![]() |
Számos emberkét ismerek,akik hasonló lufiorival termelgették végig A-t és fordultak utána. Ők maguk is állítják,hogy a szerencse dominált az ilyen menetelésekben.
|
Quote:
bár még mindig kitartok amelett hogy a névnek is van hozzá köze :) pl egy ismretelen embert sokkal bátrabban betámadok, mint egy ismert profit, mint pl Turul... ez kb olyan mint a kék 2es vagy a nagy hírnév. elrettentő, a gyengébbek, és a nem annyira profik számára :) |
Én például nem rettenek el attól,ha valakinek kékje,vagy milliós hírneve van. Láttam már olyan többszemes lámát,hogy csak úgy szikrázott .. hírnévre gyúrni pedig nem teljesítmény :)
|
Quote:
|
Quote:
Mind illik rám :) |
Quote:
Tehát nálam ez sem áll ;]] |
Quote:
|
Szvsz aki azt állítja hogy lehet ilyen országgal játszani, mutassa meg, hogyan kell. De ne azt, hogyan tud a csúcs közelében átépülni és lefordulni, hanem azt, hogy miképpen tud végigmenni egy egész csoporton egy ilyen blöffel.
|
Quote:
Előre borítékolom hogy nem fog :ĐĐ Szerintem 300 heki fölé nem jutok vele, de meglátjuk :]] |
Quote:
|
Quote:
szerintem sereg nelkuli orik lehetnek egy darabig eletkepesek, de ezt a szerencsejuknek koszonhetik.. mas.. az a-ban amikor ork voltam egyszer sose volt se gombom se ep listem arrol akit tamadok.. szoval.. ures ori egyenlo szerintem a szerencse gyermeke :) amennyiben nem verikel :) vagy pedig iszonyat nagy ismeretseg.. ja és a kék szám nem sokat jelent.. lehet valakinek barmennyi kekje lehet hogy egy szam nelkuli ugy elveri mint a huzat.. bar visszatarto ereje van mindenkeppn :) ugye Szilveszter? :D:D:D:D |
Quote:
|
Anarchban megy bármennyi hekin is ha muszáj, máshol csak mnt hegyekkel tudom elképzelni, de rólam szinte mindenki tudja hogy híresen mnt ellenes vagyok :]]
Tehát mnt- hegyek és szerencse...így igen, így mehet ;]] De már ezt is sokszor leirtam, Druida nem értek egyet veled és punktum :]] Nem is fogok :ĐĐ Részemről le is zárom, innentől avas vita :]] Úgyse tudjuk meggyőzni egymást :]] |
Quote:
Nekem nem menne asszem :O :$ Én nem akarlak megbántani, de néha úgy érzem Benji h kezdesz átesni a ló túloldalára... Na de nekem aztán 8 :]] Játsz full barakk nélkül, megnézem hogy jutsz majd fel A-ba :]] Vagy játsz majd Aban barakk nélkül, meglátjuk... ;]] Én most kipróbálom, sztem nekem sem fog menni Benji ;]] |
Szerintem hadsereg nélkül csak úgy lehet boldogulni ha mindenkivel megnemtámadási
szerződésed vagy szövetséged van. |
Sereg nélkül lehet élni .. de minek? :)
|
Quote:
|
Ez igaz.Sereg nélkül unalmas és tényleg nem életbiztosítás.
|
elffel sereg meg minden nélkül ?:) legkerályosabb :D Fantomseregre se kell rúnát pazarolnod :DDDDD
|
varijai és tolijai azért vannak nem? :eek:
|
Quote:
|
Quote:
bár éplistával, meg tűzgolyóval lazán rájönnek, hogy semmid sincs :) |
Quote:
"és 2000.-ik hsz.-em powa :p:p:p mondjuk nem nagy élmény :p ebből 1999 hülyeség az egyetlen értelemes hsz. talán az volt amikor leírtam a nevem :p:D:D:D" |
Quote:
én csináltam ilyen orit, elf, minden nulla, 200 hekin törölnöm kellett :D:D legalábbis 200 hekin csináltam, aztán mindenki hozzám jött, nem éri meg :D:D |
Quote:
úú, grat a 2k-adik Hsz-edhez, hogy tudtál ennyit beszélni ?? :D:D |
Quote:
|
írjál még 7-et, és fényképezd le, kijön a dátum, lol :D
|
Offolók :p :rolleyes:
|
off vége részemről ;)
|
Quote:
:D |
Quote:
A nagy neveknek vannak a nagyok közt a legnagyobb ellenfelei...sok dudás egy csárdában elmélet. :] Egyébként meg szerintem aki egy kicsit is tud játszani...mit is tenne egy elf-el? hmmmm... Vegyünk egy példát. Látok egy elfet 200 hekin, pld 10 millával (ami pedig nem nagy vagyon). morálja legyen 97, enyém (brrr) 96. Pénze van, nekem morálom nincs... Mit teszek: -éplista (tegyük fel h bebukom) -tűzgolyó. (ha ezt is akkor már indulok is) ha a golyó nem megy, akkor meg már csak azért is kimegyek rá, nehogy már mindenben erősebb legyen :ĐĐ Ja és még egy apró kiegészítés: a nagy hírneveseket én direkt szeretem (ütni természetesen :Đ) , és én általában figyelek arra hogy a hírnevem amennyire lehet vagy minuszba standáljon, vagy jobb esetben konvergáljon a 0hoz :]] |
Ezt a "mindenből 0" elfet megcsináltam az angol 5. szinten annak idején. Nem jutottam vele messzire... De poénnak tényleg jó volt, csak azokon kívül, akik beütöttek, senki nem röhögött rajta.:)
|
Kíváncsivá tettelek, úgyhogy csak csináltam egy ilyen elfet anarcha, nemsokára kész és majd írom, h áll....
Tudom anarch más, de normálba nem tudok ilyet tesztelni... |
Quote:
|
Quote:
De valszeg teszek bele vagy 3-4% barakot, h azért ne legyek már teljesen védtelen:D:D:D:D |
Anarchban ez annyira nem jön be, mert annyi varival ártanak le amennyijük van és így készi és a tolik felének leölése után simán bejön egy feles.....
Normálban ezzel annyira nem lenne gond sztem, mert a készim le tudnák szedni v ölnének tolit, de egyszerre ilyen mértékben nem menne nekik.... Sereg még nem ütött be , mert arra okot nem adtam és az átlopás is csak 1szer történ meg....:D Jelenlegi éplista, de normálba mindenképp több vari kell, itt is fogom növelni a számukat, ha időm lesz elindulok vele felfelé.... 200 heki, elf, tudós Ház 38 19% 2470 ember Barakk 10 5% 520 íjász Tanya 24 12% Raktár 6 3% Kocsma 102 51% 5304 tolvaj Templom 20 10% 2600 varázsló |
szerintem ez nem egy szerencsés dolog...télleg ha nem sikerül a gömb meg a lopás sem akkor valszeg nincs védelem...én gömb nélkül is szoktam támadni ha mf vagyok...ez a véleményem...javítsatok ki ha nincs igazam...:rolleyes:
|
Quote:
Amúgy mf-ként eddig legalább háromszor találkoztam olyan orival, akihez sehogy se fértem be és ő se hozzám, mert kb olyan kiépítése volt mint az enyém (ez utólag derült ki, mikor megbeszéltük a dolgot)...;) |
Quote:
ps: bar anarchban biztos vannak ilyen 50%++ templomos oriasok, szal vegulis mindegy :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:44. |