nemzetközi "beszélj úgy, mint egy kalóz" nap |
Quote:
Ahoy, matie?! :) |
Quote:
|
Aye, aye, így van!
|
Quote:
|
Április 20.
Ma 121 éve született Adolf Hitler. :) |
Ma született Adolf Lu Hitler Marak, indiai politikus.... (1948.04.20.)
Ezen egy kicsit meglepődtem azért... :D |
Meghívó Szigethalomra Május. 1.-re
|
Egy nap a Megtartó Magyar Hazáért
Nagyon jó hely, nagyon jó programok... sok szeretettel várunk Mindenkit! :)
|
Quote:
|
PÉNTEK A CAPS LOCK NEMZETKÖZI NAPJA
http://index.hu/tech/2010/10/22/pent...zetkozi_napja/ ilyen is van :eek: |
Quote:
|
Quote:
Ne akarj trollkodni :D Quote:
|
Az Országgyűlés 2000. június 13-án elfogadott határozata értelmében minden év február 25-én tartják A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJÁt. 1947. február 25-én Kovács Bélát, a Független Kisgazdapárt főtitkárát a megszálló szovjet katonai hatóságok jogtalanul letartóztatták és a Szovjetunióba hurcolták, ahol nyolc évet töltött fogságban.
|
Álmomban az éjszaka
aranykertben jártam. Aranykertben aranyfán aranyrigót láttam. Aranyrigó énekét a szívembe zártam. Ahány levél lengedez szélringatta ágon, ahány harmatcsepp ragyog fűszálon, virágon Édesanyám, fejedre annyi áldás szálljon. Isten áldja az édesanyákat! |
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |