![]() |
Én is delta szerón vagyok, van két parittyásom ma kész lesz a Vagyon, kb ennyi.
|
Szterintem utánna állj rá a professzionális seregre.
|
Az újak közül van valaki Béta 30:70 környékén?
|
Quote:
mondd meg plz hogy hányan vannak a szerón. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy Delta szerveren majd csinálunk egy hódos szövit??? emelllett szivesen látok bárkit aki az 51:42 közelében van;) kénből nem lenne hiánya:D |
Quote:
Én támogatom az ötletet:p:p:p:p |
Kérdés: ha van városfalam, de nincs seregem, akkor is van alapból valamennyi védőértékem??? :)
Arra gondolok, hogy át kell törniük azt , és ha nem sikerül, akkor be sem jutnak?? |
Quote:
|
Gratula:)
Akkor képzek pár emberkét... habár sajnáltam a fenntartásukat eddig:) |
a környékemen senki nem akar kereskedni:( most kénytelen leszek elvenni akkor ami kell:D
|
Olyan, mint a régi Caesar.
Nekem tetszik. Én a deltán vagyok, de lehet, hogy már elszúrtam, mert elherdáltam a pénzem:) |
Quote:
A falon át is lehet mászni, illetve vannak törések is. |
Quote:
|
fönök, távolabbi szigetekre hogy tudok támadni???
|
Ugyan úgy mint közelenbbire, csak tovább tart:D Ha van kereskedelmi hajód akkor azzal oda elhajóznak, csak tovább tart és többe kerül.
|
nah idáig mai napra 3csatából 3nyertes, bár a harmadik kevesebb zsákmányt hozott:(, most meg remélhetőleg pattintom az egyiket:D
|
Quote:
a közelben meg az összes kénes sziget üres, nincs kit támadni:mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Hihetetlen!
2x győztem, az eredmény 2X2 arany!:D |
Quote:
|
Deltában mára 3sikeres fosztás +1védés:D és 2 seregem megint úton van;)
Méghogy békés kis aranyos játék (muahahhahahahaha:D) |
6 sikeres csata, 1 pattan és 2 úton van.
|
múlt hét péntek: 19 sikeres csata, összesen 80967 arany zsákmány 27909 fa, 5611 bor, 12118 márvány, 16889 kristály, 11119 kén.
ez volt a napi csúcsom :) ez pontos számítás, szal semmi nincs se felfele, se lefele kerekítve :) ja az éjfél után beért 5 ütést nem számoltam :D:D:D:D:D |
Quote:
most sajna alig vagyok benne a 200ban, de holnapra remélem feljebb jutok megint;) |
# 1811
# Építőanyag: 760 # Bor: 81 # Márvány: 12 # Kristály: 304 meg ilyenek |
Quote:
|
Quote:
|
se kulturális cuccom se a másik cuccom ami növelné a boldogságot. a boldogságom megy lefelé, pedig tegnap óta nem támadtam.
# Lakóhely: 158/250 Növekedés: 1.75 Óránként 87 boldog mit tehetek? |
Quote:
|
sziasztok
nemrég én is elkezdtem jáccani ezt a valamit. valaki megtudná mondani hogy mire valók a kémek?vagyis valakinél működtek már valaha? mer nálam az volt az érdekes,hogy még ki sem volt fejlesztve a kémkedésem,erre valaki bebukott nálam...aztán mire nekem lett kiküldtem egy kezdőre,akinek tuti nem volt kéme,kiváncsiságból h hogy működik,de az enyémek is bebuktak...akkor mire való? |
Uzuzuland - Suncity
Fosztás 18.04.2008 1:13:36 18.04.2008 6:44:44 egy rövid séta:D |
Segítség kérés.(Ikariam)
Üdv. mindenkinek!nem rég kezdtem a játékot(Ikariam),építettem piacot 2.szint
de nem tudok piacolni.Miért?:confused: Miből lesz palota?:confused: |
Egy apró kérdés: akkor 5 parittyás elég lehet ahhoz, hogy egy védelem nélküli telepet kifosszunk? :)
|
Quote:
(nekem sikerült) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Fejlesztési Terület: Hajózás Név: Terjeszkedés Leírás: Odakint nem csak az óceán van! Más Szigetek várják hogy felfedezzük őket. Nem vagyunk egyedül! Akár földet is szerezhetünk egy újonnan felfedezett szigeten, és megismerhetünk más népeket! A hivatalnokaink pedig alig várják hogy többet adminisztrálhassanak! Engedélyezi: Paloták építése, telepek létrehozása hihi :D valamit én tudtam, én tudtam :D remélem :S |
Quote:
Vagy te többet is tudsz? |
All times are GMT +1. The time now is 06:29. |