Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   X top, avagy hogyan kell ügyesen játszani (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2642)

J.Ati 01-14-2008 09:57

Mi is ütöttünk ,de nem az 5. szinten úgy hogy 100k érték felett voltunk..ja és ezt megismételve többször is.

Voltunk 300 hekin és volt egy csont üres ori.
Rámentünk ahányan voltunk és vittük a hekijét:)

Zsáni 01-14-2008 10:03

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151360)
Mi is ütöttünk ,de nem az 5. szinten úgy hogy 100k érték felett voltunk..ja és ezt megismételve többször is.

Voltunk 300 hekin és volt egy csont üres ori.
Rámentünk ahányan voltunk és vittük a hekijét:)

és igazuk is van sokaknak, akik ideírnak, csak azt nem szeretem, ha valakik több, mint 3-4 sereggel mennek egy orira, az azonnal jksz.
hát nem.

Hóhér 01-14-2008 10:09

este 22-ig voltam fenn csak későn értem haza pihennem kellett ki a hétvégét, elnézést hogy nem voltam benn pár napig, de egyfolytában vagy gyógyfürödtem, vagy kirándultam, vagy ittam :D

én azért kértem, hogy másik topicot nyissunk, hogy ne a jksz topicba legyen szó olyan ütésekről, ami szabályosnak van titulálva, mert ez nem szerencsés, és ezt ott le is írtam. Sokan ezt megértették, de ahogy olvasgattam sokan itt is folytatják azt, hogy ez szabálytalan, pedig én csak krónikázást szerettem volna :)

eléggé elkeserít, hogy Lotr esetét hozta fel Ati ezekkel az ütésekel szemben, nem tartom valószínűnek, hogy Lotr talált 2-3 héten keresztül olyan országokat, nem tudom hányat, amit csak ő és a szövije üthetett be, amúgy szabin voltak, vagy töröltek, és így tudott fel jutni pár körös országgal a top 1 be.

továbbá...
nagyon sajnálom, hogy a jksz topic be lett zárva. aki nem látta volna:

az én beírásom 4-5 ütés volt bemásolva, a hódító játékból innen :

pontok /A legsikeresebb hódítósok/Statisztika, csak úgy érdekességképp :)

a legnagyobb egyéni foglalások...

úgy gondoltam, ez nem szabálytalan, mivel itt a fórumon csak olyanok fórumozhatnak, akiknek van országa a hódítóban, azaz ez egy nyilvános lista mindenki felé, bárki számára elérhető.

persze az, hogy én nem vagyok teljesen tisztában a fórum szabályaival az én hibám, és nem mentesít a felelőség alól, de sok helyen láttam már onnan bemásolva ütéseket, eszembe sem jutott hogy ez probléma lehet.

az meg pláne, hogy emiatt egy topicot be kellene zárni.

akkor feltettem a kérdést:
hogy vajon azokból, az ott érdekességként megjelenített ütésekből milyen információkat lehet kiszűrni, sajnos így már válasz nem érkezhet rá, úgyhogy megválaszolom én

szerintem az égvilágon semmit, mert ha bármilyen információt ki lehetne venni az adott országokkal kapcsolatban, azokat Ati nem írná oda ki.

ezekután mégis hiányát érzem egy konkrét helyreigaztásnak, hogy milyen ütéseket, hány naposokat és hogy szabad ide bemásolni.
bele értve az 1/a eseményeket, "Statisztika, csak úgy érdekességképp "-et, egyes csoportokban megtörtént ütéseket.
( hiszen nincs meg tiltva gondolom, lehet csinálni X- csoport eseményei, L csoport vagy bármilyet, nem csak A-s eseményeknek lehetnek kiváltságai)

Alba 01-14-2008 10:15

Én csak Ati reakcióját nem értem.
Ha ez előfordulna egyszer siman lehet szemet hunyi. Én is voltam mar napokig total üres ls nem ültem 24 órába a gépnél. Szeritnem mindenkit el lehett volna mar igy kapni.
Na de az hogy szabin vagyok kijövök jön a sereg vissza szabizom ez a vagy törlök és nem egyszer az tök egyértemű beengedés.
Csak ugy kivancsiágból megnézném hogy az 5 ben törölt ország gazdája nem a regelt azonal ugyanoda országot....

