Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Lehet-e hadsereg nélkül boldogulni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2901)

Tsobi 04-11-2008 23:15

Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.

Druida 04-11-2008 23:18

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169402)
Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.

Le vagyok szavazva :p
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze :)
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :)

Tsobi 04-11-2008 23:25

Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény :)

Druida 04-11-2008 23:28

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169406)
Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény :)

Tsobi, mint odaírtam: "gyengébbek, és a nem annyira profik számára"

Tsobi 04-11-2008 23:30

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169407)
Tsobi, mint odaírtam: "gyengébbek, és a nem annyira profik számára"

Mind illik rám :)

N.a.t. 04-11-2008 23:56

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169404)
pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :)

kb 3 hete játszottam(első orimmal) amikor egy "nagy nevet" ütöttem be. Ma sem vagyok válogatós az ügyben hogy név vagy nem név és hány szemes.
Tehát nálam ez sem áll ;]]

Redback 04-12-2008 07:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 169408)
Mind illik rám :)

A kis szerény....

laci 04-12-2008 08:27

Szvsz aki azt állítja hogy lehet ilyen országgal játszani, mutassa meg, hogyan kell. De ne azt, hogyan tud a csúcs közelében átépülni és lefordulni, hanem azt, hogy miképpen tud végigmenni egy egész csoporton egy ilyen blöffel.

N.a.t. 04-12-2008 11:12

Quote:

Originally Posted by laci (Post 169439)
Szvsz aki azt állítja hogy lehet ilyen országgal játszani, mutassa meg, hogyan kell. De ne azt, hogyan tud a csúcs közelében átépülni és lefordulni, hanem azt, hogy miképpen tud végigmenni egy egész csoporton egy ilyen blöffel.

Én most majd megpróbálom (ráadásul ismeretlen névvel) majd szólok ha sikerült :]]
Előre borítékolom hogy nem fog :ĐĐ Szerintem 300 heki fölé nem jutok vele, de meglátjuk :]]

Druida 04-12-2008 11:21

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169450)
Én most majd megpróbálom (ráadásul ismeretlen névvel) majd szólok ha sikerült :]]
Előre borítékolom hogy nem fog :ĐĐ Szerintem 300 heki fölé nem jutok vele, de meglátjuk :]]

Hold. én A-t mondtam. lent télleg nem fog sikerülni, 300fölé jutnod ;)

sutike31005 04-12-2008 11:31

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169404)

Nekem amikor bejott az mnt- volt olyan csopi ahol a korulottem levo orikkal mind volt mnt-m mi valahol fent voltunk es lefele asszem nagyjabol 100 orival volt mnt-.. nem tudom hany kor volt de ugy emlekszem ilyen 10-12 korre levokkel meg volt elvileg megtehettem volna, hogy nulla semmim van.. megis volt valamim.. :) az a-ban voltam ugy elffel hogy nem volt bent semmi es a vari se volt fent :) 1szer kaptam sereget amig ilyen voltam es foldet vitt.. utanna irt levelet, hogy nem tudja bátor vagy botor dolog-e.. hisz az elhullottakbol latta hogy nem volt semmim.. :)

szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok..

szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke :) amennyiben nem verikel :) vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg..

ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn :) ugye Szilveszter? :D:D:D:D

laci 04-12-2008 12:11

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 169451)
Hold. én A-t mondtam. lent télleg nem fog sikerülni, 300fölé jutnod ;)

A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem ;) Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék :)

N.a.t. 04-12-2008 12:56

Anarchban megy bármennyi hekin is ha muszáj, máshol csak mnt hegyekkel tudom elképzelni, de rólam szinte mindenki tudja hogy híresen mnt ellenes vagyok :]]
Tehát mnt- hegyek és szerencse...így igen, így mehet ;]] De már ezt is sokszor leirtam, Druida nem értek egyet veled és punktum :]] Nem is fogok :ĐĐ Részemről le is zárom, innentől avas vita :]] Úgyse tudjuk meggyőzni egymást :]]

N.a.t. 04-12-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by laci (Post 169455)
A nyitó hsz. és szerintem az egész kérdés nem arról szól(na), hogy az 1A-ban, egy masszív klánban, jó messzire mindenkitől és hatalmas tartalékokkal mit lehet és mit nem ;) Lehet hogy közhely, de az 1A egy egészen más játék :)

Így van. Nem az Aról szól a topik. Benji megkérdezhetem hogy saját személyes tapasztalat nélkül hogy tudsz stratégiát felállítani az A-ra? :eek:
Nekem nem menne asszem :O :$
Én nem akarlak megbántani, de néha úgy érzem Benji h kezdesz átesni a ló túloldalára...
Na de nekem aztán 8 :]] Játsz full barakk nélkül, megnézem hogy jutsz majd fel A-ba :]]
Vagy játsz majd Aban barakk nélkül, meglátjuk... ;]]
Én most kipróbálom, sztem nekem sem fog menni Benji ;]]

ámi 04-25-2008 12:29

Szerintem hadsereg nélkül csak úgy lehet boldogulni ha mindenkivel megnemtámadási
szerződésed vagy szövetséged van.

