Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

vityu 02-10-2008 16:37

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157659)

Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?

Mire 3mat számolok! :D
Én 69-en ragadtam le a barbárral...és vért pisálva ölök le egy ellent, na meg mióta fennt van a 1.10es patch, azóta meg pláne... valamit nagyon elrontottam vele...na nem baj, csinálok egy baltást!

Phoenix 02-10-2008 16:39

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157668)
Mire 3mat számolok! :D
Én 69-en ragadtam le a barbárral...és vért pisálva ölök le egy ellent, na meg mióta fennt van a 1.10es patch, azóta meg pláne... valamit nagyon elrontottam vele...na nem baj, csinálok egy baltást!

Nem az 1.11-est használod?

vityu 02-10-2008 16:46

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157669)

Asszem az még nem került fel! Abban mi az "újdonság"?

vityu 02-10-2008 16:49

Jajj, tényleg, akkor mielőtt elkezdeném! Van valakinek egy baltás barbárra fejlesztési jevaslata?

Phoenix 02-10-2008 16:52

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 157672)
Asszem az még nem került fel! Abban mi az "újdonság"?

Legfontosabbak:
New Items

- Added 10 New Runewords.
- Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

- Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level.
- The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

De ezen kívül rengeteg hibajavítás. :)
Sztem érdemes, mert itt lett behozva a Synergy rendszer, aminek a lényege, hogy valami alapskill erősitheti a fő skillt, pl druida Cyclone armor szintenként plusz 2 másodpercet ad a hurrikánhoz. Meg ilyen finomságok ;)

Xeper 02-10-2008 17:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157674)
Legfontosabbak:
New Items

- Added 10 New Runewords.
- Added new Unique Items that will drop from Special Bosses.

Hireling Enhancements

- Players can purchase hirelings that are within 1-5 levels below their own level.
- The rate at which hirelings gain experience has been increased. They should now stay closer to the player's level.

De ezen kívül rengeteg hibajavítás. :)
Sztem érdemes, mert itt lett behozva a Synergy rendszer, aminek a lényege, hogy valami alapskill erősitheti a fő skillt, pl druida Cyclone armor szintenként plusz 2 másodpercet ad a hurrikánhoz. Meg ilyen finomságok ;)

1.10ben jött be a synergy. 1,11ben csak netes biztonsági fixek voltak ha jól rémlik. Az említett +10rúnaszón kívül.

A dárdás pedig nem fog közelharcolni. (Javelin)

Phoenix 02-10-2008 17:14

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 157679)
1.10ben jött be a synergy. 1,11ben csak netes biztonsági fixek voltak ha jól rémlik. Az említett +10rúnaszón kívül.

A dárdás pedig nem fog közelharcolni. (Javelin)

Bocs...igazad van :)
Csak hibajavítás volt a synergyvel kapcsolatban.

Andrew 02-10-2008 18:44

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157659)
Magatalálósan, csakis egyedül játszva tényleg nehéz a játék...ahogy megakadtam palával 70es szinten hellen, aztán felcuccoltam és most vagyok 81es szinten ActIII-ban és players8-ban néha kicsit megizzasztanak :)
Tényleg: ha a palával ki van fejlesztve zeal+fanaticsm+holy shield maxra, akkor mire érdemes eldobálni a többit?

a zeal sinergiájára, aztán érdemes rakni egyet a resistance adó aurára, egyet az elementál sebző skillre - már rég játszottam más nem jut eszembe hirtelen :p

vityu 02-10-2008 18:46

Mondjuk meg is értem az 1.10 synergy-s cuccát, mert meg kellett kicsit erősíteni, amiért kicsit erősebbek lettek az ellenek, mert nekem ez jött le! Hiába erősígetik a skillek egymást, nem megy könnyebben a játék...

Pepa 02-11-2008 17:39

Jelentem mivel nem volt netem, így player 8 nélkül csináltam egy 31-es palát. Kiváncsi lennék valamire. Egy 6 darabból álló zöld setből már összeszedtem 5 darabot. Mindet level 6-től lehet használni (bár 100 strengtől lehet viselni), szóval ha összeszedem mind a hatot, akkor később menniyre lehet vele haladni? Most mentem act 5-be.