-Fegya- 01-14-2008 10:25

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 151362)
az én beírásom 4-5 ütés volt bemásolva, a hódító játékból innen :

pontok /A legsikeresebb hódítósok/Statisztika, csak úgy érdekességképp :)

a legnagyobb egyéni foglalások...

Én is másoltam be innen a JKSZ topicba egyéni ütést, de nálam egyértelmű volt, hogy innen származik. Nem is törölte ki Ati.
Más kérdés, hogy mi a különbség az előző napi legnagyobb ütés és a pár napos teljes krónikából bemásolt ütés között.

Hóhér 01-14-2008 10:30

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151368)
Én is másoltam be innen a JKSZ topicba egyéni ütést, de nálam egyértelmű volt, hogy innen származik. Nem is törölte ki Ati.
Más kérdés, hogy mi a különbség az előző napi legnagyobb ütés és a pár napos teljes krónikából bemásolt ütés között.

nálam is egyértelmű volt, mert lentebb utaltam rá a hozzászólásomban...

és ez nem más kérdés, hanem ez itt a kérdés :)

-Fegya- 01-14-2008 10:36

Quote:

Originally Posted by Hóhér (Post 151371)
és ez nem más kérdés, hanem ez itt a kérdés :)

Ez igaz! :)

Hóhér 01-14-2008 10:42

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151375)
Ez igaz! :)

úgy érzem, hogy ezzel a kérdésbe kakiba nyúlunk, mert az az érdekesség oldal jó pofa dolog a hódban, és kár lenne megszűntetni, de !!

ha azok ki lehetnek ott írva, akkor nem lehet szabálytalan 2-3 napos ütések bemásolása a fórumra, mert nem lenne logikus.

persze ettől még lehet érvényesíteni egy ilyen szabályt, hogy csak a bárki által látható ütéseket szabad ide másolni a fórumra, hiszen már nyilvánosságra van hozva.
gondolom most ilyesmi helyzet áll fenn, és az én hsz-em azért lett moderálva, mert Ati véletlen nem vette észre, hogy a nyilvános ütéseket másoltam be, remélem nincs harag...

:D:cool:

Princ 01-14-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Alba (Post 151363)
Én csak Ati reakcióját nem értem.

Pedig sztm jól érthető Ati álláspontja.

Biztosak lehetünk abban, hogy alaposan megnézte, az elvei alapján bizonyítható-e az jksz vagy multi. És ezek szerint úgy találta, hogy nem. :( Ha pedig 1 ilyen esetben nem bizonyítható, akkor több esetben sem az. Az ilyen összefüggések, mint pl orik sorszáma - játékos csoportok - szabik - törlések; leleplezik számunkra a csalókat. Egy felelős személynek viszont különbséget kell tenni a nagyon nagy és a teljes bizonyosság között. És mivel egy egész bíróságot kéne működtetni, hogy a Hódbeli szabálytalanságok elkövetése ne legyen olyan gyümölcsöző, úgy látom inkább maradunk az általánosítható dolgok: szűrők és szabályok mentén.
A legutóbbi jksz elleni szabály, amit megalkottatok, látványos eredményt hozott, szerintem sikerként lehet elkönyvelni. Aminél viszont többre van szükség. :)

Steve 01-14-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 151387)
Pedig sztm jól érthető Ati álláspontja.

Biztosak lehetünk abban, hogy alaposan megnézte, az elvei alapján bizonyítható-e az jksz vagy multi. És ezek szerint úgy találta, hogy nem. :( Ha pedig 1 ilyen esetben nem bizonyítható, akkor több esetben sem az. Az ilyen összefüggések, mint pl orik sorszáma - játékos csoportok - szabik - törlések; leleplezik számunkra a csalókat. Egy felelős személynek viszont különbséget kell tenni a nagyon nagy és a teljes bizonyosság között. És mivel egy egész bíróságot kéne működtetni, hogy a Hódbeli szabálytalanságok elkövetése ne legyen olyan gyümölcsöző, úgy látom inkább maradunk az általánosítható dolgok: szűrők és szabályok mentén.
A legutóbbi jksz elleni szabály, amit megalkottatok, látványos eredményt hozott, szerintem sikerként lehet elkönyvelni. Aminél viszont többre van szükség. :)

Bocs, de ez úgy hülyeség ahogy van. Volt példa statuálva, mindenki várta a folytatást mint a megváltást oszt semmi. Nagy büdös állóvíz. Normális ekkora ország 5ben? Ez a játék célja? Az administrátor/tulajdonos szerint nem. Csak épp nem tesz ellene semmit. Hát a 7éves öcsém levágná hogy mi folyik, már mindenki olvasott róla itt a külsőn is, de még mindig semmi reakció, max előbb utóbb valaki bannolva lesz mert számon kér vmit a pénzéért. Ez van.