Tsobi 04-25-2008 23:06

Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)

Eke 04-25-2008 23:23

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171704)
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)

Hmm... igazad van.De egyezzünk meg abban hogy 2 körig még biztonságban is vagy.De 2 kör után már nem egy életbiztositás:D:D:D

ámi 04-26-2008 14:21

Ez igaz.Sereg nélkül unalmas és tényleg nem életbiztosítás.

Dragi 04-27-2008 11:38

elffel sereg meg minden nélkül ?:) legkerályosabb :D Fantomseregre se kell rúnát pazarolnod :DDDDD

Zoli 04-27-2008 11:41

varijai és tolijai azért vannak nem? :eek:

Dragi 04-27-2008 11:44

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171850)

ha vannak akkor hogy tökéletes az álfantomsereg ?:)

Druida 04-27-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171850)

azért nem kell fantomra áldozni, mert azok sincsenek...
bár éplistával, meg tűzgolyóval lazán rájönnek, hogy semmid sincs :)

Dragi 04-27-2008 11:55

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171852)

nem biztos általában elkerülik az elfeket feleslegesnek tartja az emberek nagytöbbsége többet foglalkozni egx elffel mint begömbözni oszt jó van :)

"és 2000.-ik hsz.-em powa :p:p:p mondjuk nem nagy élmény :p ebből 1999 hülyeség az egyetlen értelemes hsz. talán az volt amikor leírtam a nevem :p:D:D:D"

Zoli 04-27-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 171852)

akkor bocsi :D
én csináltam ilyen orit, elf, minden nulla, 200 hekin törölnöm kellett :D:D
legalábbis 200 hekin csináltam, aztán mindenki hozzám jött, nem éri meg :D:D

Zoli 04-27-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 171854)
nem biztos általában elkerülik az elfeket feleslegesnek tartja az emberek nagytöbbsége többet foglalkozni egx elffel mint begömbözni oszt jó van :)

"és 2000.-ik hsz.-em powa :p:p:p mondjuk nem nagy élmény :p ebből 1999 hülyeség az egyetlen értelemes hsz. talán az volt amikor leírtam a nevem :p:D:D:D"

úú, grat a 2k-adik Hsz-edhez, hogy tudtál ennyit beszélni ?? :D:D

Dragi 04-27-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Zoli8 (Post 171856)
úú, grat a 2k-adik Hsz-edhez, hogy tudtál ennyit beszélni ?? :D:D

volt rá időm :D lassan 2 év vagy mán fene se tuggya :)

Zoli 04-27-2008 12:04

írjál még 7-et, és fényképezd le, kijön a dátum, lol :D

Tsobi 04-27-2008 12:10

Offolók :p :rolleyes:

Zoli 04-27-2008 12:15

off vége részemről ;)

laci 04-28-2008 12:00

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 171859)
Offolók :p :rolleyes:

Nyugodtan offolj, csak helyesen írd le :p:p

:D

N.a.t. 04-30-2008 15:12

Quote:

Originally Posted by N.a.t. (Post 169413)
kb 3 hete játszottam(első orimmal) amikor egy "nagy nevet" ütöttem be. Ma sem vagyok válogatós az ügyben hogy név vagy nem név és hány szemes.
Tehát nálam ez sem áll ;]]

Nem hiszek benne hogy egy elf "üresen" messzire jutna. És a névtől meg pláne nem függ.
A nagy neveknek vannak a nagyok közt a legnagyobb ellenfelei...sok dudás egy csárdában elmélet. :]
Egyébként meg szerintem aki egy kicsit is tud játszani...mit is tenne egy elf-el? hmmmm...
Vegyünk egy példát.
Látok egy elfet 200 hekin, pld 10 millával (ami pedig nem nagy vagyon).
morálja legyen 97, enyém (brrr) 96. Pénze van, nekem morálom nincs...
Mit teszek:
-éplista (tegyük fel h bebukom)
-tűzgolyó. (ha ezt is akkor már indulok is)
ha a golyó nem megy, akkor meg már csak azért is kimegyek rá, nehogy már mindenben erősebb legyen :ĐĐ
Ja és még egy apró kiegészítés: a nagy hírneveseket én direkt szeretem (ütni természetesen :Đ) , és én általában figyelek arra hogy a hírnevem amennyire lehet vagy minuszba standáljon, vagy jobb esetben konvergáljon a 0hoz :]]

BeeLord 04-30-2008 15:24

Ezt a "mindenből 0" elfet megcsináltam az angol 5. szinten annak idején. Nem jutottam vele messzire... De poénnak tényleg jó volt, csak azokon kívül, akik beütöttek, senki nem röhögött rajta.:)

Fefe013 05-01-2008 21:53

Kíváncsivá tettelek, úgyhogy csak csináltam egy ilyen elfet anarcha, nemsokára kész és majd írom, h áll....
Tudom anarch más, de normálba nem tudok ilyet tesztelni...