Phoenix 02-11-2008 17:46

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 157835)
Jelentem mivel nem volt netem, így player 8 nélkül csináltam egy 31-es palát. Kiváncsi lennék valamire. Egy 6 darabból álló zöld setből már összeszedtem 5 darabot. Mindet level 6-től lehet használni (bár 100 strengtől lehet viselni), szóval ha összeszedem mind a hatot, akkor később menniyre lehet vele haladni? Most mentem act 5-be.

Háló nélkül is lehet players 8-al menni ;) A set ha jól sejtem, akkor a Sigon-féle? Mert ha az, akkor az nem sok pluszt ad, anno a régebbi palámon kb 3 cuccot hagytam meg belőle, mert amiket mellétettem, azok jobbak voltak úgy :)

viR 02-11-2008 18:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157669)

Azóta már az 1,11b-nél tartunk, sőt, egyes hírek szerint, most készül a "c".. :)

Phoenix 02-11-2008 18:04

Quote:

Originally Posted by viR (Post 157843)
Azóta már az 1,11b-nél tartunk, sőt, egyes hírek szerint, most készül a "c".. :)

Jaja, de az már tényleg csak hibajavítás volt :) a c vajon mi lesz? :)

viR 02-11-2008 18:10

Mivel Blizzard bácsi nem túl sokat nyilatkozott ez ügyben, csak tippelni lehet.. :D
Lehet, hogy lesz 1.12, de valószínűleg csak egy újabb hibajavitás a battleneten zajló dupeolás ellen.

Phoenix 02-11-2008 18:12

Quote:

Originally Posted by viR (Post 157849)
Mivel Blizzard bácsi nem túl sokat nyilatkozott ez ügyben, csak tippelni lehet.. :D
Lehet, hogy lesz 1.12, de valószínűleg csak egy újabb hibajavitás a battleneten zajló dupeolás ellen.

Remélem valami érdekes újítást behoznak :) Vagy legalább pár új cuccot :)

Xeper 02-11-2008 19:29

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157836)
Háló nélkül is lehet players 8-al menni ;) A set ha jól sejtem, akkor a Sigon-féle? Mert ha az, akkor az nem sok pluszt ad, anno a régebbi palámon kb 3 cuccot hagytam meg belőle, mert amiket mellétettem, azok jobbak voltak úgy :)

A sigon a legjobb alap set :)
kb nightmare közepéig simán elmész vele... egy nem varázsló karakternek a legjobb ezzel indulni.
http://battle.net/diablo2exp/items/s...3.shtml#sigons

Phoenix 02-11-2008 19:43

Akkor nekem volt szerencsém, hogy egész jó kiegészítő cuccokat találtam mellé, mert ami hiányzott a készletből a pajzs volt, de azt a mai napig egy karakterrel sem találtam meg.

Pepa 02-11-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157874)
Akkor nekem volt szerencsém, hogy egész jó kiegészítő cuccokat találtam mellé, mert ami hiányzott a készletből a pajzs volt, de azt a mai napig egy karakterrel sem találtam meg.

Most boldoggá tettél, csak az hiányzik:o

viR 02-17-2008 09:24

Azért ide beírom, hátha érdekel valakit. Lehet reménykedni:
http://www.hardwired.hu/forum/forum....mment&id=23197

Meglátjuk mi lesz ebből. :)

vityu 02-17-2008 10:05

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 157874)

Nekem meg csak az van meg, meg az öv...:D

Phoenix 02-17-2008 10:13

Quote:

Originally Posted by viR (Post 159077)
Azért ide beírom, hátha érdekel valakit. Lehet reménykedni:
http://www.hardwired.hu/forum/forum....mment&id=23197

Meglátjuk mi lesz ebből. :)

Sztem semmilyen leleplezés se lesz a Diabloval kapcsolatban és sztem jó ideig ki sem fogják adni, mert a Starcraft 2vel egyszerre jönne ki, az nekik sem lenne olyan jó, de egy féléves vagy 1 éves csúsztatás már elég lehet.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 159087)
Nekem meg csak az van meg, meg az öv...:D

Nahogy... :D Na majd egyszer nekem is meglesz :D

vityu 04-17-2008 22:10

Nekiálltam játszani sorcival, és meglepődtem, hogy mennyire jól lehet vele haladni, de majd durielnél kiderül minden...

