![]() |
ja, hát úgy is mondtam nekik,h csak körvonalai vannak a b-s országoknak, majd kiderül,h mennyire lesz hatékony a 9százalék, és ha kevés, akkor megy felfelé.
köszi a tippeket, már tok mondani egy kb értéket:) |
Quote:
|
bocs, hogy egy ilyen régi témát elevenítek fel, csak annyit szeretnék írni, hogy szerintem egy gnóm kereskedőnél nincs jobb, ha jól van felépítve :)
elég 300tolit tartani, kell 10%torony, 12% barakk, a képzésekre is legyen hely, meg mondjuk 10%templom. a legjobb kétszemissel, és akkor tudós, kereskedő. 5ben, 4ben lehet 25%barakkot tartani, hogy a kezdőket lehessen földelni. bányákat is lehet tartani párat. |
Quote:
állandón a 2 szemcsis orikkal jösz, már ideje lenne csinálnom egyet, mert kezdem rosszul érezni magam:D |
Quote:
nekem csak kis egyszemiselyim vannak, de a szöviimnek ált. többszemis orijai vannak:o azért jövök mindig evvel, mert szinte bárhogy lehet alakítani a szövit, ha többszemisekkel játszom együtt:o:rolleyes: pl egy orknak két szemi dukál: tábi, vándor törpének vagy 3, vagy 2, attól függ szöviben van-e és ha igen, milyen poszton játszik (gazd., tudós, vándor, vagy gazd., tudós) akkor gnómnak mint mondtam kereskedő tudós, de sima vándorral is elmehet :) amúgy télleg jobbak a kocsmák 5ben, 4ben... :) |
Quote:
__ Benji,Te mindig épp azt a fajt v. éplistát v. szövifelállást isteníted,amelyikkel épp vagy és épp jól megy. Tapasztald meg majd' az összeset és utána válassz legjobbat. Szerintem. |
Quote:
|
Quote:
a gnóm szerintem nagyon jól variálható faj, mint ahogy már leírták páran elöttem: voltam már gnóm hadis, meg varis tolis is.. szerintem, ha támadni akarunk vele konkrétan szövikellen akkor hozzájuk kell variálni mindig.. pl mikor tolisok ellen játszottam amibe volt ember is meg félelf is akkor annyi varit tartottam, hogy az ő varisuk ne tudjon ártozni, de én letudjam a feleset viszont az ember tolisok ne férjenek be.. amikor 4orias ellen jatszottam ugyanezzel az orival akkor csak a varit tartottam meg, hogy ne tudjanak artozni, es ment barakkba a kocsmak nagy resze.. altalaba, ha sok vari van érdemes mellé tolit is tartani, de függ az ellenfelek fajától.. volt, hogy 2 naponta átépültem annak függvényébe, hogy mik ellen mentünk.. a tanyafree az alap( bár 1000 arany feletti gabona árnál érdemes szabizni, mert ott gyorsan fogy a pénz, vagy átépülni, fosztani lopni.. a környezettől függ), ha van toli és a közelbe nézek pár orit akitől jön az ember akkor több kör éhezés is belefér.. sereget sose kell bent tartani semelyik orival inkább legyen pénz bank és minden körbe távol, persze ezt olyan csopikba érdemes csinálni ahol nem tudják olyan könnyen kivenni a védekező egységeket a piacról... ellenben könyvtárat csak akkor tartanék a gnómba, ha vagy 200 on írsz viszont akkor 100-130 elfér benne vagy pedig a csoporttol elszakadva jóval felettük csöndbe irogathatsz.. nagyjából ennyi, igaz nem konkrét ép listák, de azt írtak már sokan :) |
Quote:
nekem egyáltalán nem a kedvencem a gnóm kereskedő, voltam már olyannal. azt mondom csupán, hogy ha vki kereskedni szeretne akkor a legjobb hozzá a gnóm, és mégcsak nem is kell sűrűn belesnie az oriba :) |
Sziasztok!
4-be egy hadi-vari gnóm éplistát tudna nekem valaki gyártani? Csak a hozzávetőleges arányok érdekelnének, mivel még nem játszottam gnómmal. A stabilitás a fő szempont. Ezen szempontok alapján: Mf, Tudós, Vip nincs, Azért néha szeretne ütögetni is. |
Quote:
Ha már mindenképpen gnóm, akkor legyél hadis és keress egy szövit. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a szabad helyekre fele ló fele elit, és a lovakat viszed mindig, ha meg csak avval nem ütsz be, akkor annyi elitet tudsz vinni, amennyi kell a sikeres ütéshez... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hát, ízlések és pofonok. amugy elfet azért nem mondtam, mert egyszer véletlen nincs rajta a faji és úgy gömbölik, akkor az szopás, és mivel nincs Vip-je ezért erre nem kicsi az esély. és igen, kezdőknek az óriás a legjobb mf-nek de profibbaknak mindenképp a gnóm.
