![]() |
Quote:
Én 69-en ragadtam le a barbárral...és vért pisálva ölök le egy ellent, na meg mióta fennt van a 1.10es patch, azóta meg pláne... valamit nagyon elrontottam vele...na nem baj, csinálok egy baltást! |
Quote:
|
Quote:
|
Jajj, tényleg, akkor mielőtt elkezdeném! Van valakinek egy baltás barbárra fejlesztési jevaslata?
|
Quote:
New Items - Added 10 New Runewords. - Added new Unique Items that will drop from Special Bosses. Hireling Enhancements - Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level. - The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level. De ezen kívül rengeteg hibajavítás. :) Sztem érdemes, mert itt lett behozva a Synergy rendszer, aminek a lényege, hogy valami alapskill erősitheti a fő skillt, pl druida Cyclone armor szintenként plusz 2 másodpercet ad a hurrikánhoz. Meg ilyen finomságok ;) |
Quote:
A dárdás pedig nem fog közelharcolni. (Javelin) |
Quote:
Csak hibajavítás volt a synergyvel kapcsolatban. |
Quote:
|
Mondjuk meg is értem az 1.10 synergy-s cuccát, mert meg kellett kicsit erősíteni, amiért kicsit erősebbek lettek az ellenek, mert nekem ez jött le! Hiába erősígetik a skillek egymást, nem megy könnyebben a játék...
|
Jelentem mivel nem volt netem, így player 8 nélkül csináltam egy 31-es palát. Kiváncsi lennék valamire. Egy 6 darabból álló zöld setből már összeszedtem 5 darabot. Mindet level 6-től lehet használni (bár 100 strengtől lehet viselni), szóval ha összeszedem mind a hatot, akkor később menniyre lehet vele haladni? Most mentem act 5-be.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Mivel Blizzard bácsi nem túl sokat nyilatkozott ez ügyben, csak tippelni lehet.. :D
Lehet, hogy lesz 1.12, de valószínűleg csak egy újabb hibajavitás a battleneten zajló dupeolás ellen. |
Quote:
|
Quote:
kb nightmare közepéig simán elmész vele... egy nem varázsló karakternek a legjobb ezzel indulni. http://battle.net/diablo2exp/items/s...3.shtml#sigons |
Akkor nekem volt szerencsém, hogy egész jó kiegészítő cuccokat találtam mellé, mert ami hiányzott a készletből a pajzs volt, de azt a mai napig egy karakterrel sem találtam meg.
|
Quote:
|
Azért ide beírom, hátha érdekel valakit. Lehet reménykedni:
http://www.hardwired.hu/forum/forum....mment&id=23197 Meglátjuk mi lesz ebből. :) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nekiálltam játszani sorcival, és meglepődtem, hogy mennyire jól lehet vele haladni, de majd durielnél kiderül minden...
|
Én meg abbahagyatm palával nightmare-en, Andariel előt. A kovács még meghalt, de ennyi.
|
Quote:
Mondjuk meguntam az volt az egyetlen baj! |
Quote:
|
Quote:
aztán hell act 1-ben meguntam :( |
Pedig jó játék az. :) Mondjuk nem játszottam végig én se... :D
|
Vityu: Duriellel sem lesz nagy gond :) A sorcival majd az lesz a gond, hogy hellen szinte minden szörny immunis valamire.
A zeales palámmal még mindig a 4ik városban vagyok hellen, csak mostanában nem vettem elő, egyébként szépen lehet vele haladni :) |
Quote:
:D |
Quote:
|
Quote:
Én is ritkán játszom mostanában. Már ha ülök valami előtt, az a hód :D |
Na akkor picit feldobom a témát, ne haragudjatok :)
http://www.blizzard.com/diablo3/ Végre :D Érdemes a vidit megnézni, sztem nagyon el van találva, jó játék lesz. |
Quote:
Tényleg nagyon jónak ígérkezik, remélem hangulatban az első részhez igazítják... nekem az az etalon :) blizz oldalon érdemes megnézni Cain naplóját, nagyon jó |
Létszi valaki segítsen :(
Sikerült végre megszereznem eredetiben is a diablo 2 lod cd-t és mentem volna fel battle.net-re, de nem engedett fel. Hát mondom oké, akkor jön a router port átirányítás, ezzel kész újrapróbál...semmi. Aztán átnyálaztam több oldalt, az egész blizzard supportot, de még most sem sikerült. Egyszerűen csak annyit ír ki, hogy nem sikerült csatlakozni. :( És nem bírok rájönni, hogy miért, igaz az alapjáték nem eredeti, de valahol azt olvastam, hogyha az eredeti lod-ot rárakod, akkor csak az utóbbit veszi figyelembe. Szval gondolom ez nem lehet hiba. A portátirányításra gyanakszom (nem sima portforward, hanem port triggering), hogy ott lehet gond és a router nem engedi ki játékot a netre. Válaszokat előre is köszi :) ....bár nem hiszem hogy nagy tolongás lesz |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Na megtaláltam a hibának az egyik okát :D mégpedig a Peerguardian...állandóan blokkolja a kapcsolatot a blizzardal, szval kikapcs. A másik meg úgy tűnik, hogy az alapjátékot is meg kell rendelni...plusz 2 nap amíg végre tudok battle.net-ezni.
Vityu: hogy állsz a diabloval? Nincs egy szabad hétvégéd összedobni egy multit? Ugyanez a 2 mondat Xepernek is szól és a többi diablosnak :) |
All times are GMT +1. The time now is 23:24. |