Alba 01-14-2008 11:36

Én értem ezt, gondolom meg is nézte és nem bizonyítható.
De azert furcsa hogy amjd mindkinek szemet szúr már hogy mit csinálnak...

Ati 01-14-2008 11:46

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 151393)
mert számon kér vmit a pénzéért

Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.

J.Ati 01-14-2008 11:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151397)
Nem látom, hogy mi köze lenne az X topjának ahhoz, hogy megkaptad-e a VIP köröket. Ha nem kaptad meg, akkor a support@hodito.hu címre írj, megírva, hogy milyen módon váltottál VIP tagságot, mikor, mire számítottál, hogy történni fog. Ha valóban jogos a panasz, és a VIP körök nem lettek országodnak jóváírva, akkor természetesen azt manuálisan jóváírjuk.

Ez csoporttól független, tehát nemcsak akkor, ha az országod az X topjában van, hanem bármely másik csoportban, akár alsó szinten, akár fentebbi szinten tartózkodik.

Ez szép írás volt:D:D
Ati tényleg csak humorizál:D

Serg 01-14-2008 11:49

Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm

Ati 01-14-2008 11:54

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151400)
Ati ha már kitiltod az orimat mert használni mertem a jksz bejelentőt akkor legalább ne ilyen hülye indoklást írj :Kitiltás: tolvajok gyilkosa (#191989)

Indoklás: Az, hogy EGY ország meggömbözött, és NEM támadott meg, nem csalás. Célszerü nem jelenteni minden olyan alkalmat, amikor NEM támadnak meg, hiszen az, hogy nem támadnak meg, nem csalás.

Büntetés: 5 kör kitiltás

Miután semmi ilyet (ha mégis légyszi mellékeld az ominozus jelentést) nem követtem el légyszives töröld a kitiltást,vagy írd le hogy mertem használni a jksz bejelentőt és ezért kaptam.
Köszönöm

1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.

Serg 01-14-2008 11:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151402)
1 (egy) eseményed volt: egy ország meggömbözött. Erre jelentetted, hogy jksz folyik ellened.

Az, hogy egy ország meg mert gömbözni, nem csalás.

Azt hiszem, hogy kicsit elszaladt mindenkivel a ló, és igen furán értelmezitek, hogy mi a csalás.

Sajnálom, de ha valaki szerint az, hogy egy országot meggömböznek, már hatalmas csalás, akkor ezzel nem tudok mit kezdeni.

Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!

Kutyuleee 01-14-2008 11:57

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151403)
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...

JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza:(

J.Ati 01-14-2008 11:58

nem lehet mit tenni..
Ez olyan,mint a politika.

Ati 01-14-2008 11:58

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151403)
Ati a jksz bejelentőben olvastad hogy mit írtam?Semmiféle gömbözésről nem volt szó...Ellenben szó volt több ezer hektár föld leadásáról!

Az EGY darab gömbözésen kívül pedig más akció nem történt az országod ellen... A jksz bejelentő arra való, hogy bejelentsd, ha az országod ellen szabálytalan összejátszást tapasztaltál. Egy darab gömbözés nem számít az országod elleni szabálytalan összejátszásnak.

Serg 01-14-2008 12:01

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 151404)
JKSZ jelentő az ellened való jksz bejelentésére való csak... És ha széllel szemben nyomod úgyis rád jön vissza:(

Nézd sok mindent láttam már a hódban volt már 168 köröm lezárt téma folytatásáért is,de ezek után akkor is levadászom az X ben azt a pár országot max tapasztalok még néhány furcsaságot az eddigiek mellé:D

J.Ati 01-14-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151409)
Nézd sok mindent láttam már a hódban volt már 168 köröm lezárt téma folytatásáért is,de ezek után akkor is levadászom az X ben azt a pár országot max tapasztalok még néhány furcsaságot az eddigiek mellé:D

Toborozz embereket:D:D
Csináltok egy 12 fős szövit és mehet a hajsza:cool::D

-Fegya- 01-14-2008 12:02

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151407)
Az EGY darab gömbözésen kívül pedig más akció nem történt az országod ellen... A jksz bejelentő arra való, hogy bejelentsd, ha az országod ellen szabálytalan összejátszást tapasztaltál. Egy darab gömbözés nem számít az országod elleni szabálytalan összejátszásnak.