Tsobi 05-01-2008 21:54

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 172564)
Kíváncsivá tettelek, úgyhogy csak csináltam egy ilyen elfet anarcha, nemsokára kész és majd írom, h áll....
Tudom anarch más, de normálba nem tudok ilyet tesztelni...

Csak mondd a nevét és letesztelem :DD

Fefe013 05-01-2008 21:55

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 172565)
Csak mondd a nevét és letesztelem :DD

Inkább majd én, ha nem gond:D:D
De valszeg teszek bele vagy 3-4% barakot, h azért ne legyek már teljesen védtelen:D:D:D:D

Fefe013 05-30-2008 12:43

Anarchban ez annyira nem jön be, mert annyi varival ártanak le amennyijük van és így készi és a tolik felének leölése után simán bejön egy feles.....
Normálban ezzel annyira nem lenne gond sztem, mert a készim le tudnák szedni v ölnének tolit, de egyszerre ilyen mértékben nem menne nekik....

Sereg még nem ütött be , mert arra okot nem adtam és az átlopás is csak 1szer történ meg....:D

Jelenlegi éplista, de normálba mindenképp több vari kell, itt is fogom növelni a számukat, ha időm lesz elindulok vele felfelé....

200 heki, elf, tudós
Ház 38 19% 2470 ember
Barakk 10 5% 520 íjász
Tanya 24 12%
Raktár 6 3%
Kocsma 102 51% 5304 tolvaj
Templom 20 10% 2600 varázsló

dugó 05-30-2008 12:49

szerintem ez nem egy szerencsés dolog...télleg ha nem sikerül a gömb meg a lopás sem akkor valszeg nincs védelem...én gömb nélkül is szoktam támadni ha mf vagyok...ez a véleményem...javítsatok ki ha nincs igazam...:rolleyes:

Fefe013 05-30-2008 12:55

Quote:

Originally Posted by dugó (Post 177909)
szerintem ez nem egy szerencsés dolog...télleg ha nem sikerül a gömb meg a lopás sem akkor valszeg nincs védelem...én gömb nélkül is szoktam támadni ha mf vagyok...ez a véleményem...javítsatok ki ha nincs igazam...:rolleyes:

Normálba én se szívesen regelnék hasonlót, anarchban meg elfér....;)
Amúgy mf-ként eddig legalább háromszor találkoztam olyan orival, akihez sehogy se fértem be és ő se hozzám, mert kb olyan kiépítése volt mint az enyém (ez utólag derült ki, mikor megbeszéltük a dolgot)...;)

Remedy 05-30-2008 13:05

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 177908)
Anarchban ez annyira nem jön be, mert annyi varival ártanak le amennyijük van és így készi és a tolik felének leölése után simán bejön egy feles.....
Normálban ezzel annyira nem lenne gond sztem, mert a készim le tudnák szedni v ölnének tolit, de egyszerre ilyen mértékben nem menne nekik....

Sereg még nem ütött be , mert arra okot nem adtam és az átlopás is csak 1szer történ meg....:D

Jelenlegi éplista, de normálba mindenképp több vari kell, itt is fogom növelni a számukat, ha időm lesz elindulok vele felfelé....

200 heki, elf, tudós
Ház 38 19% 2470 ember
Barakk 10 5% 520 íjász
Tanya 24 12%
Raktár 6 3%
Kocsma 102 51% 5304 tolvaj
Templom 20 10% 2600 varázsló

Ez eleg furan nez ki, en a templomokra minimum nyomnek egy duplazot :)

ps: bar anarchban biztos vannak ilyen 50%++ templomos oriasok, szal vegulis mindegy :)

Fefe013 05-30-2008 13:10

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 177915)
Ez eleg furan nez ki, en a templomokra minimum nyomnek egy duplazot :)

ps: bar anarchban biztos vannak ilyen 50%++ templomos oriasok, szal vegulis mindegy :)

Épp ezt akartam írni, h itt nem oszt nem szoroz, h mennyi varim van....:)

All times are GMT +1. The time now is 16:44.