![]() |
Quote:
|
Quote:
Mert ha bízna, akkor nem csalna,hiszen bízna abban hogy képes egyedül, saját erőből és saját tudásból boldogulni. De mivel csal, ezek szerint nem bízik magában, vagyis nem vérprofi :] Viszont az is igaz, hogy csalók ellen tisztán játszani nagyon nehéz. Hiába jó valaki, ha egy multis 5 országgal készíti ki,miközben uralja a piacokat is emellett, és ugy játszik a piaci árakkal mint macska az egérrel. Vagy nagyot tévedek? :p:) |
N.a.t abban tévedsz, hogy rosszul ítéled meg a csalást. Nem csak az számít annak, hogy 5 orid van egy csoportban. Cyby közelebb jár az igazsághoz lényegesen, még akkor is ha tiszta lélekkel még ő se merné feltenni a kezét:)
|
Quote:
"Sztem Ati nem erről a csalásról beszélt, persze ez is csalás, de elenyésző." A csalás az csalás. :] Félre értés ne essék, nem akarom kikiáltani magam erkölcs-csősznek, de ez a véleményem :] |
Quote:
|
Quote:
Ez nem Atinak szólt:D:D:D:D |
Igazabol nem is tudom miert jartatom a szamat kicsi vagyok en ehez :D
|
Quote:
Valahol már leirtam, hogy egy gömbkunyerálást is csalásnak tartok pld, hiszen nem saját erőből boldogulsz. Ez már JKSZ közeli,ha nem az.... És még nagyon sok minden csalás. |
Quote:
És tényleg :D :D :D boccccs :D |
Quote:
Ugyanazt irtam le amit te csak más szavakkal :P Olvasd már el még egyszer légyszi :D |
Synk vagy kiírta,h keveritek a vérprofit és a grál lovagot!
Puppi amit ír az is igaz,h egy tudás szint után már csak a tartalék és az online töltött idö számít! |
Quote:
(Direkt sarkítva irtam) |
De írhattam volna azt is hogy mi abba a nehéz hogy a varis havertól kéred a gömböt, a másik (mondjuk feles) haver letekizi az ellenfeled orkját, te meg az ismert adatok alapján beütöd? :DD (Lécci ne vedd személyeskedésnek, nem annak szántam :] )
Nem tudom, nekem nem kihívás :] |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Néztem a gyors csoportot, hát eléggé át lesz rendezve ott minden az új verzióval a mostani állás szerint.) |
Végül is van köztünk valaki,aki mindent lát. Ha akarna, akár még objektív névsorral is szolgálni tudna,indoklással is ki miért:-)
|
Quote:
"Hiába jó valaki, ha egy multis 5 országgal készíti ki,miközben uralja a piacokat is emellett, és ugy játszik a piaci árakkal mint macska az egérrel." Légyszi egyben olvasd a mondatot :] A piac uralásához tényleg nem kell csalás csak pénz pénz pénz (és türelem) :] |
Quote:
|
Quote:
Nem érted. 60 orival egy csopiban az a kihívás, hogy ott maradj ahol lenni szeretnél, ne dobják át az összest anarchba:) |
Quote:
|
Én vagyok itt az egyetlen vérprofi
hmmm ez felettéb érdekes... már ketten szavaztak erre: "Én vagyok itt az egyetlen vérprofi" de hát ez teljességgel lehetetlen!!! rendszerhiiba!!! hát ezek szerint már ketten vannak szoval az állítás hamis!!! átvernek minket!! ááááá, mindenkinek vége!!!! :D hát most jól kiéltem magamból a titkos vágyaimat hogy leoltsam a hódító szerverét... :rolleyes: ááá dehogy :D ez nem volt oltás, és a hódító a legjobb, ugyhogy nem oltogatom én :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
off:
Ha már vérprofiról beszélünk akkor nem értem, hogy miért tartozik ide ez csalásos vonala a beszélgetéseknek. Kis hazánkban az életben is ügyeskedik mindenki, miért pont a játékban ne tenné meg, ilyenek vagyunk. Az egész csalás dolog átitatja a magyar embert, emiatt én ezt alapnak veszem. on: Részemről, az számít vérprofinak aki nyugalmát megőrizve is képes mp alatt jó döntéseket hozni és kivitelezni, megvalósítani azokat. Ezt már írták előttem is. A vérprofi szvsz teljesen tisztában van a játék adta lehetőségekkel és él is velük. Arra gondolok, hogy ismeri az összes trükköt, apró fogást, stratégiát, és a lehetséges csalásokat is, vérprofivá az teszi hogy, a megszerezett tudásából ha szükséges mp alatt is tud jó döntéseket hozni ha a helyzet úgy kívánja. Higgadt marad egy olyan helyzetben is amikor be kell látnia, hogy az ellennél az előny, a kezdeményezés. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Asszem eljutottunk arra a pontra, ahol már mellőzésbe teszem ezt a topicot, pedig egész jól indult:) Sziasztok |
szia Synkel.