Ez rendben. Viszont nem emlékszem olyan bejelentésre, hogy a rosszul, vagy feleslegesen kitöltött jksz jelentés kitiltást eredményez.

Ati 01-14-2008 12:03

Quote:

Alapvetően azt nem értem, hogy itt a fórumon annyira pontosan tudják néhányan, hogy melyik ország fog visszajönni szabadságról teljesen üresen. Ha ez valóban így van, és ennyire lehet előre tudni, akkor mi abban a hatalmas csalás, hogy valaki meg is meri ezeket az országokat támadni? Hmm?

Hóhér 01-14-2008 12:03

Quote:

a jksz topciban valaki bizonygatta nekem, hogy nem csak ellenem lehet jksz-ezni.

akkor is jól jött volna egy kis helyre igazítás, hogy : de bizony csak igen
!!!

és ha ráadásul nem így gondolod, még kitiltás is jár érte.

miért nem lehet a nem érthető szabályokat érthetővé tenni, pláne ha kérdés merül fel velük kapcsolatban?

ez csak a játékosokat védené, és azt, hogy ne kövessünk el szabálytalanságot véletlenül se.

Kutyuleee 01-14-2008 12:04

Quote:

Ehez viszont sok sikert kivánok:D Legalább majd tényleg kibújik a szög a zsákból a jksznél;) (persze akkor is gratulálunk majd nekik, hogy milyen ügyesen észrevette egy mf a pontlistából hogy neked pontosan mekkora sereged van távol...:D)

Zsáni 01-14-2008 12:04

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151411)
Toborozz embereket:D:D
Csináltok egy 12 fős szövit és mehet a hajsza:cool::D

csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel, ahogy látszik, Ati nincs jó kedvében ;)

Ati 01-14-2008 12:04

Quote:

Originally Posted by -Fegya- (Post 151412)
Ez rendben. Viszont nem emlékszem olyan bejelentésre, hogy a rosszul, vagy feleslegesen kitöltött jksz jelentés kitiltást eredményez.

A munkánk szándékos hátráltatása egy iodő után ilyet eredményez. Az utcán való ácsorgás sem büntetendő, azonban ha ezt egy villamos előtt teszed, akkor az nyilván egész más, hiszen ezzel másokat hátráltatsz indokolatlanul.

Zsáni 01-14-2008 12:05

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151417)
A munkánk szándékos hátráltatása egy iodő után ilyet eredményez. Az utcán való ácsorgás sem büntetendő, azonban ha ezt egy villamos előtt teszed, akkor az nyilván egész más, hiszen ezzel másokat hátráltatsz indokolatlanul.

majd jól elüt a villamos ;)

Serg 01-14-2008 12:06

Quote:

1.Talán akkor nem kellett volna figyelmen kívül hagynod azokat a dolgokat amit a JKSZ topikban leírtunk
2.A jksz bejelentőnél nincs arra vonatkozó tájékoztatás hogy ha mégsem történt meg a jksz akkor a bejelentő szankcionálva lesz
3.Tolvajok zérostartolt ország azóta nem volt figyelmeztetése sem miért 5 körrel kezdted?

J.Ati 01-14-2008 12:07

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 151416)
csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel, ahogy látszik, Ati nincs jó kedvében ;)

:confused:
miért?
Én se vagyok jó kedvemben,mert beteg vagyok és mennem kell suliba:(
Toborozni meg törvényes:D:D:p

Zsáni 01-14-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151420)
miért?

de nem 12 fős szövit :P

Hóhér 01-14-2008 12:08

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 151420)
miért?

másokat szabálytalanságra ösztönözni asszem szabálytalan...

nem sokára indítok egy topicot azoknak a kérdéseknek, amik felmerülnek , és nem nagyon tudjuk rá a választ...

nekem összegyűlt már jó pár , és nincs meg a válasz rá...

:(((

Serg 01-14-2008 12:10

Azt hiszem még Ati válaszát megvárom aztán a továbbiakban se a tudásomat se más észrevételeimet nem osztom meg nyilvánosan,egyszerűen elegem van.