|
szerintem meg játékstílus függő.lassú békés fedezgetős haladáshoz mindenképpen jobb a gnóm mint az óriás(bár abba az elf a király),ha nagyon gyorsan fel akarasz rohanni akkor mindegy,normál hadisnak pedig az óriás a legjobb talán.legalábbis L-be még.
|
Köszönöm mindnekinek a válaszokat. Szerintem valahol el kell kezdeni a tapasztalat gyűjtést, úgyhogy megpróbáljuk ezt a gnómot :) Legfeljebb bukok egy orit. Ez lesz akkor a tanuló pénz, hogy a gnómhoz még kevés vagyok :)
De éplistet valaki nem tudna írni...? Csak a kocsma-templom-barakk arány érdekelne igazán. Ugye óriásnál kicsit egyszerűbb a dolog, pont ezért szeretnék kipróbálni vmi másik fajt. Kicsit már unom. |
Quote:
A végére pedig világosan leírtam, hogy ha gnómot szeretne, legyen vele hadis, mert annak nagyon pöpec tud lenni :) Vari sem kell annyi, mint egy hadivarinak, lehet bele több kocsma, aztán ahova nem megy a gömb, oda lehet próbálkozni éplistre meg szövilistre tolival. |
Ezért le leszek ugatva de egyszerűsítsük le:
napi 1-2 belépés, tamagocsi: elf nemszereted ha bántanak, tolizni nem szeretsz mert te egyenes vagy / :) /: hadivari lennél Óriás Ha annyira nem érdekel a gömbölgetés és szeretsz picit aljaskodni de nem túlságosan: haditoli gnóm Ha nagyon aljas vagy, talán egy: MF félelf vagy ember (ezmár bátor) Ha tele vagy spiritusszal és még Néró névre keresztelt ebihalad szerint sem vagy normális, m és van megfelelő háttered (in cash, teki, etc): bummbumm ork Aki mást mond az helikopter! Vagy nem? :) |
Quote:
[off] bummbumm ork :D:D [/off] |
Quote:
|
Az elf miért lenne VIP függő? :confused:
|
nade akkor lássunk tényeket. itt egy éplista, szerintem egész jó, gömbözni is lehet vele...
600hekire 100ház, 100%foglalkozottság 210barakk 3600íj 6000elit 3000ló 80tanya 11körre elegendő kaja 10raktár 60őrtorony 60kocsma 3600toli 75templom 11250vari 5bank szerintem teljesen életképes, ha meg hadivari óriás kell akkor menjen a hadivari topikba. |
Quote:
|
KEzdőnek 11körös 100%os foglalkoztatottságú orit ajánlanál? Légyszíves, habár nem rakták ki az amatőrök kíméljenek táblát, azért a jövőben inkább tanulj mint észt ossz :) Sorry, de ez nálam kicsapta a biztit :)
Szerk: azin gondolkodtál hogy miből tratja fenn magát? KAtiképzésből veszi a búzát? :) Ahhoz milyen alapkati/búzár arány kell? És hogyan tud ebből fedezéshez spórolni? |
Quote:
azért a 100% foglalkoztatottság elég meredek..nagyon meg lehet borítani pár kör alatt. az elitet meg a lovat kár keverni. Minimális plussz támadóerőért sokkal több védelmet veszít. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen, ez lett volna a kérdésem, hogy nagy hülyeség lenne-e egy haditoli gnóm? Csináltam egy éplistet. (Remélem nem számoltam el :o) Szerintetek ez életképes mf-ként? Nem az a kérdés, hogy szétszedhető-e... 400 heki 35% barakk 140 (2280 íj + 6120 elit) 8% templom 32 (4800 vari) 15% kocsma 60 (3600 toli) 14% tanya 56 17% ház 68 9,5% őrtorony 38 1% bank 4 2 raki Esetleg a környezettől függően a barakk-kocsma arány variálható. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hát bömeg Remy, viccelni tudni kell, ha senkisem érti akkor a helikopter rotoroddal van a baj, nem? Szerintem sértődj meg, akkor mindenkinek jobb lesz ;)
A témához visszatérve: jó az éplist! de azt tudod hogy miből lesz pénzeD? nem mindig van tele a környék szponzorokkal ;) |
Quote:
Köszi mindenkinek a segítséget, remélem innen már menni fog nekem is :) |
Azért hozzátenném, hogy én szeretem az MF hadis, az MF hadi-tolis és az MF hadi-varis gnómot is. Mindegyikkel könnyedén mentem végig...
|
All times are GMT +1. The time now is 05:52. |