Am én is örülnék ha nem offolnánk tovább, várom a véleményeket, hogy mitől vérpro a vérpro, vagy hogy miről lehet felismerni. |
Quote:
Ha jól emlékszem, Pepa írta, hogy a "vérprofi" tud veszíteni. Ez szerintem az első lépés. A második, hogy tud nyerni. Lehetőségek ugyanis mindig vannak, a kérdés csak az, hogy ezeket milyen arányban veszi észre és használja ki az embernek fia/lánya. "Vérprofi" és győztes típus az, akinél ez az arány magas értéket képvisel. Ez persze nem csak a hódítóra igaz, hanem úgy általában mindenre. Ezután jönnek a hódítóhoz szükséges apróságok: idő, a játék ismerete, jó csapattársak. Szerintem persze. És ismételten csak szerintem, de a csalás a játék szerves része, és egy szint után elkerülhetetlen. A kérdés csak az, hogy a játékos tud-e úgy csalni, hogy ne legyen belőle baja(értsd áthelyezés, vagy törlés). Ugyanis ahogy Remedy mondotta volt, ez sem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. |
Quote:
|
Quote:
A világ nem tökéletes. |
Quote:
|
Az igazi vérprofi ilyen(szerintem):
-online van minimum napi 16-18 órát -szövetségesei sms-ére bármikor 5 percen belül gép előtt terem -ismeri a stratégiák, csalások nagyrészét (használnálata nem szükségszerű) -sok szöviháborúban és kláncsatában volt már vesztes és tanult a hibákból -élőhalott és ember kivételével bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban -csak olyan országokat támad meg, amelyekből egyúttal hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét) -évek óta játszik -ismeri az msn címét a profi játékosok nagyrészének -a maximum pénz többszörösét kezeli a piacon -kizárólag vérprofikkal szövetkezik -iq-ból keni, hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás -magas intelligenciájú -pszichésen beteg (de ki nem az? Inkább hódfüggő legyen, mint alkoholista) |
Quote:
hozzaszolnek es toldanam sajat velemenyemmel ha nem haragszol meg Tulip: -az h online van 16-18 orat nem azt kell ertelmezni h egyfolytaba bujja a monitort... hanem kv szama amikor jelen van az 16-18 -sms es hivas tel. keresztul -strategia , truk, csalas ismerete (használnálata nem szükségszerű) -... volt már vesztes és tanult a hibákból (ugy ellenfel hibaibol mint sajat) -bármilyen fajt képes sikerre vinni az A-ban (ha en felvittem a 2. szintre a hulat akkor ezek a jatekosok siman felviszik... igaz h mikor bekerultem a topba egybol tobb mint 130 helyett zuhantam par ora alatt... de ez van...) -csak ... hasznot húz (pl.: 100 db drágakőért nem koptatja a tolikészülijét) Romanba az egyes szinteken mar 200 000 arany... szal igazad van csak nem jo a pelda szerintem -évek óta játszik -a maximum pénz többszörösét kezeli a piacon -tudja hogy melyik csoportban hány órakkor lesz a 19 körönkénti tekercskopás -magas intelligenciájú -hódfüggő Amit nem vettem at azzal nem egeszen ertek 1-et |
Quote:
|
Quote:
Az eletben vannak ennel fontosabb dolgok is :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:19. |