Pepa 04-18-2008 05:05

Én meg abbahagyatm palával nightmare-en, Andariel előt. A kovács még meghalt, de ennyi.

vityu 04-18-2008 09:21

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 170375)
Én meg abbahagyatm palával nightmare-en, Andariel előt. A kovács még meghalt, de ennyi.

Miért? Palávali iszonyatosan jól lehet haladni egy pl zeal + fanatism, esetleg megtoldva egy kis Holy shielddel... Nekem nem sok problémám volt vele...
Mondjuk meguntam az volt az egyetlen baj!

Pepa 04-18-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 170391)
Miért? Palávali iszonyatosan jól lehet haladni egy pl zeal + fanatism, esetleg megtoldva egy kis Holy shielddel... Nekem nem sok problémám volt vele...

Nincs időm, kedvem, kellet a hely a gépen és unalmas mindig ugyan azt csinálni.

Andrew 04-18-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 170391)

Huhúúú, egyik kedvenc karim... HoZ-zal és Baranar's star-ral, nagyon lehetett vele aprítani :D
aztán hell act 1-ben meguntam :(

Ati 04-18-2008 20:34

Pedig jó játék az. :) Mondjuk nem játszottam végig én se... :D

Phoenix 04-18-2008 20:42

Vityu: Duriellel sem lesz nagy gond :) A sorcival majd az lesz a gond, hogy hellen szinte minden szörny immunis valamire.
A zeales palámmal még mindig a 4ik városban vagyok hellen, csak mostanában nem vettem elő, egyébként szépen lehet vele haladni :)

Andrew 04-18-2008 20:45

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 170485)
Vityu: Duriellel sem lesz nagy gond :) A sorcival majd az lesz a gond, hogy hellen szinte minden szörny immunis valamire.
A zeales palámmal még mindig a 4ik városban vagyok hellen, csak mostanában nem vettem elő, egyébként szépen lehet vele haladni :)

Júúúúúj, azt nagyon utáltam már nightmaren is - mindenhol azok a villámlós retkek, aztán a legrosszabb, Diablo előtt, amikor nyitogatod a pecséteket, meg azért odaúton is az a töménytelen mennyiségű abyss knight és társai, azzal a tetves iron maidennel:mad::mad::mad:
:D

Phoenix 04-18-2008 20:52

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 170486)
Júúúúúj, azt nagyon utáltam már nightmaren is - mindenhol azok a villámlós retkek, aztán a legrosszabb, Diablo előtt, amikor nyitogatod a pecséteket, meg azért odaúton is az a töménytelen mennyiségű abyss knight és társai, azzal a tetves iron maidennel:mad::mad::mad:
:D

Először még player8-on próbáltam, de beláttam, hogy nem kell erre nehezítés :D

vityu 04-18-2008 23:39

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 170485)

Annyira nem volt vészes Duriel, kicsit a helyhiány miatt nem volt a legkellemesebb, ráadásul elfelejtettem lekapni a players 8-at:o így megmurdelt 5x a sorci, de a blizarddal jól lehetett operálni, mert elég nagy az a "lény", így nem volt olyan, hogy véletlenül kibújjon alóla.
Én is ritkán játszom mostanában. Már ha ülök valami előtt, az a hód :D

viR 06-28-2008 15:08

Na akkor picit feldobom a témát, ne haragudjatok :)
http://www.blizzard.com/diablo3/
Végre :D

Érdemes a vidit megnézni, sztem nagyon el van találva, jó játék lesz.

Xeper 06-28-2008 23:20

Quote:

Originally Posted by viR (Post 182189)
Na akkor picit feldobom a témát, ne haragudjatok :)
http://www.blizzard.com/diablo3/
Végre :D

Érdemes a vidit megnézni, sztem nagyon el van találva, jó játék lesz.