Ati 01-14-2008 12:14

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151419)
1.Talán akkor nem kellett volna figyelmen kívül hagynod azokat a dolgokat amit a JKSZ topikban leírtunk

Erre már 29-szer válaszoltam, és megírtam, hogy harmincadszor nem fogok. Úgyhogy harmincadszor nem fogok.

Quote:

2.A jksz bejelentőnél nincs arra vonatkozó tájékoztatás hogy ha mégsem történt meg a jksz akkor a bejelentő szankcionálva lesz

A Hódító annak rendeltetésszerű használatára készült. A rendeltetésellenes használat nem támogatott.

Quote:

3.Tolvajok zérostartolt ország azóta nem volt figyelmeztetése sem miért 5 körrel kezdted?

Figyelmeztetés után 5 kör jön. Utéána 12, utána 24, utána 72, utána 168. Természetesen ettől bármikor lehetséges eltérés. Ennek az országnak már volt figyelmeztstése, így mindenféle eltérés nélkül 5 kör volt a következő fokozat.

Ez természetesen szintén minden csoportban így van, nemcsak az X topjában.

Serg 01-14-2008 12:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151424)
Erre már 29-szer válaszoltam, és megírtam, hogy harmincadszor nem fogok. Úgyhogy harmincadszor nem fogok.

A Hódító annak rendeltetésszerű használatára készült. A rendeltetésellenes használat nem támogatott.

Figyelmeztetés után 5 kör jön. Utéána 12, utána 24, utána 72, utána 168. Természetesen ettől bármikor lehetséges eltérés. Ennek az országnak már volt figyelmeztstése, így mindenféle eltérés nélkül 5 kör volt a következő fokozat.

Ez természetesen szintén minden csoportban így van, nemcsak az X topjában.

A hódító rendeltetés ellenes használatára bátorkodtam felhívni figyelmedet amiért is én kaptam 5 kör kitiltást:D
Köszönöm szépen!

Hóhér 01-14-2008 12:20

mivel én kértem ezt a topicot, de valahogy nem így képzeltem el, ha lehetséges ilyen megkérném Atit ezt is zárja be, mert az eredeti címhez kapcsolódó hsz igen kevés benne, valamint sokan tudjuk, hogy a hirtelen meggondolatlanságból elkövetett hsz-nek és kitiltásoknak hasznát senki nem veszi...

ezért menjetek ebédelni , vagy dolgozni !!!

Ati 01-14-2008 12:20

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151425)
A hódító rendeltetés ellenes használatára bátorkodtam felhívni figyelmedet amiért is én kaptam 5 kör kitiltást:D
Köszönöm szépen!

Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell vetni.

Valezius 01-14-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151427)
Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell szabni.

A magyar nem mond olyat, hogy gátat szabni, mert olyan nincs.
Gátat vetni vagy határt szabni, a kettő nem szerencsés keverni.

Örülök, hogy végre hozzá tudtam szólni a témához :D:D:D

Serg 01-14-2008 12:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 151427)
Felhívtad a figyelmet arra, hogy egyvalaki meggömbözött. Ha mindenki felhívná a figyelmünket arra, hogy meggömbözték, az nem volna túl jó. Sajnos ezt sokszor megteszik, így értelemszerűen a munkánk ilyen jellegű hátráltatásának gátat kell szabni.

Ati felnőtt ember vagy tisztelj meg azzal hogy felnőttként kezelsz ha már vagy 10 évvel idősebb vagyok: abban a jksz jelentésben hol volt leírva hogy meggömböztek?Megmondom neked - sehol
Ellenben bemásoltam neked 5 ország krónikáját hogy hátha felfedezed benne az anomáliákat valamint a résztvevő országok sorszámát.
Még valami ha te csak azt az egy eseményt vizsgáltad akkor az nem olyan sok munka amit 5 körrel honoráltál volna egyébként.

Ati 01-14-2008 12:33

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 151429)
Ati felnőtt ember vagy tisztelj meg azzal hogy felnőttként kezelsz ha már vagy 10 évvel idősebb vagyok: abban a jksz jelentésben hol volt leírva hogy meggömböztek?Megmondom neked - sehol

A jksz-jelentő arra való, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett gyanús akciókat jelentsd. Semmi másra. Ez egy darab gömbözés volt.

A szöveges mező arra való, hogy kifejtsd, hogy az ellened, az elmúlt 24 órában elkövetett akciók szerinted miért kizárt, hogy szabályosak lettek volna.

All times are GMT +1. The time now is 17:38.