Mire megjelenik (2-3 év) éppen szinten lesz a grafika :D
Tényleg nagyon jónak ígérkezik, remélem hangulatban az első részhez igazítják... nekem az az etalon :)
blizz oldalon érdemes megnézni Cain naplóját, nagyon jó

Phoenix 12-09-2008 12:52

Létszi valaki segítsen :(
Sikerült végre megszereznem eredetiben is a diablo 2 lod cd-t és mentem volna fel battle.net-re, de nem engedett fel. Hát mondom oké, akkor jön a router port átirányítás, ezzel kész újrapróbál...semmi. Aztán átnyálaztam több oldalt, az egész blizzard supportot, de még most sem sikerült. Egyszerűen csak annyit ír ki, hogy nem sikerült csatlakozni. :( És nem bírok rájönni, hogy miért, igaz az alapjáték nem eredeti, de valahol azt olvastam, hogyha az eredeti lod-ot rárakod, akkor csak az utóbbit veszi figyelembe. Szval gondolom ez nem lehet hiba. A portátirányításra gyanakszom (nem sima portforward, hanem port triggering), hogy ott lehet gond és a router nem engedi ki játékot a netre.
Válaszokat előre is köszi :) ....
bár nem hiszem hogy nagy tolongás lesz

rak_loo 12-09-2008 20:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199014)
Létszi valaki segítsen :(
Sikerült végre megszereznem eredetiben is a diablo 2 lod cd-t és mentem volna fel battle.net-re, de nem engedett fel. Hát mondom oké, akkor jön a router port átirányítás, ezzel kész újrapróbál...semmi. Aztán átnyálaztam több oldalt, az egész blizzard supportot, de még most sem sikerült. Egyszerűen csak annyit ír ki, hogy nem sikerült csatlakozni. :( És nem bírok rájönni, hogy miért, igaz az alapjáték nem eredeti, de valahol azt olvastam, hogyha az eredeti lod-ot rárakod, akkor csak az utóbbit veszi figyelembe. Szval gondolom ez nem lehet hiba. A portátirányításra gyanakszom (nem sima portforward, hanem port triggering), hogy ott lehet gond és a router nem engedi ki játékot a netre.
Válaszokat előre is köszi :) ....
bár nem hiszem hogy nagy tolongás lesz

Az nekem is eredeti :) csak kéne hozzá az alapjáték is :D

Phoenix 12-09-2008 21:49

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 199027)
Az nekem is eredeti :) csak kéne hozzá az alapjáték is :D

Akkor szted be kellene szereznem az alapjátékot is? Először megvárom mit írnak vissza blizzardék :)

rak_loo 12-10-2008 23:02

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 199028)
Akkor szted be kellene szereznem az alapjátékot is? Először megvárom mit írnak vissza blizzardék :)

Hát nem tudom :) Mióta a haverom 3éve itt felejtette a LoD-ot az azóta nem lett használva :) de legalább eredeti ...annyira nem szoktam Diablo-ni,de kíváncsian várom,hogy a 3-ban mi jót alkotnak :)

Xeper 12-10-2008 23:50

Quote:

Originally Posted by rak_loo (Post 199066)
Hát nem tudom :) Mióta a haverom 3éve itt felejtette a LoD-ot az azóta nem lett használva :) de legalább eredeti ...annyira nem szoktam Diablo-ni,de kíváncsian várom,hogy a 3-ban mi jót alkotnak :)

Majd az unokáidnak alkotják...

vityu 12-11-2008 04:13

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 199069)
Majd az unokáidnak alkotják...

Ilyen hamarra tervezik? Azt hittem még ők se fogják látni! :)

Phoenix 12-11-2008 07:06

Na megtaláltam a hibának az egyik okát :D mégpedig a Peerguardian...állandóan blokkolja a kapcsolatot a blizzardal, szval kikapcs. A másik meg úgy tűnik, hogy az alapjátékot is meg kell rendelni...plusz 2 nap amíg végre tudok battle.net-ezni.
Vityu: hogy állsz a diabloval? Nincs egy szabad hétvégéd összedobni egy multit?
Ugyanez a 2 mondat Xepernek is szól és a többi diablosnak :)

All times are GMT +1. The time now is 23:24.